Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
αισιως σε λιγο σπαμε και την διακοσαρα (σελιδες) . και εχει καταντησει τοπικ της τρελας . τελικα πριν συνεχιζουμε να γραφουμε πρεπει να αναρωτηθουμε τα εξης ¨

1) υπαρχει σοφρων ανθρωπος και λεφτας που θελει να επενδυσει σε αυτο το εκτρωμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο ?
    απ.  οχι γιατι δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο ,δεν υπαρχει ανθρωπος που θα τον βριζουν στην πρωτη στραβη ,ο δον κιχωτης πεθανε πριν αρκετο καιρο

2) υπαρχουν λαμογια που θελουν να ασχοληθουν ?
   απ. πολλοι. αλλα θελουν εγγυησεις ,τα κανουν πλακακια με τους υπολοιπους του συναφιου, γινονται προσυνητες του θειου που ελεγχει τα παντα, δεν γινονται αποδεκτοι απο τον κοσμο, δυσκολα απαγκιστρωνονται απο την παε αν δεν κανουν την τελευταια αρπαχτη

3) υαπρχουν ξενοι επενδυτες που θελουν να ασχοληθουν ?
   απ. ναι αλλα ειχει πολυ μεγαλο ρισκο ,αυτοι δεν χαριζουν καστανα ,υπαρχει το παραδειγμα της ενικ , δεν ξερουν απο νοοτροπια χωρας, ομαδος , μεταφερουν την διοικηση εδω σε τρεντηδες ,φτωχομπινεδες λαμογια που σε πουλανε για 3,60 ή σε χρησιμοποιουνε για δικες τους δουλειες

4)  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ???
  απ.  εδω ειναι ενα σημειο που ενω το αναφερουμε κατα κορον το αποφευγουμε ομως επιμελως να μπουμε στην ουσια. αν εισαι μαγαζι γωνια δεν θα σκιζοντουσαν επενδυτες να μπουνε στην ομαδα ?ή μηπως επιστρεφουμε στα τρια προαναφερομενα ζητηματα ? μηπως ομως δεν ειμαστε ? μηπως πλεον το ποδοσφαιρο δεν εκφραζει νεους ανθρωπους ? μηπως εχουμε χασει την ταυτοτητα? μηπως οι οδηγιες της φιφα μας θελουν πιτσα μπυρα πολυθρονα και τη μπαλα στην τιβι ? μηπως θελουν μονο γηπεδουχους οπαδους με διασκεδαση στις παμπ του γηπεδου ,μπουτικ  ,αγορες κλπ και ενα τεραστιο τζιρο την ημερα του αγωνα .ποιος ορισε το 5% στους φιλοξενουμενους ? οεο? μηπως παμε με πιο αργα βηματα εδω στο κοκκαλισταν και δεν εχουμε μπει στο πνευμα του σημερινου ποδοσφαιρου ?αληθεια δεν υπαρχει ενας θεσσαλονικιος επιχειρηματιας να αναλαβει ?εστω με την βοηθεια του κοσμου μεσω λ.β ή οτιδηποτε αλλο ?μηπως ειναι τα σημεια των καιρων ?μηπως δεν αγαπαει κανεις πραγματικα την ομαδα ? ειμαστε επαναστατες για βολεψακηδες ? μηπως αυτο παει με σειρα προτεραιοτητας ? μηπως ζουμε με τις δαφνες του παρελθοντος ενω δεν θα επρεπε ? μηπως η γκομενα θελει σ/κ  το χειμωνα σε χιονοδρομικο και το καλοκαιρι σε χαλκιδικη ? ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ ? που ειναι η κυριακη μας ? οεο . ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ? μηπως οσοι σκιζονται και προβληματιζονται ειναι η εξαιρεση στον κανενα ? μηπως τους λενε γραφικους ? κακως . μηπως ο δευτερος σε ογκο οπαδων ΠΑΟΚ εχει μ.ο. εισητηριων 5.000 .οριστε ?ποια εσοδα? απο ολη την ελλαδα ή εστω απο την θεσσαλονικη του 1.000.000 κατοικων ασχολουνται τις κυριακες μονο 5.000 ? και αλλοι 500 σε ιντερνετ ,ραδια , εφημεριδες ? ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ?    ΝΑΙ   Η  ΟΧΙ  ?

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (π.χ παλαιμαχοι) ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ? σκεφτειτε ποσοι κονομανε (κρατος, προεδροι , δημοσιογραφοι ,παικτες , προπονητες , μανατζερ, μπουκερς , προποτζηδες ,καναλαρχες ιντερνετ , ραδια ,διαφημησεις, τραπεζες ,αισιως και κατασκηνωσεις ,πολιτικοι ,εδω τα μαλακα μαξιλαρακια και οι καντινες των γηπεδων. αι σιχτιρ . ειδες τι σημαινει ΠΑΟΚ? 
ΠΑΟΚ  παιδικο ονειρο , νεανικο σκιρτημα, επανασταση ,ζωη ,πνοη , γαλουχηση , χαμενες πατριδες , ιστορια των παππουδων ,καθημερινο αγχος ,ελπιδα ,προσμονη ,φαντασιωση ,πορωση ,απολυτη ηδονη ,ιστορια .....μανα δεν τελειωνω ....ενα τελικο ευρωπης να κλεισω σαν οπαδος ....

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
babi μένω Αθήνα οπότε δεν ακούω ράδια. ΜΕ τις κλωτσιές είπα να πάρουμε τον Παπαδόπουλο και να δούμε τις προθέσεις του Σαββίδη. Αν είναι να κράξεις τουλάχιστον διάβασε πρώτα τι γράφω.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Φιλε Bane ποιος μπορει να σου πει οτι εχεις αδικο? Εγω να στο παω και παραπερα. Γιατι το ποδοσφαιρο το αγαπαει τοσος κοσμος παγκοσμιως? Μα γιατι ειναι ενα καθαροαιμο λαϊκο  και δημοκρατικο σπορ. Δηλαδη λαϊκο γιατι κάπου κάπου ο φτωχος χωρις να ειναι καλυτερος αλλα και καποιες φορες όντας καλυτερος μπορει να κερδισει τον πλουσιο. Σε χωρες που ξερουν να κρατανε αυτο το χαρακτηριστικο του βιώνουν και τις λεγομενες εκπληξεις (Ας ξεχασουμε για λιγο το στοιχημα). Σιγουρα αυτο συμβαινει πολυ λιγότερες εως καμία φορες στην πραγματική ζωη. Ο φτωχος οπως το ξερουμε ολοι στην ζωη παντα χανει. Αλλα ειναι και δημοκρατικο. Μπορουν να το παιξουν και να αποθεωθουνε ολοι. Ο κοντοχοντρος λατινος (Μαραντονα), ο ψιλολιγνος βορειοευρωπαιος (Κροιφ, Βαν Μπαστεν) ο μαυρος (Πελε, Ανρι,Ροναλντινιο, Ετο ο), ο "κουμουνιστης" (Προτασωφ, Μπλαχιν, Ντασαεφ) , ο χουντικος (Μαριο Κεμπες) κτλ κτλ.
Αυτα τα χαρακτηριστικα δεν αφησαν αδιαφορο το "κεφαλαιο" το οποιο διαπυστωσε την τεραστια αποδοση κερδων μεσα απο την επενδυση στο ποδοσφαιρο. Ετσι το αθλημα απεκτυσε την κινιτηρια δύναμη (χρημα) αλλα κληρονομησε και τα προβλήματα της ελεύθερης αγορας. Σε καποιες χώρες γινεται μια προσπαθεια να λειτουργησει ο ανταγωνισμος επι ισης οροις. Στην Ελλαδα αυτο δεν εγινε ποτε. Εδω με την ανυπαρξια κρατους, νομων, κτλ ,κτλ δεν λειτουργει τιποτα αλλο παρα μονο η φαυλοτητα. Αλλα το ερωτημα ειναι: Ειμαστε ετοιμοι να τα δωσουμε ολα μια κλωτσια και να εγκαταλειψουμε συνολικα και οι τελευταιοι εναπομειναντες υποστηρικτες αυτης της ομαδας την ομαδα στην τυχη της. Εδω ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
babi μένω Αθήνα οπότε δεν ακούω ράδια. ΜΕ τις κλωτσιές είπα να πάρουμε τον Παπαδόπουλο και να δούμε τις προθέσεις του Σαββίδη. Αν είναι να κράξεις τουλάχιστον διάβασε πρώτα τι γράφω.

