Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 286437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)
Υ.Γ.Βilly  (...)θελω ενα σχολιο για το κειμενο του βλαχοπαοκτση που εστελα πριν αν μπορεις!!

ela bre petran , sxolia den xreiazonte.......
koita merikes selides pisw na deis ti grafan merikoi gia ton kampani.....
EGW PANTOS AKOMA TRIBW TA MATIA MOU .......
mpike mygaki!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

PainOfSalvation

• Guest

Akomi.....,
Desmeytike o -kata emas lamogio- papadopoulos na pliro8ei AKOMA KAI TORA O SALPIGIDIS , sinomilise se radiofoniko sta8mo me ton manager tou paixti o opoios dilose oti DEN GINONTE ETSI AYTES OI DOULEIES      ???       !!!!!

Ayrio paraskeyi, ligei i prosfigi tou Salpigidi kai tin epomeni paraskeyi ligei i pro8esmia tis EPO !!!!

exw tin entypwsh oti den ginete giati 8a prepei na fenete oti ta lefta einai apo tin PAE kai oxi apo idiwth...
dld 8a prepei, xwris na eimai sigouros, na dwsoun ta lefta stin pae kai ayth me tin seira tis na ta dwsei ston salpigidi

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ρε Iron eagle σε παρακαλώ εντελώς φιλικά, κόψε τουλάχιστον για μερικές μέρες την αβάντα στον Σαββίδη. Καταλαβαίνω οτι ανησυχείς  όπως εγώ και όπως όλοι μας, αλλά εφόσον ο Σαββίδης δεν έχει καταφέρει να πείσει για τις προσθέσεις με τις πράξεις του, γίνεται να το πετύχεις εσύ με το γραπτά σου;   
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας

Έκανα την αυτοκριτική μου. Οπότε μπορώ άνετα να φωνάξω:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΡΕ

ΚΑΜΠΑΝΗ
[/size]
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας Είμαι Μαλάκας

Έκανα την αυτοκριτική μου. Οπότε μπορώ άνετα να φωνάξω:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΡΕ

ΚΑΜΠΑΝΗ
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Toubinio

• Guest
Τι έγινε ρεεεεε!!!!! Πάλι από την αρχή; Πάλι τα ίδια και τα ίδια; Τόσο μικροί γίναμε ρεεεε;;;Δεν αντέχω άλλο ρε πούστη μου,δεν γίνεται....τα κλείνω όλα-τηλεοράσεις,σκατοφυλλάδες,internet- ανάβω ένα τσιγάρο και την κάνω απο εδώ....δεν θα με τρελάνουν εμένα ρε αυτά τα ζώα που μαντρώσαμε μόνοι μας...θα σπάσω και το σκατο-pc να μην διαβάζω τίποτα....

SLASH-4

• Guest
Ωραιο Παιχνιδη παιζεται.
Η Μερες περνανε,ο ΠΑΟΚ λιγο πριν να :nekrokefalh: και αυτη οι μεγαλοι η Επενδυτες,Μεσσιες κτλ.
αλλαζουνε Βαρδιες στην Καρεκλα του Μεγαλομετοχου και του Προεδρου με τα Λογια.
Ακομα ερχοσαστε.
Ετσι και εγω μπορω να γινω Μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εμεις λες και ξεχνιομαστε.
Γυπεδο δεν περνεται ρε,θα το καταλαβεται καποια Μερα;

Οποιος Ενδιαφερομενος υπαρχει για να παρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρεπει:
1.Να παρει της Μετοχες
2.Να ξεχρεωση τον ΠΑΟΚ(ολλα μεσα)
3.Να κανει καλες Μεταγραφες
4.Να φτιαξη Προπονητικο Κεντρο για τους Ποδοσφαιρηστες
5.Ανακαινηση Γυπεδου η καινουργιο Ναο που θα ανηκη στον ΠΑΟΚ και οχι σε καποιον ...αντε να μην πω τωρα
6.Τα Ευρουλακια να διαχειριζονται σωστα

ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;
« Last Edit: June 22, 2006, 17:44:53 by SLASH-4 »

giannis80

• Guest
Άντε ρε Ιβάν,μοναδικέ σοβαρέ υποψήφιε μεγαλομέτοχε της ΠΑΕ,που θέλεις για 49 χρόνια το γήπεδο για την ΠΑΕ και όχι για τον εαυτό σου,για να μην τρώνε τα λαμόγια του ΑΣ,κάνε την κίνηση ματ για να γίνεις πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ Εντάξει μάγκες,τον λιβανίζω τον Σαββίδη,αλλά  τον πιστεύω και συγγνώμη αν έχω παραμυθιαστεί.

SALPARADISE

• Guest
Κάτσε λίγο.

Σήμερα λέει τώρα ο μετρολάκης οτι κάποιοι "Π.Α.Ο.Κτσήδες", θα προσεγγίσουν λέει τον καμπάνη για να πάρει τον ΠΑΟΚ!

Ε, νόμιζαν οτι αφού έληξε το 1ο 48ωρο (τη Δευτέρα) που έβαλε ο Σαββίδης, θ΄αποσύρονταν.

Μόλις είπε σήμερα οτι βαζει νέο 48ωρο και τοι θα πληρώσει τον Σαλπιγγίδη, ΤΣΟΥΠ, να κι ο καμπάνης..., θα πληρ΄ωσει λέει κι αυτός τον Σαλπιγγίδη και......θα τον ξαναπροσεγγίσουν ξανά αυτοί οι ......"Π.Α.Ο..Κ.τσηδες"

Με την ευγενική χορηγία του ομίλου Μέτροσπορτ- Μετροπολις-ΜετροMedia-Ετ3

IronEagle

• Guest
Ρε Iron eagle σε παρακαλώ εντελώς φιλικά, κόψε τουλάχιστον για μερικές μέρες την αβάντα στον Σαββίδη. Καταλαβαίνω οτι ανησυχείς  όπως εγώ και όπως όλοι μας, αλλά εφόσον ο Σαββίδης δεν έχει καταφέρει να πείσει για τις προσθέσεις με τις πράξεις του, γίνεται να το πετύχεις εσύ με το γραπτά σου;   

Savvidis : " 8elo na agoraso ALLA DEN SINOMILO ME GOUMENO - PAGONH - KATSARH GIATI AYTOI KORO'I'DEYOUN TON LAO TOU PAOK* !!!!"
*LEO EGO : DILADI EINAI LAMOGIA !!!!!

Kampanis : " H8ela na agoraso ton PAOK, ALLA O KATSARHS* ME APOKALESE PSEFTH KAI DEN SINOMILO MAZH TOU !!!! OSOI ENDIAFER8IKAN GIA TIN PAE , OLOI EKDIOX8IKAN !!!!
*LEO EGO : DILADI EINAI LAMOGIO !!!!!

Eixame dyo YPOPSIFIOUS ependites , oi opoioi paremeinan YPOPSIFIOI , epeidi ta lamogia tou PAOK POLY APLA ...........DEN POULANE !!!!!!
Kai mas lene kai oi dyo to idio , OTI KSIPNISTE, THN KATASTASH THN EFTASAN STA AKRA AYTOI !!!!!!

Kai den kano abanta se kanenan file @azazel, para mono ston sto na ginei o ka8e enas mas melos ston A.S. !!!!
Dioti ean eixe aytin tin stigmi 20.000 A.S. kai pigename se Geniki Sineleysi 8a apofasizame emeis poios 8a parei to gipedo, me poious orous , an to parei kai poios 8a to xtisei  !!!!!

