Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288751 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest
Ο Σαββίδης δήλωσε οτι ηρθε να πάρει τον ΠΑΟΚ.Άρα,δεν πρόκειται για 'παπά ενδιαφέρον'.Κι έτσι γίνονται ρόμπες,τι ρόμπες δηλαδή,αρχιρομπάρες οι κ.κ Πετρουλάκης,Στέλλας(ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ) και μερικοί ελάχιστοι οπαδοί μας('ευφάνταστος δημοσιογράφος δήλωσε οτι ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ Ρώσος επιχειρηματίας').Για Ιβαν.Είναι γνωστό νομίζω οτι είναι μέτοχος στην Gazprom(έχει ένα μικρό ποσοστό).Το κεφάλαιο της εταιρίας φτάνει στα 300δισ δολάρια.Αν ο Ιβάν έχει έστω και 0.5% των μετοχών και αποφασίσει να τις ρευστοποιήσει,παίρνει 1.5δισ δολάρια(πέρα απο όποια έσοδα έχει απο τις εταιρίες που του ανήκουν).Εγώ το είπα και θα το ξαναπώ.Αν έχω φάει τόσο παραμύθι γι'αυτον και είναι λαμόγιο,γίνομαι αρχιρόμπα.

Αν είναι όντως μέτοχος της GAzprom, τότε δεν μπορώ παρά να συνδυάσω την επισκέψη της κοντο-πουτανο-λίζα ραις στην Ελλάδα, η οποία ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛ. ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ.

Με αυτό δεδομένο πιστέυω οτι απο Αθήνα μεριά, έχουν μπει λυτοί και δεμένοι για να χαλάσουν τη δουλειά.

Και ΠΩΣ θα μπορούσαν να τη χαλάσουν????  

Μόνο αν φανεί ένας επενδυτής που θα φανεί ισχυρότερος απο τον Ιβαν.

Τέτοιοι στην Ελλάδα μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού (Λάτσης, Αγγελόπουλος, ...).

Τώρα, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Θα δούμε....
« Last Edit: May 17, 2006, 12:58:01 by SALPARADISE »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

giorgos4

• Guest
Ο Σαββίδης δήλωσε οτι ηρθε να πάρει τον ΠΑΟΚ.Άρα,δεν πρόκειται για 'παπά ενδιαφέρον'.Κι έτσι γίνονται ρόμπες,τι ρόμπες δηλαδή,αρχιρομπάρες οι κ.κ Πετρουλάκης,Στέλλας(ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ) και μερικοί ελάχιστοι οπαδοί μας('ευφάνταστος δημοσιογράφος δήλωσε οτι ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ Ρώσος επιχειρηματίας').Για Ιβαν.Είναι γνωστό νομίζω οτι είναι μέτοχος στην Gazprom(έχει ένα μικρό ποσοστό).Το κεφάλαιο της εταιρίας φτάνει στα 300δισ δολάρια.Αν ο Ιβάν έχει έστω και 0.5% των μετοχών και αποφασίσει να τις ρευστοποιήσει,παίρνει 1.5δισ δολάρια(πέρα απο όποια έσοδα έχει απο τις εταιρίες που του ανήκουν).Εγώ το είπα και θα το ξαναπώ.Αν έχω φάει τόσο παραμύθι γι'αυτον και είναι λαμόγιο,γίνομαι αρχιρόμπα.

Αν είναι όντως μέτοχος της GAzprom, τότε δεν μπορώ παρά να συνδυάσω την επισκέψη της κοντο-πουτανο-λίζα ραις στην Ελλάδα, η οποία ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛ. ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ.

Με αυτό δεδομένο πιστέυω οτι απο Αθήνα μεριά, έχουν μπει λυτοί και δεμένοι για να χαλάσουν τη δουλειά.

Τέτοιοι στην Ελλάδα μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού (Λάτσης, Αγγελόπουλος, ...).

Τώρα, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Θα δούμε....
to idio akrivos pisteyo kai gw!!!!!!!!

lastk_33

• Guest
Πάντως ρε παιδιά το γέλιο του αιώνα θα είναι
να πάρει ο Αγγελόπουλος την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να βάλει πρόεδρο τον Αλέξη...
Σκεφτείτε τον Λαζόπουλο στους 10 μικροί Μήτσοι, που κάνει τους ΠΑΟΚτσήδες με τον Σταρόβα.
Άσε στο Αλ Τσαντίρι news...

xalllara4

• Guest

Θα δούμε....

