Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 292279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
και στον κόσμο πούλησαν παπά φέρνοντας έναν τύπο που σήμερα οι ίδιοι λένε ότι είναι αφερέγγυος λέγοντας μάλιστα πως είχε βάλει και 500000.
Σαχπατζίδη μία συγνώμη για το λαμόγιο που μας κουβάλησες δεν υπάρχει; Έστω γι αυτή την "μικρή" αναστάτωση;
και οι μέρες μια χαρά περνάνε.. μια χαρά θα μας ξεχειμωνιάσετε με τους παπάδες σας. Χαμπάρι δεν θα πάρουμε...

Offline blue_eyes

• Βασικός

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κι εγω τι θα το κανω τωρα το καπελο ρε μαλακες;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline petran4

• Αλλαγή
Γαμω τα λεφτα σας και το ξεπλυμα σας.Σαχπατζιδης Βρυζας ΑΣ Θοδωρακης ειναι συνυπευθυνοι.ΡΕ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

CLUB LARISA

• Guest
"Είμαστε μαζί σας ψυχικά και οικονομικά"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης παρουσίασε στους παίκτες, εντός αποδυτηρίων, τους νέους επενδυτές της ομάδας τονίζοντας ότι: "θα μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας".

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι επενδυτές της ομάδας, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης πήγαν στα αποδυτήρια, όπου και έγινε η παρουσίασή τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές.

"Οι κ.κ Φλωρίδης και Σαχπατζίδης είναι εδώ μαζί μας για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Ζαγοράκης για να δώσει τον λόγο στους δύο επενδυτές.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/eimaste_mazi_sas_psyxika_kai_oikonomika.1318588.html

«Τέρμα τα προβλήματα»

Ο Βασίλης Φλωρίδης παρουσιάστηκε στα αποδυτήρια της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα από τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα. Έχει ενδιαφέρον το τι είπε ο άνθρωπος που αναμένεται να πάρει τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι αλήθεια πως αγωνιούσε για το μέλλον και τον τρόπο που θα καταβάλονταν τα οφειλόμενα και άκουσε την τοποθέτηση Φλωρίδη με σχετική ανακούφιση.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10520

Επενδυτές μόνο με το στόμα προς το παρόν μπαίνουν μέσα στ αποδυτήρια απο πόρτες που ανοίγουν διαχειριστές και εγγυώνται για τα οφειλόμενα που κανείς δεν ξέρει πόσα είναι και όλοι περιμένουν τον τιραντέ μινερβάκια κάτω απο τα θαλασσί υποκάμισα που ζέχνουν να βγάλει το πόρισμα της επιτροπής ελέγχου η οποία θ αργήσει τουλάχιστον κανα μήνα (μάλλον ελέγχουν τη SIEMENS Ή ΤΗΝ AUDI Η' THN BARCLAY'S )και δεν θα ελέγξει την τελευταία χρήση (α ρε φρουρέ αντιπολιτευόμενε γιαννάκη παπαδόπουλε, που πήγαν οι ενδοιασμοί και οι επιφυλάξεις άραγε).

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ  ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ   ΑΧΡΗΣΤΟΙ ---- ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΛΟΙ... 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ? ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ?

http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/spor_toy_vorra.1379655.html

Εδώ το καλό πότισμα. Μπράβο σε Revolution, Zisis The Messiah,Gas Katsari-son. Την Κυριακή είναι ωραία στου Βέρτη με Haris Sianides για παρέα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Περιμενα πιο αντρικεια την δηλωση Σαχπατζιδη.
Μαγκες εκανα λαθος, ζηταω συγγνωμη... τοσο απλο ειναι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Στο βάθος άλλος υποψήφιος επενδυτής!
Στον Παναθηναϊκό το σήριαλ εμπλέκει Σαουδάραβα, στην ΑΕΚ ιταλική εταιρία και στον ΠΑΟΚ;

nextprevious
Έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Βασίλη Φλωρίδη, υπάρχει ακόμα φως στο τούνελ για τον δικέφαλο.

Συγκεκριμένα εδώ και μερικές μέρες έχει εμφανιστεί ένας ακόμα υποψήφιος επενδυτής, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις με το Φλωρίδη για να χτυπήσει και επίσημα την πόρτα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι σίγουρα οι γνωστοί Άραβες και οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι μπορεί να δώσει μια ανάσα στα οικονομικά του δικεφάλου, χωρίς πάντως να είναι διατεθειμένος να επενδύσει "τρελά" νούμερα σε πρώτο χρόνο.

http://sday.gr/Columns/Observer/Sto-vathos-allos-upopshfios-ependuths.aspx

:nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania: :nianiania:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
νέα μέρα, νέος παππάς...................και η ζωή συνεχίζεται...

Υ.Γ : Μπράβο σας για τον σεβασμό στον δικέφαλο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
μας πηραν στο ψιλο .ουτε 12 ωρες δεν περασανε

δεν ξερω αν εφαγαν παπα ,πιοιοι τον εφαγαν ,πως τον εφαγαν ,δεν ξερω βασικα αν δεν μπορουσανε να το αποφυγουνε ζαγορακης και βρυζας.πιθανον να μην μπορουσαν να κανουν και τιποτε γιατι...
απο την εκθεση των γεγονοτων οπως τα βλεπω εγω το φταιξιμο παει καθαρα στον σαχπα .ο οποιος προφανως εβαλε μπροστα τον φλωριδη και ειναι απο πισω. γιατι ομως δεν βγαινει μπροστα αφου αυτος ειναι ο μονδικος πλεον που βαζει πλην του κοσμου? τι φταιει ? βατοπεδι ,κατι αλλο, δεν ξερω. προφανως επισης ειναι οτι δεν εχει την δυναμη ενος μαρινακη ας πουμε παρασκηνιακα ,οποτε παει πασο.δεν ξερω τελικα αν μπορουν ζαγορ και βρυζας να εναντιωθουν στον σαχπα.
τις εξηγησεις και το τι μελλει γενεσθαι τις θελω απο τον σαχπα
τα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ ειναι ιερα μαλακες που βαζετε μεσα τον καθε τυχαρπαστο

κλαμπ αδερφε μου ,μην μπλεκεις με τα προσωπικα του καθενος και ας ειναι και ο προεδρος του ΠΑΟΚ (ειναι ?) οσο κα ινα τρελαινομαστε δε λεει .σε νοιωθω ,ξερω τι θελεις να πεις, μερικες φορες νομιζω πως η αγανακτηση δεν βγαινει απο μεσα σου. ας γαμιεται και με τον σιανιδη εγω θελω σαν προεδρος να εκανε τα αυτονοητα. τα αυτονοητα ομως .την ζωαρα του θα την ζησει ετσι και αλλοιως αφου καποια στιγμη θα φυγει
για μενα παραμενει πρωτος στοχος οσοι αγαπαμε πραγματικα τον συλλογο να τον παμε ψηλα. για τους απλους οπαδους και φιλαθλους λεω.δεν πιστευω σε κανεναν αλλο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
απο τη λεζαντα στα αποδυτηρια με το μουσαντενιο -> αυτοι σωσαν τον ΠΑΟΚ απο το μουσαντενιο
μονα ζυγα δικα μας (τα μεσα μαζικης εκμεταλλευσης)

το ασπρο -> μαυρο ...... "ΠΑΟΚ" εισαι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
Το σημαντικό πάλι το είπε ο Τασούλης. Ο Σάχπα έχει πάρα πολύ χρήμα για ξέπλυμα και προσπαθεί να βρει τρίτο άτομο για μπροστάντζα. Ο Φλωρίδης του βγηκε πονηρός, ήθελε να τα φάει όλα, οπότε και μας τελείωσε. Ο Σάχπα έχει αποφασίσει να ρίξει κάποια πακέτα στην ομάδα. Σε κάποια φάση θα μας αφήσουν και οι Ζαγοράκης και Βρύζας, αφού τακτοποιηθεί και ο «ψυχισμός τους», όπως κάποτε είχε δηλώσει και ο καθηγητής της αλητείας. Μέσα σ' όλη την υστερία και την παπαρολογία από ΜΜΕ και μη, είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής ο τύπος έχει βάλε στα τελευταία 3 χρόνια πάνω από ενάμιση χαρτί. Τώρα θέλει να ρίξει χρήμα στην αγορά πάντως - για τους δικούς του λόγους, μάλλον για την προστασία του - οπότε και αριβεντέρτσι όνειρο λαϊκής βάσης. Δεν μπορούμε παρά απλά να σχολιάζουμε και αν χρειαστεί να παρεμβούμε. Προς το παρόν, περιμένουμε.

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως του αξιζει ενα μπραβο του σαχπατζιδη που βαζει συνεχεια λεφτα....αυτο το για ξεπλυμα ακουγεται λιγο υποτιμητικο και δεν το αξιζει ο τυπας....

σιγουρα δεν θα ηταν και πολυ δυσκολο για αυτον να παει σε μια τραπεζα στην ελβετια και να τα αφησει να καθοντε....ειδικα στις δυσκολες αυτες μερες της κρισης που ζουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Català

• Αλλαγή
Έχετε κάποια πληροφορία εσείς που γράφετε περί ξεπλύματος; Ή άρχισε το σενάριο κάποιος και το πήραμε ως δεδομένο μετά;
Γιατί εγώ ξέρω ότι ξέπλυμα κάνουν απατεώνες μικρού και μεσαίου μεγέθους ή μεγάλοι απατεώνες που δεν έχουν και αντίστοιχα μεγάλη δύναμη μέσα στο κράτος.
Ο σάχπας αν έχει κάνει περιουσία από εξοπλισμούς και από κολλητιλίκια με πασόκ και ρουσοπουλοκωστάκηδες, δηλαδή διά νομίμων (ή νομιμοφανών) οδών, δεν καταλαβαίνω που κολλάει το ξέπλυμα. Και μαύρο χρήμα να είχε από άλλες δραστηριότητες, μέσω των κολλητών του θα μπορούσε με 5-10 πιασμένους εφοριακούς και δικαστές να το ξεπλύνει χωρίς κόπο.
Εκτός και αν, επαναλαμβάνω, ξέρετε κάτι που δεν το ξέρουμε οι υπόλοιποι...

zagorakis

• Guest
"Η αύξηση είναι πάντα ανοικτή για επενδυτές"

Γιατί δεν θα δοθεί τελικά παράταση στην Α.Μ.Κ. η οποία "κλείνει" σήμερα (22/9). Ποια είναι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι χθεσινές εξελίξεις στο θέμα Φλωρίδη, άλλαξαν τα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με την θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπροστά στο ενδεχόμενο παράτασης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα μήνα, αν και αρχικά υπήρχε θετική διάθεση να γίνει αποδεκτό σχετικό αίτημά του. Από τη στιγμή που ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας έθεσε ανέφικτους όρους για να προχωρήσει στην καταβολή των 6 εκ. ευρώ που είχε υποσχεθεί, έκλεισε μόνος του το κεφάλαιο ΠΑΟΚ που, ουσιαστικά, ποτέ δεν είχε ανοίξει, αφού, όπως ανέφερε στη δήλωσή του ο Γιώργος Σαχπατζίδης, δεν έχει βάλει χρήματα στον ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για να παραταθεί η αύξηση κατά ένα μήνα. Η συγκεκριμένη αύξηση θα κλείσει σήμερα (22/9) για να μετοχοποιηθεί το ποσό του 1 εκ. ευρώ που έχει βάλει η οικογένεια Σαχπατζίδη, πιθανόν στο όνομα των γιων του Κατερινιώτη επιχειρηματία, Δημήτρη και Γιώργου.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, θεωρούν ότι η απόφαση για μη παράταση δεν θα αποτελέσει δικαιολογία για την πλευρά Φλωρίδη, προκειμένου να δικαιολογήσει το ναυάγιο της επένδυσής της. "Η αύξηση, όπως όλοι γνωρίζουν, θα ανοίξει και πάλι μετά από ένα περίπου μήνα και αφού πρώτα διεξαχθεί Γ.Σ. των μετόχων. Ας συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα που απαιτεί η ΕΕΑ ο κ. Φλωρίδης και ας έρθει μετά να επενδύσει. Η Α.Μ.Κ. θα είναι και πάλι ανοιχτή και δεν μπαίνει κανένα εμπόδιο, ούτε για τον ίδιο, ούτε για κανένα άλλο που θέλει να επενδύσει" είναι η θέση της διοίκησης, όπως εκφράζεται από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ στις μεταξύ τους συζητήσεις.   