Sorry azazel αυτο μου φαινεται στρατηγικα πολυ εξυπνο και δεν το καταλαβα με την πρωτη. Αν πλακωσουμε στις κλωτσιες τον εκπροσωπο του Ιβαν στην Ελλαδα στον οποιο ο ιδιος επιμενει εδω και μηνες για να κανει την συγκεκριμενη διαπραγματευση, αυτο θα το εκτιμήσει ιδιαιτερως ο Ιβαν και θα ερθει μετανιωμενος μπροστα στον λαο του ΠΑΟΚ να ξεκαθαρισει τις προθεσεις του. Μμμμμ καλο μου φαινεται!!!!

giannis80

• Guest
Νομίζω οτι δεν έχουμε καταλάβει απολύτως τι γίνεται.Κι εξηγώ.Πείτε μου ποιος μεγάλος επενδυτής θα ενδιαφερόταν για μια καταχρεωμένη ΠΑΕ χωρίς να έχει στα σχέδια του την αξιοποίηση του γηπέδου.Ο κάθε επενδυτής θα θέλει να βγάλει κέρδος.Και νομίζω οτι όλοι έναν τέτοιο θέλουμε, αφού στην το κέρδος συνεπάγεται και αντίστοιχη πολύ καλή πορεία της ομάδας(καλή ομάδα=έσοδα απο εισητήρια=αυξημένη κίνηση των εμπορικών χώρων νέου γηπέδου κτλ κτλ).Δηλαδή ρε παιδιά,ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου να θέλει να πάρει την ΠΑΕ,θα ζητήσει και το γήπεδο αφού είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποσβέσει την επένδυση.Η πλευρά Σαββίδη το θέμα το βλέπει εντελώς τεχνοκρατικά και επενδυτικά,και όσο εμείς θα σκεφτόμαστε ρομαντικά και οι παππούδες που χτίσανε την ΤΟΥΜΠΑ και ο λαός που γαλούχησε γενιές και ο Μάκης που σήκωνε το χέρι κτλ, τότε δεν θα αντιλαμβανόμαστε τις ουσιαστικές προθέσεις οποιουδήποτε επενδυτή.

Offline bane

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

giannis80

• Guest
Υποτίθεται οτι είναι το κέρδος.Τώρα τι να σου πω.Αν έρθει κανένας βαρώνος απο την Κολομβία,ε τότε οι προθέσεις θα είναι άλλες.

Offline arwstos

• Αλλαγή
Eγω απορω πως εχουμε γραψει 200 ολοκληρες σελιδες σε αυτο το τοπικ τη στιγμη
που ΔΕΝ μας πεφτει κανενας λογος για το θεμα της μεταβιβασης των μετοχων.

η παε ΠΑΟΚ δεν ανηκει στο λαο του ΠΑΟΚ. αυτα εινα μονο για να χαμε να λεγαμε...

η παε ΠΑΟΚ ανηκει σε αυτον που εχει τις μετοχες και που κανεις δε ξερει ποιος ειναι.
λεγεται Γουμενος, λεγεται Μπατατουδης, λεγεται Αγροτικη Τραπεζα, λεγεται Γλου, λεγεται...

μια επιχειρηση ειναι η παε ΠΑΟΚ και αυτος που την εχει, εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει, να τη πουλησει
οσο θελει και αν θελει να μη τη πουλησει μεχρι να πεθανει.

το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι να παρακολουθουμε το σιριαλ αυτο
της αλλαγης το οποιο δε ξερουμε ποτε θα τελειωσει, ξερουμε ομως οτι δε θα μαθουμε
ποτε τι θα γινει πισω απο τις κουρτινες.
Επισης, αρκετοι απο τους ιθαγενεις μαθαμε πια μετα απο τοσα χρονια οτι οι αλλαγες αυτες
ειναι αλλαγες μονο για το θεαθηναι και οτι ουσιαστικα ο μηχανισμος παραμενει
ο ιδιος και γινεται ολο και πιο δυνατος.

το μονα πραγματα που ανηκουν ακομη σε μας τους ιθαγενεις
ειναι τα παρακατω:
- τα Γηπεδα, Τουμπας και Πυλαιας
- το σημα του συλλογου το οποιο επιστρεφει σε ενα χρονο και κατ'επεκταση το εμπορικο κομματι του ΠΑΟΚ
- τα ερασιτεχνικα τμηματα του ΠΑΟΚ.

