Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 296355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ
ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
"ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ" ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

+1 point στον Φλωρίδη για τον αφορισμό!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Μαζί του φυσικά, τιμή του που τον αφόρισαν, ολο και περισσότερο τον συμπαθώ!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Έτσι, τα έκλεψε από την εκκλησία, για να τα βάλει στην πραγματική θρησκεία τον ΠΑΟΚ. :'(

ΥΓ: Αυτό είναι που λένε «αυτός κι εκκλησία κλέβει»  :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
δεν πα να τα βαλει και στον πατο του

το οτι "εκλεψε" τους μεγαλυτερους απατ..... κλεφ..... και βασαν...... ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ

υγ. οχι θα τον κρινω εαν φοραει καβουρακι ή αν εχει αφησει νυχι στο μικρο του δαχτυλο
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
Ç áëÞèåéá ãéá ôá äéêáéïëïãçôéêÜ…

Ç çìéìÜèåéá åßíáé ÷åéñüôåñç ôçò áìáèåßáò üðùò ðïëý óùóôÜ ëÝåé ï ëáüò .

Ðñïóðáèþ íá ðåéóôþ ðùò ç ëÜèïò åíçìÝñùóç ôïõ êüóìïõ áðü ôéò åðßóçìåò «ðÝíåò» ôçò ïìÜäáò ôïõ ÐÁÏÊ äåí åßíáé óå êáìßá ðåñßðôùóç åóêåììÝíåò êáé ðùò åßíáé áðëÜ ëÜèïò ðëçñïöüñçóç.

Ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ ìÝ÷ñé êáé óÞìåñá Þîåñå ðùò ï õðïøÞöéïò åðåíäõôÞò èá ðñÝðåé íá Ý÷åé ôá ðáñáêÜôù Ýããñáöá ãéá íá ìðïñÝóåé íá ðÜñåé ôï ðëåéïøçöéêü ðáêÝôï.

1. ÐëÞñç óôïé÷åßá åíäéáöåñïìÝíïõ
2. ÖïñïëïãéêÞ åíçìåñüôçôá
3. ÅðéêõñùìÝíåò öïñïëïãéêÝò äçëþóåéò ôçò ôåëåõôáßáò ôñéåôßáò, êáé
4. Áíôßãñáöï Ðïéíéêïý Ìçôñþïõ.

Åêôüò áð áõôÜ, ï åíäéáöåñüìåíïò èá ðñÝðåé íá êáôáèÝóåé åðé÷åéñçìáôéêü ðëÜíï, áëëÜ êáé áðïäåéêôéêü íüìéìçò ðñïÝëåõóçò ôùí êåöáëáßùí (Ðüèåí Åó÷åò).

Äõï óôá ðÝíôå ðåôõ÷áí …

¼ôáí êÜíåéò ëÜèïò üðùò êáé Ýêáíáí , ôï ðéï óþöñùí åßíáé íá áðïêáôáóôÞóåéò Üìåóá ôï ëÜèïò þóôå íá ìçí äçìéïõñãïýíôáé üëá üóá åíôÝ÷íùò äçìéïõñãÞèçêáí ôéò ôåëåõôáßåò 10 çìÝñåò .. êáé ëÝù åíôÝ÷íùò äéüôé äåí Ýêáíáí êáìßá êßíçóç ãéá íá äþóïõí ôá ðñáãìáôéêÜ óôïé÷åßá .

Ï õðïøÞöéïò åðåíäõôÞò ôïõ ÐÁÏÊ Â.Öëùñéäçò åßíáé êÜôïéêïò åîùôåñéêïý êáé äåí õðÜñ÷åé êáìßá áðáßôçóç ðñïóêüìéóçò ÁÖÌ êáé öïñïëïãéêÞò äÞëùóçò äéüôé öïñïëïãåßôå óôç ÷þñá ðïõ åäñåýïõí ïé åðé÷åéñÞóåéò ôïõ . Áõôü âÝâáéá äå óçìáßíåé ðùò ï êüóìïò äå ðñÝðåé íá ìÜèåé êáé ìå ôé áó÷ïëåßôáé .

Óå äçëþóåéò ôïõ ï Â.Öëùñéäçò åß÷å ðåé ðùò : «Ùò ôï 2005 Ýöåñá óôçí ÅëëÜäá 36 åêáôïììýñéá Åõñþ êáé Ý÷ù óôá ÷Ýñéá ìïõ ôï êüêêéíï ÷áñôß ( Ýããñáöï ðïõ ðéóôïðïéåß åéóñïÞ óõíáëëÜãìáôïò ìå ôï ïðïßï ìðïñåß êáíåßò íá êÜíåé áãïñïðùëçóßåò, íá ìðïñåß íá áãïñÜóåé üôé åêåßíïò åðéèõìåß ) áíôß ëïéðüí íá øÜ÷íïõí ãéá åìÝíá êáé ôá ëåöôÜ ðïõ öÝñíù áò øÜîïõí êáëýôåñá ãéá áõôïýò ðïõ ôá âãÜæïõí Ýîù áðü ôçí ÅëëÜäá ãéá íá Ý÷ïõí öïñïëïãéêÝò áðáëëáãÝò».

ÕðÜñ÷ïõí 3 ôñüðïé ãéá íá öÝñåé êÜðïéïò ðïõ äåí åßíáé êÜôïéêïò ôçò ÷þñáò ìáò ëåöôÜ êáé åßíáé ìå ÌåôñçôÜ, ÔñáðåæéêÞ åðéôáãÞ êáé Ýìâáóìá êáé ï Â.Öëùñéäçò Ý÷åé áðü ôï 2005 ôï «êüêêéíï ÷áñôß» ðïõ ðéóôïðïéåß ôçí íïìéìüôçôá ôùí ÷ñçìÜôùí ôïõ ..

Èá ðñÝðåé íá Ý÷åé ôñáðåæéêü ëïãáñéáóìü óå åëëçíéêÞ ôñÜðåæá (êÜôé ðïõ Ý÷åé) êáé ãéá íá ôï êÜíåé áõôü ÷ñåéÜæåôáé áðëÜ ìéá ôáõôüôçôá Þ ôï äéáâáôÞñéï êáé åÜí õðÜñ÷åé áêüìá áìöéâïëßá áðëÜ ÷ñåéÜæåôáé ìéá âåâáßùóç äéåýèõíóçò êáôïéêßáò áðü ôï Ôïýñêéêï Ðñïîåíåßï ,êÜôé ðïõ Ýãéíå ðñüóöáôá

ìå ôçí (óôçìÝíç êáôÜ ðïëëïýò) óýëëçøç ôïõ üðïõ êáé áèùþèçêå.

¸íá áêüìá ÷áñôß ðïõ ÷ñåéÜæåôáé åßíáé íá Ý÷åé ËÅÕÊÏ ðïéíéêü ìçôñþï üðïõ êáé âåâáßùò åîáñôÜôå áðü ôçí ìïñöÞ ôùí áîéüðïéíùí ðñÜîåùí ðïõ ìðïñåß íá åêêñåìïýí ç ü÷é êáé åßíáé êáé áõôü êÜôé ôï ïðïßï ëýèçêå êáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôçò óýëëçøçò ôïõ ..

ÔÝëïò ÷ñåéÜæåôáé êáé åßíáé áðáñáßôçôï  ãéá ôçí áðüêôçóç ôùí ìåôï÷þí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ åßíáé ç áðüêôçóç êùäéêïý áðü ôçí åêÜóôïôå ÷ñçìáôéóôçñéáêÞ, Ýíáò êùäéêüò ï ïðïßïò  âãáßíåé ìüíï ìå ôçí ðáñïõóßá ÁÄÔ( Áñéèìüò Äåëôßïõ Ôáõôüôçôáò) Þ Äéáâáôçñßïõ  åöüóïí öõóéêÜ  ï ðåëÜôçò äéáôçñåß ëïãáñéáóìü óôçí ôñÜðåæá.

