Liges skepseis apo mena tiroumenos twn katastasewn mou........
Einai Deytera 19 Iouniou 2006,
ousiastika apo xtes bradi pantou anaferete oti enas kyrios onomati Kampanhs
8elei (kai den lew epitides exei) na analabei ta inia ths paePAOK.
Gia arxh as kratisw ayta :
Ο Καπετάν Γιάννης Καμπάνης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα μίλησε αποκλειστικά στο Αθλητικό Metropolis επισημαίνοντας ότι δεν έρχεται να αναλάβει τον ΠΑΟΚ ούτε για να κερδίσει χρήματα, αλλά ούτε για δημοσιότητα. Θέλει την αγάπη του κόσμου. Έκανε λόγο για τους Καπετάνιους του παραμυθιού, δήλωσε ξεκάθαρα ότι είναι η ώρα να... εκτονωθεί, ενώ επισήμανε ότι προτεραιότητα του αποτελούν οι πληρωμές σε παίκτες. Επίσης, τόνισε ότι έχει καταθέσει έγγραφη πρόταση για το θέμα του γηπέδου στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. «Δεν γίνεται να μη με αγαπήσει ο κόσμος. Είναι στοίχημα ζωής», τόνισε με έμφαση.
Αναλυτικά, είπε... «Είμαι σε εγρήγορση για να πάρει τέλος το θέμα της αγοράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πέρασα όλη μου τη ζωή στη ναυτιλία. Επί 27 χρόνια. Πρέπει να σας πω ότι είμαι ο Νο 2 νεότερος πλοίαρχος της εμπορικής ναυτιλίας. Έχει άμεση σχέση με αυτό που πάω να κάνω τώρα με τον ΠΑΟΚ. Είναι η ώρα να εκτονωθώ, διότι έκανα επαγγελματισμό ναυτιλίας σε πλοιοκτησία. Έχω βγάλει γούστα στη ναυτιλία, αλλά θέλω να έχω και αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα θα έχουν άμεση σχέση και θα υπάρξει αποτέλεσμα από την αγάπη του κόσμου, τον οποίο κόσμο δίνω σημασία. Πρέπει να με αγκαλιάσει ο κόσμος. Δεν έρχομαι για χρήματα, ούτε για δημοσιότητα. Είμαι χορτασμένος από αυτά. Δεν έρχομαι για αυτά, έρχομαι για όλα τα άλλα. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Θέλω απλά να με αγαπήσει ο κόσμος», επισήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Και ο κ. Γούμενος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχουν όλη την καλή διάθεση να έρθει αυτή η δύναμη πάνω μου. Είναι αλήθεια ότι η κίνηση για πληρωμές γίνεται, όλοι οι παίκτες θα παραμείνουν στη θέση τους. Θέλω να τους δω προσωπικά και εγώ τους παίκτες, να κατεβούν έστω και κάτω πριν από την Πέμπτη να τους δω και να τους πω ότι τα πράγματα αλλάζουν πλέον στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που θα πάρω το τιμόνι. Είναι η προτεραιότητα αυτά τα παιδιά, να είναι ευχαριστημένα και χορτάτα».
Δεν έμεινε μόνο εκεί: «Το Καπετανιλίκι το έχουν εξαγοράσει κάποιοι με πλαστό δίπλωμα. Υπάρχουν λοιπόν και οι Καπετάνιοι του παραμυθιού. Λέω λοιπόν δημόσια, ότι δεν πρέπει να μας προκαλέσουν... Τους προειδοποιώ. Θα ζητήσω από όλους μία συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Από τους οργανωμένους, από τους παράγοντες. Να με γνωρίσουν. Για να καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν. Η επαφή μου με τον ΠΑΟΚ έχει πάντως ιστορικό. Είχα κάνει επαφές πριν από την εποχή με τον Μπατατούδη».
Δήλωσε επίσης: «Είμαστε φίλοι με τον Κώστα τον Τσαρούχα. Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ. Εγώ θα είμαι πρόεδρος. Θα εγκατασταθώ μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Έχω εντολή να μου βρουν σπίτι».
Για το γήπεδο: «Το γήπεδο είναι υπόθεση πρωταθλητισμού για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν γίνει από την αρχή, από τα θεμέλια του, όπως σκοπεύω να το κάνω, δεν μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει να φτάσει. Στην κορυφή. Τους έχω κάνει ήδη έγγραφη πρόταση για το γήπεδο τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για το γήπεδο. Όλα θα γίνουν. Πρέπει να δείξουν υπομονή οι φίλαθλοι, πρέπει να συγκεντρωθούμε άπαντες στο φτιάξιμο της ομάδας. Πρέπει να μου δώσει και ο κόσμος υπομονή. Μην μου ζητήσουν πρωτάθλημα και Κύπελλα από τον πρώτο χρόνο». http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=61103File mou kapetangiannh , prose3e kala. Eipes poly xontres koubentes. kai (pros to parron) to lew me thn kalh thn ennoia. ekfraseis tou typou:
-Τα αποτελέσματα θα έχουν άμεση σχέση και θα υπάρξει αποτέλεσμα από την αγάπη του κόσμου, τον οποίο κόσμο δίνω σημασία....
-Δεν έρχομαι για χρήματα, ούτε για δημοσιότητα....
-Θέλω απλά να με αγαπήσει ο κόσμος....emena prosopika (kai sigoura para pollous allous) me phgainoun merika xronakia pisw, gia thn akribeia 2 proedrous (ths manas sas) pisw. elpizw na katalabaineis oti m'ayta pou trabame edw kai tosa xronia, kommataki dyskolo na pistepsoume (akoma) 100% ayta pou eipes. 3anatonizw, den sthn lew kapetanie mou, alla afou sthn ousiastika prwth sou synentey3h eipes kiolas tetoia pragmata, apla se 8ymizw oti 8a kri8eis (AN TELIKA GINEI OTI GINEI ME SENA KAI YPO8ESOUME OTI ANALAMVANEIS THN PAE) kai apo ayta. Mas eipes oti 8eleis na ektono8eis, gia thn akribeia
Πέρασα όλη μου τη ζωή στη ναυτιλία. Επί 27 χρόνια. Πρέπει να σας πω ότι είμαι ο Νο 2 νεότερος πλοίαρχος της εμπορικής ναυτιλίας. Έχει άμεση σχέση με αυτό που πάω να κάνω τώρα με τον ΠΑΟΚ. Είναι η ώρα να εκτονωθώ, διότι έκανα επαγγελματισμό ναυτιλίας σε πλοιοκτησία. Έχω βγάλει γούστα στη ναυτιλία, αλλά θέλω να έχω και αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ. elpizw leipon oti otan les "hr8e h wra na ektonw8w" ennoeis oti 8elw na mpw sfina sto pok kai na ftia3w epitelous enan podosfairiko PAOK pou na kanei prwta8litismo. oxi omws prwta8litismo stis prosfyges bebaia, etsi ?
Merika sxolia akoma:
1. 8elw na pisteyw kapetan giannh mou, oti ayto to asteio peri (ftou)goumenou na to bgaleis apo to myalo sou. kanonika ayto to ypokeimeno prepei na to ri3eis sthn fylakh kai POTE MA POTE TWN POTON THS POTOPOIIAS na akoustei 3ana ayto to onoma. an opws eipes
Θέλω απλά να με αγαπήσει ο κόσμος.... , e tote kyrie kampanh eisaste ypoxrewmenos na ton diaolosteilete sto ftero! to kanete? akoma nomizw oti pote den 8a ginei ayto, toulaxiston fanera! Ali8eyei oti to sxedio sou gia thn Toumpa einai to idio me to gnwsto projectplan xrwmmatos mple-portokali? se 3ana8ymizw
Θέλω απλά να με αγαπήσει ο κόσμος.... Eipes oti 8eleis na ektonw8eis.......
Ki afou opws eipes 8eleis na synanti8eis me tous organomenous, akou tous kala. (anti-syndesmites, mhn pesete twra panw mou).
gi'ayto kyrie Ioannh Kampanh, elpizw na gnwrizete poia omada exete/8elete/sas balan oi alloi na dioikisete, kai an telika mas analabete na di3ete ergo! lew, AN mas analabete oristika........
2. Kalws na'r8eis leipon an exeis kalo skopo, kai apedi3e mas olous oti DEN eisai allh mia fouska......
3ereis kala me ti pono kai kaymo exeis na kaneis. (8elw na nomizw toulaxiston)
3. -Tetarth dhlwsh sabbidi: Aposyrw ORISTIKA to endiaferon mou gia agora ths paePAOK
-Pempth prwtoselida se olh thn ellada : KAMPANHS: telika aposeirw to endiaferon mou gia agora ths paePAOK

(oxi 8a sas afina na xalarwsete.....

)
yg1: a , bre kapetan kampanh, 3exasa na se rwtisw, poso 8a'8ela na 3erw, pws etsi apotoma o (ftou)goumenos eri3e
sto katakoryfo tis "apaitiseis" tou?
yg2: katsarh, loukoumi se'katse?
ayta pros to parron, isws na einai kai xontres malakies ayta pou grafw, alla etsi me bgikan, apanota ki af8ormita......