Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
Exo na diabaso apo tin selida 340 ....
Mporei na exo xasei kana 2-3 episodia .....

Oso gia ton Savvidi, (ksana leo, ayto pou malliase i glossa mou na leo) to eipe dimosia "8elo ton PAOK..." kai "....oi dioikountes tou PAOK einai pseytes kai lamogia ..."

Mono kai mono gia aytes tis dyo tou diloseis TON SIMPA8ISA, giati   
a) Den einai psemmata (kai to leei dimosios, oxi opos emeis sta forum kai sta kafeneia)   kai
b) Mas anoigei ta matia (alla emeis pisteyo na sinexizoume na koimomaste ton ypno tou dikaiou, efoson sinexizoume na tous sintiroume dinontas apo to isterimama mas kai xoris tin paramikri prospa8eia na tous ksilosoume !!!!   Pos ? ? ?    Me ekloges pou 8a zitisoun ta xiliades meloi tou A.S. !!!)

Ayta ta liga, den mpeno kan stin diadikasia na diabaso ti ypo8eike stis teleytes 100 selides pou exasa , giati mallon den exasa kai tipota      :P     !!!!

Oso gia mena prosopika tora, ......tin Pempti feygo diakopes, se mia erimi paralia tis xalkidikis, XORIS RADIO, XORIS INTERNET, XORIS EFIMERIDES, XORIS KAMIA ENHMEROSH !!!!
Den 8elo na ma8o tin eidisiografeia tis Paraskeyis, giati problepo na pa8o emfragma !!!!

Pisteuo na exo polemisei arketa fetos, prospa8isa na bo'i'8iso ton agapimeno mou silogo, apla apetyxa patagodos !!!! Kamia epanastasi de ginete apo moni tis !!!!

Problepsi mou loipon, 8a pouli8oun 2000-3000 diarkeias (...arage posa meloi exoi o A.S. ? ? ?) , kai ap'oti katalaba aytoi eimaste pou asxoloumaste !!!!
Ta 2000 - 3000 idia kai idia atoma pou fonazoume , trexoume, agorazoume diarkeias , kanoume eggrafes ston A.S. !!!!!
Ta ypoloipa 2.000.000 tou laou mas   :a1006:   apla analonete se idees !!!!!

Ayta apo mena... kai gia na sas prolabo, ean mia sto ekatomirio parameinoume stin A'e8niki , 8elo na mou peite se poio proponitiko kentro 8a steiloume tin omada gia proetimasia, poies metagrafes 8a kanoume , kai apo pou 8a sintirisoume tin omada tous ypoloipous 11 mines, diladi mexri ton epomeno Ioulio !!!! Giati me 2000 - 3000 atoma den ginete distixos tipota !!!!!

GOOD BYE BOYS , ......HAVE A NICE DAY !!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Τελευταια πληροφορια. Ετοιμαζεται διοικηση πρωτοδικειου με μπροστάρη ΤΕΟ.

Πηγη φιλος δημοσιογραφος εμπιστος μου  8)

Δεν γουσταρω να παινευομαι για τις πηγες μου αλλααααα

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=22239   8)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Exo na diabaso apo tin selida 340 ....
Mporei na exo xasei kana 2-3 episodia .....

Oso gia ton Savvidi, (ksana leo, ayto pou malliase i glossa mou na leo) to eipe dimosia "8elo ton PAOK..." kai "....oi dioikountes tou PAOK einai pseytes kai lamogia ..."

Mono kai mono gia aytes tis dyo tou diloseis TON SIMPA8ISA, giati   
a) Den einai psemmata (kai to leei dimosios, oxi opos emeis sta forum kai sta kafeneia)   kai
b) Mas anoigei ta matia (alla emeis pisteyo na sinexizoume na koimomaste ton ypno tou dikaiou, efoson sinexizoume na tous sintiroume dinontas apo to isterimama mas kai xoris tin paramikri prospa8eia na tous ksilosoume !!!!   Pos ? ? ?    Me ekloges pou 8a zitisoun ta xiliades meloi tou A.S. !!!)

Ayta ta liga, den mpeno kan stin diadikasia na diabaso ti ypo8eike stis teleytes 100 selides pou exasa , giati mallon den exasa kai tipota      :P     !!!!