Áêüìá êáé áõôü Ý÷åé ëõèåß äéüôé áðü ôçí ÄåõôÝñá ï Â.Öëùñéäçò Ý÷åé 100 ìåôï÷Ýò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ..
Ìå ëßãá ëüãéá ï Â.Öëùñéäçò Ý÷åé ôåëåéþóåé ìå üëåò ôéò äéáäéêáóßåò ðïõ óùóôÜ áðáéôïýíôáé êáé ôï ìüíï ðïõ Ýìåéíå åßíáé ç Ýíáñîç ôçò ÁÌÊ êáé íá âÜëåé ôá ëåöôÜ ðïõ áíáëïãïýí ãéá ôï 51%..
http://transfernews.gr/news/greece/paok-floridis-10313.html
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Η νομοθεσία περί εταιριών μετοχικής σύνθεσης  μιας ΑΕ/ΠΑΕ μου ειναι Κινεζικα μιας και δεν εχω καμμια σχεση με το αντικειμενο και αν γνωριζω κατι ειναι απο τα γραφομενα περι ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα εχω την εξης απορία:

Γιατι αναφερεται η εισοδος Φλωριδη/Σαχπαζίδη ως αλλαγη σελίδας ή γεγονός αλλαγής ιδιοκτησίας της ΠΑΕ? Αυτό δε φένεται να έχει καποια βαση. Ο Φλωρίδης απλώς βαζοντας το μαξιμουμ των χρηματων που λεει οτι θα βαλει έχει το πλειοψηφικό πακετο σε μια ΠΑΕ που διοικειται και θα διοικειται απο ΔΣ Πρωτοδικειου τα οποια προτεινει ο ΑΣ.
Όσο ο ΑΣ τον εγκρινει θα τον διοριζει καθε χρονο. Αυτος ως προεδρος ΔΣ στη διοικηση δε μπορει να κανει τιποτε παραπανω απο το Ζαγορακη. Αρα ουτε χερια αλλαζει η ΠΑΕ ουτε τιποτε. Όσο τα παλια χρεη δεν τα αναλαμβανει κανεις η ΠΑΕ θα διοικειται απο αυτους που περνανε το φεις κοντρολ του ΑΣ η της ΕΕΑ.

Και με την ευκαρια ποια ειναι η μετοχικη συνθεση της ΠΑΕ πριν μπει ο Φλωριδης?
Ποσες μετοχες εχουν οι Ζαγορακης Βιολιδης Βρυζας? Τα μεχρι τωρα μελη του ΔΣ δεν ειναι υπευθυνοι για τα παλια χρεη αλλα ειναι φανταζομαι για τα νεα.

Πως θα κινηθεί ο Φλωριδης ως νεος προεδρος για να υποχρεωσει τα παλιοτερα μελη των ΔΣ Πρωτοδικειου να καλυψουν την λεγομενη τρυπα των 5-7 εκ. ευρω που αυτα δημιούργησαν?

Αυτα δε σας απασχολούν και ασχολείστε με το καβουρακι και τον αφορισμό του Φλωρίδη?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω νομιζω οτι αν ενας εχει ανω του 50% δεν ειναι πλεον διοικηση Πρωτοδικειου που προτεινει ο ΑΣ. Απο μονος του ο μεγαλομετοχος διοριζει ΔΣ που ο ιδιος θελει. Εχω λαθος? Παλα νομιζω επειδη ο Φλωριδης επειδη θα τα βαλει σταδιακα τα 6 εκατομμυρια (4 δοσεις απο 1,5 εκατομμυρια), δηλαδη δεν θα γινει ΚΑΤΥΕΘΕΙΑΝ κατοχος του 51% θα διοριστει προσωρινα εξαμηνη διοικηση πρωτοδικειου. Εγω ετσι εχω καταλαβει πως ειναι η διαδικασια, μπορει να κανω και λαθος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
Διαβάσαμε στη σημερινή exedra ένα ενδιαφέρον κείμενο για τον Βασίλη Φλωρίδη και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και το μεταφέρουμε εδώ...