Εγω δε προκειται να ξανααχοληθω (οπως και δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα μεχρι τωρα) στο θεατρο του παραλογου και στις
υποτιθεμενες αλλαγες στο ιδιοκτησιακο γιατι δε μου πεφτει και λογος αλλωστε.
με ποιο δικαιωμα να παρεμβω εγω σε μια αγοραπωλησια του πλειοψηφικου πακετου των μετοχων μιας επιχειρησης ?

το μονο που μπορω να κανω ειναι κοψω το χερι (με την καλη την εννοια, δηλαδη με τη ψηφο μου)
οποιου ερθει να μας παρει τα παραπανω περουσιακα στοιχεια που μας εχουν μεινει,
οσο υπαρχει αυτο το θολο και βρωμικο τοπιο στο ιδιοκτησιακο.

χαλαρωστε λοιπον και απολαυστε το θεατρο του παραλογου μαζι με τους αγραμματους και πνευματικα αναπηρους δημοσιογραφους
της πολης μας.
σπορακι, κοκακολιτσα και τηλεκοντρολ...

δειτε και κατι μαλακες εκει στην Ισπανια που πρεπει να τρεχουν να ψηφιζουν καλοκαιριατικα
ποιον θελουν για προεδρο-επενδυτη:

Ακριβώς δύο μήνες κράτησε η θητεία του Φερνάντο Μαρτίν στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του, μετά την συντριπτική καταψήφισή του από το ΔΣ του συλλόγου (ψήφοι 15-1), στην πρώτη συνεδρίαση που συγκάλεσε αφότου διαθέχθηκε στις 27 Φεβρουαρίου τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο ισπανικός σύλλογος οδεύει πλέον προς πρόωρες εκλογές, η ημερομηνία των οποίων δεν έχει ανακοινωθεί. Μέχρι τότε καθήκοντα προέδρου θα εκτελεί το γηραιότερο μέλος του Δ.Σ., ο Λουίς Γκόμεζ-Μοντεγιάνο.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Μαρτίν δεχόταν πολλές πιέσεις να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη Ρεάλ σε εκλογές, οι οποίες κανονικά ήταν προγραμματισμένες για το 2008.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=701623&lngDtrID=246

Afto simainei na eisai laiki vasi kai na min eheis megalometoho-idioktiti. Den pane kala ta pramata, pas se prowres ekloges kai prohwras se alli lisi. I omada omws ehei sterees vaseis, ton kosmo tis kai ta esoda pou proerhontai apo afton aneksartita poios einai o proedros.

αυτοι μαλιστα να ψαξουν τι ρολο βαραει ο καθε υποτιθεμενος επενδυτης.
εμας αφου δε θα μας ρωτησει κανεις, τι καθομαστε και σκαμε ?

υγ: για μενα απο αυριο τελειωνει το μαρτυριο.
φευγω απο Θεσσαλονικη οποτε ΖαγοροΜπουζοΠετρουλακηδες γιοκ!!!

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

tatsis

• Guest
to mono pou me endiaferei einai epitelous opoios asxolhthei me ta koina na einai ntompros kai staratos.....ksafnika osoi asxolountai me ton PAOK einai lathremporoi,xrostane,myrizoun oi masxales tous.....klp.afto den MPORO na to theoriso tyxaio..vromaei apo xiliometra.einai krima gia afton ton toso pikrameno kosmo na mas empaizoun toso asxhma...oti kai na ginei re magkes pera apo polhseis kai perhfanes apoxorhseis to thema einai ena....akoma kai sthn D ethikh pali sta tsimenta -an exoun meinei - tha eimaste....eimai romantikos vlepete....gia mena PAOK den einai oi toualetes ths TOUMPAS oute ta pasatempo...den giname PAOK logo afton....kai eimai sigouros oti san emena yparxoun xiliades alloi...kourasthkame oloi me to idiokthsiako..teleionete..nai h' oxi re savvidh....kai sthn telikh an ola ginontai gia to ghpedo..opos oi paterades pollon apo emas to xtisane,etsi kai polloi "romantikoi malakes" apo emas tha xtisoume kai to kainourgio me misthous skata...varethika na vlepo aderfia PAOKTSHDES na malonoume gia kapoion pou prin endiaferthei me thn PAOKARA mas prosopika den ton hksera..kai sthn telikh den spoudasa kai oikonomologos....