Oso gia mena prosopika tora, ......tin Pempti feygo diakopes, se mia erimi paralia tis xalkidikis, XORIS RADIO, XORIS INTERNET, XORIS EFIMERIDES, XORIS KAMIA ENHMEROSH !!!!
Den 8elo na ma8o tin eidisiografeia tis Paraskeyis, giati problepo na pa8o emfragma !!!!

Pisteuo na exo polemisei arketa fetos, prospa8isa na bo'i'8iso ton agapimeno mou silogo, apla apetyxa patagodos !!!! Kamia epanastasi de ginete apo moni tis !!!!

Problepsi mou loipon, 8a pouli8oun 2000-3000 diarkeias (...arage posa meloi exoi o A.S. ? ? ?) , kai ap'oti katalaba aytoi eimaste pou asxoloumaste !!!!
Ta 2000 - 3000 idia kai idia atoma pou fonazoume , trexoume, agorazoume diarkeias , kanoume eggrafes ston A.S. !!!!!
Ta ypoloipa 2.000.000 tou laou mas   :a1006:   apla analonete se idees !!!!!

Ayta apo mena... kai gia na sas prolabo, ean mia sto ekatomirio parameinoume stin A'e8niki , 8elo na mou peite se poio proponitiko kentro 8a steiloume tin omada gia proetimasia, poies metagrafes 8a kanoume , kai apo pou 8a sintirisoume tin omada tous ypoloipous 11 mines, diladi mexri ton epomeno Ioulio !!!! Giati me 2000 - 3000 atoma den ginete distixos tipota !!!!!

GOOD BYE BOYS , ......HAVE A NICE DAY !!!!!

Συμφωνω σχεδον στο 80% των λεγομενων σου με μια εξαιρεση για τον Σαββιδη σχετικα με τις δηλωσεις του περι πληρωμης Σαλπι, εγγυητικης επιστολης για ουεφα Σε αυτες μαζι με την εξαφανιση του ενα κρισιμο διαστημα πριν την ζημια με το ουεφα εχασε την φερεγγυοτητα του απεναντι στον κοσμο του ΠΑΟΚ . Κατα τα αλλα τα λεγομενα του μας εθεσαν ζητηματα στο τραπεζι της συζητησης τα οποια μεχρι τοτε δεν υπηρχανοπως το ποιον των παραγοντων στον ερασυτεχνη, το πως χρησιμοποιουν το γηπεδο διαπραγματευτικα για την παρτη τους , το ΠΑΟΚτσιδιλικη που πουλανε και τα μεσα που τους στηριζουν.Τελος θα συμφωνησω μαζι σου για τις πιθανοτητες παραμονης μας στην Α εθνικη που ειναι οσες ειπες δηλαδη μια στο εκατομμυριο. Οσο για τον λαο μας επισης ειναι οσοι ειπες αλλα πρεπει να καταλαβουν και ολοι οι συνδεσμοι οτι σημερα μιλαμε για πελατες και οχι οπαδους. Πρεπει να τους παρεχεις για να σε στηριξουν οικονομικα. Πρεπει να εχουν τις ευκολιες τους με το ωραιο γηπεδακι τους, το παρκινκ, τους καφεδες το τοστακι τους και τοτε θα σου δωσουν και τα φραγκα τους. (Ισως ετσι να ειναι και το πιο σωστο γιατι η μπαλα ειναι καθαρες μπιζνες πλεον). Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν αυτο οι εμπλεκομενοι συνδεσμοι τοσο το καλυτερο. Τοτε θα παψει ισως η στηριξη σε ανθρωπους που δεν προσφερουν τιποτα στο σωματειο (και αρα και στον πελατη)  αλλα βεβαια ο συλλογος θα διαλυθει. Αν ξαναανακαμψει αυτο ειναι θεμα του topic της περιοδου 2006-2007.

