Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 297107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η ΠΑΕ επιμενει οτι το ανοιγμα ειναι οσο φαινεται στον ισολογισμο. Δηλαδη 5,2 εκ. Σαφως και επρεπε να ειναι 0. Σαφως και εγινε κακοδιαχειρηση, ειδικα οσον αφορα τα συμβολαια των παικτων και τις μεταγραφες. Επισης μην ξεχναμε οτι η ΠΑΕ δεν ξεκινησε απο το μηδεν. Πληρωνε και πληρωνει παλαια χρεη μηνιαιως και αποπληρωσε στα πρωτα δυο χρονια τα χρεη προς 3ους, που ηταν καμια 10αρια μυρια.

Αν το χρεος ομως αποδειχθει, οτι ειναι 10,4 εκ. τοτε νομιζω οτι δεν χωραει οποιαδηποτε δικαιολογια, γιατι πρωτα απο ολα μας το εκρυβαν και αυτο δεν ειναι αντρικειο και ντομπρο.

Ας τελειωσει αυτος ο γαμημενος ο ελεγχος, γιατι πολυ τραβηξε αυτη η βαλιτσα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Την πρώτη χρονιά η ΠΑΕ είχε πλεόνασμα κάπου 2 εκ. . Την επόμενη πλεόνασμα 400.000 και τη μεθεπόμενη άνοιγμα 2,5 εκ. . Για φέτος περιμένουμε να μάθουμε αλλά το 10 εκ. είναι εξωπραγματικό, αν θυμάμαι καλά είχαν πει ένα νούμερο μεταξύ 2,5 και 3 εκ. (5,4 πότε το είπαν επίσημα; Αν το είπαν ΟΚ) . Με δέκα μασέλες να έτρωγαν τέτοιο άνοιγμα δε θα έκαναν. Δεν έχει μόνο έσοδα το τμήμα αλλά κι έξοδα.

Δεν ισχυρίζομαι ότι ο τάδε της διοίκησης είναι άγιος ή ότι όλα έγιναν ωραία και όμορφα αλλά ότι όλα είναι θέμα καχυποψίας. Εκατό έλεγχοι να γίνουν, κανείς δε θα πιστέψει τίποτα αν δε θέλει να πιστέψει. Θα πουν ότι είναι εικονικά τα τιμολόγια ή ότι υπάρχουν διπλά βιβλία ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Προσωπικά θα βασιστώ στο αποτέλεσμα του ελέγχου (γεφύρι της Άρτας κατάντησε) και στον ισολογισμό.

Προφανώς, αν κάνω λάθος και τα πράγματα είναι χειρότερα, δεν πλήττομαι εγώ αλλά ο ΠΑΟΚ και όσοι έκαναν το έγκλημα οπότε δε με ενδιαφέρει η "δικαίωση" αλλά να βρει επιτέλους οριστικά το δρόμο της αυτή η ομάδα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
Μόνο που τα πρώτα δύο χρόνια πέρα από τις αποπληρωμές παλαιών χρεών, είχαμε και την κατασκευή του προπονητικού κέντρου. Καθυστερήσεις στις πληρωμές υπήρχαν, αλλά με το τέλος της χρονιάς/ την αρχή της επόμενης (3ης) ήταν όλοι λίγο-πολύ τακτοποιημένοι. Την τελευταία ρονιά τα έργα στην Μεσημβρία σταμάτησαν, τα έσοδα από τα διαρκείας και τις χορηγίες αυξήθηκαν, τα έσοδα από την Ευρώπη μπήκαν κι αυτά στο παιχνίδι, ενώ και από ΟΠΑΠ και Νόβα πήραμε περισσότερα φράγκα. Παρόλα αυτά και πέρα από το νέο μεγάλο συμβόλαιο Σαλπιγγίδη, δεν υπάρχει άλλος λόγος να δικαιολογεί αυτό το άνοιγμα και την μη πληρωμή των δεδουλευμένων στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Το άνοιγμα των 5.2 εκ. ευρώ είναι εξαιρετικά υψηλό και αδικαιολόγητο. Δίνονται μεν εξηγήσεις κάθε τόσο, αλλά το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν οι ίδιες ερωτήσεις, ενώ τα στοιχεία που παρουσιάζονται κάθε χρόνο είναι ολοένα και πιο λειψά, οδηγούν στο προφανές συμπέρασμα της κακοδιαχείρισης. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να παρέμβει ο ΑΣ άμεσα. Ήδη έχει καθυστερήσει. Επίσης, η περίπτωση Φλωρίδη καλό είναι να εξεταστεί με σοβαρότητα απ' όλους μας και όχι συναισθηματικά. Μπορεί να προσφέρει γέλιο, αλλά εμένα μου κόβεται, όταν επηρεάζεται ο ΠΑΟΚ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
σιγουρα εχει και εξοδα μια εταιρεια σαν τον ΠΑΟΚ

αλλα τα εσοδα αυτα δεν εχουν ξαναμπει στον ΠΑΟΚ.και επειδη μερικα πραγματα ειναι ανεξηγητα οπως πχ αφηνεις ελευθερο παιχτη σου γιατι δεν εχεις να του πληρωσεις τα δεδουλευμενα

η δεν κανεις μεταγραφες γιατι δεν εχεις να δωσεις προκαταβολες

τοτε οποιο κι αν ειναι τελικα το ανοιγμα
και οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα του οποιου ελεγχου

εγω ναι θα ειμαι καχυποπτος μην πω βεβαιος οτι τα λεφτα μας φαγωθηκανε.δεν λεω απο τον ζαγορακη γιατι δεν ξερω ποιος διοικει στον ΠΑΟΚ.πχ χθες εμφανιστηκανε αγανακτισμενα μελη του ερασιτεχνη να απαντανε σε προταση για εξαγορα της παε

ποτε δεν ξερεις λοιπον ποσα ποδαρια εχει ο διαολος στον ΠΑΟΚ...

baron

• Guest
Το άνοιγμα τέλος φεβρουαρίου του 2010 ήταν ακριβώς 3,2 εκατ.