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Sorry azazel αυτο μου φαινεται στρατηγικα πολυ εξυπνο και δεν το καταλαβα με την πρωτη. Αν πλακωσουμε στις κλωτσιες τον εκπροσωπο του Ιβαν στην Ελλαδα στον οποιο ο ιδιος επιμενει εδω και μηνες για να κανει την συγκεκριμενη διαπραγματευση, αυτο θα το εκτιμήσει ιδιαιτερως ο Ιβαν και θα ερθει μετανιωμενος μπροστα στον λαο του ΠΑΟΚ να ξεκαθαρισει τις προθεσεις του. Μμμμμ καλο μου φαινεται!!!!

Ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή παραδέχτηκε: «Εμένα μ' ενδιαφέρει μόνο η επένδυση στο γήπεδο της Τούμπας, όχι η ομάδα. Το ξεκαθάρισα στον κ. Σαββίδη, ο οποίος εντός των ημερών θα τοποθετηθεί επίσημα για όσα συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα

Αντί babi να ειρωνεύεσαι εμένα καλύτερα να διαβάσεις τι λέει ο παραδέχεται ο εκπρόσωπος του Σαββίδη. Που έχεις δει εσύ απλό εκπρόσωπο να έχει απαιτήσεις εκμετάλλευσης;  Αν θες να το πάμε με ειρωνία να το πάμε δεν έχω πρόβλημα, εξάλλου τα post σου σε πολλά θέματα προσφέρονται

Offline babis36

• Αλλαγή
Το καλο DIMITRITSI  ειναι οτι υπαρχει ησυχια και απο τις δημοσιαγραφαρες των τοπικων εφημεριδων. Αρα δυο οι περιπτωσεις. Ή δεν κινειται τιποτα ή κινειται ψιλοαθορυβα αρα και λιγο πιο σοβαρα. Οπως και να εχει το πραγμα το καλο  ειναι οτι ειμαστε κερδισμενοι γιατι δεν μας ζαλιζουν τα αρχιδια.

DIMITRITCI

• Guest
asta na pane file,kai egw epa8a plaka ,bre lew ti egine kanenas den leei tipota??? arxisa na anhshxw.na fadasteis egw menw germania kai exw kourastei me olh thn katastash,eseis pou eiste katw ti trabate........

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Την αγορά του ΠΑΟΚ συζητά ο ομογενής Ιβαν Σαββίδης

1/5/2006 11:48:00 πμ

Συντάκτης: Κατερίνα Θανασούλα

Ο εκ Ρωσίας ορμώμενος ομογενής επιχειρηματίας και πολιτικός (βουλευτής της Δούμας) Ιβάν Σαββίδης διαπραγματεύεται να αγοράσει τον ΠΑΟΚ.Ο κ. Σαββίδης, οι δημόσιες επαφές του οποίου με έλληνες πολιτειακούς παράγοντες πληθαίνουν τελευταία, λέει ότι θέλει και μπορεί να κάνει ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κλαμπ μια προβληματική εταιρεία όπως είναι εδώ και χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πριν από λίγες μέρες μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε:
«Eνδιαφέρομαι για τον ΠΑΟΚ και ήμουν και στη Θεσσσαλονίκη πριν από κάποιες ημέρες. Μίλησα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Είμαι πραγματικά ανήσυχος για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι η μεγάλη μάζα των φίλων της ομάδα αποτελείται από Πόντιους. Είναι και αυτό ένα στοιχείο που με ελκύει. Θα βάλω τα δυνατά μου για δω τον ΠΑΟΚ στη θέση που του αρμόζει αν τελικά γίνει η πώληση".
Ο Σαββίδης λατρεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το πόσο ευτυχισμένος ήταν από την πορεία της ελληνικής εθνικής ομάδας στο Euro 2004 μιλούσε με τις ώρες στις 16 Ιουλίου 2004 στη «Σπορτ Εξπρές». «Επειτα από κάθε παιχνίδι έστελνα στην Πορτογαλία συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο όνομα του Οτο Ρεχάγκελ εκ μέρους όλων των Ελλήνων της Ρωσίας» αποκαλύπτει.

http://www.voiceofgreece.gr/Omogeneia_Main_News.asp?ID=225905

Na re Dimitritci, etsi gia min paraponiesai.. :P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14750&m=A38&aa=1

Δεν είναι συνέντευξη αλλά αποσπάσματα συνεντεύξεων. Νομίζω πως οι μαθητευομένοι λογιστές και φανατικοί  Σαββιδικοί θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το που πάμε να μπλέξουμε
« Last Edit: May 02, 2006, 16:55:55 by chris »