Tora apofasizei monos tou o katsaris kai ta 2/3 pou elenxei aytos !!!!!
« Last Edit: June 22, 2006, 18:13:52 by IronEagle »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Pantos me ola ayta pou akouo kai diavazo oles aytes tis meres exo sixathei............o monadikos yia ton opoio eimai sigouros oti eiani ����ôó�äåò kai evale kapoia leftakia (entaksei midamina alla oti eipe to kane) eiani o mamidakis

Ó.Ö ÄÕÔÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ

• Guest
Ρε παιδια να μου απαντησει καποιος ποιος ερχεται να παρει τον ΠΑΟΚ με 22εκ ευρω χρεη χωρις να ειναι καλυμενος οτι θα παρει το γηπεδο ο κατσαρης λεει παρε την παε ξεχρεωσε την κανε μεταγραφες κοντραρε το ποκ κ μετα ελα να συζητησουμε για το γηπεδο δηλαδη λεει βαλε 30 εκ ευρω σωσε την ομαδα κ μετα θα σκεφτουμε αν σου δοσουμε το γηπεδο συγνωμη αλλα αυτοι δεν ψαχνουν για επενδυτη για μαλακα ψαχνουνε ο ποιο τιμιος κ λεφτα του κοσμου να ερθει μολις ακουσει αυτες τις μαλακιες θα εξαφανιστει και ξερεται γιατι γινεται αυτο οχι γιατι φοβουνται οτι ειναι λαμογια αυτοι (σαββιδης,καμπανης) αυτα τα λενε για τα ματια του κοσμου γιατι ξερουν πως οταν φτιαχτει το γηπεδο θα παρουν μονο αυτα που δικαιουνται κ τιποτα περισσοτερο θα ναι εξω δηλαδη απο το φαγοποτι

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline babis36

• Αλλαγή
Φιλε απο Σ.Φ. Αττικης οτι ψαχνουνε για ΜΑΛΑΚΑ με κεφαλαια ειναι προφανες. Ο Κατσαρης σημερα ειπε την εξης χοντρομαλακια την οποια και την χειροκροτησαν οι τυποι που ηταν μεσα. Αυτος που θα παρει την χρηση του γηπεδου ειναι αυτος που θα καλυψει τα χρεη των 22μυριων, θα πληρωσει τους παικτες, θα κανει μεταγραφες μεγαλες, θα κανει προπονητικο αθλητικο κεντρο και τοτε ο λαος του ΠΑΟΚ θα τον αγκαλιασει (δηλαδη εγω ο Κατσαρης αφου στον ερασυτεχνη τον εκφραζω) και θα τον παρακαλαει να του δωσει την χρηση. Επισης αν σε ολα αυτα προστεθουν και τα εξαιρετικα χαμηλα εσοδα απο το συμβολαιο τηλεορασης ελέο batman ε τοτε ειναι προφανες οτι ψαχνουνε για χοντρομαλακα.