Πολλοί οπαδοί μας βγαίνουν στα ράδια και με το δικιο τους λένε οτι η υπομονή εξαντλείται,οτι το απόλυτο deadline για να μάθει ο κόσμος λεπτομέρειες είναι το ματς με την αεκ-υπό την έννοια οτι αν δεν έχει παρουσιαστεί έστω και κάτι μέχρι τότε, θα συμπεράνουν πολλοί ότι ο γούμενος πουλαει φύκια για μεταξωτές κορδέλες,άρα όσα έγιναν με γαύρο θα είναι του νηπιαγωγείου σε όσα θα γίνουν με αεκ.Αυτές είναι οι απόψεις του κόσμου που ακούω σχεδόν κανα 4ωρο καθημερινά στα ραδια.Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλαβώ.Ε΄βαλε ο υποψήφιος αγοραστής τους ορκωτούς για ψάξιμο στα βιβλία της ΠΑΕ, αυτοί έψαχναν καμια 2 βδομαδες,έβγαλαν οτι τα χρέη λιγότερα απο 20εκ.Ο υποψήφιος τα θεωρεί φυσιολογικά τα νούμερα,άρα πάμε στο τελικό στάδιο(το τίμημα των μετοχών).Εδώ και 1 μήνα που ασχολείται ο υποψήφιος(το λιγότερο), δεν συζήτησαν καθόλου για τίμημα των μετοχών?Να πει ο υποψήφιος: αν τα χρέη είναι τόσα,εγώ θα προχωρήσω.Πόσα περίπου θες για να δώσεις τις μετοχές?Τόσα,λέει ο γούμενος.Οκ,το συζητάμε.Δηλαδή τόσο χρονοβόρο είναι να οριστεί ένα τίμημα πώλησης των μετοχών κι εκεί πάνω να γίνουν διαπραγματεύσεις?
Υ.Γ Επειδή προβλέπω κανέναν ψιλοεμφύλιο με την αεκ(πέτρες οι μισοί, ήρεμα ρε αλήτες,θα τα δει ο καινούριος επενδυτής και θα την κάνει, οι άλλοι μισοί).Οπότε εγώ προτείνω,αν μείνει η ίδια κατάσταση μέχρι τότε,άρα συνεχίζουμε αυτό που αποφασίσαμε όσο θα είναι διοίκηση ο γούμενος.Αποχή.Το θέμα είναι να μην πεσουμε στην παγίδα που ίσως στήσει ο πονηρός από το Γαβαλό:ησυχία μέχρι τότε,επεισόδια με αεκ,χαλάει η δουλειά,και βγαίνει ο πονηρός και λέει:εγώ ήμουν έτοιμος να πουλήσω,την δουλειά την χάλασε ο κακός κόσμος του ΠΑΟΚ.