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/h_aukshsh_einai_panta_anoikth_gia_ependytes.1379943.html

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγώ πάντως ξέρω ότι μπήκε ένα ζεστό (έξτρα) εκατομμυριάκι στην παε + τα διαρκείας (μίνι κ κανονικά) + οι (φουσκωμένες) εισπράξεις από 3 έως τώρα ευρωπαικά και η καραμελίτσα για άνοιγμα,χρέη,απλήρωτοι οι πάντες κλπ ........ συνεχίζει ακάθεκτη....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
"Αδικα ταλαιπώρησε τον κόσμο ο Φλωρίδης"

Ο δικηγόρος του Γιώργου Σαχπατζίδη, Αντώνης Βγόντζας, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση των εγγράφων του Κωνσταντινουπολίτη επιχειρηματία για την ΕΕΑ, δήλωσε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχετικά με την υπόθεση Φλωρίδη, έδωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Σαχπατζίδη, και άνθρωπος ο οποίος χειρίστηκε το θέμα των εγγράφων του Κωνσταντινουπολίτη επιχειρηματία για την ΕΕΑ. Ο λόγος για τον Αντώνη Βγόντζα, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι ο Φλωρίδης "άδικα ταλαιπώρησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά μαζί του".

Αρχικά είπε στον "Libero": "Εμένα με επισκέφτηκε ο κ. Σαχπατζίδης, τον οποίο ξέρω από παλιά, και μου έφερε τον κ. Φλωρίδη. Με φώναξαν οι αθλητικές αρχές και μου ζήτησαν πληροφορίες, ζήτησα εξηγήσεις από τον κ. Φλωρίδη για όλα αυτά που γράφονταν στον Τύπο. Πρώτον αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ και δεύτερον ότι δεν υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στα αρνητικά δημοσιεύματα και την πραγματικότητα".

Πρόσθεσε πως: "Του είπα ότι αν δεν μου τεκμηριώσει πως συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Εγώ περίμενα. Είναι εν μέρει ακριβές ότι ο κ. Φλωρίδης συναντήθηκε μαζί του και διαφώνησαν στον τρόπο στελέχωσης της διοίκησης. Σε μια συνάντηση που έγινε νωρίτερα στο γραφείο μου του ζήτησα τα κρίσιμα έγγραφα, τα οποία δεν μου τα έφερε ποτέ. Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν μου τα έφερνε τότε εξερράγην. Ξέσπασα μπροστά του και του είπα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Φεύγοντας, μου είπε "με αντιμετωπίζετε σαν υπάλληλό σας" και εγώ του απάντησα ότι κάνει λάθος. Όταν πήγα στην ΕΕΑ είχα πει ότι εκπροσωπώ τον κ. Σαχπατζίδη και πως είμαι στην διαδικασία έναρξης συνεργασίας με τον κ. Φλωρίδη".

Ακόμη, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αρχικά ο Γιώργος Σαχπατζίδης πίστευε πολύ στην προοπτική επένδυσης Φλωρίδη στον ΠΑΟΚ: "Τον είχε πιστέψει ο κ. Σαχπατζίδης. Μου παρουσιάστηκε ως ένας Κωνσταντινουπολίτης ομογενής που θέλει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Δεν πήγε ποτέ στην Τουρκία. Το πρόβλημα ήταν από εκεί. Αδικα ταλαιπώρησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο κ. Φλωρίδης. Ο κ. Σαχπατζίδης τον πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή. Όταν, όμως, του έκανα ανάλυση των στοιχείων έπεσε από τα σύννεφα. Ο κ. Σαχπατζίδης παγιδεύτηκε. Εγώ δεν αποκλείω ότι ο κ. Φλωρίδης μπορεί να έχει πολλά χρήματα, δεν έχει, όμως, τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα που λέει ο νόμος".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/adika_talaipwrhse_ton_kosmo_o_flwridhs.1380331.html

