- φετινή ζημιά περίπου 3-3,5 ? μισο μυριο πανω μισο μυριο κατω, δεν βαριέσαι. (αυτη η ζημια ειναι απο την υπερβαση?)
για τα ΦΕΤΙΝΑ γίνετε όλο αυτό το νταβαντούρι!
Δεν γνωρίζω που θα κλείσει ακριβώς η φετινή χρονιά και επομένως δεν μπορώ να γράψω νούμερο, μόνο κατά προσέγγιση.
Οι ζημιές όπως φαίνεται από το πινακάκι, προφανώς και είναι από υπέρβαση. Οι δύο τελευταίες χρονιές ήταν πολύ άσχημες.
- 16,3 εκατ. υποχρεωσεις προς τριτους μεσα σε 2 χρονια. αυτες σπάνε σε τάληρα για τα βόδια σαν κι εμενα ή θα τα δεχτω ετσι ?
Τα νούμερα δείχνουν πόσο ήταν τα ποσά αυτά στις 30/6 του κάθε έτους, αντίστοιχα το 2007, 2008, 2009, 2010. Δεν είναι αθροιστικά. Δεν έχω γράψει πουθενά 16,3 εκ. υποχρεώσεις προς τρίτους.
- εισουνα στην συγκεντρωση οπου ο βρυζας ειπε στον ζαγορακη,
οτι τα χρεη ειναι παραπανω απο 5,1 που λες και ειναι περιπου 10 και θα μιλαμε σαν αντρες, ή ο διαλογος αυτος ηταν science-fiction ?
Όχι δεν ήμουν στη συγκέντρωση.
Πρέπει όταν συζητάμε, να ξέρουμε τους όρους που χρησιμοποιούμε και τι σημαίνουν αυτοί.
Χρέος=υποχρέωση. Όλα τα παραπάνω νούμερα που έβαλα, πλην ένα μέρος από τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, ύψους 8.073.603,90 που αφοράει μη δεδουλευμένα μελλοντικών χρήσεων από 1/7/2012 και μετά και άλλο ένα ποσό που δεν το γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να το συμπεράνουμε από τον ισολογισμό, αλλά λίγο πολύ από τα συμβόλαια των παικτών μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι κάπου κοντά στα 7εκ. που επίσης αφορά μη δεδουλευμένα προς ποδοσφαιριστές για συμβόλαια 1/7/2011 - 30/6/2011, όλες οι υπόλοιπες υποχρεώσεις είναι χρέη.
Δηλαδή, είτε πεις ότι τα χρέη βάσει ισολογισμού είναι 45, είτε πεις τα χρέη μας είναι 30 (αν αφαιρέσεις από τα 45 τα 15 που είναι επόμενων ετων), είτε πεις τα χρέη μας σε όλους τους άλλους εκτός από το δημόσιο είναι 18, αν αφαιρέσεις από τα 30 τα 12 που είναι της εφορίας, λες αλήθεια και ουσιαστικά λες το ίδιο πράγμα.
Αυτό το λέω για να καταλάβετε πως όταν έχουμε να κάνουμε με νούμερα, πρέπει να είμαστε ακριβείς στις εκφράσεις μας για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε.
- ωραία μας πέταξες τα ανοίγματα των τελευταίων χρονων, (οποιος θέλει τα πιστεύει , άλλοι όμως όχι)
τα έσοδα δεν τα έχεις κι αυτά όμορφα κι ωραία ή τα φτιάχνουν ακόμα ?
Όποιος θέλει τα πιστεύει πάντοτε, αλλά είναι τα δεδομένα που έχουμε, με αυτά τα δεδομένα εργάζονται τόσες εκατοντάδες άτομα, με αυτά τα δεδομένα ελέγχεται η ΠΑΕ από την εφορία, το ΣΔΟΕ, με αυτά τα δεδομένα ελέγχει ο ορκωτός ελεγκτής και εφ΄όσον δεν έχουμε δει τα τελευταία 4 χρόνια περιπτώσεις μηνύσεων ή αγωγών από τρίτους, στυλ επιχής Γούμεναυ, για χρέη που δεν εμφανίζονταν από δεξιά κι'αριστερά και δεν ήταν καταγεγραμμένα, αλλά αντιθέτως όλα λειτουργούν όπως πρέπει, τότε οφείλουμε ή να τα αποδεχθούμε, γιατί προφανώς και δεν συνομοτεί το σύμπαν εναντίον μας, ή αν έχουμε κριτικό πνεύμα, να σιωπούμε μέχρι να έχουμε κάποια ένδειξη ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μέχρι τότε, εφ'όσον δεν υπάρχει ούτε καν υποψία, τότε θεωρούμε τα στοιχεία αληθή.
- ΕΣΥ είσαι ο ίδιος ο Poet που έσκιζε τα ρούχα του ότι ο ζαγοράκης δεν ειναι αυτος που νομιζουμε είναι λαμόγιο πάνε να φάνε όλοι μαζί από το γήπεδο και και και ?
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Poet που να έλεγε αυτά που λες εσύ, εγώ πάντως είναι ο Poet που προτού ακόμη αναλάβει ο Θόδωρας έλεγα ότι δεν έχει τις ικανότητες για ένα τέτοιο εγχείρημα. Είπα ότι χρειάζεται ανθρώπους τεχνοκράτες και συνεχίζω να το πιστεύω αυτό, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον το έχει καταλάβει και πολύς κόσμος.
Για το γήπεδο μάλλον με μπερδεύεις με άλλον. Εγώ είμαι ο Poet που ήμουν στην επιτροπή γηπέδου και δεν έχω εκφράσει ποτέ μου τέτοια αρνητική άποψη ούτε για τον Ζαγοράκη, ούτε για το ποιοι πάνε να φάνε το γήπεδο.