Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 292470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
Κοιτα Iron Eagle. Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να μου πεις?

OTI KANENAS MEGALOS PAIXTIS typou rivaldo DEN 8A ER8EI STON   4.o THS ELLADOS !!!!
OTI KANENAS MEGALOS PAIXTIS DEN 8A ER8EI NA KANEI PROPONISH STHN EYKARPIA!!!!
OTI KANENAS MEGALOS PAIXTIS DEN 8A EREI STON PAOK MONO KAI MONO GIA TIS GYNAIKIES TOUALETES STHN TOUMPA!!!! ....KAI GENIKOTERA THN TOUMPA!!!
« Last Edit: April 17, 2006, 21:03:08 by IronEagle »

IronEagle

• Guest
O OFH PAIZEI STO PANKRITIO !!!
O BOLOS STO PAN8ESSALIKO !!!
H PANAXA'I'KH STO PANPELOPONISIAKO !!!

ALLO ESTI GIPEDO, KAI ALLO ESTI OMADA!!!!!

OI OMADES KANOUN TA GIPEDA      (O GAY EKANE TO KARA'I'SKAKI , KAI OXI TO KARA'I'SKAIK TON GAY!!!)
...KAI OXI TA GIPEDA TIS OMADES      (OFH , BOLOS, PATRA !!!!)

Ayto 8elo na sou po file @babi36!!!
« Last Edit: April 17, 2006, 21:04:53 by IronEagle »

Offline babis36

• Αλλαγή
Κοιτα το να απομονώνεις μια φραση ειναι ισως εξυπνακιστικο αλλα οχι παραγωγικο σε μια συζητηση. Ο τεταρτος  για να γινει τριτος, δευτερος, πρωτος χρειαζεται εσοδα και κοινως χρηματα για να χρηματοδοτησει την ομαδα του που θελει να κανει πρωταθλητισμο. Τα εσοδα χρειαζονται και στον επιχειρηματια που θελεις να σου δωσει και μια λυση. Αυτα μπορουν να προελθουν ΚΑΙ απο την εμπορικη εκμεταλευση των γυρω χωρων οπως ο ιδιος κρινει. Τα χρηματα δυστυχως ή ευτυχως φερνουν παικτες, επιρροή, διακρισεις. Το πρωτο ζητουμενο για αυτην την ομαδα ειναι αυτο καθως και μια στοιχειωδη οργανωση. Αλλα τι καθομαι και ξαναλεω τα αυτονοητα.Καληνυχτα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

IronEagle

• Guest
Kalinyxta...? ? ?     ???

Diladi emeis exoume nyxto8ei ? ? ? Prospa8oume na kanoume ena montelo san tin Real , tin Bayern, tin Barca klp.!
Poia apo aytes tis omades "EKMETALEYETE" to gipedo , tous giro xorous kai ta "paraplisia esoda" (opos les esy) o ekastote proedros tis ? ? ? O Abramovic , gia na kanei omada tin ANYPARKTH Chelsea,  "EKMETALEYTIKE" prota ta esoda apo tous giro xorous tou gipedou ? ? ?
Kai oso gia to an apomonono mia protasi , sou eipa sto pro-pro'i'goumeno mou post oti exeis se an kommati dikio!!! Alla mexri ekei!!!

An perimeno o epomenos ependitis na me kanei megali omada apo ta noikia pou 8a "pernei" apo ta 5-10 magazakia, (sinemades, mpakalika, kafeteries, kai estiatoria) ston giro xoro tis Toumpas,    tote ....KA'I'KA!!!!

Kai ksana ypen8imizo, NAI se   megalo - E P E N D I TH  stin PAE  , (Ependio = bazo lefta me skopo to kerdos) !!!
                              OXI se     arxi   -   N T A B A T Z I  sto spiti mou!
H PAE POYLIETE ,   OXI TO SPITI THS!!!!
« Last Edit: April 17, 2006, 23:37:50 by IronEagle »

bL-4-cK_religion

• Guest

bL-4-cK_religion

• Guest
i ektash tou as dhladh i toumpa to ghpedo den poulietai....kanenas den tha to aprei to ghpedo apla o sabbidhs zhthse na aprei thn emporikh ekmetaleush....I EKTASH TOU OIKOPEDOU DEN PARAXWREITAI