Και για να σας το κανω πιο ξεκαθαρο θα σας πω πως πηρε τον gay  ο Κοκκαλης γιατι αυτες οι μαλακιες που ξεφουρνισε σημερα ο ηλιθιος ο Κατσαρης ειναι για γελια. Ο Κοκκαλης λοιπον συμφωνησε με την τοτε κυβερνηση της ΝΔ  μετα τον νομο του 92 για ρυθμιση χρεων του gay  να αναλαβει ως διαχειριστης των χρεων του gay (και αργοτερα οταν ξεχρεωσε προεδρος) αφου ομως ειχε εξασφαλισει το ξυστο απο την κυβερνηση και τις πρωτες προγραμματικες συμφωνιες (8001 ονομαζονταν η πρωτη στην οποια δουλεψα και εγω) με τον ΟΤΕ. Στην συνεχεια το 1994 (κυβερνηση ΠΑΣΟΚ) ξεκινησαν συζητησεις και συμφωνια για την καινουργια προγραμματικη συμφωνια 8004 υψους 240.000.000.000 δρχ η οποια ειχε διαρκεια απο το 1997εως το 2002 (στην οποια παλι δουλεψα εγω). Ετσι ουσιαστικα πηρε και σαν ενα παθητικο και τον gay. Δηλαδη απλο deal παρε εργα δημοσιου αλλα μαζι και τον προβληματικο gay ο οποιος το 1992 χρωστουσε 10 δις με πανωτοκια τραπεζων να ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 14%. Με την καινουργια ρυθμιση της τοτε εποχης καταργηθηκαν λοιπον αυτοι οι τοκοι και πηρε ενα φυξαρισμενο χρεος.
Μετα απο αυτην την μικρη αναδρομη εγω ξαναρωταω ποιες εγγυησεις θα παρει ο ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑΣ  που θα επενδυσει με τις κατσαροπρουποθεσεις τυπου σκασε καμια 50 μυρια στον μεγα ΠΑΟΚ και αν σε αγαπησω θα παρεις και ισως την αδεια μου (με το καταλληλο λαδακι βεβαια) να χρησιμοποιησεις τους εμπορικους χωρους και να παρεις μερος των χρηματων σου πισω. Ο τυπος ειναι εκτος εποχης και δεν ξερει τον ορο διαπραγματευση (η οποια μην φοβαστε δεν ειναι ντροπη) και θα φουνταρει τον ΠΑΟΚ μαζι με τον κοσμο του ο οποιος επισης δεν μπορει να εκσυγχρονιστει και να διαπραγματευεται χωρις φοβιες και συμπλεγματα κατωτεροτητας. Μπορει να ειμαστε ασπρομαυροι αλλα δεν ειναι η ζωη ασπρο μαυρο. Το ειπαμε οτι στις δυσκολες στιγμες η αποτυχια με την επιτυχια απεχουν λιγο ισως τοσο οσο οι αποχρωσεις μιας ευστοχης διαπραγματευσης. Ομως ο κοσμος του ΠΑΟΚ απεχει πολυ απο κατι τετοιο γιατι εμεινε πισω απο τις εξελιξεις φοβισμενος και παιζοντας μονιμως αμυνα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Από τον Κοινούση, σε έναν Ραλι-Αρη...

