Αδερφια απολαυστε καποιους ντεμεκ βλαχοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τι λεγανε πριν 24 ωρες για τον captain.
<<O Κουμπάρος μου έχει ένα κότερο στον Φλοίσβο , το οποίο ¨δένει¨ ακριβώς δίπλα με το κότερο του Καμπάνη .
Αυτό που μου είπε , είναι ότι ο Καμπάνης είναι ένας πολύ ....¨ αρσενικός¨ τύπος , μάγκας , αυτοδιμιούργητος , φωνακλάς , ο οποίος όταν τα ...πάρει στο κρανίο , βρίζει θεούς και δαίμονες ........!
Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και γενικά .....του αρέσει να επιβάλεται , συνήθως .....,με πολύ έντονο τρόπο !
Απο το παραπάνω πέρα για πέρα αληθινό στοιχείο , προκύπτει ότι ο Καμπάνης και οι Συνδεσμίτες , στην πρώτη στραβή που θα γίνει , θα γελάσει ο κάθε πικραμένος .......!
Εάν κρίνουμε απο την πολύ σωστή και χωρίς διπλωματεία , γλύψιμο και περιστροφές τοποθέτηση του , στο θέμα :Ζαγοράκης - Αρχηγός ΠΑΟΚ , τότε , εύκολα καταλαβαίνουμε ότι ο Καμπάνης , δεν μασάει τα λόγια του !!!!!!
Και εάν ο Καμπάνης δεν ....υπολογίζει τον Ζαγοράκη , σίγουρα δεν θα υπολογίσει ΟΥΤΕ ....ΒΕΜ , ΟΥΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ και σίγουρα , ΟΥΤΕ SAKIDES.....!
Sakis !
Tο ξέρω πολύ καλά ότι το γεγονός ότι ο κουμπάρος μου έχει κότερο που ¨δένει ¨ δίπλα στου Καμπάνη , θα σου δώσει το ...έναυσμα για νέα σχόλια , αλλά , προσπάθησε να.........προτοτυπήσεις και να μην πείς πάλι τις ίδιες ανοησίες......!
Στην παρούσα φάση , δεν μπορώ να τοποθετηθώ μα βεβαιότητα εάν ο Καμπάνης είναι ο κατάλληλος , αλλά , απο την Δ΄ Εθνική......,προτιμώ τον Καμπάνη !!!!!!!!
Τουλάχιστον , φαίνεται Αρσενικός και Μάγκας !!!!!!
GONZO : O ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΕΣΟΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ !!!>>
Τα συμπερασματα δικα σας αδερφια!!!
Μηπως τελικα οι πρωτες φαπες πρεπει να ξεκινησουν απο κατι τετοια υποκειμενα?

Φυσικα το παρον κειμενο ειναι παρμενο απο το foroum της ντροπης και της αποβλακοσης,το γνωστο θερμοκυπιο φυτων του ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ!!
Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣΚΥΛΑ!!!
8 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...