Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Μολις ακουσα οτι ο γουμενος θα ζητησει και αλλη διορια μεχρι την πεμπτη!!
ΚΑΤΣΑΡΗ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ.
Γουμενακο δωσε τις μετοχες σημερα αλλιως θα το μετανιωσεις πολυ.... :cwm23: :cwm23:
ΠΑΟΚ G4Α

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ir8e o Savvidis lene!!!
...kai milaei idi me ton pagoni lene
opos episis oti etoimazei kai sinenteuksi typou... lene

yg. bgike kai o psomiadis (o nomarxis) kai epibebeose pws ontos irthe (apisteuto / epitelous)
« Last Edit: May 16, 2006, 15:56:56 by king »

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

PainOfSalvation

• Guest
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης και πλέον είναι έτοιμος να προβεί σε συζητήσεις για την αγορά του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" το μεσημέρι της Τρίτης (15/5) και τόνισε στην τηλεόραση της ΕΤ3: "Ηρθα για συζητήσεις για να πάρω τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Υπομονή. Ξέρω τι γίνεται. Θα μείνω εδώ μέχρι τις 20 του μήνα".

Οι εξελίξεις τρέχουν και ο Γιάννης Γούμενος βρίσκεται στην Αθήνα, όπου συζητά με υποψήφιους αγοραστές για τον σύλλογο. Η προθεσμία που υπάρχει λήγει το βράδυ και μέχρι τότε όλοι θα περιμένουν με κομμένη την ανάσα τον νέο επενδυτή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η λύση της παραχώρησης των μετοχών στον Ερασιτέχνη.

Ο Ιβάν Σαββίδης, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, ενώ το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην Αθήνα για τη διοργάνωση της Eurovision.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/PAOK/119323.html

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline babis36

• Αλλαγή
Οπως και εχει το πραγμα το οτι ήρθε ειναι θετικη εξελιξη. Χαιρετισματα στα παιδια της καταληψης!!!!!!!!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
Παιδια συνεχιστε ετσι με την ενημερωση...οτι νεο μαθαινει κανεις καλο ειναι αν μπορει βεβαια να το γραφει.
Ακομη και πολλοι εντος ελλαδος δεν ειναι δυνατον να εχουμε την ιδια ενημερωση με τους θεσσαλονικεις αλλα βεβαια και τα πολλα "αυτια" για να ακουμε τα παντα.

Για αυτο οτι μαθαινει κανεις αν γινεται ας κανει εναν κοπο ....

North_pole

• Guest
O σκοπός της επίσκεψης Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ο ΠΑΟΚ και η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θετικά ή όχι.
Εχουμε λοιπόν έναν υπαρκτό επενδυτή που δηλώνει τις προθέσεις του με σαφήνεια και σοβαρότητα.
Εχουμε επίσης πολλές φήμες. Στη συγκεκριμένη στιγμή οι φήμες μόνο βλάβη μπορούν να προκαλέσουν στις διαπραγματεύσεις. Ελπίζω να τελειώσουν όλα σύντομα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης που δήλωσε: "Ήρθα για να πάρω τον ΠΑΟΚ"

Στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης που δήλωσε: Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, ενδιαφερόμενος επενδυτής για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε ότι: «Ήρθα για να πάρω τον ΠΑΟΚ». Επίκειται συνάντηση με τον Γιάννη Γούμενο, ενώ αυτή την στιγμή έχει συνάντηση με τον Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αποθέωση από φιλάθλους του ΠΑΟΚ που του ζητούσαν να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δηλώσεις μετά την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του από τον κ. Ψωμιάδη, και υπογράμμισε ότι: «Βρίσκομαι σε συζητήσεις εδώ και μήνες. Ήρθα για να πάρω απαντήσεις. Πρώτον για το ιδιοκτησιακό του ονόματος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, γιατί αποκτώντας τον ΠΑΟΚ, τα αποκτάς όλα. Δεύτερον για τις υποδομές, το γήπεδο και τα βοηθητικά. Θα πρέπει να δοθεί κάποια μορφή ενοικίου, ώστε το γήπεδο να είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τρίτον να δούμε το ενδιαφέρον των μετόχων αλλά και το ακριβές ύψος των χρεών προς τους παίκτες, το Κράτος. Δεν έχω πάρει απαντήσεις. Ζητώ συγνώμη που δεν είχα την δυνατότητα να έρθω νωρίτερα, αλλά τώρα ήρθα για να πάρω τον ΠΑΟΚ. Είναι κομμάτι της ψυχής μου, σήμερα θα συζητήσω με τους μετόχους του ΠΑΟΚ και ελπίζω μέχρι το πρωί να βρούμε λύση. Σχεδιάζω να συναντηθώ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ορφανό, με τον Υπουργό Οικονομικών, έχω πολλούς φίλους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και σίγουρα μπορούν να με βοηθήσουν. Θέλω να πάρω απαντήσεις. Το ενδιαφέρον μου είναι σοβαρό και πραγματικό. Πιστεύω ότι είναι κάτι συμβολικό, ότι γίνονται συζητήσεις κοντά στην ημερομηνία μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με έναν σύλλογο που έχει απευθείας σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη».

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι: «Καταλαβαίνω την αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, δεν είμαι καινούργιος. Στο Ροστόφ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όλοι φώναζαν υπάρχει θεός, υπάρχει και Σαββίδης. Μετά από έναν μήνα με έβριζαν. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν τελικά συμφωνήσω θα φέρω επαγγελματίες, θέλω κοντά τους φιλάθλους αλλά και όλους τους Ποντιακούς συλλόγους. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου η αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν οι μέτοχοι είναι διαλλακτικοί, έχω λάβει μία επιστολή από τον κ. Γούμενο που μου έλεγε να αναλάβω την ομάδα, ενισχύοντας την περίπτωση μου λόγω καταγωγής».

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στα χρέη και τον έλεγχο λέγοντας: «Πρέπει να γίνει ένας απαραίτητος οικονομικός έλεγχος, δεν πιστεύω ότι θα τελειώσουμε σύντομα, ίσως κρατήσει περίπου έναν μήνα. Δεν φοβάμαι κανένας, δεν ξέρω με ποιους συζητάει ο κ. Γούμενος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση, όλοι πρέπει να βοηθήσουν, ακόμη και να πάρει κάποιος άλλος την ομάδα, θα τον βοηθήσω. Δεν θα πάρω μόνος μου την απόφαση, αλλά θα αποφασίσουν οι μέτοχοι και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει σοβαρά χρέη. Μου τηλεφώνησε ο Μπλαχίν και μου έδωσε συγχαρητήρια που πήρα τον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν είναι κάτι τόσο εύκολο».

Για τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές είπε: «Δεν είναι ηθικό να υποσχεθώ κάτι στους ποδοσφαιριστές. Δεν αξίζει να σκεφτόμαστε απλά για να πούμε κάτι. Είναι εσωτερικά θέματα του, αν ο Νομάρχης βοηθήσει όλα θα πάνε καλά».

Δηλώσεις έκανε και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης τονίζοντας ότι: «Εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του Ιβάν Σαββίδη για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Είναι μονόδρομος για τον Γούμενο να δώσει τις μετοχές. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον δρόμο του. Ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και ο Διονύσης Ψωμιάδης, δύο μεγάλες προσωπικότητες μαζί με την βοήθεια των Ποντιακών σωματείων, μπορούν να βρουν την λύση».

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=58696

yg. esvisa to proigoumeno post giati se auto to arthro anaferonte ola osa elega prin poly pio kathara

20:15 plires reportaz stin et3 apo ton mino
« Last Edit: May 16, 2006, 17:23:25 by king »

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στα χρέη και τον έλεγχο λέγοντας: «Πρέπει να γίνει ένας απαραίτητος οικονομικός έλεγχος, δεν πιστεύω ότι θα τελειώσουμε σύντομα, ίσως κρατήσει περίπου έναν μήνα.

ενα μηνα ???????
οι 4 μηνες που συζητάς δεν σου έφτασαν θες κι άλλους ???
ασε μας ρε φίλε ύσηχους......