Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 302270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jackba

• Guest
Και βεβαίως μόλις πριν λίγο είπε ότι δεν εννοούσε τον Βαρδινογιάννη, τον οποίο άλλωστε εκτιμά καθώς είναι γνωστή η προσφορά του στην ελληνική ναυτιλία και γενικότερα.
Παρόλα αυτά όχι μόνο εμείς καταλάβαμε ότι απευθυνόταν στον Βαρδινογιάννη αλλά βρήκαμε και τον λόγο, την παλιά γκόμενα που του φαγε (τη Σοφία Βέμπω μάλλον). Είμαστε απίστευτοι πραγματικά!!! (χωρίς διάθεση ειρωνείας του φίλου, απλά επισημαίνω τι έχουμε πάθει όλοι)
Αν και με όσα ακούω γενικότερα φοβάμαι πως σύντομα θα γυρίσουμε στο thread με τα +300 posts ψάχνοντας για τον επόμενο..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ελλάδα η χώρα της υπερβολής !!!!!!!!!!!!
Μπάμπη Αρμένιος στην καταγωγή ιδιοκτήτης; κοσμηματοπωλείου στην Αθήνα, πρώην γκόμενος της Α.Δημητρίου, νην της Δ.Λιάνη.

Me polla pistolia sth lista toy Teiresia.Guaranteed.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

FaNaTiKoS-4-

• Guest
Είναι ένας από τουσ καλύτερους προέδρους που έχει περάσει ποτέ απο τον ΠΑΟΚ
Μακάρι να τελειώσει το θέμα και να πέσουν επιτέλουσ οι υπογραφές

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ

Offline Suicidal

• Βασικός
esy fanatike 8a elega na hremiseis ligo ...... kaloproereta panta ! ! ! !

.....tststs enas apo tous kalyterous proedrous pou EXEI PERASEI apo ton PAOK .....

ti allo 8'akousoume.....

kai oso gia to TERMA O PONOS.......
perimene akoma ligoulakiiiii.....

xixixixixi .....pou exei perasei.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Να σε ρωτήσω κάτι αδερφέ northeagle_4 ; Τι θα ψηφίσεις στην περίπτωση που σε μία εβδομάδα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση και σου θέσουν το ερώτημα: Μάγκες ο καπετάνιος αγοράζει, πληρώνει αύξηση κεφαλαίου, κρατάει παίχτες κλπ αλλά θέλει να χτίσει και το γήπεδο με βάση τα υπάρχοντα σχέδια Γούμενου (με ό,τι φαγοπότι αυτό συνεπάγεται...). Διαφορετικά δεν έχουμε άλλη επιλογή από τον υποβιβασμό στη Δ, γιατί ο χρόνος πέρασε και δεν μπορεί να γίνει τίποτα πια.

Τι θα κάνεις σε αυτή την περίπτωση;; (και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά έτσι; εννοώ όλα τα μέλη του ΑΣ)

Me tis mpantes D E8nikh. Re seis mhn thn vlepete san arrostia kai timoria.Deite thn san lytrosh kai farmako.
Giati opos eipe kai o Rhgas Ferraios:
Kalytera 2-3 xronia sklavia kai fylakh
Para 49 xronia sklavia kai fylakh.

Misoasteia-misosovara ta parapano  ;)

A kai kati akoma:

Στις προτεραιότητες θα είναι και το γήπεδο. Δεν το ζήτησα εγώ αλλά ο ΑΣ δια του κ. Κατσαρή μου το έφερε στην συζήτηση. Θα πρέπει να γίνει ένα γήπεδο στολίδι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμφωνήσει ο ΑΣ και τα μέλη του, γιατί αυτό είναι το μέλλον και το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν είναι για μένα αλλά για την ίδια την ομάδα».
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=716886&lngDtrID=1101

O 8anashs Katsarhs, 8riamveyths apo tis ekloges, pano sto alogotoy kanei sxedia. Esy grafthkes ston AS h 8a trexeis teleytaia stigmh?H 8a ta xoneis gi aytoys poy einai hdh melh? Se SENA milao..
« Last Edit: June 20, 2006, 16:48:53 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

FaNaTiKoS-4-

• Guest
esy fanatike 8a elega na hremiseis ligo ...... kaloproereta panta ! ! ! !