Να τι αναφέρει το δημοσίευμα:

"Ο Βασίλης Φλωρίδης είναι ένας ριψικίνδυνος επιχειρηματίας και αυτό αποδείχτηκε από τις πρώτες του κινήσεις στην Κωνσταντινούπολη, όταν ασχολήθηκε επισταμένως με διαλυτήρια πλοίων. Δηλαδή εμπευρευόταν ότι άχρηστο απέδιδε ένα πλοίο και με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να γίνει  ο βασιλιάς του «scrap». Tίτλος που τον συνοδεύει μέχρι και τώρα. Μάλιστα συνεταιρίστηκε με την πανίσχυρη οικογένεια Τσιλέρ (η Τανσού Τσιλέρ υπήρξε πρωθυπουργός της Τουρκίας) και με μεθοδικό τσόπο μπήκε στα σαλόνια της ομογένειας στην Πόλη.

Λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε κατασκευαστική εταιρεία και συνεργάστηκε με την τουρκική κυβέρνηση, αλλά και με το ομογενειακό στοιχείο της 'Ιμβρου και της Τενέδου στον τομέα της επένδυσης ακινήτων. Όταν κατάλαβε ότι η οικονομική κρίση πλησιάζει, πούλησε τις επιχειρήσεις του και εκμεταλλευόμενος το νόμο του 2004,  που επιτρέπει στους ομογενείς να φέρνουν χρήματα στην Ελλάδα από την πώληση ακινήτων, κατέθεσε σε ελληνικές τράπεζες εκατομμύρια δολάρια. Η περουσιακή του κατάσταση εμφανίζεται πολύ καλή σε μετρητά (υπολογίζεται σε 50 εκατ. δολάρια), παρότι στη χώρα μας μας οι φορολογκές του δηλώσεις τα τελευταία χρόνια είναι μηδενικές ".

Όσο για το τατουάζ που έχει γραφτεί πως έχει ο Βασίλης Φλωρίδης, αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται στο δεξί του χέρι και ο επιχειρηματίας το έχει από μικρό παιδί...

http://www.paokmania.gr/articles/football/rest-news/18244-vasilias.html

Για οποιον αναρωτιεται τι επαγγελεται ο Φλωριδης.Ειναι ο βασιλιας του σκραπ!Το βασιλιας κατι μου θυμιζει απ το ενδοξο παρελθον :D Αλλα το καλυτερο ειναι οτι στο λεξιλογιο μου μπηκε μια λεξη που αγνοουσα.ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ!  :smiley4: :smiley4:

Μαθανε οτι διαλυομαστε πλακωσε και ο Φλωριδης ;D ;D ;D

apostolos

• Guest
Δεν κατάλαβα, ποιό είναι το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα?  ???

kostas4

• Guest
με την εξεδρα τι γινεται και "παιζει" τοσο πολυ φλωριδη εδω και 3-4 μερες?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ο Θωμαιδης εχει φιλικες σχεσεις με τον Σαχπα.
ισως το οτι ο Θωμαιδης πηγε στην εξεδρα, επαιξε τον ρολο του.

zagorakis

• Guest
Μπήκαν τα 200.000 ευρώ

Οι υποσχέσεις της πλευράς των Φλωρίδη - Σαχπατζίδη, μετά το δεύτερο ματς με τη Βαλερένγκα ήταν ότι ο πρώτος θα έβαζε την επόμενη μέρα 500.000 ευρώ και μετά θα ακολουθούσαν 250.000 ευρώ από τον Σαχπατζίδη. Η πρώτη υπόσχεση έγινε πράξη νωρίτερα και σήμερα μπήκαν 200.000 ευρώ από την πλευρά του Γιώργου Σαχπατζίδη.

Το πρώτο στάδιο της υπόσχεσης των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη υλοποιήθηκε. Πλέον απομένει να γίνει πράξη κι η υπόσχεση που δόθηκε για την καταβολή των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Από την πλευρά των επενδυτών βγαίνει ότι ο Φλωρίδης συλλέγει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που είναι αναγκαία για να δώσει το «Ο.Κ.» η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10757

Offline savage republic

• Βασικός
Εγω νομιζω οτι αν ενας εχει ανω του 50% δεν ειναι πλεον διοικηση Πρωτοδικειου που προτεινει ο ΑΣ. Απο μονος του ο μεγαλομετοχος διοριζει ΔΣ που ο ιδιος θελει. Εχω λαθος? Παλα νομιζω επειδη ο Φλωριδης επειδη θα τα βαλει σταδιακα τα 6 εκατομμυρια (4 δοσεις απο 1,5 εκατομμυρια), δηλαδη δεν θα γινει ΚΑΤΥΕΘΕΙΑΝ κατοχος του 51% θα διοριστει προσωρινα εξαμηνη διοικηση πρωτοδικειου. Εγω ετσι εχω καταλαβει πως ειναι η διαδικασια, μπορει να κανω και λαθος
:thumbok: Ακριβώς!
Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα με τα χρέη στο εξάμηνο που ακολουθεί η νέα διοίκηση πρωτοδικείου, έτσι ώστε να προχωρήσει στις επενδύσεις που θέλει.
Συνεπώς - και σκεφτόμενος λογικά - είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν να κάνει μία-δύο καλές μεταγραφές για ν' αποκτήσει το απαιτούμενο «γκελ» στην μεγάλη μάζα του κόσμου.
Πριν απ' αυτό όμως, ας κοιτάξει να βρει κάποιον να τον εκπροσωπεί/συμβουλεύει επικοινωνιακά, γιατί πάσχει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να έχει το «κόκκινο χαρτί» από το 2005 και να το μαθαίνουμε τρεις μήνες μετά, αφού έχουν ακουστεί τα μύρια όσα.
Και κάτι τελευταίο, εμένα στα παπάρια μου τι έκανε πριν και τι κάνει εκτός ΠΑΟΚ (πλην δολοφονιών και βιασμών). Αλλά άμα είναι εντάξει και διοικήσει τον ΠΑΟΚ σωστά, εμένα θα μου φτάνει και θα μου περισσεύει. Παρόλ' αυτά βρίσκω αρκετά δύσκολη την συγκυρία για διακανονισμό/μερική διαγραφή των χρεών της ΠΑΕ, οπότε προβλέπεται καυτός Δεκεμβρογενάρης για τον ΠΑΟΚ μας.  :-\

kostas4

• Guest
τοσα χρονια ερχοταν "επενδυτες", εκαναν την διαφημιση τους και δεν αφηναν ουτε ενα ευρω στην ομαδα. τουλαχιστον αυτοι και να μην προχωρησει η δουλεια εχουν αφησει κατι πισω τους.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ετσι, οσα και να θες να τους προσαψεις..αφησαν μεσα σε ενα μηνα 1εκ στα ταμεια της ΠΑΕ.
Απο κει και περα ο επικοινωνιακος πολεμος, που τους εγινε/γινεται θα ξεσκεπαστει αν μαθευτουν οι μπιζνες του Φλωριδη στην Ελλαδα..και αν υπαρχουν αντικροουμενα συμφεροντα. Π.χ Ο Μπομπολας παλευει για την πιτα των 2δις στην διαχειρηση απορρηματων/ανακυκλωση. Αν ο Φλωριδης ειναι οντως ο βασιλιας του scrap στην Τουρκια και θελει να επεκταθει στην Ελλαδα..γινεται κατανοητο πλεον τι παιχνιδι παιζεται.
http://kozani.tv/index.php/2011-06-29-15-23-27/5088--2-
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=255020
http://forkeratea.blogspot.com/2011/05/300.html

Offline Català

• Αλλαγή
Αν ισχύουν αυτά και όσα ακούμε ή διαβάζουμε, τότε αρχίζει να φαίνεται μια λογική εξήγηση πίσω ειδικά από τον πόλεμο του ομίλου του πρωθυπουργεύοντος τη χώρα. Αν ισχύει όμως αυτό, σημαίνει και κάτι άλλο: για να ασχολείται μαζί του ο Μπόμπολας νιώθοντας ότι απειλούνται οι δουλειές του, σημαίνει ότι έχει πράγματι πολύ χρήμα και δύναμη ο Φλωρίδης. Πολύ δύσκολο να ανησυχήσει από κάποιον ο Μπόμπολας, για αυτό και το θεωρώ απίθανο ως σενάριο.
Εκτός και αν ο Βασιλάκης έχει από πίσω του και τίποτα μεμέτια μπίζνεσμεν, που με το χρήμα που έχουν οι μεγαλοκαρχαρίες εκεί στην Τουρκία τον αγοράζουν και τον πουλάνε δέκα φορές ακόμα και τον Μπόμπολα και την μαριονέτα κυβέρνησή του...
Εξαιρετικά απίθανο κι αυτό όμως

zagorakis

• Guest
Στην Τούμπα την Πέμπτη ο Φλωρίδης

Πριν από δυο εβδομάδες ο Βασίλης Φλωρίδης είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του αφού μαζί με τον Γιώργο Σαχπατζίδη είχε βρεθεί στην Τούμπα για να δει τον αγώνα με την Βαλερένγκα ενώ με το τέλος του παιχνιδιού, βρέθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τον Ζαγοράκη υποσχόμενος στους ποδοσφαιριστές τη λύση όλων των προβλημάτων. Ακολούθησε η καταβολή των 500.000 ευρώ ως πρώτη δόση της "επένδυσης" ενώ και ο Γιώργος Σαχπατζίδης κατέβαλε την περασμένη Παρασκευή άλλα 200.000 ευρώ και έτσι συνολικά στα ταμεία της ΠΑΕ από το δίδυμο έχει μπει το πρώτο εκατομμύριο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Φλωρίδης θέλει να κάνει ένα δεύτερο εντυπωσιακό μπάσιμο και έτσι την Πέμπτη το βράδυ θα είναι και πάλι στην Τούμπα με τον Σαχπατζίδη για να δουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι ενώ πιθανώς το πρωί της ίδιας μέρας να έχει μπει στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο ο Φλωρίδης θα προσπαθήσει να "απαντήσει" σε όσους θεωρούν πως η επένδυση αργεί και πως δεν είναι σε θέση να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα δικαιολογητικά που απαιτεί η ΕΕΑ αλλά και ο ΑΣ ΠΑΟΚ για να μπορέσει να προχωρήσει στην ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαχπατζίδης ήταν αυτός που ζήτησε από τον Ζαγοράκη να μην προχωρήσει στην απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου υποσχόμενος πως εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους του Europa League θα βοηθήσει την ΠΑΕ στην απόκτηση ενός ξένου επιθετικού που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και θα λύσει τα χέρια του Μπόλονι. Η Πέμπτη είναι κοντά και αναμένεται να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα γίνουν πράξη.

http://paokrevolution.blogspot.com/2011/08/blog-post_6376.html#more

baron

• Guest
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #8098 on: August 14, 2011, 00:44:02 »
...500.000 ευρώ ως πρώτη δόση της "επένδυσης" ενώ και ο Γιώργος Σαχπατζίδης κατέβαλε την περασμένη Παρασκευή άλλα 200.000 ευρώ και έτσι συνολικά στα ταμεία της ΠΑΕ από το δίδυμο έχει μπει το πρώτο εκατομμύριο.

500 000 + 200 000 = 1 000 000 --------->>>>>   ;D

άμα σε πάνε σε πάνε  :idea:

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