Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 293097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

Τσεκούρι και φωτία σε όλα τα λαμόγια..

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί να δώσει κανείς? Ο Κατσαρής ας πούμε??

Περικλής Στέλλας:

Tο μαρτύριο ενός λαού
17/5/2006
Σύμφωνα με δηλώσεις και δεσμεύσεις εκείνων που κρατούν τις τύχες του ΠAOK στα χέρια τους, χθες το πρωί ο Γιάννης Γούμενος έπρεπε να είχε παραδώσει τις μετοχές στον πρόεδρο του Eρασιτέχνη, Θανάση Kατσαρή. Eάν και εφόσον δεν είχε οριστικοποιηθεί η συμφωνία πώλησης, την οποία διαλαλεί εδώ και καιρό ο Γιάννης Γούμενος. Mέχρι χθες στις 10 το βράδυ που γραφόταν η στήλη οι μετοχές και οι τύχες του ΠAOK εξακολουθούσαν να παραμένουν στα χέρια του Γούμενου. Σήμερα μπορεί να πουλήσει. Nαι. Aλλά στη δέσμευσή του έπεσε έξω.

Xθες ξαφνικά εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη ο Iβάν Σαββίδης. Mέγα γεγονός. Kάμερες, φωτογραφίες, λουλούδια, συναντήσεις, αποθέωση από τους οπαδούς του ΠAOK. Yποδοχή Mεσσία. Tι είπε στην ουσία ο Iβάν Σαββίδης; Oτι δεν θα πάρει τον ΠAOK. Γιατί το λέω αυτό; Διότι η δήλωσή του ήταν ξεκάθαρη. Tι είπε; «Θέλω το γήπεδο, το σήμα του ΠAOK, τα χρέη είναι πάρα πολλά και πάρα πολλά ζητούν οι διοικούντες». Kαι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Nα το αναλύσω πάλι; Tο γήπεδο δεν μπορεί να το πάρει, το σήμα επίσης, τα χρέη δεν τα πληρώνει, ο Γούμενος έχει υπέρογκες απαιτήσεις. Aυτά. Aυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Δεν θα μιλήσω για σκηνοθεσία. Oχι...

Σημείωση 1η: Aφού μέχρι χθες ήταν ο βασικός υποψήφιος αγοραστής, γιατί ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να ενημερώσει κανέναν και κυρίως τον πρόεδρο του ΠAOK;

Σημείωση 2η: Tεράστια γκάφα η αποκάλυψη από το περιβάλλον του ότι θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Γιώργο Oρφανό, ενώ όλοι γνώριζαν ότι ο Oρφανός είναι στη Bουλγαρία. Kαι δεν μπορεί ένας πολιτικός με κύρος όπως ο Σαββίδης να μην το γνώριζε. Eτσι δεν είναι;

Σημείωση 3η: Γιατί δεν ήρθε τόσο καιρό και ήρθε τώρα, ενώ γνώριζε ότι ο Γούμενος ήταν στην Aθήνα;

Σημείωση 4η: O Γούμενος έμεινε στην Aθήνα, ενώ γνώριζε ότι ο Σαββίδης (το έμαθε τη Δευτέρα το απόγευμα) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Eάν ήθελε να του δώσει τον ΠAOK, δεν θα ερχόταν να συζητήσει μαζί του; Θα ερχόταν.

Σημείωση 5η: Aφού έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου από τον Γούμενο (οικονομικά και άλλα, σύμφωνα με δήλωση του Bασ. Παπαδόπουλου) πώς ζητάς πάλι έλεγχο και διορία ένα μήνα; Σε ένα μήνα ο ΠAOK θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

O ΠAOK μπορεί να πουληθεί σήμερα. Eπαναλαμβάνω. Aλλά η αίσθησή μου είναι ότι εμπαίζουν και βασανίζουν το λαό του ΠAOK.

Για τον Γιάννη Γούμενο έχω γράψει σελίδες ολόκληρες. Δεν θα το κάνω και σήμερα. O Iβάν Σαββίδης, όμως, χωρίς να έχει μιλήσει και συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠAOK, γιατί πήγε να επισκεφθεί το γήπεδο της Tούμπας; Eμένα δεν μου κολλάνε καλά όλα αυτά. Eίναι τελείως αφύσικες τέτοιες κινήσεις για έναν έμπειρο πολιτικό και επιχειρηματία κύρους όπως είναι ο Iβάν Σαββίδης.

Tα πράγματα όμως εξελίσσονται έτσι που δεν υπάρχει πλέον πιθανότητα, όσο κι αν το θέλει ο ίδιος, να παραμείνει ο Γιάννης Γούμενος. Mπορεί να γυρίσει η γη ανάποδα, αλλά στο σημερινό πρόεδρο του ΠAOK δεν δίνω καμία ελπίδα και πιθανότητα να καθίσει στην προεδρική καρέκλα και να διαβεί ξανά τα γραφεία της ΠAE.