Tα έχει πει από παλιά ο Κοινούσης: "Πάλι στο σπίτι μου χαράματα, πάλι με ζώνουνε του ΠΑΟΚ τα φαντάσματα, δεν έβαλα μυαλό τόσα που έχω πάθει κι ακόμα ο τρελός κάνω τα ίδια λάθη". Σαφές;

Σ τ ρ α β ο τ ι μ ο ν ι έ ς !
Παρατήρηση: Και ο Κοινούσης και ο Ιβάν ο Τρομερός, έχουν μουστάκι. Το προηγούμενο στάδιο, πριν το μούσι. Το οποίο πάντα ...ακολουθεί!
Σαφέστατο. Τα ίδια λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται στον ΠΑΟΚ, γιατί κανένας δεν παίρνει σοβαρά την κατάσταση. Γιατί όλοι βολεύονται.

Και ο Η-Γούμενος, που πάντα διαπραγματεύεται - πέρα από τις μετοχές - το νέο γήπεδο της Τούμπας και ο Κατσαρομάλλης που συνεχίζει να το παίζει ΠΑΟΚτσοπατέρας και, φυσικά, ο Βίτο, ο οποίος είναι ανακατεμένος σε όλα τα ναυάγια των μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεων.

Αυτός και τα κολλητιλίκια του με τον Η-Γούμενο τον έχουν πάρει τον ΠΑΟΚ στο λαιμό τους. Από την εποχή που ο Η-Γούμενος εμφάνιζε δικό του σχέδιο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (προφανές πως ήταν σχέδιο του Βίτο και αντίγραφο της Επαέ) προκειμένου να αντιπαρατεθεί στην προσπάθεια για τη Σούπερ Λίγκα, δημιουργώντας δίχως ουσιαστικό λόγο (πέρα από την υπηρεσία που πρόσφερε στον κολλητό του) μέτωπο με τους υπόλοιπους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Κοινούσης ρουφάει το καφεδάκι του
Το αίμα από το φιλέτο ήθελε να ρουφήξει ο Κοινούσης
φωτό Newsports.gr
Μετά, ο Βίτο και πάλι, για να μπλοκάρει την κίνηση που ετοίμαζε ο Αρχηγός Ζ-Αγοράκης με τον πρόεδρα της Επο, έφερε τον Η-Γούμενο σε επαφή με τον Κοινούση και στη συνέχεια με τον Θόδωρα και τη Γιάννα (ο Βίτο ήταν το τρίτο πρόσωπο που έλεγε η ανακοίνωση), μήπως τσιμπήσουν κάτι παραπάνω. Και μετά από εκείνο το ναυάγιο, ο Βίτο και πάλι ξανακίνησε τα νήματα με τον αεριτζή Κοινούση.

Μόνο με τον Ιβάν τον Τρομερό δεν έχει ασχοληθεί κι αυτό, όχι επειδή δεν τον αξιολογεί, αλλά επειδή θεωρεί πως ο ίδιος κι ο Η-Γούμενος δεν μπορούν να κερδίσουν πολλά από πιθανό νταλαβέρι με τον ρώσο. Ασε που ένα τέτοιο νταλαβέρι μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο...

Ο Κοινούσης, λοιπόν, έκανε πίσω. Για το γήπεδο, όπως λέει. Για το γήπεδο, πράγματι, όμως δεν είναι ο Κοινούσης εκείνος που έκανε πίσω. Βιτρίνα ήταν ο Κοινούσης, γιατί δεν μπορούσε να εμφανιστεί στο προσκήνιο εκείνος (ναι, το αιλουροειδές) που βρίσκεται από πίσω του και θέλει τα δικαιώματα του γηπέδου.

Οπως έλεγα και στα προηγούμενα θέματα (τη Δευτέρα 19/6 και την Τρίτη 20/6), ντεμέκ Καπετάνιος είναι ο Κοινούσης. Και "εφοπλιστής" σε εισαγωγικά. Σκάφες έχει και οι σκάφες χρησιμοποιούνταν παλιά για πλύσιμο (να βρε, όπως τα πλυντήρια). Δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος των χρεών και των ιδιαιτεροτήτων του ΠΑΟΚ μοναχός του.

Τον έβαλαν, λοιπόν, μπροστά, με την ελπίδα να τού παραχωρήσει ο Κατσαρομάλλης τα δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης του νέου γηπέδου. Να του παραχωρήσει, δηλαδή, όλο το ψαχνό και να βαστήξει ο ΠΑΟΚ τον κατιμά.

Αυτό το γήπεδο έχουν βάλει όλοι στο μάτι. Κουτσοί, στραβοί, στον Αγιο Πεντελιέμονα (5λιέμονας), για να βρουν το φως τους. Να κονομήσουν. Γιατί με τη μαγκιά που έκανε ο Η-Γούμενος με τα κονέ του, περνώντας στα κιτάπια εξωφρενικό (για τα δεδομένα της περιοχής) συντελεστή δόμησης στο χώρο που βρίσκεται το γήπεδο, η μελέτη λέει πως ο οικοδομήσιμος χώρος είναι 24 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Μιλάμε για εμπορικό κέντρο - κολοσσό στο κέντρο της Τούμπας κι όχι σε καμιά ερημιά. Μεγάλη μπάζα για τον ιδιοκτήτη - διαχειριστή (χώρια το ξέπλυμα που μπορούν να δικαιολογήσουν οι εργασίες κατασκευής)...

To γήπεδο της Τούμπας
Το ...φιλέτο!
φωτό Newsports.gr
Αυτή είναι και η μεγαλύτερη υπηρεσία που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ ο Η-Γούμενος. Ενα πραγματικό αγαθό, που μπορεί όμως να οδηγήσει τον σύλλογο στην καταστροφή, καθώς πλέον όλοι ασχολούνται με αυτό και ουδείς με την ομάδα!

