Ο Σαββιδης δεν μου γεμισε το ματι απο την αρχη. Ολα αυτα δεν ηξερα, δεν ξερω, απαιτω, δινω, δεν δινω με χαλασαν τρισδιαστατα.
Οι ξαφνικες εμφανισεις του, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που φημολογειται η πωληση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, μια με τον Αγγελοπουλο, μια τωρα με τον Καπετανιο και τα τελεσιγραφα προς τον κατσαρη, με χαλασαν ακομη περισσοτερο. Ολα αυτα που βγηκαν στην φορα τελος παντων, γιατι το τι παιχθηικε στο παρασκηνιο, ισως να μην το μαθουμε ποτε!
Απο την αλλη την μερια, η εμμονη των γουμενοπαγωνηδων να μην θελουν να τον συναντησουν, με τα τηλεφωνηματα και τις συναντεις που δεν εγιναν ποτε, η καθετη και απολυτη ΑΝΤΙΘΕΣΗ του κατσαρη για την παραχωρηση ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ μας, το κρυφτουλι που παιχθηκε και παιζεται ακομη, με οδηγουν στο συμπερασμα οτι ΚΑΠΟΙΟΙ <Πολιτικοι, Λαμογια, κατεστημενο, ΑΛΛΟΙ;> δεν ηθελαν τον Σαββιδη ως νεο μεγαλομετοχο του ΠΑΟΚ. Το μεγαλο ερωτημα κατα την γνωμη μου ειναι το εξης: Ειναι πραγματι ο Σαββιδης ανεξαρτητος η ειναι και αυτος μεσα στο κολπο;
Τωρα παμε στον Καπετανιο. Δεν γνωριζω τιποτα για αυτον. Πολλα λογια για εντυπωσιασμο την πρωτη μερα, περικυκλωμενος απο τα γνωστα λαμογια που κατασπαραζουν τον ΠΑΟΚ μας, μπηχτες για τον αρχηγο, κινηση εντυπωσιασμου με τον Σαλπι, χωρις να παρει τις μετοχες, 1,5 ευρο, που ακομη δεν εδωσε, δεν θελω το γηπεδο, στη ωρα του αυτο. Σημερα διαβαζω οτι θα ακολουθησει το σχεδιο του γουμενου με την Dimands για το γηπεδο, η συγκαταθεση; του κατσαρη για την κινηση αυτη, <δικο του ειναι το γηοεδο;> μου δημιουργουν και αλλα ερωτηματικα.
Ας ελπισουμε οτι κανω λαθος και οτι τα πραγματα θα παρουν μια θετικη για εμας ροη, πραγμα που την σημερον ημερα μου δημιουργει αμφιβολιες και κραταω και εγω μικρο καλαθι.
Ιδωμεν!!!