Offline babis36

• Αλλαγή
Α) Ολοι το ιδιο λεμε, ναι στην εμπορικη εκμεταλευση οχι στην παραχωρηση. Αυτο ΔΕΝ λεει ο Κατσαρης. Λεει αφησε το χρημα στην ΠΑΕ που ειναι χρεωμενη και για εμπορική εκμεταλευση βλεπουμε!!!!
(Για μενα αυτος ειναι όρος με τον οποιο λεει ξεκαθαρα οτι δεν θελει να γινει η δουλεια για καποιους λογους προσωπικου συμφεροντος )
Β) Σε προπροπροπροηγουμενο post μου γραφω πως αυτο ειναι και το πλεον κρισιμο σημειο απλουστατα γιατι ο επενδυτης που θα βαλει 30 μυρια!!!! θελει αυτη την στοιχειωδη εγγυηση γιατι σε αυτη την χωρα εχουμε μια διαφορα απο Αγγλιες, Γερμανιες, Ισπανιες κτλ. Δεν λειτουργουν και δεν εφαρμοζονται οι νομοι. Κοινως κανενα κρατος δεν προστατευει την επενδυση σου. Αυτη η εγγυηση πρεπει και μπορει να ειναι η εκμεταλευση του χωρου για καποιο χρον. διαστημα.
Γ) Με 30 μυρια που θα ακουμπησει σου φαινεται μπακαλης??? Εγω στην γειτονια μου τετοιους μπακαληδες δεν εχω. Τι να πω μπορει να μενεις καπου πραγματικα κυριλέ και εγω σε κανενα μαχαλα!(Αρε πουτανα αθήνα με καταδικασες στη φτώχεια)
Δ) Ακομα και σε αυτη την εκπομπη του Πετρουλακη βγηκε ο Τανιμανιδης (μελος του συμβουλιου του Παγκοσμιου Ποντιακου Ελληνισμου) και ειπε το αυτονοητο οτι αυτος ειναι ο προεδρος μας τον ξερουμε ολοι εδω και χρονια και τον υποστηριζουμε. Γι αυτο και αυτο το χαμενο ο Πετρουλακης τον εκλεισε αμέσως. Δηλαδη ο τυπος δεν ειναι απο το πουθενα. Το ξερουν ολοι και ο Κατσαρης συνεχιζε να λεει τις μαλακίες του σαν να του ανηκει ο ερασυτεχνης ΠΑΟΚ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

bL-4-cK_religion

• Guest
Γ) Με 30 μυρια που θα ακουμπησει σου φαινεται μπακαλης??? Εγω στην γειτονια μου τετοιους μπακαληδες δεν εχω. Τι να πω μπορει να μενεις καπου πραγματικα κυριλέ και εγω σε κανενα μαχαλα!(Αρε πουτανα αθήνα με καταδικασες στη φτώχεια)
anaferesai genika etsi?
enoeitai to atomo einai kolossos kai akougontai ta kalytera logia gia auton...apla to thema gia ton katsarh etsi opws to theteis akougetai logiko...
egw proswpika den megalwsa se kyrile merh kai xairomai gai auto pragmatika...

Offline arwstos

• Αλλαγή
τελικα τι ειχαμε πει οτι θα εκαναν οι Ζαγορες και οι Βραζιλιανοι
αμα δεν εκλεινε η υποθεση Σαββιδη ?

α και κατι αλλο:
o Σαββιδης ειπε οτι τον ενδιαφερει το θεμα της υποδομης,
γι'αυτο και θελει το Γηπεδο της Τουμπας.

επειδη δεν ειμαστε τοσο ιθαγενεις οσο νομιζουν να πειτε στο κυριο
Σαββιδη και στο καθε Σαββιδη να ρωτησει τον ιδιοκτητη της Βιγιαρεαλ,
μιας πολης μερικων δεκαδων χιλιαδων κατοικων τι σημαινει ΥΠΟΔΟΜΗ.