Offline babis36

• Αλλαγή
Να σημειωσω οτι οι συνδεσμοι απο την μεση της χρονιας σταματησαν εντελως την στηριξη στον Γουμενο (απολυτως σωστο εγω π.χ. το εκανα πολυ αργοτερα) αλλα ακομα στηριζουν καποιοι τους  Κατσαρηδες ή διαφορους αλλους ΠΑΟΚαρχες. Αυτο οχι ντε και καλα ιδιοτελώς αλλα ακριβως γιατι υπαρχει και συναισθημα. Αν δεν υπηρχε αυτο και υπηρχε ο πελατης (για να ερθω να σε δω πρεπει να μου παρεχεις αυτα και αυτα και αυτα...) πολλοι ΠΑΟΚαρχες θα ηταν ανεργοι.

polaret

• Guest
Διαβαζω οσα γραφετε κατα καιρους γαι σκεφτομαι οτι μαλον δεν εχω πολυ μυαλο τελικα ζητατε να απαντησει ο κατσαρης σε ενα ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ τι πραγμα αν του δινει το γηπεδο με ποια προταση¨, δωστε μου το γηπεδο, εχω πολλα λεφτα θα σας κανω μπαρτσελονα , πεστε μου τα χρεη , ειστε λαμογια ,θελετε μισθο .
τους το ειπανε παρτε την παε και συζηταμε, απαντας σε καποιον με σεβασμο οταν σεβεται το συλογο σου και δεν σε κοροιδευει 6 μηνες και στο τελος σου λεει πεστε μου τα χρεη, στο κατω κατω αν θελει να παρει την παε και το γηπεδο αφου πλεον το ξερει οτι πρεπει να περασει απο γενικη συνελευση(ενω  υποτιθεται δεν το ηξερε πριν)ας καταθεσει μια προταση εκτος του τι θελει, τι δινει στον ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτητη του οικοπεδου αφου ειναι επιχειρηματιας δεν ειναι? γιατι στην ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙς Η ΝΑΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ .

Με αυτον τον πολυ απλο τροπο θα ξεμπροστιαζε τα λαμογια και εμεις θα τον δεχομαστε σαν επηχειρηματια και δεν θα μπορουσαμε να αμφισβητησουμε τιποτα .

p.s να ειστε σιγουροι οτι καποιοι θα καταφερουν αυτο που εσεις  θεωρειτε βεβαιο την Δ να μην συμβει, αλλα τι να κανουμε εμεις  ειμαστε διαπλεκομενοι συνδεσμητες της εξουσιας που θελουμε να κανουμε κουμαντο και να τρεχουμε απο εδω και εκει σαν τους τρελους λες και δεν ξερουμε πως να περασουμε καλυτερα τη ζωη μας

aetopoulo

• Guest
@@ polaret

file mou
1.auti tin stigmi den uparxoune emeis kai eseis.
2. to ti zitise kai ti edose o savvidis nakoinothike upothike kai graftike ouk oliges fores.

3.to ti zitise  i antiprotine o AS den episima ston savvidi den egine oute mia fora giati aploustata kaneis den asxolithike mazi tou.
4.otan sou ginete mia episimi protasi (vlepe mesou lukourezou ,2 fores malista)kai eisai PAOK kai theleis na legese megali omada
exeis tin upoxreosi na apantisis eite thetika eite arnitika. teleia kai paula.
5.den xreiazete na ksanaleme pios kinigai na faei apo to gipedo.
6.KATHARSI EDW KAI TWRA EKSO TA LAMOGIA EPITELOUS APO TON PAOK

polaret

• Guest

file mou
1.auti tin stigmi den uparxoune emeis kai eseis.
2. to ti zitise kai ti edose o savvidis nakoinothike upothike kai graftike ouk oliges fores.