.....tststs enas apo tous kalyterous proedrous pou EXEI PERASEI apo ton PAOK .....

ti allo 8'akousoume.....

kai oso gia to TERMA O PONOS.......
perimene akoma ligoulakiiiii.....

xixixixixi .....pou exei perasei.....

Αυτό έλα να μου το πείς στο τέλος τις περιόδου και μετα τισ μεταγραφεσ που θα κανουμε
εγψ ειμαι πολυ αισιοδοξος
ουτε μεμψιμοιρω ουτε κλαιγομαι οπως εσας

giannis80

• Guest
Με μεγάλα λόγια ξεκινάει λοιπόν ο Κινούσης.Το ξαναλέω, λόγια του στυλ '' θα ξυπνήσω το θηρίο,και ο γίγαντας που κοιμάται,και θέλω κάθε χρόνο Τσαμπιονς Λιγκ,θα σπάσουμε το μονοπώλιο(εδώ γελάνε και τα μούσια του σωκράτη)'' είναι ασόβαρα.Δείχνουν λαικιστή.Όσον αφορά τις τοποθετήσεις περι Ζαγοράκη,είναι φανερό οτι ο γούμενος του τις πάσαρε να τις πει λόγω των κακών σχέσεων με τον αρχηγό.Και άνθρωπος που του επιβάλλει ο γούμενος τι να πει,κλάφτε τα.Αντίθετα, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ για την αγορά της ΠΑΕ,όσο στυγνά κι επαγγελματικά και να φέρθηκε γιατί έτσι έχει μάθει άσχετα αν εμάς δεν μας αρέσει,δεν βγήκε ποτέ να πει μεγάλα λόγια και θα κάνω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.Το μ'ονο που υποσχέθηκε είναι οτι θέλω να κάνω τον ΠΑΟΚ καθαρά επαγγελματικό football club.Κι εμένα προσωπικά με πείθει αυτό και όχι ο άλλος που κουβαλάει δηλωμένο ζιγκολό στο κότερο.

Υ.Γ Πσσστ Τσαρούχα,ήρεμα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Eno esy Fanatikos-4 eides pos einai enas apo toys kalyteroys proedroys poy eixe pote o PAOK
PRIN
to telos ths periodoy kai
PRIN
tis metagrafes.

Krata kai mikro kala8i aderfe...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

FaNaTiKoS-4-

• Guest
ρε ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου λοιπον εχουμε και λέμε
ΣΑΒΒΙΔΗΣ σας ΞΥΝΙΖΕΙ γιατι ειναι μεγαλο λαμόγιο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν σας αρέσει γιατί ειναι κολλητηρι του κόκκαλη
ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ μπα δεν λεει ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ
ΚΑΜΠΑΝΗΣ και αυτόν τον βρήκατε σκαρτο

μηπωσ θέλεται πάλι πίσω τον γουμενο????
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

PainOfSalvation

• Guest

FaNaTiKoS-4-

• Guest
ΗΟΜΟ ΠΑΟΚΟΥΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ..ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ Ο ΤΥΠΑΣ
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΡΟΜΠΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
pragmatika aporo an einai paoksides autoi pou theloun na pesoume tetarti ethniki...den mporo na to pistepso. dld den katalavainete oti OLH H VOREIA ELLADA EKTOS APO EMAS TOUS GRAFIKOUS POU THA EIMASTE PAOK THA GINOUN PAO,OSFP K AEK??? Thelei poli mialo na to katalavete? Thelei poli mialo na katalavete oti o PAOK an epefte tetarti ethniki den tha ginotan pote ksana megali omada? Eleos re gmt skefteite ligo k ksekoliste apo to mikrovio SUPERatitidas 3 vathmou
tespa off topic
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

FaNaTiKoS-4-

• Guest
ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΕ ΝΑ ΛΕΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ
ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ????
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ????
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΕΤΟΣ????

ΩΡΑΙΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΟΚ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Ìå áõôÜ ðïõ äéáâÜæù åäþ ìÝóá êáé 10 äéò € íá Ýé÷á ôïí ÐÁÏÊ äåí èá ôïí Ýðåñíá.
Ñå ìÜãêåò ÷áëáñþóôå åßðáìå åðéöõëáêôéêüôçôá, íáé , áëëÜ åìåéò Ý÷ïõìå îåöýãåé ôåëåßùò âãÜæïõìå óõìðåñÜóìáôá ÷ùñßò íá äïýìå ðñþôá. ÅËÅÏÓ

Õ.Ã.
Áñ÷Ýò Áðñßëç åß÷á óõíÜíôçóç åðáããåëìáôéêÞ ìå åðéöáíÞ ¸ëëçíá åðé÷åéñçìáôßá ðïëý ìåãÜëï üíïìá êáé ðïëý öïñôùìÝíï(üíïìá äåí áíáöÝñù ãéá åõíüçôïõò ëüãïõò - ïé mods êáé ìüíï áõôïß ìðïñïýí íá êáôáëÜâïõí áðü ôï e-mail) êáé óôï ðåñéèþñéï ôçò óõæÞôçóçò ðñïóðáèïýóá íá ôïí øÞóù íá áó÷ïëçèåß ìå ôïí ÐÁÏÊ.
ç áðÜíôçóç ôïõ Þôáí.
´
Ï÷é ñå ......... äåí åßìáé ôñåëüò 30 ÷ñüíéá äïõëÝõù êáé Ý÷ù öôéÜîåé Ýíá üíïìá äåí èá ôï ÷áëÜóù ôþñá. Óôïí ÐÁÏÊ êáé ï ÙíÜóçò íá ðÜåé ëáìüãéï èá ôïí âãÜëïõí êáé èá ôïí ðÜñïõí ìå ôéò ðÝôñåò.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline geraki4

• Αποστολή
  • **
ΗΟΜΟ ΠΑΟΚΟΥΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ..ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ Ο ΤΥΠΑΣ
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΡΟΜΠΑ

Aφού το ξέρεις πες μας και μας κάτι παραπάνω να μάθουμε
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΛΙΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

FaNaTiKoS-4-

• Guest
Εγώ σας είπα θα βλέπετε τις μετεγγραφικές βόμβες που θα κάνει ο ΠΑΟΚ
και δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας ότι όλα αυτά θα συμβούν στον ΠΑΟΚ
ΡΕ ο άνθρωπος γουστάρει δεν είναι σαν όλους τους άλλους

ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ(ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ) ΚΑΜΠΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Offline maria-mtb

• Βασικός
. Εδω στο Athens σημερα οι μαπες γαυρων ηταν ψιλοεκνευρισμενες, ψιλοπεσμενες μια και θα παρουν τα αρχιδια μου απο Σαλπι. Ξερετε μετα απο το απειρο σκατο που εχω φαει εδω και 2 μηνες τι ωραια που ηταν. Γιατι ξερουν οτι με Μποχα μοχα ή οπως διαολο τον λενε τον παιχταρα (που λεει και ο Αλεφας) και κατι αλλα ταγαρια που φερνει ο σολιντ ομαδα δεν ξερουν αν θα κανουν και παντως αυτη δεν θα ειναι ελληνικη. Ε τουλαχιστον ενα παικτακι γρηγορο (οπως απαιτει το σημερινο ποδοσφαιρο) πρωτο σκορερ, βασικο της εθνικης και σε καλη ποδοσφαιρικη ηλικια το εχω εγω και το γουσταρω. Για τα αλλα ειπαμε υπομονη.