ο ιδιοκτητης της Βιγιαρεαλ αγορασε πορτοκαλεωνα 70.000 τετραγωνικων μετρων
και εκει εφτιαξε ενα απο τα πιο συγχρονα προπονητικα κεντρα της Ευρωπης.
αυτο ειναι ΥΠΟΔΟΜΗ.

και επειδη η παε ΠΑΟΚ ειναι σκλαβωμενη και θα ειναι σκλαβωμενη για αρκετο καιρο
ακομη, πιστευω οτι θα πρεπει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ να παρει σιγα-σιγα τη πρωτοβουλια και να
κανει μια ερευνα για εκτασεις σε κοντινους δημους ή ακομη και να κλεισει και καποια συμφωνια
για αγορα καποια εκτασης (σε πολυ χαμηλη τιμη φυσικα γιατι το δικαιουμαστε)
η οποια μελλοντικα να γινει το προπονητικο κεντρο του ΠΑΟΚ μας.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

pavlosk

• Guest
Apo pote oi megaloi paiktes pane se mia omada me gnwmona to ghpedo? Dhladh o rikelme pou paizei sthn villareal phge gia to ghpedo kai oxi gia ta 5 myria euro? O Rivaldo pou epaize sth La Coruna phge gia to ghpedo h gia to xrhma?
Epishs den eipa na er8ei o rivaldo alla o papadopoulos tou bazelou, oute metagrafh 8a xreiastei na plhrwsei sto bazelo. Ean einai pragmatika o gamaw as xtuphsei MIA fora kapoios paikth apo tous kalous tou POK kai oxi ta lima!
Ta nea ghpeda proselkyoun pio polu kosmo alla oxi tous paixtarades, autoi erxontai, arkei na tous dwseis to xrhma.

Epishs re file babis36  gia poia emporikh ekmetaleush ths toumpas milas gia na katalabw....yparxoun auth th stigmh xwroi sto ghpedo pou einai pros ekmetaleush??????
Gia na yparxei emporikh ekmetaleush prepei prwta na gremistei h toumpa kai na xtistei nea..ws tote ARXIDIA emporikh ekmetaleush exei to ghpedo!! Ase pou an gremistei to ghpedo arkoun deka malakes na pane se kanw dikasthrio kai pas alla posa xronia pisw, des filadelfeia kai thn kinhsh twn 131!

Egw to eipa kai to ksanalew....as analabei thn PAE meta as enwsei olh thn oikogeneia tou PAOK kai meta 8a mporei na piezei thn kubernhsh h to dhmo gia paraxwrhsh ektashs se allo xwro polu megalytero apo ths toumpas.  Ennow antallagh oikopedou toumpas me mia allh perioxh, dineis oikopedo 20 stremmatwn mesa sthn polh kai pairneis ws antallagh xwrafia ektashs 200 stremmatwn.
Paradeigmata yparxoun, sou lew ws tranotero thn real pou edwse to oikopedo tou proponhtikou ths kentrou ston dhmo kai oxi mono ksexerwse alla extise me ta lefta pou phre se allo shmeio ths madriths kainourgio kentro.

Kai kati teleutaio, mhn nomizete oti, oti isxyei se alles xwres ths eurwphs einai anefikto sthn ellada, auto to paramu8i prepei kapote na teleiwsei.

pavlosk
Y.G: To problhma mas einai o goumenos kai oxi h ekmetalleush tou ghpedou pou etsi kai alliws den exei emporikous xwrous.