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγώ πάντως ξέρω ότι μπήκε ένα ζεστό (έξτρα) εκατομμυριάκι στην παε + τα διαρκείας (μίνι κ κανονικά) + οι (φουσκωμένες) εισπράξεις από 3 έως τώρα ευρωπαικά και η καραμελίτσα για άνοιγμα,χρέη,απλήρωτοι οι πάντες κλπ ........ συνεχίζει ακάθεκτη....

Εγω λεω να κατσεις καλα και να σταματας να κατηγορεις την παε οτι εχει εσοδα  :'(

Καταρχας περσι ΔΕΝ ισχυαν τα διαρκειας...

Πιστευω ακραδαντα οτι μιλαμε για το μεγαλυτερο φαγοποτι ever στον ΠΑΟΚ..δεν εχω ομως αποδειξεις, οποτε περιοριζομαι σε κυριολεκτικο φαγοποτι , δεν εννοω τιποτα ρε σεις.

Γεια σου Βασιλακη Φλωριδη. Εισαι μεγαλος μαγκας. Εστω και 1 ατομο να καταλαβε τι παιζει στον ΠΑΟΚ, καλο εκανες. Να πω οτι η παε 10000% ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το Φλωριδη για να γλιτωσει πραγματα και καταστασεις , να πουλησει διαρκειας και οτι υποθεση Φλωριδη ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ? Ε? Τζαμπα κατηγορω την παε, εννοειται οτι αυτα τα φανταστηκα, δεν ισχυουν και ποτε δεν ειχα εσωτερικη πληροφορηση για το αν ισχυουν.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Το σημαντικό πάλι το είπε ο Τασούλης. Ο Σάχπα έχει πάρα πολύ χρήμα για ξέπλυμα και προσπαθεί να βρει τρίτο άτομο για μπροστάντζα. Ο Φλωρίδης του βγηκε πονηρός, ήθελε να τα φάει όλα, οπότε και μας τελείωσε. Ο Σάχπα έχει αποφασίσει να ρίξει κάποια πακέτα στην ομάδα. Σε κάποια φάση θα μας αφήσουν και οι Ζαγοράκης και Βρύζας, αφού τακτοποιηθεί και ο «ψυχισμός τους», όπως κάποτε είχε δηλώσει και ο καθηγητής της αλητείας. Μέσα σ' όλη την υστερία και την παπαρολογία από ΜΜΕ και μη, είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής ο τύπος έχει βάλε στα τελευταία 3 χρόνια πάνω από ενάμιση χαρτί. Τώρα θέλει να ρίξει χρήμα στην αγορά πάντως - για τους δικούς του λόγους, μάλλον για την προστασία του - οπότε και αριβεντέρτσι όνειρο λαϊκής βάσης. Δεν μπορούμε παρά απλά να σχολιάζουμε και αν χρειαστεί να παρεμβούμε. Προς το παρόν, περιμένουμε.
βασιμο το σεναριο σου αλλα αν θελει ο σαχπα προστασια γιατι να βαλει τον φλωριδη μπροστα και να μην γινει αυτος ο πρωθυπουργος βορειου ελλαδος;

και αν εχει τοσο χρημα γιατι να μην τα σκασει στην αυξηση να τελειωνει το θεμα; γιατι παιδευεται με φλωριδηδες;

υγ βαζω στοιχημα απο εβδομαδα θα σκασει σεναριο και για τσακα  :P

Offline sabbath

• Αλλαγή
βασικα πολλα σεναρια συνωμοσιας που το ποιο πιθανο ειναι να μην ισχυει τιποτα....οπως οτι ο φλωριδης ειναι πανισχυρος επιχειρηματιας αλλα το κρατος δεν θελει να ρθει στον ΠΑΟΚ γιατι τον φοβαται και αλλα τετοια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!