apo to Goalday (
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=334060)
Date 17.05.2006 Time: 16:28
ΠΑΟΚ: Αποσύρθηκε ο Σαββίδης
Μία ημέρα μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενοχλημένος από τη στάση των διοικούντων του «δικεφάλου».
Με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι τον ενόχλησε η αναβλητικότητα στις προγραμματισμένες συναντήσεις του με τους Γιάννη Γούμενο και Θανάση Κατσαρή, όπως και το γεγονός ότι οι διοικούντες του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους επιχειρηματίες
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιβάν Σαββίδη είναι η εξής: «Συζητήσαμε χθες με τον κ. Παγώνη και είχαμε την διάθεση να συζητήσουμε με τον πρόεδρο του ΑΣ κ. Κατσαρή, μια συζήτηση όμως που για κάποιους λόγους που δεν κατάλαβα, δεν έγινε. Μεταφέρθηκε για σήμερα η συνέχεια των συζητήσεων αλλά πάλι δεν υπήρξε μια κατανοητή επικοινωνία. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να λειτουργώ έτσι. Παράλληλα ακούγονται συνεχώς πληροφορίες από τα μέσα ενημέρωσης, ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με άλλους επιχειρηματίες για να μεταβιβαστεί εκεί ο ΠΑΟΚ.
Εχω τερματίσει λοιπόν τον κύκλο των συζητήσεων για την εξαγορά αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τι θέλουν να κάνουν ακριβώς. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με τους φιλάθλους και επιθυμία μου είναι να βρεθεί μια λύση η καλύτερη για την ομάδα και τα προβλήματα της. Ξαναλέω ότι επιθυμία μου είναι να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο. Στις επόμενες δυο μέρες θα δώσω έγγραφη δήλωση για τους λόγους που με αναγκάζουν να πάρω αυτή την απόφαση μου. Εγώ ήρθα να προσφέρω λύση και με τα εκατομμύρια αλλά δεν μπορώ να βρω ανταπόκριση. Στέλνω όλη μου την αγάπη στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ίδια την ομάδα, και εγώ ήδη έχω γίνει ήδη ΠΑΟΚτσής».
Den mporw manoulam, den mporwwwwwwwwwwwwwww