0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
εαν ο γουμενος μεινει στην παε και ο καμπανης συνεργαστει μαζι του τοτε ο αγωνας συνεχιζεται..με γουμενο στην παε ουτε ενα ευρω σε διαρκειας η εισητιριο δεν προκειτε να ξαναδωσω.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Καλα ρε lastk_33 ακόμα μιλάς για τον Σαβίδη... μας πέρασε για μαλάκες ο τύπος αλλα δεν του βγήκε.Ξεχνάμε που περίμενε τον δικηγόρο του τον Καχριμάνη ο Κάτσαρης να του φέρει την εγγυητική και τελικά δεν έφτασε ποτέ ?Ξεχνάμε οτι ο Κάτσαρης περίμενε την επίσημη πρόταση του και αυτος καθυστερημένα έστειλε επιστολή που έλεγε πειτε μου ποσα είναι τα χρέη ? ενω ηταν τόσες μέρες στην Θεσσαλονίκη και μπορούσε να τα διεκρυνήσει αυτα τα ζητήματα.Ξεχνάμε που ξεκίνησε την συνέντευξη και έλεγε εγω είμαι ποντιος και ειμαι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ... και μετα απο λίγο λεει ειναι θέμα μπίζνες γιατι να βάλω εγω λεφτά στον ΠΑΟΚ και να αγοράσω αερά ?Ξεχνάμε που ήθελε να αλλάξει το νόμο για να πάρει το γήπεδο στο όνομα του στο Ε9 ?Και πανω απ όλα ξεχνάμε που το Α και το Ω για αυτον ηταν το γήπεδο και δεν έκανε ποτε λόγο για την ομάδα ?Και που σαι στην Ελλάδα χωρίς κυβερνητική στύριξη δεν γίνονται αυτές οι δουλειές.Και εγώ είμαι υπέρ της λαικής βάσης και ευχομαι τωρα αν ηρεμήσουμε να προχωρήσει και να πάρουμε τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας.