Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
akoma den irthe kapoioi etoimazontai na ton diwksoun.. paidia xalara, tha ksekatharisoun ta pragmata kai tha mathoume tis protheseis tous kai ola tha ginoun... kati allazei as eimaste gia allh mia fora prosgiomena aisiodoksoi kai exei o theos (emeis den exoume).

Offline alexisv

• Αλλαγή
Sto prosimfono akousa pos leei pos energopiite MONO AN EHEI O SAVVIDIS TON ELENGHO TOU AS PAOK!!!!

Magkes xipnate! To gipedo tha hathei k poloi apo esas k ton lao tou paok genikotera hampari den tha paroun!
Den thelei k poli. mia alagi sto katastatiko einai oli i doulia...
« Last Edit: April 13, 2006, 13:28:50 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
13/4/2006                                                                                 13.00

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συντάχθηκε μεταξύ του Γιάννη Γούμενου και του εκπροσώπου του Ιβάν Σαββίδη, Βασίλη Παπαδόπουλου. Για να υλοποιηθεί η συμφωνία, θα πρέπει να συναινέσει ο Θανάσης Κατσαρής στην αλλαγή του ισχύοντος καταστατικού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ απάντησε πως πρώτα θα πρέπει να συμφωνηθεί η πώληση της ΠΑΕ από τον Γούμενο στον Σαββίδη και μετά να εξεταστεί η συνεργασία του νέου ιδιοκτήτη με τον ερασιτέχνη.

πηγή:extrasport.gr

θέλεις να σου μαθω τέννις, θέλεις να παίξεις με τα μπαλάκια μου πες μου θέλεις ? θέλεις να σου μάθω τέννις
Μεγάλο διαχρονικό τραγούδι ασμα ανεκτήμιτο
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Κι εγώ σου λέω δεν το πουλάει αλλά το παραχωρεί για 50 χρόνια. Έχει καμία διαφορά;

Tεράστια.Άλλο έχω περιουσιακό στοιχείο, άρα διαπραγματευτική ικανότητα, μετοχική αξία κλπ και άλλο να δεν έχω.Αυτό που ρωτάς θα ίσχυε αν υπήρχε η δυνατότητα ανοικοδόμησης και εκμευτάλλευσης του νέου γηπέδου αποκλειστικά από τον ερασιτέχνη.
Από κει και πέρα συμφωνώ πως οι όροι έχουν μεγάλη σημασία. Αλλά αν δεν ξέρουμε αν μιλάμε για 20-30-50 χρόνια, αν τα ποσοστά από τα έσοδα είναι τόσα για Α.Σ, τόσα για ΠΑΕ κλπ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.Αυτά που γράφτηκαν παραπάνω (δηλ 30 χρόνια 10% ερασιτέχνης, 30% ΠΑΕ κλπ), δεν μου φαίνονται παράλογα πάντως

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
azalel diladi protimas na meineis me to goumeno?

Δεν νομίζω πως είπε αυτό. Και δεν τίθεται θέμα τέτοιου διλλήματος.Αν πρόκειται να δεχτούμε λύση μόνο και μόνο για να φύγει ο Γούμενος χωρίς να την εξετάσουμε, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούμε να κάνουμε.(Και το έχουμε κάνει κατ'εξακολούθηση!)

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή επειδή θέλουμε να φύγει ο γούμενος να ξεβρακωθούμε στον πρώτο τυχόντα; Αν αποδειχτεί λαμόγιο και σε 2 χρόνια θέλει να πουλήσει, αλλά έχει πάρει γήπεδο για 50 χρόνια, ο επόμενος επενδυτής τι θα έχει; 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline arwstos

• Αλλαγή
οπως αποδεικνυεται ο κυριος λογος που ενδιαφερονται
καποιοι για τις μετοχες της παε ΠΑΟΚ ειναι ενας:
για να εγγριθει η χρηματοδοτηση ενος εργου οπως ειναι Νεα Τουμπα
απο τις τραπεζες, απαιτειται η υπογραφη και δεσμευση της παε ΠΑΟΚ
οτι θα το χρησιμοποιει ως εδρα της ομαδας για ταδε χρονια.

αν δε χρειαζοταν αυτη η υπογραφη, να ειστε σιγουροι οτι κανενας Σαββιδης
δε θα καιγοταν να παρει τις μετοχες(μαζι με τα χρεη) της παε ΠΑΟΚ.
(λογικα βεβαια δε πιστευω να ξευποθηκευσουν τις μετοχες απο την Αγροτικη Τραπεζα.
δεν υπαρχει κανενας λογος αλλωστε, η δουλεια μπορει να γινει και ετσι και αλλωστε
ολοι απ'οτι φαινεται ειναι ολοι στο κολπο, Σαββιδης-Μπατατουδης-Γουμενος-Κατσαρης)

θα πηγαιναν κατευθειαν στον Α.Σ. για να αρπαξουν το ΟΙΚΟΠΕΔΟ
με καθε τροπο.

edit: ακομη και μονο η υπογραφη ενος τετοιου προσυμφωνου αποτελει
μεγαλη ντροπη για το συλλογο του ΠΑΟΚ

« Last Edit: April 13, 2006, 13:51:39 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Last Edit: April 13, 2006, 14:04:44 by king »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

απ'οτι φαινεται ειναι ολοι στο κολπο, Σαββιδης-Μπατατουδης-Γουμενος-Κατσαρης

apo pou fenete oti einai kai batman sto kolpo? sovara milaw...
apo to arthro tou stella??

kostas4

• Guest
dhladh tha empisteutoume tis tyxes tis omadas kai tou ghpedo gia ta epomena 30 px. xronia ston prwto tyxonta?etsi tha xepoulhsoume ton nao mas?emena mou vrwmaei poly h olh istoria kai eidika auto me tous 1500 "filous tou".kai den eimai katholou sigouros ean se periptwsh anagkhs tha prolavoune na graftoume perissotera melh dika apo ta 1500 ypotithemena tou savidi.

o kokkalis phge stous gay,tous phre 7 synexomena prwtathlimata kai meta tous eipe "mou dinete to ghpedo?".as apodeixei kai autos kati paromoio prwta kai meta tha milisoume gia to ghpedo.oso gia ton katsarh parolo pou pisteuw oti kata vathos einai agnos paoktshs, an tou skasoun to xrhma tha allaxei to katastatiko se ena vrady...giati mono vrady ginontai autes oi douleies

Offline toy

• Αλλαγή
Μια ζωή ειδήσεις, μια ζωή με δύσεις
 τζάμπα περιμένω την ανατολή
 Μ' έχει στύψει η Δύση, κι απ' την κρύα βρύση
 στην κρύα του λουτρού μου θαλπωρή

Μια χώρα χωράφι
 στη μέση εγώ
 σκιάχτρο σε ράφι
 βυζαντινό
 με ηρωικό ριπλέι
 με μια ταρζανιά
 πυροβατώ σ' αναμμένα σκατά

Σαν λουλούδι μαδημένο
κάθομαι και περιμένω
πότε θα 'ρθεις να με πάρεις
στο μπουκάλι να με βάλεις

Το μάτι κάγκελο ψαράκια μασουλάει
ο κούφιος ήχος τη ζωή μου γαργαλάει
βιντεοβουλιάζω σε κινούμενες εικόνες
και κυνηγάω την αλήθεια με σφεντόνες

Αιώνιος μπέμπης, σκανδαλιάρης πειραχτήρι,
θα τους χαλάσω το στημένο μπανιστήρι,
θα τα τινάξω τα μαλλιά μου στις κολόνες
και θα γκρεμίσω τις αχόρταγες οθόνες

Ούζο, ούζο power
δε ζω, μόνο κοιτάζω
ούζο, ούζο power
το τίποτα αγκαλιάζω

ΕΝΑ ΚΟΛΛΑΖ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΜΑΣ Τζίμη Πανούση ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
kai monoi mas san AS h san laiki vash na thelame na kaname ghpedo tha eprepe na paraxwrisoume emporika dikaiomata se trapezes h allous xrhmatodotes to idio fainetai tha ginei kai tora apla fainetai oti tha symmetexei kai o idios sthn xrhmatodotish.

ive4

• Guest
αυτό το 40% στην ΠΑΕ και 30% στους επενδυτές είναι λίγο πονηρό.
ΠΑΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση θα σημαίνει Σαβίδης.
Αν ο ίδιος βάλει λεφτά και για το γήπεδο τότε θα παίρνει και το 40% και μέρος από το 30%.
Πως θα διασφαλίζεται ότι τα κέρδη θα πηγάίνουν στην ομάδα και όχι στην τσέπη κάποιου και δε θα δημιουργούνται νέα χρέη ;