Εκείνο που έχει σημασία πια, είναι αν υπάρχει κι άλλος στην ουρά των υποψήφιων επενδυτών, αν υπάρχει κι άλλος που ενδιαφέρεται για το φιλέτο (γήπεδο), το οποίο σερβίρεται μαζί με τις κοκάλες (τον ΠΑΟΚ και τα χρέη του).

Ο Ιβάν, εννοείται, πως θα ξαναεμφανιστεί ως επίδοξος σωτήρας, όμως δεν ξέρω ποιος θα τού δώσει και πάλι σημασία. Ο Βίτο δεν έχει βγάλει προς το παρόν τίποτα άλλο από το σατανικό μυαλό του.

Ο μόνος που φημολογείται ότι κινείται προς την εξεύρεση λύσης, είναι ο Σούπερμαν Ορφανός, γιατί σε λίγο καιρό θα τρώει όλο το μισθό του ως βολευτής, στα καθαριστήρια. Πώς αλλιώς να καθαρίσει τα Χ-Αρμάνη και τα Βρε-τσάτσε κοστούμια του από τις ντοματιές που έχει ήδη φάει και τις άλλες που έρχονται;

Ψάχνει, λοιπόν, ο Σούπερμαν. Κι όπως του ξέφυγε σε ανύποπτη στιγμή, έχει ήδη μια λύση στα υπόψιν. Σού λέει, μόνο ο Παναθηναϊκός θα έχει Πρώην Ραλίστα στη διοίκησή του; Να μην έχει κι ο ΠΑΟΚ ένα Ραλι-Αρη; Εναν, δηλαδή, που οδηγεί Ράλι και τον λένε Αρη.

Πέρα από το προφανές πρόβλημα, ότι δηλαδή δεν είναι δόκιμο ένας Αρης να διοικήσει τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν φυσικά και άλλα. Οπως, ας πούμε, ότι μέχρι πριν δυο μέρες ο Ραλι-Αρης ασχολιόταν με έναν Γιαννάκη και τώρα πρέπει να αλλάξει άθλημα και να ασχοληθεί με έναν Γιάννη (Η-Γούμενο), ως διάδοχος ενός ...Γιαννούλη (του Κοινούση, ο οποίος είναι γνωστός στην πιάτσα ως Γιαννούλης Καμπάνης). Από Γιαννάκης, Γιάννης ως Γιαννούλης Νο2 δηλαδή...

Ασε που τον λένε και Αρη... Χάος!

Αυτόν, πάντως, προσπαθεί να ψήσει ο Σούπερμαν και ήδη τον έχει ροδοκοκκινίσει.

Μέχρι να τον ...ξεκοκαλίσει, εγώ, ο Μίλτος, νά 'μαι καλά...

http://www.sport.gr/cafe/index.asp

O Miltos pistevo pos ennoei ton Ari Vovo pou exei to Marousi.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

IronEagle

• Guest
(....)
Ο τυπος ειναι εκτος εποχης και δεν ξερει τον ορο διαπραγματευση (η οποια μην φοβαστε δεν ειναι ντροπη) και θα φουνταρει τον ΠΑΟΚ μαζι με τον κοσμο του
(....)

Offline bozik

• Αλλαγή
kala re seis eipe o kanarakhs ston extra:

kampanh ela pare thn pae edw kai twra kai 8e exeis kai to gipedo?
8a trella8oume entelos twra?
δεν ειπε τετοιο πραγμα,τον ακουσα και εγω...ειπε βγαλε τον ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(οτι λεει δηλ.και ο θανασης)αλλα εκανε και μια ερωτηση και δεν ξερω αν την ακουσες,τον ειπε αμα ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ και αυτος ειπε ΒΕΒΑΙΟΣ :o ΕΤΟΙΜΟΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος