http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=58193«Οι φωνές των φιλάθλων, τα ΜΜΕ, οι φίλοι του, τον ωθούν, τον καθιστά υπεύθυνο για να παραμείνει ζεστός. Η ευθύνη να μεταφέρεις προς έναν φίλο σου που θέλει να επενδύσει τόσα μεγάλα ποσά, είναι μεγάλη. Δεν είναι κάτι απλό, πρέπει να είμαι προσεκτικός. Πρέπει να πάρει και αυτός κάποια στοιχεία, για να αποφασίσει. Έστειλε έναν άνθρωπο του οικονομικού του επιτελείου για να μπορέσει να δει κάποια στοιχεία, να κάνει κάποιο έλεγχο και αυτό είναι θετικό. Θέλει να έχει έναν δεύτερο κύκλο επαφών. Αν οι κ.κ. Γούμενος και Παγώνης αλλάξουν στάση, τότε θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ έδωσα μία ολοκληρωμένη πρόταση, δεν ξεχωρίζω κανένα τμήμα. Αλλά χωρίζω το κομμάτι της ΠΑΕ,
οι ιδιοκτήτες της είχαν κάποιες υψηλές απαιτήσεις που πλησίαζαν το αντίτιμο που είπαν και στον κ. Μαμιδάκη. Περίπου στα 15 εκ. ευρώ. Δεν θέλω τον λόγο για τον οποίο έχουν αυτή την απαίτηση. Η κοινή γνώμη καταλαβαίνει και μπορεί να κρίνει. Εγώ εισηγήθηκα να μην προχωρήσει, λόγω των απαιτήσεων, να διαλευκανθεί η σχέση Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Έκανα μία γραπτή εισήγηση στον κ. Σαββίδη, όπου έχω και την απαίτηση των ιδιοκτητών, όλα τα στοιχεία. Ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα κάνει, ελπίζω όποια απόφαση πάρει να είναι η σωστή, για να δημιουργήσει έναν βιώσιμο ΠΑΟΚ, έναν ανεξάρτητο ΠΑΟΚ. Θέλει να έρθει για να δώσει μία επιθυμητή λύση. Πρέπει να είναι σίγουρος. Ο Ερασιτέχνης έχει τον βασικότερο και πιο υπεύθυνο ρόλο στον σύλλογο. Είναι όρος του κ. Γούμενου, ο νέος ιδιοκτήτης να τον απαλλάξει από οποιαδήποτε νομική και οικονομική υποχρέωση απέναντι στο κράτος. Δεν μπορώ να αναφέρω το ακριβές ποσό, το οποίο απαιτείται για την πώληση. Αλλά μπορώ να πω ότι η Παρί πουλήθηκε 40 εκ. ευρώ, μαζί με ιδιόκτητα γήπεδα» τόνισε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
Re paidia, sas parakalw, peite mou... PWS EINAI AKOMA ZWNTANOS O GAMOXONTROS?

?!@#$%^!@#$%!@#$%
Den to katalabainw re aderfia pragmatika....
y.g. H lysi einai lintsarisma... kai poly ksylo...