Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Kαταρχας ο ΠΑΟΚ δεν πουληθηκε ,το μονο που πουληθηκε ειναι ενα ποσοστο απο της μετοχες του σαχι στον φλωριδη.Τα 500.000 δεν εχουν καμια αξια,ουτε δικαιωμα στην α.ε. ΠΑΟΚ ας μην λεμε οτι θελουμε για τις εντυπωσεις. Η παε θα πουληθει ΑΝ μπουνε 6 χαρτια και αποκτησει ο καπελακιας το 51% μεχρι τοτε δεν αλλαζει τιποτα απολυτως.

Εγώ ο έρμος αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πόσο κάνει η ΠΑΕ. Γιατί ήμουν των κλασσικών γαμώτο και τα μαθηματικά μου δεν είναι καλά...
Δηλαδή
51%=6 μύρια
100%=??

Μάλλον τόσα λεφτά από ΑΜΚ τόσα χρόνια και όποια αξία είχε ήδη η ΠΑΕ και οι μετοχές της, είναι αυτό το νούμερο ?? που δεν μπορώ να βρω και δεν έχω και κομπιουτεράκι.
Εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο που δεν το ξέρω ή έχω χάσει κανά τεύχος, μην κάνω και τον πονηρό, οικονομολόγους έχουμε εδώ μέσα, ας βοηθήσουν αν μπορούν παρακαλώ.
Ευχαριστώ

ΥΓ: Πάντως αν είναι να μπουν με 6-7 μύρια, οι ΑΜΚ μάζευαν αν θυμάμαι καλά κανά 15άρι η καθεμία, χώρια τα υπόλοιπα του κόσμου (διαρκείας, εισιτήρια κτλ). Τι επενδυτές είναι αυτοί δεν ξέρω...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αυτο ειναι το προβλημα... οτι δεν ξερουμε και απλα κοιταμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest

ΥΓ: Πάντως αν είναι να μπουν με 6-7 μύρια, οι ΑΜΚ μάζευαν αν θυμάμαι καλά κανά 15άρι η καθεμία, χώρια τα υπόλοιπα του κόσμου (διαρκείας, εισιτήρια κτλ). Τι επενδυτές είναι αυτοί δεν ξέρω...

τι εγκινε ? τι 15 ρε κατ πλακα κανεις ? 2,5 εκ μαζεψε η πρωτη. Μπερδευεσαι με το ποσο που ανοιγει η αυξηση.
 Η πρωτη ανοιξε στα 15 εκ και καλυφτηκαν 3 ,στην δευτερη που ανοιξε στα 17 εκ μπηκαν λιγοτερα ακομα.

για το πρωτο ερωτημα που λες 6εκ ειναι το 50% απο τα 12 εκ ,τα υπολοιπα 5-6-7 ειναι το υπαρχον μετοχικο κεφαλαιο απο ασ,σαχπα,ζαγορ,παγωνη κτλ

Offline Català

• Αλλαγή
Δίκιο έχεις, μάλλον θυμάμαι 15 στο σύνολο τους ή κάτι τέτοιο, τρεις δεν ήταν;
Αν και πάλι δε θυμάμαι να μαζεύτηκαν τόσα λίγα, κανά τάληρο στην κάθε μια περίπου θυμάμαι με φθίνουσα πορεία, μας έχουν πάρει και τα χρόνια ρε μλκ νορθ και δε θυμάμαι, μη βαράς
Αλλά και πάλι αδυνατώ να πιστέψω ότι όλη η ΠΑΕ αξίζει 12 χαρτιά και ειδικά από πολύ παλιά, από εποχές μπάτμαν κτλ, Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΩ

northeagle_4

• Guest
πιες αμαζονιακοκο να κανεις θυμητικο παλιογερε.  O0 O0 O0

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Ο Βασίλης Φλωρίδης είναι ΠΑΟΚτσής από μικρό παιδί και έχει χαραγμένο τατουάζ στο μπράτσο τον δικέφαλο αετό. Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και έκανε μεγάλη περιουσία ασχολούμενος με ορυχεία στην Κένυα. Θεωρείται επιχειρηματίας μεγάλης οικονομικής επιφάνειας. Στην Τουρκία είχε φτάσει στο σημείο να συνεταιριστεί επιχειρηματικά με την οικογένεια Τσιλέρ.

http://paoknewserres.blogspot.com/2011/06/5.html

ΕΛΠΙΖΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ....

ive4

• Guest
υπάρχει επάγγελμα ΄΄συναιτεριστής με την οικογένεια Τσιλέρ΄΄ ; Να μας πουν συγκεκριμένες επιχειρήσεις που έχει ή επιχειρήσεις που άνοιξε ή έκλεισε ή αγόρασε να ξέρουμε ποιος είναι ο Φλωρίδης. Το τατουάζ και τα κοννέ με μπαξίσηδες Τούρκους δε λένε τίποτα!

zagorakis

• Guest
Ï ÌðéôóáîÞò åßíáé åäþ…

Ï Ãåíéêüò ÃñáììáôÝáò Áèëçôéóìïý, Ðáíáãéþôçò ÌðéôóáîÞò, ìå äÞëùóç ôïõ, áíáöÝñèçêå óôéò ÐÁÅ ðïõ åßíáé óå äéáäéêáóßá ìåôáâßâáóçò ìåôï÷þí, ôïíßæïíôáò ôç óçìáóßá ðïõ Ý÷åé óå áõôÞí ôçí ðåñßðôùóç ç ÅðéôñïðÞ Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý…

Ç äÞëùóç áíáöÝñåé ôá åîÞò:

«ÓôÝëíù Ýíá áðëü êáé óáöÝò ìÞíõìá ðñïò üëïõò ôïõò áðïäÝêôåò. Êáìßá ìåôáâßâáóç ðëåéïøçöéêïý ðáêÝôïõ, áëëÜ êáé åí ãÝíåé êáìßá ìåôáâßâáóç ìåôï÷þí óå ÐÁÅ Þ ÊÁÅ äåí éó÷ýåé êáé äåí Ý÷åé Ýííïìï áðïôÝëåóìá ÷ùñßò ôçí Ýãêñéóç ôçò ÅðéôñïðÞò Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý (ÅÅÁ).

Ç Ýãêñéóç ôçò ÅÅÁ äåí åßíáé áðëÞ äéáôýðùóç. Èá ðñïçãçèåß ëåðôïìåñÞò êáé ðëÞñçò Ýëåã÷ïò ãéá ôç öåñåããõüôçôá, ôçí ðñïÝëåõóç ôùí ÷ñçìÜôùí êáé ôçí ïéêïíïìéêÞ áõôÜñêåéá üóùí áðïêôïýí ìåôï÷Ýò. Ç ðñáêôéêÞ ôùí á÷õñáíèñþðùí, ôùí ÷ñçìÜôùí ìå áäéåõêñßíéóôç Þ êáé ýðïðôç ðñïÝëåõóç êáé ïé ïìé÷ëþäåéò êáé óêïôåéíÝò äéáäñïìÝò ôçò áíïìßáò, ðïõ åðéêñáôïýóå óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï, èá Ý÷ïõí ðÜíôá áðÝíáíôß ôïõò ôï óýíïëï ôùí åëåãêôéêþí ìç÷áíéóìþí ôçò Ðïëéôåßáò.

ÉóôïñéêÝò ïìÜäåò ôçò ÷þñáò ìáò, ïöåßëïõí íá Ý÷ïõí ðÜíôá êáôÜ íïõ üôé ðñÝðåé íá ðñïóÝ÷ïõí óå ðïéá ÷Ýñéá èá ðÝóïõí êáé íá êÜíïõí üëïõò ôïõò áíáãêáßïõò ðñïåëÝã÷ïõò ðñéí åßíáé áñãÜ. Áí äåí ôï ðñÜôôïõí Ýãêáéñá, ç éóôïñéêüôçôá ïðïéáóäÞðïôå ïìÜäáò äåí èá áðïôåëÝóåé ïýôå åðé÷åßñçìá, ïýôå Üëëïèé».

Ï ê. ÌðéôóáîÞò åßíáé îåêÜèáñï üôé öùôïãñáößæåé ôïí ÐÁÏÊ êáé åíäå÷ïìÝíùò ôïí ÇñáêëÞ, äåß÷íïíôáò êáé ðÜëé ôçí… åõáéóèçóßá ôïõ óå Ýíá èÝìá ðïõ áöïñÜ ôïí ÐÁÏÊ, åíþ óå ìßá áíÜëïãç ðåñßðôùóç ðÝñóé ôï êáëïêáßñé ìå ôïí Ïëõìðéáêü êáé ôïí ÌáñéíÜêç, äåí åß÷å ôïðïèåôçèåß áíáëüãùò.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10656

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εμαθα καποιες πληροφοριες για τον Φλωριδη, που δεν ξερω αν ειναι ηδη γνωστες.

Δεν ειναι Κωνσταντινουπολιτης βερος. Η μανα του ειναι απο το Zonguldak της Τουρκιας, μια παραλιακη πόλη του Ποντου, γενετειρα και του Τουμερ Μετιν. Ο πατερας του ειναι απο την Τραπεζουντα.

Εχει ιδρυσει την Bosphorus Güvenlik Hizmetleri Temizlik Gida Sanayi ve ticaret με αρχικη επενδυση το 1998 2 τρις τουρκικες λιρες, που παρεχει υπηρεσιες ασφαλειας, VIP service και ταχυμεταφορες με ταχυπλοα στον Βοσπορο, ενοικιασεις ελικοπτερων και τεθωρακισμενων λιμουζινων. Ο γενικος διευθυντης της εταιριας ειχε αναφερει οτι το 2000 χρεωναν απο 500 μεχρι 50.000 δολλαρια για υπηρεσιες ασφαλειας.

Επισης του ανηκουν οι

Bosphorus Holding A.Ş

Bosphorus Insaat Turizm Sanayi ve ticaret  

Bosphorus Flor Group

Και μαλλον οι

Bosphorus Ithalat Ihracat Sanayi

Bosphorus Temizlik Hizmetleri Sanayi ve ticaret

Αν εχει και αλλες εταιριες δεν γνωριζω. Τα οικογενειακα του και για τις Bosphorus Holding A.Ş, Bosphorus Güvenlik  τα στοιχεια ειναι απο δημοσιευσεις σε τουρκικες εφημεριδες

« Last Edit: August 09, 2011, 21:42:09 by Georgie-4- »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι..Παρ ολα αυτα δεν σημαινει και οτι δεν εχει και αλλες εταιριες.   Αυτο που καταλαβα απο την πολυωρη ερευνα που εκανα, ειναι οτι οι επενδυσεις του στην Τουρκια, εγιναν σε καιρους παρομοιους με αυτους που βιωνουμε τωρα στην Ελλαδα. Δεν ξερω αν  αυτο εχει την σημασια του ή οχι.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Οταν λες επενδυση 2 τρις τουρκικες λιρες, ποσο ειναι σε ευρω?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline savage republic

• Βασικός
Καταλάβατε τι σημαίνει η δήλωση Μπιτσαξή; Ξέρετε τι θα συμβεί άμα η ΕΕΑ δεν εγκρίνει την μεταφορά του πακέτου των μετοχών; Ευτυχώς που δεν έχει συμβεί ήδη, όπως στην γριά. Με κάτω του 10% μετοχές, ελπίζω - δεν γνωρίζω - δεν πρέπει να παθαίνει τίποτα η ομάδα. Όσο για την σύγκριση με τον Μαρινάκη (που τον ξέραν από πριν κι οι πέτρες) μόνο πικρά γέλια προξενεί.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οταν λες επενδυση 2 τρις τουρκικες λιρες, ποσο ειναι σε ευρω?

1 TRY = 0.396 EUR    
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
Ïôáí ëåò åðåíäõóç 2 ôñéò ôïõñêéêåò ëéñåò, ðïóï åéíáé óå åõñù?

Ôñéò áðïêëåßåôáé íá åßíáé. Äéò èá åßíáé:

http://el.coinmill.com/TRY_calculator.html#TRY=2000000000.00

Ôï áðïôÝëåóìá äßíåé 790 åê. åõñþ

790522178.55€ ãéá ôçí áêñßâåéá

Offline Català

• Αλλαγή
Αν είναι τρις πάντως, θέλω τουλάχιστον πέντε τσουλού μέχρι το 2020  ::) ::) ::)

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ αν ξέρει κανείς, με αφορμή τη δήλωση που έκανε το θλιβερό ανθρωπάκι της κυβέρνησης τσολάκογλου, η ΕΕΑ τι αρμοδιότητα έχει ακριβώς να σταματήσει μια αγοραπωλησία σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς; Προβλέπεται κάτι πιο συγκεκριμένο για τις ΠΑΕ, για την αποτροπή ξεπλύματος κτλ;
Παρακαλούνται οι νομικοί κύκλοι του paokworld να δώσουν τα φώτα τους  8)

Offline savage republic

• Βασικός
Μόνο που η ισοτιμία είναι για την νέα τουρκική λίρα. Η παλιά είχε άλλη, τρελλή ισοτιμία.

Offline Català

• Αλλαγή
Μπράβο κάτι τέτοιο θυμάμαι κι εγώ, την άλλαξε ο ερντογάν νομίζω ή κάπως έτσι ε;
Οπότε μάλλον και τρις είναι και τσουλού δεν θα πάρουμε  :(

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ï ÌðéôóáîÞò åßíáé åäþ…

Ï Ãåíéêüò ÃñáììáôÝáò Áèëçôéóìïý, Ðáíáãéþôçò ÌðéôóáîÞò, ìå äÞëùóç ôïõ, áíáöÝñèçêå óôéò ÐÁÅ ðïõ åßíáé óå äéáäéêáóßá ìåôáâßâáóçò ìåôï÷þí, ôïíßæïíôáò ôç óçìáóßá ðïõ Ý÷åé óå áõôÞí ôçí ðåñßðôùóç ç ÅðéôñïðÞ Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý…

Ç äÞëùóç áíáöÝñåé ôá åîÞò:

«ÓôÝëíù Ýíá áðëü êáé óáöÝò ìÞíõìá ðñïò üëïõò ôïõò áðïäÝêôåò. Êáìßá ìåôáâßâáóç ðëåéïøçöéêïý ðáêÝôïõ, áëëÜ êáé åí ãÝíåé êáìßá ìåôáâßâáóç ìåôï÷þí óå ÐÁÅ Þ ÊÁÅ äåí éó÷ýåé êáé äåí Ý÷åé Ýííïìï áðïôÝëåóìá ÷ùñßò ôçí Ýãêñéóç ôçò ÅðéôñïðÞò Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý (ÅÅÁ).

Ç Ýãêñéóç ôçò ÅÅÁ äåí åßíáé áðëÞ äéáôýðùóç. Èá ðñïçãçèåß ëåðôïìåñÞò êáé ðëÞñçò Ýëåã÷ïò ãéá ôç öåñåããõüôçôá, ôçí ðñïÝëåõóç ôùí ÷ñçìÜôùí êáé ôçí ïéêïíïìéêÞ áõôÜñêåéá üóùí áðïêôïýí ìåôï÷Ýò. Ç ðñáêôéêÞ ôùí á÷õñáíèñþðùí, ôùí ÷ñçìÜôùí ìå áäéåõêñßíéóôç Þ êáé ýðïðôç ðñïÝëåõóç êáé ïé ïìé÷ëþäåéò êáé óêïôåéíÝò äéáäñïìÝò ôçò áíïìßáò, ðïõ åðéêñáôïýóå óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï, èá Ý÷ïõí ðÜíôá áðÝíáíôß ôïõò ôï óýíïëï ôùí åëåãêôéêþí ìç÷áíéóìþí ôçò Ðïëéôåßáò.

ÉóôïñéêÝò ïìÜäåò ôçò ÷þñáò ìáò, ïöåßëïõí íá Ý÷ïõí ðÜíôá êáôÜ íïõ üôé ðñÝðåé íá ðñïóÝ÷ïõí óå ðïéá ÷Ýñéá èá ðÝóïõí êáé íá êÜíïõí üëïõò ôïõò áíáãêáßïõò ðñïåëÝã÷ïõò ðñéí åßíáé áñãÜ. Áí äåí ôï ðñÜôôïõí Ýãêáéñá, ç éóôïñéêüôçôá ïðïéáóäÞðïôå ïìÜäáò äåí èá áðïôåëÝóåé ïýôå åðé÷åßñçìá, ïýôå Üëëïèé».

Ï ê. ÌðéôóáîÞò åßíáé îåêÜèáñï üôé öùôïãñáößæåé ôïí ÐÁÏÊ êáé åíäå÷ïìÝíùò ôïí ÇñáêëÞ, äåß÷íïíôáò êáé ðÜëé ôçí… åõáéóèçóßá ôïõ óå Ýíá èÝìá ðïõ áöïñÜ ôïí ÐÁÏÊ, åíþ óå ìßá áíÜëïãç ðåñßðôùóç ðÝñóé ôï êáëïêáßñé ìå ôïí Ïëõìðéáêü êáé ôïí ÌáñéíÜêç, äåí åß÷å ôïðïèåôçèåß áíáëüãùò.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10656
äåí ìïõ áñåóïõí êáèïëïõ áõôá, êáôé èåëåé íá ðåé ï ðïéçôçò