3.to ti zitise  i antiprotine o AS den episima ston savvidi den egine oute mia fora giati aploustata kaneis den asxolithike mazi tou.
4.otan sou ginete mia episimi protasi (vlepe mesou lukourezou ,2 fores malista)kai eisai PAOK kai theleis na legese megali omada
exeis tin upoxreosi na apantisis eite thetika eite arnitika. teleia kai paula.
5.den xreiazete na ksanaleme pios kinigai na faei apo to gipedo.
6.KATHARSI EDW KAI TWRA EKSO TA LAMOGIA EPITELOUS APO TON PAOK

Συγνωμη αλλα πρεπει να εχασα καποια επεισοδια  μπορεις φιλε αετε να μου πεις τι  εδωσε  για τον ΠΑΟΚ και τι για τον ΑΣ  (γραπτως )ο σαββιδης τι εγγυηθηκε δηλαδη και αν μπορεις πες μας ποιος αλλος εκτος του σαββιδη και του  γουμενου θελει να φαει απο το γηπεδο .

ps .Σιγουρα δεν το ενοουσα οπως φαινεται(εμεις και εσεις)ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε απλα εχουμε αλλη αποψη μονο που δεν συμφωνω για την σιγουρια σας για Δ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Να σημειωσω οτι οι συνδεσμοι απο την μεση της χρονιας σταματησαν εντελως την στηριξη στον Γουμενο (απολυτως σωστο εγω π.χ. το εκανα πολυ αργοτερα) αλλα ακομα στηριζουν καποιοι τους  Κατσαρηδες ή διαφορους αλλους ΠΑΟΚαρχες. Αυτο οχι ντε και καλα ιδιοτελώς αλλα ακριβως γιατι υπαρχει και συναισθημα. Αν δεν υπηρχε αυτο και υπηρχε ο πελατης (για να ερθω να σε δω πρεπει να μου παρεχεις αυτα και αυτα και αυτα...) πολλοι ΠΑΟΚαρχες θα ηταν ανεργοι.

:prosk:
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

lastk_33

• Guest

Ο ΠΑΟΚ οδηγείται στην καταστροφή, όχι γιατί λείπει η εξυπνάδα από τους οπαδούς του, αλλά γιατί είναι τόσο ευάλωτοι συναισθηματικά, ώστε συντρίβονται κάτω από το βάρος της αφόρητης πραγματικότητας.

"Ο ΗΛΙΘΙΟΣ"

του Φιοντορ Ντοστογιέφσκι.

aetopoulo

• Guest

Συγνωμη αλλα πρεπει να εχασα καποια επεισοδια  μπορεις φιλε αετε να μου πεις τι  εδωσε  για τον ΠΑΟΚ και τι για τον ΑΣ  (γραπτως )ο σαββιδης τι εγγυηθηκε δηλαδη και αν μπορεις πες μας ποιος αλλος εκτος του σαββιδη και του  γουμενου θελει να φαει απο το γηπεδο .
ps .Σιγουρα δεν το ενοουσα οπως φαινεται(εμεις και εσεις)ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε απλα εχουμε αλλη αποψη μονο που δεν συμφωνω για την σιγουρια σας για Δ

Pios theli na fai to GHPEDO OEO OEO ? (ektos tou savvidi kai tou goumenou).

p.s tora i plaka mas kaneis ,i exeis agnoia  kali thelisi kai kardia kai pas me ton stauro sto xeri ,i eisai valtos edo mesa
« Last Edit: June 27, 2006, 10:29:26 by aetos2kefalos »

bL-4-cK_religion

• Guest
diabasa to arthro tou p elege gia ton paok....eidika sto telos exei dikio....kai auto p eipe o lykourezos p den einai enas sinithismenos dikhgoros....pragmati fanerwnei ti epikratei pisw apo ton paok...ti ton trwei....ti ton katastrefei...TA LAMOGIA TOU>......

polaret

• Guest
Μπορει οπως λες να εχω ολα τα παραπανω η να ειμαι και βαλτος εσεις που δεν ειστε βαλτοι κανενος θα μου απαντησετε καμια φορα οσον αφορα στις ερωτησεις που κανω .

Απο που τον ξερετε τον καθε επηχειρηματια ? Και ολες τις προηγουμενες

jackba

• Guest

Pios theli na fai to GHPEDO OEO OEO ? (ektos tou savvidi kai tou goumenou).

p.s tora i plaka mas kaneis ,i exeis agnoia  kali thelisi kai kardia kai pas me ton stauro sto xeri ,i eisai valtos edo mesa

Νομίζω ο Σαββίδης υποσχέθηκε γραπτώς 1.000.000 ευρώ το χρόνο στον ερασιτέχνη και 6.000m² χώρους στο νέο γήπεδο για τα τμήματά του. (εμένα μια χαρά μου ακούγονται)

Εγώ θέτω όμως την ερώτηση του φίλου σε νέα διάσταση που είναι περισσότερο ουσιαστική και ρωτάω ΤΙ ΠΟΣΟ Η ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (της ομάδας ποδοσφαίρου, αυτό δηλαδή που μας ενδιαφέρει όλους). Μήπως δεν εγγυήθηκε τίποτα (ακόμη)?