file mou tous ksereis tous rwsous na kwlonoune? tetoia fatsoula "louloudiou" exw poli kairo na dw... rwsos, politikos, leftas (?)... sin ti fatsa pou xei einai sketi mafia. ki an parei kai ton PAOK? poia kontoliza kai poia athina?klein mein. (vasika leme kai kammia mlkia na perna i wra)

emena vasika ayto pou me peirazei einai pou i agorapwlisia tou paok exei ginei kati san dreamshow ena prama:

vgainei o pswmiadis tragouda
vgainei ki o mamidakis
vgainei ki o savvidis
theloun na valoun sto paixnidi na tragoudisei ki o aggelopoulos
o petroulakis (ki o kathe petroulakis, gia mena oloi idies kopries einai) tous parousiazei
kathontai kritiki epitropi san tis aderfes tou pragmatikou programmatos oi goumenos -pagwnis- katsaris
kai fisika o kosmos(o laos tou PAOK nte!) perimenei na vgei o nikitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis...diladi?IPOMONIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

kai fisika to apefxomai, alla sinithws meta apo ayta o kosmos agorazei sinexws "cd", pigainei stis "sinavlies", ena geniko panigiri,alla meta ta dream show exoun ...sequel!

kouragio se olous mas

Offline toy

• Αλλαγή
Επίσκεψη οπαδού του ΠΑΟΚ σε γνωστή ψυχίατρο της πόλης μας
όπου Γ- γιατρός όπου Τ=οπαδός του ΠΑΟΚ(τρελλός)
Γ=πές μου κάτι για τα παιδικά σου χρόνια
Τ=τι να σας πω μεγάλωσα και ανδρώθηκα ακούγοντας για την ομάδα του 70
Γ=για συνέχισε
Τ=έπειτα θυμάμαι το πρωτάθλημα του 84
Γ=και μετά
Τ=μετά θυμάμαι 2 κυπελάκια 2001-2003
Γ=και μετά
Τ=γενικά όλα αυτά τα χρόνια αγχος πορείες σούτια διάφορα τέτοια
Γ=ναι,ναι σε ακούω συνέχισε.
Τ=γιατρέ μου και συνεχώς ρε γιατρέ ακούω στον ύπνο μου ένα όνομα συνέχεια και δυνατά
Γ=ποιό όνομα είναι αυτό
Τ=ακούω διαρκώς στον ύπνο μου το :βουλινομπατατουδηΑρβανιτίδηΨωμιάδηΜίλανΜάνταριτςΚ αλίντ Ελ ΜουτανίΚαραγιώργηςπετζετακηςΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣγουμενόπαγ ώνησαββίδηαγγελόπουλος
Γ=και τι ομάδα είπαμε ότι είσαι ?
Τ=ΠΑΟΚ γιατρέ ΠΑΟΚ
Γ=και γιατί ήρθες σε μένα?
Τ=κανα δυνατό ηρεμηστικό γιατρέ μου αλλά πολύ δυνατό..
Γ='Αει πηγαινε απο δώ ρε μου χέτε σπάσει τα @@δια τόσο καιρό, εχεται έρθει καμιά κατοστή χιλιάδες αφού ρε δε σας πιάνει ούτε το ηλεκτροσόκ εσάς, τί να σας δώσω ?

Δείτε την ταμπέλα της γιατρού την επομένη το πρωί

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
διασκευη συνθηματος μετα την επισκεψη

Και που πηγα στον τρελογιατροο
μου ειπε φυγε απο εδωω
λα λα λα λαααα λα λα λα λαααα
 :spray:
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline alexisv

• Αλλαγή
Τώρα που και καλά θα γίνει μεταβίβαση των μετοχών είναι υποχρεωμένος ο Κατσαρής να βγει αγκαλιά με τις μετοχές μπροστά σε όλο τον κόσμο στο χώρο της κατάληψης. Έτσι για να διαγράφουμε από το μυαλό μας τις περίεργες σκέψεις...  Α και που είστε,  τις προτότυπες έτσι?

Μέχρι τότε δεν πιστύεω τίποτα.

oute k tote na pisteuis. eipe kati poli sosto hthes o manabis pou itan stin katalipsi.
thelete na deite metohes? paei o hontros k o kathe hontros, tis pernei apo ton thio (kokkali) k sou tis parousiazei. efoson tis deis, feugoun me tin proti ptisi pali gia peiraia.
ti katalabes?

OI METOHES EINAI ANONIMES. kapote itan onomastikes. tora pleon ohi.
O monos tropos einai na pane se simbleografo. mono etsi mporei na bgei akri opote i karamela "na doume tis metohes" einai mono gia na hame na legame...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