etsi...etsi!shmera mouga oloi!!
p.s. kala gia ton borha ououou ton vlepw twra! paixtaras!  :a1006: :a1006:

loipon sto 8ema mas: 8elw  na proteinw kati...an, leme vre paidi mou, an autos o kiskampanhs (egw etsi 8a ton lew) valei se mia taksh ta pragmata k doume asprh mera, proteinw n ektupwsoume oles tis selides pou grapsame sto 8ema "upopshfioi ependutes", na vre8oume kapou ola ta melh tou forum, na anapsoume mia fwtia k na kaime mia mia th selida, xoreuontas gurw gurw to xoro ths fwtias!
aouououououououououououou...!!!!!!!!!!!!
:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αυτό που με ανησυχεί είναι κάποια στοιχεία που δείχνουν οτι μάλλον είναι άνθρωπος του κόκκαλη

Έδρα ....Πειραιάς

(...)

Ρε αγορινα μου ξερεις κανενα καροβοκυρη η εφοπλιστη πεστο οπως θελεις, που να εχει γραφεια με εδρα πχ το Νησακι της Κυρα Φροσυνης στα Γιαννενα η μηπως στο λιμανακι του Βολου;

Βαζω το χερι στην ΦΩΤΙΑ για αυτα που θα πω και οποιος απο εσας θελει ας τα πιστεψει !

Δεν ειναι ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΝΔ..ειναι φιλος με Κουλουρη και Ανδριανοπουλο, οπως επισης και με τον Μελισσανιδη της ΑΕΚ..

Η πηγη που μου μετεφερε αυτα ειναι περα για περα αξιοπιστη !

Offline Suicidal

• Βασικός
katarxhn fanatike, na se kalwsorisw sthn "oikogeneia"(pleon) mas tou paokworld. (to ay8entiko magkes mou, etsi  ;)  :P ?)
koita na deis , den exeis kleisei 24wro kai exeis gemisei to LIVEscroll sthn arxikh
kai to topic edw me diafhmish gia ton kampanh. gousto sou kai dikaiwma sou 8a me peis apo thn mia,
alla koita kai thn allh. oloi ligo poly apla se eipan to perifimo banal pleon krata mikro kala8i. exoume trabi3ei edw mesa plaka
plaka ta pandina, epetrepse mas leipon, toulaxiston edw mesa, na mporoume na staniaroume ligo thn koubenta...
e3oikiosou kai ligo me ton xoro edw mesa ligo, kai meta dws'tou(pou leei o logos). alla na skas etsi edw mesa, kai na grafeis
ayta pou grafeis.....xmmmmm (mhn to pareis straba, asfalws ennow mono thn ypermetrh apolyth sigouria sou sxetika me ton kampanh)

MAKARI na mas baleis olous ta gyalia, kai na ginoun ola ayta pou leei. MAKARI !
kai to ghpedo ftiagmeno olokainourio sta xeria tou as,
kai proponitiko kentro alfa diagrafwn,
kai 3eskatwma ths dioikhshs,
kai omadara asterwn,
kai fthna diarkeias.........
ligo poly, gia na 8elei na mas kanei na perasoume etsi apla tous gay kai tous vazelous, ayta 8elei.
(allwste ta grapta menoun....)

a, den 8eleis na mas peis telika ti se kanei toso sigouro gia ton kampanh?
m'exeis kanei poly periergo. toso mystika einai ola?

filika, kai kalws hr8es pali,
Billys

yg: -mamaaaaaa akoma to kala8aki ?
      -akoma den to brikes? den peirazei mom, 8a fortwsw sthn platforma pleon.....

MARIA-MTB
more as briskotan kapote h lysh me to xali mas,
kai hstera oxi xoro se 380 selides panw, alla o ka8enas mas 8a ektypwne apo mia fora tis 380 selides,
8a tis ekobe xartakia kai 8a tis moiraze se ena derby gia na bouliaze h 4 sto xartaki se kapoio mats.
ti kordeles twra kai prasin'aloga  :P  

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo