Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 295248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lastk_33

• Guest
                     Καμμια διαπραγματευση με υποψηφιους επενδυτες για το γηπεδο παρα μονο με τον ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.Αυτο ηταν οδηγια και οποιος ενδιαφερεται  την ακολουθει, αλλιως απο εκει πηγαν και οι αλλοι. Απλα και ομορφα

Αυτή η οδηγία βγαίνει από το καταστατικό? Από που? Το λέει ο Κατσαρής?Το λέει το ΜΛΒ?
Το ΜΛΒ άλλα λέει στην πρόταση "βόμβα".
Δηλαδή εάν έρθει ο Σαββίδης και αγοράσει την ΠΑΕ με σκοπό να ματώσει τη φανέλα όπως λέει  ο Κατσαρής
και κατόπιν παρουσιαστεί ένας Αγγελόπουλος π.χ. και θέσει θέμα γηπέδου δίνοντας λαγούς και πετραχήλια στον ΑΣ,
τότε η διαπραγμάτευση για το γήπεδο θα γίνει με τον Σαββίδη?

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Αντιγραφή από μέλος Poet από το forum του Metropolis

"Όλοι μας έχουμε την εντύπωση απο τα ραδιόφωνα και απο αυτό που λέει ο Κατσαρής, ότι το γήπεδο δεν μπορεί να παραχωρηθεί αν δεν υπάρξει απόφαση της Γ.Σ. με πλειοψηφία τα 2/3 των μελών της ... όχι των παρισταμένων.

Στην πραγματικότητα, αυτό που ισχύει, και αυτό που ήξερε τόσο ο Λυκουρέζος όταν απαιτούσε απόφαση Δ.Σ. όσο και ο Καμπάνης, είναι ότι το γήπεδο δεν μπορεί να ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ αν δεν υπάρχει απόφαση της Γ.Σ.

Οι συμβάσεις τόσο με τον Σαββίδη, όσο και με τον Καμπάνη, δεν θα ήταν ΕΚΠΟΙΗΣΗ δηλαδή ΠΩΛΗΣΗ, αλλά ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ. Είναι άλλο το ένα .... άλλο το άλλο. Την παραχώρηση χρήσης, μπορεί να την κάνει σήμερα ο Κατσαρής με τους 15 φυτευτούς του, χωρίς να ρωτήσει κανέναν!!!!

Αυτή ήταν η βόμβα που είπα χθες ότι θα σας έλεγα.

Απο εκεί που λέμε δόξα τω Θεώ .... λέμε βοήθα Παναγιά ... το γήπεδο νομίζαμε ήταν στα χέρια μας, αλλά είναι στα χέρια του Κατσαρή. Το μόνο που μας μένει είναι η βία και η απειλή ώστε να μην του περνάει του παππού ούτε απο το μυαλό ότι μπορεί να περάσει ντούκου την Γ.Σ. "

Αν τα παραπάνω που έγραψε ο τύπος είναι αλήθεια, σημαίνει ότι ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ υπέρ Καμπάνη από το ΔΣ του Ερασιτέχνη θα ήταν στην πράξη δέσμευση για την παραχώρηση του γηπέδου ανεξαρτήτως γενικής συνέλευσης. Δεν ξέρω αν ευσταθεί αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ μου έκανε εντύπωση γιατί η πλευρά Καμπάνη επέμεινε τόσο πολύ στην ΑΠΟΦΑΣΗ και όχι απλά στη ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ.

Αν κάποιος ξέρει σίγουρα κάτι παραπάνω ας σχολιάσει...

Αυτό θα ίσχυε εάν ο οποιασδήποτε θα ήθελε να εκμεταλλευτεί το ΤΩΡΙΝΟ γήπεδο. Για να εκμεταλλευτείς όμως το καινούργιο γήπεδο θα πρέπει να γκρεμίσεις το παλιό και να χτίσεις, άρα πάμε στην εκποίηση...

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Πέρασε η τροπολογία , τρίβουν τα χέρια του Κατσαρής και Καλύβας στον Μετρουλάκη.
Τώρα μπορούν να διοικήσουν και να αποτελειώσουν το έργο τους.
Σαλπιγγίδη αντίο.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Και ετσι να γινει σε καλο του ΠΑΟΚ  θα βγει καθως θα υπαρχει ανταγωνισμος ποιος θα προσφερει περισσοτερα (περισσοτερες θεσεις κτλ) οποτε δεν τρεχει.
Απλα απο την στιγμη που καταφερνουμε και καθαριζουμε το θεμα μετ κεφ μονοι μας δεν ειμαστε με το στριγκακι στις διαπραγματευσεις. Ο καθενας πλεον συζηταει μαζι σου με αλλη οπτικη. Γι αυτο λεω σωζουμε την παρτιδα μονοι μας αλλα και οποιος ενδιαφερεται ειλικρινα ερχεται , αγοραζει την ΠΑΕ και μονο, και απο εκει και περα καλοδεχουμενος, μαζι του θα μαστε. Αλλα εμεις φυλαμε τα ρουχα μας και τρεχουμε μονοι μας να τα βγαλουμε περα.

Την φραση αυτη δεν την λεει στο καταστατικο την λεει η ανακοινωση του ας αν και επρεπε να ειπωθει εδω και 3 μηνες τουλαχιστον. Και το ξαναλεω αυτη την ανακοινωση δεν την χρεωνω στον κατσαρη αλλα στο ΜΛΒ και στον ΧΔ που μετεχουν με τους ανιτπροσωπους τους στην επιτροπη σωτηριας.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Εδώ ο Κατσαρής ονειρέυεται διοίκηση ΠΑΕ χωρίς ρίσκο και να χτίσει το γήπεδο ο ΑΣ επιλέγοντας την καλύτερη προσφορά μέ ΓΣ (εδώ γελάμε).
Δηλαδή από ότι κατάλαβα το ζόρι του ήταν να χτίσει αυτός το γήπεδο (με ότι συνεπάγετε) και όχι να αρκεστέι σε αυτά που του είχαν τάξει.
Ο Καλύβας διαχώρησε την θέση του μιλάει για διοίκηση πρωτοδικείου μικρής διάρκειας.

Γρανίτσας - Κατσαρής

Τι τους συνδέει άραγε;

lastk_33

• Guest
Έτσι όμως δεν εξαπατάς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ?
Δηλαδή του λες έλα πάρε την ΠΑΕ και μετά θα σε στηρίξουμε να πάρεις την εκμετάλλευση του γηπέδου.
Τσιμπάει ο επενδυτής (Αν βρείτε κανέναν τέτοιο μαλάκα εμένα να μου γράψετε) παίρνει την ΠΑΕ
και μετά του λένε ξέρεις έχουμε και τον τάδε που θέλει το γήπεδο.

Θέλω να πώ ότι ένας επενδυτής δεν μπορεί να στηριχθεί σε υποσχέσεις για να βάλει τα λεφτά του.
Αυτό που λέτε ότι αυτός που θα του παραχωρηθεί το γήπεδο θα πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα βάζοντας
τα χρήματα του, ακούγεται σαν ανέκδοτο στα αυτιά των επιχειρηματιών
αλλά όμως ακούγεται πολύ όμορφο στα αυτιά των οπαδών

ΥΓ.Ο Σαββίδης έδωσε προθεσμία 48 ώρες σήμερα... Θα ασχοληθεί άραγε ο ΑΣ μαζί του?

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
ΥΓ.Ο Σαββίδης έδωσε προθεσμία 48 ώρες σήμερα... Θα ασχοληθεί άραγε ο ΑΣ μαζί του?

Σιγά μην ασχοληθεί για μαλάκα τον περνάς;
Τώρα που μπορεί να διοικήσει την ΠΑΕ και να χτίσει γήπεδο (σαν ερασιτέχνης δεν μπορεί , είναι ΜΗ κερδοσκοπικό σωματείο) αυτός θα βάλει τους άλλους στα πόδια του;

lastk_33

• Guest

Σιγά μην ασχοληθεί για μαλάκα τον περνάς;
Τώρα που μπορεί να διοικήσει την ΠΑΕ και να χτίσει γήπεδο (σαν ερασιτέχνης δεν μπορεί , είναι ΜΗ κερδοσκοπικό σωματείο) αυτός θα βάλει τους άλλους στα πόδια του;

Έτσι, έτσι..

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΡΕ
ΠΣΣΤ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ...

Offline tsag

• Αλλαγή
Μάγκες μη βιάζεστε. Είπαμε. Από εδώ και πέρα θα ελέγχονται αφόρητα όλοι. Για αυτό το λόγο:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ας μιλήσουμε με απλά μαθηματικά, γιατί το θέμα γήπεδο έχει κουράσει. Το οικόπεδο μας στην Τούμπα με συντελεστή δόμησης που χτίζει 24.000 τ.μ. αξίζει περίπου 280.000.000 εκατομμύρια ευρώ. Αν δεν αντιλαμβάνεστε το νούμερο να σας το κάνω τάλιρα.  Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι περίπου 20 εκατ. ευρώ και όχι όλα άμεσα πληρωτέα. Δηλαδή ο νέος μεγαλομέτοχος θα πρέπει να βάλει με το καλημέρα περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς τα βγάζει σε μια χρονιά απο χορηγίες, διαφημίσεις εισιτήρια κλπ. Βρείτε λοιπόν όλοι εσείς που λέτε οτι ο νεός επενδυτής πρέπει να διασφαλίσει την επένδυση του παίρνοντας το γήπεδο έναν ,δεν ζητάω περισσότερους, έναν επενδυτή παγκοσμίως, διαπλανητικώς και να θέλετε διαγαλαξιακώς που να διασφαλίζει επένδυση 10 εκατ. ζητώντας οικόπεδο που στοιχίζει 280.000.000.  Ας τελειώσει το παραμύθι με Σαββιδοκαμπάνηδες και άλλα λαμόγια που ονειρεύονται να γίνουν με 10 εκατομμύρια ευρώ οι μεγαλύτεροι οικοπεδούχοι στην Ελλάδα.  
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Έτσι όμως δεν εξαπατάς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ?
Δηλαδή του λες έλα πάρε την ΠΑΕ και μετά θα σε στηρίξουμε να πάρεις την εκμετάλλευση του γηπέδου.
Τσιμπάει ο επενδυτής (Αν βρείτε κανέναν τέτοιο μαλάκα εμένα να μου γράψετε) παίρνει την ΠΑΕ
και μετά του λένε ξέρεις έχουμε και τον τάδε που θέλει το γήπεδο.

Θέλω να πώ ότι ένας επενδυτής δεν μπορεί να στηριχθεί σε υποσχέσεις για να βάλει τα λεφτά του.
Αυτό που λέτε ότι αυτός που θα του παραχωρηθεί το γήπεδο θα πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα βάζοντας
τα χρήματα του, ακούγεται σαν ανέκδοτο στα αυτιά των επιχειρηματιών
αλλά όμως ακούγεται πολύ όμορφο στα αυτιά των οπαδών

Φιλε συμφωνω αν το δω απο την πλευρα του επιχειρηματια. Εγω σου λεω βρισκουμε τα χρηματα για το μετ κεφ μονοι μας και τα χρεη πλεον μιενωνοται. τα υπολοιπα που μενουν ειναι οφειλες προς το δημοσιο τα οποια διακανονιζονται. Ε λοιπον, το φορτιο δηλαδη ελαφρωνει αισθητα για τον επομενο και παραλληλα δυναμωνει η πλευρα του ΠΑΟΚ στις διαπραγματευσεις. Αυτο ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ και αν ο σαββιδης εχει αγνες προθεσεις τοτε ειναι και γι αυτον καθως η ΠΑΕ ποιυ θα αναλαβει θα ειναι πιο τακτοποιημενη οσον αφορα τις οφειλες. Το γηπεδο αν δειξει λιγο φως μεχρι τον αυγουστο με κανα 2 μεταγραφες αεροδρομιου σε συνδυαασμο με αλλαγη στα προσωπα πιστευω θα το εχει. Αλλα οχι στο ξεβρακωμα πλεον γιατι αντιλιφθηκα οτι μπορουμε να ξεχρεωσουμε τα αμεσα απαιτητα μονοι μας.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

lastk_33

• Guest
Εαν μου έβρισκες έναν αγοραστή διαπλανητικώς ή και διαγαλαξιακώς όπως λές που θα αγόραζε το οικόπεδο
με 280.000.000 Euros εγώ θα συμφωνούσα σε όσα λές.

Γιατί πολύ απλά εαν υπήρχε, ο ΑΣ θα το πούλαγε και θα έφτιαχνε το τελειότερο γήπεδο
στην Ευρώπη στο τελειότερο μέρος της Θεσσαλονίκης και θα έκανε και πρωταθλητισμό!

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή για να καταλάβω, ο Κατσαρής ΠΩΣ θα χτίσει το Γήπεδο;
Οπως είπε και ο ίδιος με διαγωνισμό.
Μα όποιος διαγωνιζόμενος πάρει το χρήσμα δεν θα πάρει και την χρήση τωμ εμπορικών χώρων; αφου θα βάλει λεφτά για να το χτίσει;
Μήπως θα νοιάζει την τάδε τράπεζα και την τάδε κατασκευαστική για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας;
Στα αρχίδια τους , τα supermarket και οι καφετέριες να είναι καλά.
Τότε ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα πάρει την ΠΑΕ εφόσον δεν θα μπορεί να έχει κέρδη από την χρήση των εμπορικών χώρων , παρά μόνον θα πληρώνει ποσοστά στον ερασιτέχνη για να παίζει η ομάδα του στο καινούργιο γήπεδο;
Δηλαδή και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος κύριε ΚΑΤΣΑΡΗ.

Υ.Γ.
Μη μου πεί κάποιος ότι τα χρήματα πηγαίνουν στον ΑΣ και όχι στον Κατσαρή γιατί εγώ δεν νομίζω να γνωρίζει κανείς πως διαχειρίζετε τις εισπράξεις ο Κατσαρής;

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Εγώ φίλε δεν πρότεινα να το πουλήσουμε, εγώ έγραψα να μην το χαρίσουμε. Με τέτοιο οικόπεδο αν προκηρύξει διαγωνισμό ο Α.Σ. θα έρθουν εταιρείες κολοσσοί απο όλον τον κόσμο να καταθέσουν προτάσεις και να αποφασίσουμε εμείς ποια συμφέρει.  Αν εσύ θες να το δώσουμε στο πρώτο λαμόγιο που μας βρήκε με κατεβασμένα βρακιά,  τι να πω

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μήπως θα νοιάζει την τάδε τράπεζα και την τάδε κατασκευαστική για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας;

Εννοείται οτι ο κατασκευαστής ενδιαφέρεται για το αγωνιστικό κομμάτι. Δυνατό αγωνιστικό κομμάτι, πολύς κόσμος στο γήπεδο, πολύς κόσμος και στα μαγαζιά. Χάλια η ομάδα, κανείς στο γήπεδο, άδεια τα μαγαζιά.

lastk_33

• Guest
Το γηπεδο αν δειξει λιγο φως μεχρι τον αυγουστο με κανα 2 μεταγραφες αεροδρομιου σε συνδυαασμο με αλλαγη στα προσωπα πιστευω θα το εχει. Αλλα οχι στο ξεβρακωμα πλεον γιατι αντιλιφθηκα οτι μπορουμε να ξεχρεωσουμε τα αμεσα απαιτητα μονοι μας.

Είναι απίστευτο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνούμε.
Λές ότι εαν κάνει κάποιες μεταγραφές, αλλάξει τα πρόσωπα τότε το γήπεδο θα το δώσουν.
Αυτά και άλλα πολλά ούτως ή άλλως θα τα κάνει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που κολάς.
Φοβάσαι ότι εαν πάρει το γήπεδο θα γράψει στα αρχίδια του την ομάδα?
Και ο φίλος ο azazel το λέει:

Εννοείται οτι ο κατασκευαστής ενδιαφέρεται για το αγωνιστικό κομμάτι. Δυνατό αγωνιστικό κομμάτι, πολύς κόσμος στο γήπεδο, πολύς κόσμος και στα μαγαζιά. Χάλια η ομάδα, κανείς στο γήπεδο, άδεια τα μαγαζιά.

Έτσι δεν είναι αζαζελ?

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **

Γιατί στα άλλα εμορικά κέντρα έχου ποδοσφαιρικές ομάδες;

Τον χώρο θέλουνε φίλε που είναι στο κέντρο της πόλης και εύκολα προσβάσιμος

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Γιατί στα άλλα εμορικά κέντρα έχου ποδοσφαιρικές ομάδες;

Τον χώρο θέλουνε φίλε που είναι στο κέντρο της πόλης και εύκολα προσβάσιμος

Αν ισχύει αυτό, ένας λόγος παραπάνω να μην δώσουμε το γήπεδο στο λαμόγιο που το ζητάει. Διότι το παίρνει, γράφει στα αρχίδια του την ομάδα και κονομάει απο το γήπεδο.  Κατάλαβες τώρα γιατί μόνο με απλά μαθηματικά θα βγάλουμε άκρη; Με  10 δεν αγοράζεις 280 τέλος.

lanas39

• Guest
Ποιό χώρο ρε αδερφέ; Κόσμο μπορούν να μαζέψουν όπου γουστάρουν (βλέπε COSMOS 15 χλμ από το κέντρο). ΕΜΑΣ θέλουν να βάλουν στο χέρι