lastk_33

• Guest
Από την συνέντευξη Κατσαρή στον Πετρουλάκη σήμερα, φαίνεται ότι:
Ο Σαββίδης δεν έχει ακόμη καταλάβει την πραγματική εικόνα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.
Αυτό το επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γεωργιάδης ο οποίος του πήρε σήμερα συνέντευξη
με τον βουλευτή Κεδίκογλου ως μεταφραστή.
Ο Τανιμανίδης (προεδρος παγκόσμιου συμβουλίου Ποντίων) είπε ότι το πρόβλημα είναι στο καταστατικό
του ΑΣ και συγκεκριμένα στον τρόπο που εγγράφονται τα μέλη και στο ότι τα νέα μέλη εχουν το δικαίωμα
του εκλέγειν και του εκλεγεσθαι από την επόμενη χρονιά. Αυτό παρουσίασε ως το πρόβλημα που κολλάει το θέμα της αγοράς.
Προφανώς η πλευρά Σαββίδη θέλει άμεσα να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΑΣ.
Επίσης απ' ότι καταλαβαίνω σίγουρα δεν του αρέσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΑΣ, ουσιαστικά
δεν έχει αρμοδίοτητες του στυλ "αποφασίζω και διατάζω", μιας και ο ίδιος έχει λόγο μόνο με 1 ψήφο όπως και κάθε μέλος.
Απο την πλευρά του ο Κατσαρής έδωσε το μήνυμα στον Τανιμανίδη ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει τον Σαββίδη
με αγάπη που σημαίνει ότι θα του παραχωρηθεί το γήπεδο ύστερα από ψηφοφορία.
(Υπ' όψιν ότι φέτος δικαίωμα ψήφου έχουν 370 άτομα).
Δηλαδή ουσιαστικά λένε στο Σαββίδη, αγόρασε εσύ την ΠΑΕ κι έλα να ψηφίσουμε εάν θα σου παραχωρήσουμε ή όχι
το γήπεδο για εκμετάλλευση.
Εσείς εάν είσαστε ο Σαββίδης τι θα κανατε?
Τέλος πάντων, το ρεπορτάζ άφησε να εννοηθεί ότι ο Σαββίδης θα έρθει σίγουρα στην Ελλάδα σε λίγες μέρες.
Η γνώμη μου είναι ότι εάν αλλάξει το καταστατικό ως πρός την εκλογή των νέων μελών και τα δικαιώματα που αυτά έχουν
τότε θα ανοίξει ο δρόμος
Όσο για την περιουσία αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη και ο Σαββίδης το ξέρει πολύ καλά αυτό.
Η περιουσία βάσει καταστατικού θα ανήκει μια ζωή στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
1-Και μόνο το γεγονός οτι μαλώνουμε για τον Σαββίδη και τις προθέσεις του, πριν ακόμα δούμε την φάτσα του, είναι πολύ αρνητικό.  

2-Θυμηθείτε αυτό που έχω ξαναγράψει, οτι θα βρεθούν κάποιοι που θα πειστούν απο τα buisness plan και τα σχέδια για νέα Τούμπα.

3- Όταν συζητάμε για την κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, δηλαδή για Τούμπα, καλά θα κάνουν μερικοί παοκτσήδες να μην παίζουν με τις λέξεις, παραχώρηση εκμετάλλευση. Εκμετάλλευση για 50 χρόνια= παραχώρηση, τέλος

4-Εάν για 4 συνεχόμενη φορά, μετά απο βουλινό μπατατούδη γούμενο, πέσουμε σε λαμόγια, η καθοδική πορεία της ομάδας μας, θα γίνει πλέον κατηφόρα χωρίς σταματημό.

5- Η πιο συνετή στάση δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά, είναι το να είμαστε επιφυλακτικοί και να περιμένουμε τον Σαββίδη και εννοώ αυτοπροσώπως, να ξεκαθαρίσει την θέση του.

7- Μέχρι στιγμής για τον Σαββίδη μπορούμε να πούμε 10 αρνητικά και και ούτε ένα καλό.

8- Συλλαλητήρια δεν γίνονται στην Κόκκινη Πλατεία.  
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

lastk_33

• Guest
(Υπ' όψιν ότι φέτος δικαίωμα ψήφου έχουν 370 άτομα).

370 ψηφισαν περισυ!δικαιωμα ψηφου εχουν αρκετα πιο πολλοι.

Αυτό είπε ο Κατσαρής πριν από λίγο, ότι φέτος ψηφίζουν 370... δεν έχω προσωπική αποψη

IronEagle

• Guest
(...)
ο επενδυτης που θα βαλει 30 μυρια!!!!
(...)

