Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 286390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εγω (και γι'αυτο ειμαι πολυ δυσπιστος οτι ολη αυτη η ιστορια θα ολοκληρωθει και θα μας βγει σε καλο) ειναι ποιος σοβαρος επενδυτης θα ερθει σημερα σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο κρατος και θα βαλει τα λεφτουδακια του στο πιο βρωμικο κομματι του που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο? Προσπαθω να βρω ενα νομιμο και σοβαρο λογο (περα απο ξεπλυμα χρηματων και υπογεια κονομα δηλαδη) και δεν βρισκω...

Σου έχω την απάντηση: ξεπλυμα χρηματων και υπογεια κονομα

Offline Suicidal

• Βασικός
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εγω (και γι'αυτο ειμαι πολυ δυσπιστος οτι ολη αυτη η ιστορια θα ολοκληρωθει και θα μας βγει σε καλο) ειναι ποιος σοβαρος επενδυτης θα ερθει σημερα σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο κρατος και θα βαλει τα λεφτουδακια του στο πιο βρωμικο κομματι του που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο? Προσπαθω να βρω ενα νομιμο και σοβαρο λογο (περα απο ξεπλυμα χρηματων και υπογεια κονομα δηλαδη) και δεν βρισκω...

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ και προσπάθησα να βρω άλλη απάντηση από την απολύτως εμφανή που λέει κι ο Θέμης. Λοιπόν, και παρόλο το χιούμορ, φαντάστηκα τον ΠΑΟΚ να βγάζει αγγελία σύμφωνα με όσα ψάχνουνε για να βρει αγοραστή και μετά ήρθαν όλα. Η αγγελιά απαντά μόνη της. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο. Η φανταστική αγγελία λοιπόν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι η εξής:

"Προβληματική ΠΑΕ του πιο στημένου και βρώμικου πρωταθλήματος του πλανήτη, που εκτός των θέσεων της τελικής κατάταξης και των αποτελεσμάτων προς τον παραπάνω σκοπό, στήνονται από τα αράουτ μέχρι και ο αριθμός των κόρνερ, εντασσόμενη μέσα σε αυτή τη λίγκα (sic) στη 2η βαθμίδα ομάδων "δεν παίρνω πρωτάθλημα ποτέ, αλλά ανήκω στα δεξιά χέρια-ρυθμιστές των 2 νταβατζήδων που το παίρουν εναλλάξ και βολεύομαι με Ουεφάκι", η οποία ΠΑΕ δουλεύει για να κονομάνε οι γύρω της και μόλις μπει μέσα (καλή ώρα) ψάχνει τον επόμενο που θα ξεπληρώσει κάποια παλιά και θα δημιουργήσει τα δικά του (καλή ώρα) και την οποία κρατάει το κράτος και το σύστημα γενικά από τ' αρχίδια, αφού χρωστάει μαλλιοκέφαλα και επίσης οι μόνοι χορηγοί που έχει είναι του ιδίου κράτους-συστήματος και τέλος ελέγχεται από μέσα από το αυτό σύστημα
ΖΗΤΑΕΙ
εχέμυθο επενδυτή με μαύρο χρήμα για ξέπλυμα, που να ξεπληρώσει προηγούμενους συνεταίρους που έχουν να παίρνουν και με τη σειρά του να μοιράσει την πίτα όπως θα του οριστεί ρητά από τους διοικούντες, χωρίς να αποκαλύψει τίποτε σχετικά με τις παρελθούσες ομορφιές και κυρίως χωρίς να δοκιμάσει να υπερβεί τα οριζόμενα εκ του συστήματος όρια εξέλιξης.

Όρια κερδοφορίας: πολύ υψηλά και κυρίως οριζόμενα από το ταλέντο χειραγώγησης της μάζας

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ:
Επιτελείο παπαγάλων με λογικό μισθό για προπαγάνδα
Επιτελείο σωματοφυλάκων για συνελεύσεις και δύσκολες προσωπικές επαφές γενικά
Επιτελείο χειροκροτητών και αβανταδόρων
Πελατολόγιο 20.000 και πλέον... οραματιστών"

Οπότε ξέρουμε τι ακριβώς επενδυτής θα απαντούσε στη συγκεκριμένη αγγελία.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Poet

• Αποστολή
  • **

Σου έχω την απάντηση: ξεπλυμα χρηματων και υπογεια κονομα
Ξέπλυμα, σημαίνει ότι υπάρχει χρήμα από "μη δηλωμένες ή μη νόμιμες πηγές" και περνάει μέσα από μια εταιρεία ή διαδικασία και εμφανίζεται ως νόμιμο.

Για να υπάρχει ξέπλυμα χρήματος λοιπόν, πρέπει να παράγεται χρήμα στον ΠΑΟΚ.

Την τελευταία 25ετία στον ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως Προέδρου, 2-3 χρονιές να βγήκε χρήμα, όλες οι άλλες ήταν ζημιογόνες.

Επομένως δεν πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος.

Νομίζω ότι δεν μπορούμε να εκφράσουμε άποψη από τώρα. Αισθάνομαι ότι η διοίκηση πιέζεται, ίσως και θέλει να παραδώσει να ησυχάζει και φοβάμαι μήπως δεν γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Εξ' άλλου, μου έρχεται στο νου και η φάση όταν ανέλαβε ο Γούμενος, με τον γνωστό επιχειρηματία, εργολάβο, φραγκάτο Παγώνη, που μάλιστα αυτοί είχαν δώσει και κάποια λεφτά πριν αναλάβουν, και το αποτέλεσμα το είδαμε.

Γι'αυτό, θα πρέπει η διοίκηση της ΠΑΕ και του Α.Σ. να φροντίσουν να διασφαλίσουν την ομάδα μας από μελλοντικές περιπέτειες. Έχουμε περάσει τόσα πολλά που δεν αντέχουμε άλλη σφαλιάρα.

Αν τέλος είναι όλα όπως πρέπει, τότε με το καλό να έρθουν και να αναλάβουν και να προσπαθήσουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο, και να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν προϋποθέτει ντε και καλά την ύπαρξη μιας κερδοφόρας επιχείρησης για να αποτελέσει την βιτρίνα. Αυτό που έχει κυρίως σημασία είναι μέσω της εταιρίας αυτής να διακινούνται μεγάλα ποσά ώστε μαζί με τα νόμιμα να "μπαίνουν στην κυκλοφορία" και χρήματα από παράνομες δραστηριότητες και έτσι να νομιμοποιούνται. 'Αρα, ο ΠΑΟΚ με το budget των 26 εκ ευρώ τον χρόνο κάνει μια χαρά για πλυντήριο.
Επίσης, άλλος ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν είναι το γεγονός οτι ο Σαχπατζίδης φαίνεται αναμεμειγμένος σε αρκετά σκάνδαλα τα οποία ερευνώνται αυτή την περίοδο λόγω Άκη (υποβρύχια, Βατοπέδι κτλ) και ίσως ένας από τους λόγους εμπλοκής του με την ομάδα είναι η προσδοκία ότι ο ΠΑΟΚ και ο λαός του θα μπορέσουν να αποτελέσουν μια πολύτιμη ασπίδα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί,ότι οι συγκεκριμένοι λεφτάδες δεν είναι από το  βαρέλι του κατσαρή...και είναι τίμιοι και ΠΑΟΚτσηδες όπως λένε...με τη βοήθεια του Θεου όλα θα πάνε καλά...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

zagorakis

• Guest
Διευκρίνιση Φλωρίδη

Το συγκεκριμένο θέμα πήρε έκταση την περασμένη Παρασκευή. Έστω και με μερικές μέρες ο Βασίλης Φλωρίδης διευκρίνισε ένα σημείο της ανοικτής επιστολής του.

Με γραπτή του δήλωση που έστειλε στον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Φλωρίδης διευκρίνισε ότι στην ανακοίνωσή του της περασμένης Παρασκευής, όταν μιλούσε για μέλη του ΑΣ που πρέπει να εγγυηθούν για τα χρέη εννοούσε τα 15 μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Ήταν και αυτό κάτι που έπρεπε να συμβεί για να ξεπεραστεί άλλη μία παρεξήγηση στο συγκεκριμένο θέμα.   

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10307&t=1

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Α κι εγω νομιζα οτι αναφερονταν στον Κυριακο τον Φουρναρη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Να δώσω ένα μικρό παράδειγμα συμβολικό.
Είμαι λοιπόν έμπορος ας πούμε .... xtc , οκ ? πούλησα τι πούλησα και έβγαλα 1 εκατομμύριο !
Ανοίγω (η έχω κιόλας ή ακομα καλυτερα, παιρνω μια παε) μια μαγαζάρα και δηλώνω το εκατομμυριάκι σαν έσοδο της επιχείρησης μου.
τι με βολευει ποιο πολυ; να εχω ενα μυριο και να φοβαμαι να το εμφανησω καπου, ή να πληρωσω καμια 400αρα εφορια και να εχω ζεστά ζεστά 600Κ σαν κυριος;
;)

(...)Ξέπλυμα, σημαίνει ότι υπάρχει χρήμα από "μη δηλωμένες ή μη νόμιμες πηγές" και περνάει μέσα από μια εταιρεία ή διαδικασία και εμφανίζεται ως νόμιμο(...)

ως εδώ καλά τα πηγες, αλλα αυτό ήταν το μονο εύκολο, την ορολογία του ξεπλύματος χρήματος την βρίσκει οποιος θέλει στο internet

Για να υπάρχει ξέπλυμα χρήματος λοιπόν, πρέπει να παράγεται χρήμα στον ΠΑΟΚ.

Επομένως δεν πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος.

με το συμπάθιο, αλλα  ..... μουααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πλεον κατάλαβα, να'σαι καλά !

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλά τώρα λέμε και λίγο ότι να ναι γενικά.

δε ξέρω αν πρόκειται για ξέπλυμα ή για πρόπλυση (σίγουρα δεν είναι απλό, οπαδικό ενδιαφέρον) ΑΛΛΑ για να είναι κάποιος διατεθιμένος να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ με ότι αυτό συνεπάγεται προκειμένου να ξεπλύνει πρέπει να έχει αρκετά να ξεπλύνει.
για 1-2-3-4 μύρια δε νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί τη δεδομένη στιγμή ρισκάροντας σε μελλοντικό χρόνο αν γίνει αντιλληπτός να του σπάσουν τα παϊδια... είναι και οι συγκυρίες βλέπετε.

πέρα από τα πολύ "συνωμοτικά" κάπου αλλού πιστεύω παίζεται το παίγνιον. ακόμα δεν έχω αντιληφθεί

(πιθανή λύση είναι το να μη ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ παίγνιο... να μην υπάρχει φράγκο και να μιλάμε για ψιλά max κανένα μύριο.. οπότε το εξαντλήσαμε το θέμα)

Offline Suicidal

• Βασικός
σαφως και μιλαμε λιγο γενικα ραμπιτ.
μονο εικασίες μπορουμε να κανουμε, αλλα ΠΩΣ να μην μιλησουμε οταν παει και σε λεει ο αλλος οτι (ΕΙΚΑΣΙΑ ειπαμε αυτο με το ξεπλυμα) για να ξεπλυνεις φράγκα, πρεπει και να παραγεται χρημα στην ''επιχειρηση'' (με πανω απο 25 μυρια εσοδα, αρα μπλεκεις εκει μεσα ΤΑΜΑΜ και τα βρωμικα σου, οσα και να΄ναι)....

τελος παντων..... οπου φυσαει ο ανεμος εδω και αρκετα χρόνια (εεεεεμ accounts ηθελα να πω)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=30775

Äå èá ãßíåé ñáíôåâïý óÞìåñá

Óå ôñáðåæéêü ëïãáñéáóìü ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ åßíáé Þäç 250.000 åõñþ áðü ðëåõñÜò Óá÷ðáôæßäç. Ôá ÷ñÞìáôá áõôÜ áöïñïýí ôçí ìåôáãñáöÞ ôïõ ÃåùñãéÜäç áðü ôïí Ðáíóåññáúêü. ÐáñÜëëçëá ï Ãéþñãïò Óá÷ðáôæßäçò áíáíÝùóå ôç óïõßôá ôïõ êáôáâÜëëïíôáò Ýíá ðïóü 50.000 åõñþ.

Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ Ý÷åé äþóåé ìÝ÷ñé óôéãìÞò óôïí ÐÁÏÊ èá ìåôï÷ïðïéçèïýí üôáí «ôñÝîåé» ç íÝá áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò ÐÁÅ. Áðü åêåß êáé ðÝñá, ÄÅÍ èá ãßíåé óÞìåñá ñáíôåâïý áíÜìåóá óôçí ðëåõñÜ ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ êáé ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ìå ôïí Öëùñßäç ðáñïõóßá êáé ôïõ Óá÷ðáôæßäç ãéáôß ðïëý áðëÜ ï Öëùñßäçò äåí Ý÷åé åîáóöáëßóåé ôï íÝï ôïõ äéáâáôÞñéï êáé áõôü åßíáé áðáñÜâáôïò üñïò ðïõ Ý÷åé èÝóåé ç ðëåõñÜ ÐÁÏÊ ãéá íá óõæçôÞóåé ìáæß ôïõ.

Óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðÜíôùò ðñïåôïéìÜæïíôáé ãéá ôçí íÝá áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. ¸ôóé áýñéï óôïí Ôýðï ôçò Èåóóáëïíßêçò èá äçìïóéåõôåß ç ðñüóêëçóç ãéá ãåíéêÞ óõíÝëåõóç ðïõ èá ãßíåé ìåôÜ áðü åßêïóé ìÝñåò êáé óôçí ïðïßá èá áðïöáóéóôåß ç íÝá áýîçóç ðïõ áíáìÝíåôáé íá ôñÝîåé óôá ôÝëç Áõãïýóôïõ. Åêåß èá ìåôï÷ïðïéÞóåé ï Óá÷ðáôæßäçò ôá ÷ñÞìáôá ðïõ Ýâáëå óôïí ÐÁÏÊ êáé áõôÜ ðïõ ÐÉÈÁÍÙÓ íá âÜëåé. Óå üôé áöïñÜ ôïí Öëùñßäç; Óôçí ðáñïýóá öÜóç ôñÝ÷åé ãéá íá âãÜëåé íÝï äéáâáôÞñéï…

Ã. Æáúñçò

-------------

êáëï 3ìåñï ðáéäéá êáé ðñïóï÷ç ï÷é ìðáíéï ìåôá ôï öáãçôï
åðéóçò êáëá áëëá 5-6 ðóê ðïõ èá õðáñîïõí ìå÷ñé ôçí åíáñîç ôïõ ðñùôáèëçìáôïò
÷áëëáñá å

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κατι για ανακοινωση δεν ειχαν πει για σημερα?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ðñï÷ùñåß ðñïò ôï óôÜäéï ôçò ïëïêëÞñùóçò, üðùò üëá äåß÷íïõí, ôï èÝìá ôùí åðåíäõôþí óôïí ÐÁÏÊ. Ðñéí áðü ôïí áãþíá ìå ôçí ÂáëåñÝíãêá, ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò åß÷å íÝá ôçëåöùíéêÞ åðéêïéíùíßá ìå ôïí Ãéþñãï Óá÷ðáôæßäç, áëëÜ êáé ìå ôïí Âáóßëç Öëùñßäç, ðñïêåéìÝíïõ íá óõíåííïçèïýí áðü êïéíïý ãéá ôá åðüìåíá âÞìáôá ðïõ èá ãßíïõí óôçí êáôåýèõíóç ôçò áëëáãÞò ôïõ éäéïêôçóéáêïý êáèåóôþôïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Ï Öëùñßäçò Ý÷åé åíçìåñþóåé ôïí ÆáãïñÜêç, áëëÜ êáé ôïí ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ, üôé ðåñéìÝíåé íá ðáñáëÜâåé ôï íÝï ôïõ äéáâáôÞñéï, äéüôé ôï ðáëéü ôïõ äéáâáôÞñéï Ýëçîå. Ï 59÷ñïíïò Êùíóôáíôéíïðïëßôçò, êÜôïéêïò Áèçíþí ðëÝïí, Ý÷åé åëëçíéêÞ éèáãÝíåéá, áëëÜ ôïõñêéêÞ õðçêïüôçôá êáé ùò åê ôïýôïõ ôïõñêéêü äéáâáôÞñéï.

Ôáõôü÷ñïíá, ï Öëùñßäçò äéáâåâáßùóå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ üôé óõãêåíôñþíåé êáé ôá äéêáéïëïãçôéêÜ ðïõ áðáéôïýíôáé áðü ôçí ÅÅÁ. Ìüëéò ðáñáëÜâåé óôéò áñ÷Ýò ôçò åñ÷üìåíçò åâäïìÜäáò ôï íÝï ôïõ äéáâáôÞñéï, åéäïðïßçóå, ðùò èá Ýñèåé óôç Èåóóáëïíßêç ãéá ôçí êáôáâïëÞ ôùí ÷ñçìÜôùí (6 åêáô. åõñþ), ðïõ èá ôïí êáôáóôÞóïõí íÝï áöåíôéêü ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Ðáñüôé, ï Öëùñßäçò êéíåßôáé, ðñïò ôï ðáñüí, óå èåùñçôéêü åðßðåäï óôï èÝìá ôçò åðÝíäõóÞò ôïõ óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ï Óá÷ðáôæßäçò ðÝñáóå, Þäç, óå ðñáêôéêü åðßðåäï. ¸âáëå óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ 300.000 åõñþ, ôá ïðïßá èá ìåôï÷ïðïéÞóåé üôáí áõôü åßíáé äõíáôü ìÝóù ôçò íÝáò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. Áð’ áõôü ôï ðïóü, ôá 200.000 åõñþ èá ðÜíå óôïí Ðáíóåññáúêü ãéá ôçí ìåôáãñáöÞ ôïõ Ãéþñãïõ ÃåùñãéÜäç, 50.000 åõñþ ðñïïñßæïíôáé ãéá Üëëåò áíÜãêåò ôçò ÐÁÅ êáé ìå ôá õðüëïéðá 50.000 åõñþ ï Êáôåñéíéþôçò åðé÷åéñçìáôßáò áíáíÝùóå ôçí óïõßôá ôïõ óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò. Ôá 300.000 ôïõ Óá÷ðáôæßäç äüèçêáí Ýíáíôé ôçò óõììåôï÷Þò ôïõ ìå Ýíá åêáôïììýñéï åõñþ óôï óõíïëéêü ó÷Ýäéï åðÝíäõóçò óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

¹äç ç íõí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðñïåôïéìÜæåôáé ãéá ôçí åðéêåßìåíç åðÝíäõóç  êáé Ýôóé áýñéï ÓÜââáôï (30/7) èá äçìïóéåõôåß óôïí Ôýðï ç ðñüóêëçóç ãéá ôçí óýãêëõóç Ýêôáêôçò ãåíéêÞò óõíÝëåõóçò ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÐÁÅ ìå èÝìá ôçí áðüöáóç ãéá íÝá áýîçóç êåöáëáßïõ. Ç ãåíéêÞ óõíÝëåõóç èá ðñáãìáôïðïéçèåß ìåôÜ áðü 20 ìÝñåò êáé áíáìÝíåôáé ç íÝá áýîçóç íá «ôñÝîåé» ðåñß ôá ôÝëç Áõãïýóôïõ. ÌÝ÷ñé ôüôå, üìùò, ç ðëåõñÜ ôùí åðåíäõôþí èá ìðïñåß íá êÜíåé ôáìåéáêÝò äéåõêïëýíóåéò óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìåôï÷ïðïéþíôáò ôá ÷ñÞìáôÜ ôïõò óôçí íÝá áýîçóç.

Äéåõêñéíßæïõìå üôé óýìöùíá ìå ôçí êåßìåíç íïìïèåóßá ç ìåôáâßâáóç Üíù ôïõ 10% ôùí ìåôï÷þí áèëçôéêÞò áíþíõìçò åôáéñåßáò óå ïðïéïíäÞðïôå áðáéôåß ôçí Ýãêñéóç ôçò ÅÅÁ ãéá íá åßíáé Ýãêõñç. Ï Öëùñßäçò åßíáé åðßäïîïò ìåãáëïìÝôï÷ïò, ùóüôïõ, ïýôùò Þ Üëëùò, ãíþñéæå êáé ï ßäéïò, üôé èá ðñÝðåé íá ðÜñåé Ýãêñéóç áðü ôçí ÅÅÁ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/nea-epafh-zagorakh-me-flwridh-kai-saxpatzidh.1310722.html

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
«¹ñèå ç þñá ãéá ðñÜîåéò»

Ï Ãéþñãïò Óá÷ðáôæßäçò áðÜíôçóå óôï «gazzetta.gr» ìå ìéá óõìâïëéêÞ äÞëùóç ãéá ôï ðüôå èá ïëïêëçñùèåß ç óõìöùíßá ôùí åí’ äõíÜìåé åðåíäõôþí óôïí ÐÁÏÊ. Îåêßíçóå ï Öëùñßäçò íá óõãêåíôñþíåé ôá áðáñáßôçôá äéêáéïëïãçôéêÜ.

