Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 292758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή

ÕÃ. Åßìáé óßãïõñïò ïôé üóïé óÞìåñá åßíáé êáôÜ ôçò áðï÷Þò, êáé êñÜæïõí ôïõò óõíäÝóìïõò ïôé áöÞíïõí ôçí ïìÜäá ìüíç, èá åßíáé ïé ðñþôïé ðïõ èá êáôçãïñÞóïõí ôïõò óõíäÝóìïõò óå ðåñßðôùóç åðåéóïäßùí.

Afou den to ksereis, gia ta 18.000.000 hrei alla kai ta hrimata pou kseplithikan, metohopoiithikan kai simera emfanizontai san 12.000.000 € ftaine oi sindesmoi. Gia ta 17.000.000 pou ipekserese o Mpatatoudis kai den zitise o goumenos ftaine oi opadoi tou PAOK. Gia ta mellontika posa pou idi kseroume oti hrwstaei o PAOK kai  einai peripou 20.000.000 ftaiei o kosmos tou PAOK.

Simperasmatika. gia ta 18+12+17+20=67.000.000 € pou etsi i alliws leipoun apo ta tameia tou PAOK ftaine oi sindesmoi kai olokliros o kosmos tou PAOK.

MOUKOSE

• Guest
ΑΠΟ SPORTIME
Πρόβλημα με Σαββίδη

6/4/2006 12:32

Νέα δεδομένα στην υπόθεση ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόβλημα διαφαίνεται στη συμφωνία με τον Γιάννη Γούμενο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις 13.00 μέσω της δήλωσης του εκπροσώπου του Ελληνορώσου επενδυτή, Γιάννη Καχριμάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να ανασταλεί προσωρινά το ενδιαφέρον του Σαββίδη.

LoGotHeTiS

• Guest
Τώρα να μου πει εμένα ποιός θα συγκρατήσει τον 19ρη τον 20ρη και τον 40ρη που έχει να κοιμηθεί τρείς βδομάδες και που τα μυαλά του δεν πονάνε απλά..Έχει ξεπεράσει αυτό το επίπεδο..Να μου πεί εμένα ποιός θα τον συγκρατήσει αυτόν να μήν κάνει επεισόδια..

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΑΜΩ..

Ρε δεν αντέχουμε άλλο ..  :cwm23: :kapnos: :'(

Offline alexisv

• Αλλαγή
tora akouo radiosport. o logos lene den einai oikonomiko alla einai epeidi thelei o savvidis OLA ta tmimata mazi k ton erasitehni k fisika.....TO GIPEDO!

To gipedo k o erasitehnis omos den einai pros polisi opote EPENDITIS GIOK!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Στο θέμα Σαββίδη φταίμε αποκλειστικά εμείς που πιστεύουμε οτι μας πλασάρουν γούμενος και δημοσιογράφοι.  Αν εμείς είμαστε φυτά,  τότε είναι απολύτως λογικό να μας δουλεύει ακόμα και ο αγρινιώτης. Άντε όλοι στο γήπεδο την Κυριακή να μην χάσουμε το ΟΥΕΦΑ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

LoGotHeTiS

• Guest
Ναι ρε φίλε azazel..Και τι να κάνουμε?να μην πιστέψουμε σε τπτ?να το κλείσουμε το μαγαζί..Είμαστε στα όρια νευρικής ψυχοπάθειας (δεν ξέρω και εγώ πως στον πούτσο το λένε) ..Τι να κάνουμε?Να πάει να γαμηθεί και το ΟΥΕΦΑ κτλ

Δεν είμαστε καλά..

(Συγνώμη για τον τρόπο που γράφω..Αλλά η υπομονή εξαντλήθηκε προ πολλού)

Offline bane

• Αλλαγή
ωχ ωχ ωχ η σμυρνη μανα΄μ καιγεται ,καιγεται και το βιος μας  ε ρε γλεντια την κυριακη .αυτο το πραγμα δεν χανεται ,πρεπει να ανεβω  :o
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ειρωνικό ήταν για το ΟΥΕΦΑ. Ναι να μην πιστέψουμε τίποτα.Επειδή πιστεύουμε τα πάντα δεν μπορούμε να κοινηθούμε 3 βδομάδες. Όπως γράφει και ο toy μεγάλος παπάς. Τι παπάς δηλαδή, πατριάρχης ολόκληρος ήταν αυτός
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΑΠΟ SPORTIME
Πρόβλημα με Σαββίδη

6/4/2006 12:32

Νέα δεδομένα στην υπόθεση ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόβλημα διαφαίνεται στη συμφωνία με τον Γιάννη Γούμενο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις 13.00 μέσω της δήλωσης του εκπροσώπου του Ελληνορώσου επενδυτή, Γιάννη Καχριμάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να ανασταλεί προσωρινά το ενδιαφέρον του Σαββίδη.

apolitos logiko gia mena...

yg. saki kane kana OEO re..  :P