Και μην μου πείτε ότι ποτέ κανένας επενδυτής δεν εγγυάται τι ποσά θα βάζει στην ομάδα που παίρνει, γιατί θα πω εγώ ότι ποτέ σε κανένα επενδυτή δεν δόθηκε προίκα η οποία θα του εξασφαλίζει 10.000.000-15.000.000 έσοδα το χρόνο από τις εμπορικές και μόνο χρήσεις του νέου γηπέδου.
« Last Edit: June 27, 2006, 17:05:46 by jackba »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
O Σαββίδης, όμως, στράφηκε ήδη αλλού. Kαι χθες μέσω φίλου του -γνωστού Kύπριου ποδοσφαιρικού παράγοντα- ζήτησε να μάθει εάν πωλείται η AEK και εάν οι μετοχές ανήκουν στον Nτέμη Nικολαϊδη. Διεμήνυσε ότι αναλαμβάνει αμέσως την ΠAE και την υποχρέωση να κάνει το νέο γήπεδο της AEK. Λέτε; Θα πέσουν ανάσκελα οι οπαδοί του ΠAOK, ενώ μερικούς παράγοντες του ΠAOK θα τους κυνηγούν μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434

Ergolave Savvidi ela kai ston pas giannena.....8elei kai autos na kanei ghpedo
twra ola ta alla (ekmetalleush ktl) einai psila grammata.
POSO PIO KSEKA8ARO PRPEI EPITELOUS NA GINEI TO DEMEK ENDIAFERON
TOU SYGGEKRIMENOU AN8RWPOU..? GHPEDO NA NAI KAI OTI NA NAI.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

polaret

• Guest
Αυτα που αναφερεις φιλε μου jackba τα υποσχεθηκε ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ο αλλος παραλης ο εφοπλιστης μωρε ξερεις που δεν ηθελε το γηπεδο στην  αρχη αλλα μετα δεν μπορουσε χωρις αυτο.

Offline babis36

• Αλλαγή
Να κανω μια ερωτηση προς ολους με αφορμη το παρακατω αρθρο στο sportime

http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=22318

Ως που ειμαστε διατεθιμενοι να φτασουμε οσον αφορα τα κινητρα που πρεπει να παρεχουμε για εναν επενδυτη μεγεθους και ονοματος Αγγελοπουλου?

Δηλαδη οι οροι που εθεσε ο ερασυτεχνης (αγορα ΠΑΕ και με τον ιδιοκτητη της ΠΑΕ διαπραγματευομαι μονο) θα ισχυαν και παλι στο ακεραιο?
Σε αυτον κοινη συναινεση θα διναμε το γηπεδο για εκμεταλευση ή οχι?

jackba

• Guest
Παρανόησες polaret, ο καπετάνιος δεν ήθελε κανένα γήπεδο. Απλά έψαχνε έναν πολυχώρο για να βγάζει τα γούστα του..

Και κάποιοι τον υποστηρίζουν ακόμη....

polaret

• Guest
Φιλε babi η αληθεια ειναι οτι ετσι θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι για ολους αλλα στην κατασταση που σε εφτασαν συγκεκριμενα για τοσο τεραστιο ονομα θα καναμε μαλον πισω και θα προσευχομασταν να γινει ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε γιατι τεοιοι επηχειρηματιες εχουν πολλα περισοτερα να χασουν σε περιπτωση αποτυχιας οχι μονο λεφτα

jackba

• Guest
Να κανω μια ερωτηση προς ολους με αφορμη το παρακατω αρθρο στο sportime

http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=22318

Ως που ειμαστε διατεθιμενοι να φτασουμε οσον αφορα τα κινητρα που πρεπει να παρεχουμε για εναν επενδυτη μεγεθους και ονοματος Αγγελοπουλου?