Ela re ......
To eipa gia ton psomiadi kai eftase kai i stigmi na to po kai gia ton sabbidi....
opoios einai dia8esimos na dosei 30 (!) ek. Eyro, paei ta "skai" ston goumenako kai ton ksespitonei TORA...!!!! Ola ta alla ta akouo berese...!!! Opos eipa kai pio palia , pas sto "magazi" opou poulaei, dineis ta eyropoula, kai ante bb...!!!
Ema8a apo tin zo'i',  opou "akouo gia polla kerasia, na kratao kai mikro kala8i....."   De pisteyo tetoios an8ropos me tetoia oikonomiki embeleia, na ka8ete na "pazareyei" me ton goueno, ton katsari kai ton ka8e goumeno kai ton ka8e katsari!!! Milame gia "ntemek" 30 ek. Eyro vs. goumeno kai katsari!!!!
Alla..... (pali epanalambanomai sto sygekrimeno topic) .....OPOIOS DEN 8ELEI NA ZIMOSEI, DEKA MERES KOSKINIZEI  !!!!
Neyra einai kai 8a spasoun an ta trabikseis toso poli!!!!

Oooopaaaa, .....na ti kai i mpixti gia tin eparxia!!!
Telika i nootropia ton a8inaion, den exei na kanei me ti omada ypostirizxoun , alla se ti klima zoune kai bionoune....!!!! Tes pa , opos ais8anete o ka8enas mas edo mesa...!!!
(Entelos pliroforiaka file @babi36, genni8ika kai megalosa Nyrembergi kai prin 20 xronia pigena me to metro sto dimotiko!!! Prin 20 xronia, oxi prin 3...!!!!)
« Last Edit: April 18, 2006, 01:16:43 by IronEagle »

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ Iron Eagle και συμπληρώνω, οτο κατά την γνώμη μου ούτε να ζυμώσει θέλει, ούτε να κοσκινίσει. Να έρθει και να βρει την πίτα έτοιμη και ζεστή θέλει.

lastk_33

• Guest
Ρε παιδιά ποιος θα δώσει 30 εκ ευρώ για μια ΠΑΕ?
Πότε θα κάνει απόσβεση αυτά τα χρήματα? Ποια είναι τα έσοδα μιας ΠΑΕ, ώστε να αποσβεστούν
τα 30 μύρια?
Η απόσβεση θα γίνει μόνο από την εκμετάλλευση του γηπέδου.
Κι αυτό προσπαθεί να διασφαλίσει κατά τη γνώμη μου ο Σαββίδης. Πιστεύει όμως πως με την παρούσα
κατάσταση δεν του διασφαλίζεται το γεγονός αυτό, για αυτό και μιλάει για αλλαγή καταστατικού.
Το θέμα είναι ότι εαν ο ΑΣ ΠΑΟΚ του διασφαλίσει την σίγουρη εκμετάλλευση του γηπέδου,
τότε θα προχωρήσει στην αγορά. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τίποτα δεν είναι το γήπεδο για μια ΠΑΕ. Ο Σωκράτης πιστεύεις οτι φέρνει ριβαλντοντάνηδες, επειδη του πληρώνουν καλό ενοίκειο τα goodys; Φέρνει παικταράδες και σκορπάει χρήμα, επειδή είναι γαύρος και γουστάρει, επειδη έκανε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που έχει σίγουρα τα έσοδα απο cl, επειδή έχει τους μεγαλύτερους χορηγούς, επειδή τέλος πάντων έσπρωξε πολύ μπαγιόκο,  και έχει δημιουργήσει μια πολύ σταθερή βάση πελατών. Αν ο Σαββίδης περιμένει να κάνει απόσβεση απλά και μόνο απο το γήπεδο, τότε ζήτω που καήκαμε. Πρώτα υποδομή, μετά ομάδα, μετά γήπεδο.   

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΑΝ ερθει ο Σαββιδης εδω θα τελειωσει το θεμα σε 15 λεπτα. απλα δεν ξερει τι του γινεται γιατι ειναι μακρια και το πουστρακι ο παπαδοπουλος δεν του μεταφερει σωστα το κλιμα και τις εξελιξεις...
ας ερθει εδω και μετα θα δουμε που θα πανε ολοι αυτοι οι γουμενοκατσαροπανελουδηδες..
μ αρεσει που λεει ο γελοιος ο κατσαρης-μακαρι να ερθει να τον στηριξουμε ολοι...αντε γλυψε κανα κοκκαλο φτωχομπινε