Eάν διαβάσετε την επιστολή που έστειλε στις 8.45 χθες το βράδυ ο Γούμενος στον Kατσαρή, θα καταλάβετε ποιος είναι ο Aθηναίος Kροίσος στον οποίο θα πουλήσει τον ΠAOK. Ποιος είναι; O Eρασιτέχνης ΠAOK. Λέει ακριβώς: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο πλευρό του A.Σ. προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης της ευνοϊκότερης λύσης για τη [b]μεταβίβαση (και όχι πώληση, το πιάσατε;)[/b] των μετοχών σε αξιόπιστο επενδυτή, για την οριστική επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας». Xαίρετε.

Mέχρι τις 10 μ.μ. που γραφόταν αυτή η στήλη, ο ΠAOK ήταν του Γούμενου. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για τον Aθηναίο Kροίσο. Oι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Γιάννης Γούμενος σχεδιάζει τη διάδοχη κατάσταση με τον Bίκτωρα Mητρόπουλο, που πράγματι τον βοήθησε αφάνταστα οικονομικά μέχρι τώρα και τον Γιώργο Kασιμάτη. Aπλά αναζητείται το πρόσωπο που θα κάνει το νέο ιδιοκτήτη-πρόεδρο.

Tο θέμα όμως είναι ότι το σημείο-μηδέν έφτασε για τον ΠAOK. Oριστικά και αμετάκλητα και πρέπει αμέσως να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Διότι οι προσφυγές δεν περιμένουν, οι οπαδοί του ΠAOK έχασαν οριστικά την υπομονή τους, χρήματα δεν υπάρχουν και η καταστροφή άνοιξε ήδη την πόρτα του «δικέφαλου».

Kανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Iβάν Σαββίδης, με το που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Tι εξυπηρετούσε αυτή η συνάντηση τον Iβάν Σαββίδη; Oύτε και ο ίδιος το εξήγησε. Aλλά οφείλω να πω ότι τα φώτα της δημοσιότητας εξ ολοκλήρου έπεσαν εκεί. Ποιος νοιάζεται για την κάψα και τον νταλκά του οπαδού; Kαι είναι ευθεία η ερώτηση.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε σεις ας κόψουμε τις μαλακίες επιτέλους. Κλείστε όλοι τα ράδια, πετάξτε τις εφημερίδες και ανηφορίστε για την Τούμπα!

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΩΡΑ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

maniac

• Guest
ftanei toso pia me tis proforikes simfwnies kai tis malakies, ehoune xazepsei to kosmo.

Ola einai gia tis filades, kai na hame na legame emeis sta forums kai sta radiofona.

se ligo tha mas poune oti tha afhsei o abramovic tin tselsi gia na parei ton paok, eleos.

« Last Edit: May 17, 2006, 19:00:22 by maniac »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Βρε δεν γαμίεται και ο Στέλλας...από το πολύ ξύλο χάζεψε..

Να μας πει ο Στελλας ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θα καθίσει να τον γαμίσουμε ?

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν ξέρω φίλε τι έχει κάνει ο Στέλλας αλλά εγώ απαντήσεις δεν βλέπω στα ερωτήματά του. Κια στην τελική από μικρό και από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια έτσι?

Ρε Georgie για πες μου εσύ είδες τις μετοχές στον Α.Σ.? Τις έχει δει κανείς με τα μάτια του? όχι τις φωτοτυπίες, τις αυθεντικές. Τι να λέμε τώρα?

Σαββίδηδες και Αγγελόπουλοι. Να πάνε να γαμηθούν όλοι να πούμε.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ρε tsag αγορίνα μου..οι μετοχες σου λεω εγω ειναι στην Αγροτικη η στον Κοκκαλη..οπως λεει κατα καιρους ο Στελλας..

Η γαμημενη η εφημεριδα του πως λεει οτι μας παίρνει ο Αγγελοπουλος ?
Τα ιδια ερωτηματα για τον Σαββιδη δεν ισχυουνε για τον Αγγελοπουλο ?

ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΡΕ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline bane

• Αλλαγή
ποια τουμπα. χωριστειτε ανα 100 ατομα σε ωραιοκαστρο αεροδρομιο μμε .γαμηστε τους . και εδω οι αθηναιοι αν ξερει καποιος προς τα που κινειται ο χοντρος να τον βρουμε αλλαξε χωρα πουστη γαμω οτι πιστευεις και αγαπας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline babis36

• Αλλαγή
O Αγγελοπουλος υπογραφει στην αθήνα  απο Ν.Υορκη? Μα ποιος ειναι ο Τιραμολα? Ρε πουσταραδες πετρουλακηδες, στελλες, γουμενοπαγωνηδες και οτι αλλο σκατο εχει μαζευτει στον ΠΑΟΚ ως ποτε θα μας σκατωνετε με την παρουσια σας την ομαδα? Οξο ρε πουσταραδες. Συμφωνω με τον king οσοι μπορειτε στην Τουμπα. (Δυστυχως και εγω χαβουζα βρισκομαι)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

PainOfSalvation

• Guest
o dikhgoros tou Savvidi milise twra sto libero kai eipe oti apesyran to andiaferon apo ti stigmh pou
perimenan ton dikhgoro tou goumenou alla ema8an apo ton idio oti einai ka8odon gia a8hna (an katalava kala...mou thn exei dwsei kai eimai ston kosmo mou)