Ç åðüìåíç çìÝñá ìåôÜ ôçí íßêç åðß ôçò ÂáëåñÝãêá áíáëþèçêå êõñßùò óôçí áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ ôçí ðåñáóìÝíç Ôñßôç(26/7) ãéá ôï ðüôå èá ïëïêëçñùèåß ôï èÝìá ôçò ðáñïõóßáò ôùí Öëùñßäç – Óá÷ðáôæßäç óôïí «áóðñüìáõñï» óýëëïãï. Åßíáé áëÞèåéá ðùò üëïé ìáò ðåñéìÝíáìå íá ðñáãìáôïðïéçèåß óÞìåñá Üëëç ìéá óõíÜíôçóç ôùí åðåíäõôþí ìå ôïõò ÊáôóáñÞ êáé ÆáãïñÜêç. ¼ìùò áõôÞ ç óõíÜíôçóç, üðùò Üöçíå íá åííïçèåß êáé ç áíáêïßíùóç äåí Ýãéíå ðïôÝ.

Óå åðéêïéíùíßá ðïõ åß÷áìå ìå ôïí Ãéþñãï Óá÷ðáôæßäç ôïõ áðåõèýíáìå ôï åñþôçìá ðüôå ðéóôåýåé ðùò èá ïëïêëçñùèåß ôï deal. «Ôï èÝìá åßíáé ôåëåéùìÝíï. ÐëÝïí ôÝñìá ôá ëüãéá. ¹ñèå ç þñá ôùí ðñÜîåùí ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ. Ôçí åñ÷üìåíç åâäïìÜäá èá Ý÷åé ïëïêëçñùèåß ç óõìöùíßá». Ôï ôåëåõôáßï ñáíôåâïý áíáìÝíåôáé íá ãßíåé ðñéí ôçí äéåîáãùãÞ ôïõ åðáíáëçðôéêïý ìå ôçí ÂáëåñÝãêá óôçí Ôïýìðá.

Ï Âáóßëçò Öëùñßäçò Ý÷åé îåêéíÞóåé ôçí äéáäéêáóßá ôçò óõãêÝíôñùóçò ôùí áðáñáßôçôùí åããñÜöùí ðïõ ÷ñåéÜæïíôáé ðñïêåéìÝíïõ íá êáëýðôåé ôéò áðáéôÞóåéò ôçò ÅðéôñïðÞò Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý. Ìüëéò ôá óõãêåíôñþóåé, èá áñ÷ßóïõí êáé ïé ôåëéêÝò åðáöÝò.

http://www.gazzetta.gr/article/item/213183-erthe-e-ora-gia-praxeis

zagorakis

• Guest
Εβδομάδα εξελίξεων και... ρευστού

Αν όλα πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ και επικυρωθεί και τυπικά η αρχική συμφωνία της πλευράς Ζαγοράκη - Κατσαρή με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, τότε άμεσα θα μπουν χρήματα στην ΠΑΕ, με τα οποία θα πληρωθούν παλαιότερες οφειλές (ιδιαίτερα προς τους παίκτες) και στη συνέχεια θα δοθούν για το σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά.

Από αύριο και μέχρι το δεύτερο αγώνα με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα (προσεχή Πέμπτη) είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει νέο ραντεβού της πλευράς των υποψηφίων επενδυτών (του Γιώργου Σαχπατζίδη) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Φλωρίδης (σύμφωνα με τον Σαχπατζίδη) μαζεύει τα απαραίτητα έγγραφα για να τα παρουσιάσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να προχωρήσει η επένδυση που θέλει να κάνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου και μέχρι τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στα διοικητικά, μια κι ήδη έχει υπάρξει σχετική καθυστέρηση.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10402

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Για να καταλάβω , θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 22 Αυγούστου για το μαρούλι ? Περαστικά μας και πάλι ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline savage republic

• Βασικός
Αν δεν κάνω λάθος, έχουν ήδη μπει 250 χιλιάρικα από Σαχπατζίδη. Περαστικά σε σχέση με τι ρε συ Περσέα;