Δηλαδη οι οροι που εθεσε ο ερασυτεχνης (αγορα ΠΑΕ και με τον ιδιοκτητη της ΠΑΕ διαπραγματευομαι μονο) θα ισχυαν και παλι στο ακεραιο?
Σε αυτον κοινη συναινεση θα διναμε το γηπεδο για εκμεταλευση ή οχι?

Νομίζω ότι η αγορά της ΠΑΕ με κάποιον που πραγματικά είναι επενδυτής με χρήματα, δεν θα κολλούσε στην παραχώρηση του γηπέδου (πρώτα από την πλευρά του και όχι τόσο από την πλευρά του ερασιτέχνη). Από την άλλη για κάποιο όνομα όπως του Αγγελόπουλου, η ενδεχόμενη παραχώρηση του γηπέδου θα γινόταν πιο εύκολα καθώς ο άνθρωπος είναι δεδομένο ότι έχει τόσα χρήματα (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ), που δεν θα μπορούσε η εκμετάλλευση του γηπέδου να του προσφέρει τίποτα παραπάνω. Άρα και η καχυποψία μειώνεται, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο ΑΣ δεν θα έπρεπε να θέσει πάλι κάποιους όρους για να είναι εξασφαλισμένος. Δεν θα σύμφερε όμως και τον ίδιο τον Αγγελόπουλου να βγάλει κακό όνομα, ότι εκμεταλλεύεται και καλά το γήπεδο του ΠΑΟΚ δίχως να δίνει όσα αναλογούν στην ομάδα. Θα ήταν το λιγότερο ξεφτίλα για αυτόν και δεν θα το ήθελε..

Για τους δυο που εμφανίστηκαν έως σήμερα τι ξέρουμε?
Για τον Σαββίδη το μόνο βεβαιωμένο είναι ότι έχει περιουσία 70.000.000 (από έγκυρο site) και ότι ήταν διευθυντής της καπνοβιομηχανίας στην οποία ξεκίνησε ως εργάτης αλλά και βουλευτής. Όλα τα άλλα πέρι μαύρου χρήματος, περί επιθυμίας της ρωσικής κυβέρνησης να επενδύσει στην Ευρώπη, περί μετοχών στην Gazprom κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (όταν ένα επίσημο site με τη μετοχική σύνθεση πχ της Gazprom  αρκεί να αποδείξει του λόγου το αληθές). Ακόμη οι διαπραγματεύσεις και ο τρόπος που έγιναν, όπως και οι εκπρόσωποί του, σίγουρα μέτρησαν υπέρ της αρνητικής προβολής του.
Για τον Καμπάνη όλοι λένε ότι δεν ανήκει τελικά σε κανένα εφοπλιστικό λόμπι, έχει 4-6 καράβια (κάποιοι είπαν ότι είναι με leasing και όχι ακόμη δικά του), μίλησαν 2-3 γνωστοί με καλά λόγια και κάποιοι με όχι τόσο καλά of the record, ενώ μετά τις πρώτες όμορφες 2-3 μέρες του μέλιτος εμφανίστηκε από το πουθενά και το σχέδιο της Dimand (βλέπε Γούμενος) για το γήπεδο (πού είναι αλήθεια ο κ. Κασσιμάτης οεο??? έχω καιρό να τον ακούσω...).  Ακόμη το γεγονός ότι όλοι ton ακούσαμε με τα αυτιά μας να λέει τουλάχιστον 3-4 ψέματα (άλλα λέει την Δευτέρα και άλλα την Τετάρτη) μας έπεισε πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι αν μη τι άλλο ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ λύση..

Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι εάν ο επενδυτής είναι γνωστός και η περιουσία του αναμφισβήτητη (όχι όπως Σαββίδης-Καμπάνης), τότε η καχυποψία θα είναι μικρότερη και η γενική συνέλευση θα συναινέσει πιο εύκολα στην παραχώρηση του γηπέδου, ενώ οι όποιοι λογικοί όροι εξασφάλισης θέλει να θέσει ο ΑΣ θα περάσουν δίχως πολλές ενστάσεις.