PAOK_VOLOS

• Guest
Επίσκεψη οπαδού του ΠΑΟΚ σε γνωστή ψυχίατρο της πόλης μας
όπου Γ- γιατρός όπου Τ=οπαδός του ΠΑΟΚ(τρελλός)
Γ=πές μου κάτι για τα παιδικά σου χρόνια
Τ=τι να σας πω μεγάλωσα και ανδρώθηκα ακούγοντας για την ομάδα του 70
Γ=για συνέχισε
Τ=έπειτα θυμάμαι το πρωτάθλημα του 84
Γ=και μετά
Τ=μετά θυμάμαι 2 κυπελάκια 2001-2003
Γ=και μετά
Τ=γενικά όλα αυτά τα χρόνια αγχος πορείες σούτια διάφορα τέτοια
Γ=ναι,ναι σε ακούω συνέχισε.
Τ=γιατρέ μου και συνεχώς ρε γιατρέ ακούω στον ύπνο μου ένα όνομα συνέχεια και δυνατά
Γ=ποιό όνομα είναι αυτό
Τ=ακούω διαρκώς στον ύπνο μου το :βουλινομπατατουδηΑρβανιτίδηΨωμιάδηΜίλανΜάνταριτςΚ αλίντ Ελ ΜουτανίΚαραγιώργηςπετζετακηςΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣγουμενόπαγ ώνησαββίδηαγγελόπουλος
Γ=και τι ομάδα είπαμε ότι είσαι ?
Τ=ΠΑΟΚ γιατρέ ΠΑΟΚ
Γ=και γιατί ήρθες σε μένα?
Τ=κανα δυνατό ηρεμηστικό γιατρέ μου αλλά πολύ δυνατό..
Γ='Αει πηγαινε απο δώ ρε μου χέτε σπάσει τα @@δια τόσο καιρό, εχεται έρθει καμιά κατοστή χιλιάδες αφού ρε δε σας πιάνει ούτε το ηλεκτροσόκ εσάς, τί να σας δώσω ?

Δείτε την ταμπέλα της γιατρού την επομένη το πρωί

:prosk:  :nianiania:

Offline bane

• Αλλαγή
την γιαννα τηνμ κυνηγανε για φυλακη .και λεω εγω τωρα μηπως θελει τον ΠΑΟΚ για καλυψη για να γλυτωσει ? λεω τωρασ . πως προεκυψε ενδιαφερον για μπαλλα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

PainOfSalvation

• Guest
http://www.sport.gr/news/060517/football_fpak.asp

Αγγελόπουλος για ΠΑΟΚ!

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ιστορία του ΠΑΟΚ! Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Θόδωρος Αγγελόπουλος έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Γούμενο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Οι δύο άνδρες βρήκαν σημείο επαφής και έδωσαν τα χέρια! Πλέον αναμένεται η άφιξη του δικηγόρου του Δικεφάλου στην Αθήνα προκειμένου να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια και στη συνέχεια θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και λεπτομέρειες, για το μεγάλο γεγονός.

Μέχρι τώρα η είδηση της συμφωνίας ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από τις δύο πλευρές.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
gia mena o aggelopoulos einai apla PAPAS.
apopsi mou...

makari na min bgw rompa se auto kai mia mera ton dw proedro, giati aggelopoulo ston paok den goustarw.
athinaika lamogia, makria apo ton paok. opos leei kai o bane, den mporei mia mera na xypnise kai na pe, de paw na parw ton paok... kati paizei apo pisw (an ontos endiaferete) kai auto einai toulaxiston anisixitiko.  :-\

lastk_33

• Guest
Πάντα κατι παίζει ρε παιδια όταν ένας λεφτάς παίρνει μια ομάδα...
Αυτή είναι η πραγματικότητα στο 2006.
Επιτέλους!
Δεν γίνεται διαφορετικά.
Βρείτε εσείς έναν πρόεδρο ομάδας στον κοσμο όλο που πήρε ομάδα γιατί αγαπάει παθολογικά το σύλλογο όπως οι οπαδοί
ΚΑΝΕΝΑΣ!
Εμείς γιατί να είμαστε εξάιρεση?

xalllara4

• Guest
joboneti, volos 4, zedcop88, lastk_33, koufalia, univ, PAOK_VOLOS, Fotakis, jackba, giorgos4, wyclef, alexisv, Georgie-4-, toy, geraki4, jmjyiannis, SNOPERAKOS, xalllara4, king, diego, peja_4, poligiros4, euris4, MoSch, Londrezos, MOUKOSE, Aponos και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

pwpw laos...

pame gia neo record meta apo tin afiksi zagoraki...

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
joboneti, volos 4, zedcop88, lastk_33, koufalia, univ, PAOK_VOLOS, Fotakis, jackba, giorgos4, wyclef, alexisv, Georgie-4-, toy, geraki4, jmjyiannis, SNOPERAKOS, xalllara4, king, diego, peja_4, poligiros4, euris4, MoSch, Londrezos, MOUKOSE, Aponos και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

pwpw laos...

μήπως να βάλουμε εισητήριο?  :o
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline Suicidal

• Βασικός
re paidia eimaste sobaroi twra ?

o goumenos einai etoimos na "poulisei" ston aggelopoulo (ti fraga exei aytos re?)
ki apo thn allh o savvidis einai thessaloniki?

mipos o SABBIDIS einai to 3ekarfwma, kai oxi antistrofos?
mipos den prokeite na 3efygoume pote apo ta plokamia ths a8hnas?

KAI MHPOS O MPASTARDOS O GOUMENOS 8ELEI KYRIOLEKTIKA SKOTWMA OTI KAI NA GINEI ? ? ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

pwpw laos...

μήπως να βάλουμε εισητήριο? :o

to mialo sou sto mpagioko esena.... lamogioooooooo :P :P :P :P :P :P :P

an i trela mas pouliotane re bannon tha eixame parei emeis ton paok kai twra tha eimastan gia cafe se kapoia paralia  8)

DIKEFALE TELEIWNE - PAOK OLE OLE ...