Δεν ξέρω ποσο είναι σήμερα γιατί γύρισα την πλάτη μου σε αυτήν την διοίκηση εδώ και καιρό. Μοσχάρι δεν είμαι και κανένας ζαγοράκης δεν θα με δουλεύει ψιλό γάζι ούτε οι ARD με ποτίζουν ηρεμιστικά. Έτσι έχασα την πρόσβαση μου σε "εσωτερικές" πληροφορίες. Εάν είναι 5 η 10 σήμερα εμενα το ίδιο μου κάνει και ένα sumpberasma βγάζω: Αίντε γαμηθείτε ρε μουνιά.

Και για ron φλωρίδη:

Ας φύγει ένα λαμόγιο για να έρθει το επόμενo

kostas4

• Guest
αρα το σωστο ειναι να λες πως γινεται με 80 εκ ευρω εσοδα να εχεις ανοιγμα...εστω και 1 ευρω...

μπορω να ψαξω και να βρω απειρα ποστ αυτα τα χρονια που να εκπλιπαρουν για μεταγραφες που θα εκαναν την υπερβαση και "ας χρεωσουμε την ομαδα λιγο παραπανω"

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μακαρι να γινοταν μεταγραφες αμα το θετεις ετσι

τα εσοδα μπορει ναταν και μεγαλυτερα

εκτος κι αν πιστευει καποιος πως ο εντινιο και ο κριστιανο ειναι η υπερβαση και το ανοιγμα....

Offline savage republic

• Βασικός
Με τους όρους που έγιναν, είναι μέρος του ανοίγματος.

kostas4

• Guest
δεν λεω οτι δεν εγιναν τεραστια λαθη απο τον ζαγορακη τοσο στα συμβολαια οσο και σε θεματα κακαδιαχειρισης (για τα υπολοιπα περιμενουμε το πορισμα).
αλλα ας μην το παιζουμε ξαφνικα ολοι εκπληκτοι απο το ελλειμα των 5εκατ. και ανηξεροι οπως εγινε με το ελλαδισταν. γιατι οταν πριν το ματς με τα γιαννενα εγινε η αποχη των παιχτων ξεραμε οτι κατι δεν παει καλα αλλα συνεχιζαμε να ζηταμε μεταγραφες.
τελοσπαντων, ελπιζω να καταλαβαινεται τι εννοω και να μην το παρεξηγησετε

παντως εμαθα χθες οτι ο ελεγχος της επιτροπης διαφανειας προχωραε απελπιστικα αργα και πως μολις τελειωσαν την πρωτη χρηση της διοικησης ζαγορακη. θα χρειαστει τουλαχιστον ενας μηνας ακομα για το πορισμα. ελπιζω να μην ισχυει αυτο αλλα εγω εμπιστευομαι 100% αυτον που μου το ειπε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Η διαφορά στα οικονομικά αποτελέσματα ανάμεσα στα πρώτα δύο χρόνια και στα δύο επόμενα είναι όχι μόνο κραυγαλέα άλλα και ενδεικτική του τί συνέβη.

Δυστυχώς οι πειρασμοί ήτανε πολύ μεγάλοι και το σθένος ελάχιστο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε την πόρτα του συλλόγου στους υποψήφιους επενδυτές, θέτοντας παράλληλα και τους όρους της για να συμβεί αυτό. Ποιοι είναι αυτοί; Να παρουσιάσουν οι επενδυτές όλα τα χαρτιά που χρειάζεται η ΕΕΑ.

Η πλευρά Φλωρίδη ισχυρίστηκε πως έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που και θα τα παρουσιάσει μαζί με τις δίγραμμες επιταγές την Τρίτη το απόγευμα σε ραντεβού που έχει ήδη προγραμματιστεί.

Παρόντες θα είναι οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών και εφόσον ικανοποιηθούν εκατέρωθεν, τότε θα προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία. Τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς όπως έχει αποδειχτεί από το πρόσφατο παρελθόν, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Η ανάγκη για την εισροή κεφαλαίων στα ταμεία της ΠΑΕ είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη είναι να προφυλαχθεί ο σύλλογος από περιπέτειες που θα τον οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις. Ολες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με προσεκτικά βήματα και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας λίγες μέρες πριν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=92475&Sport=1&Competition=1713&Season=84545&Country=82&Team=16657&Period=196737

Offline tsag

• Αλλαγή
αρα το σωστο ειναι να λες πως γινεται με 80 εκ ευρω εσοδα να εχεις ανοιγμα...εστω και 1 ευρω...

μπορω να ψαξω και να βρω απειρα ποστ αυτα τα χρονια που να εκπλιπαρουν για μεταγραφες που θα εκαναν την υπερβαση και "ας χρεωσουμε την ομαδα λιγο παραπανω"

Για τις μεταγραφές ΟΚ ρε αδερφέ αλλά σε αυτές τις μεταγραφές χρωστάς ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!!!! Και μιλάμε για πολλά λεφτά... Εκεί τρελαίνομαι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε την πόρτα του συλλόγου στους υποψήφιους επενδυτές, θέτοντας παράλληλα και τους όρους της για να συμβεί αυτό. Ποιοι είναι αυτοί; Να παρουσιάσουν οι επενδυτές όλα τα χαρτιά που χρειάζεται η ΕΕΑ.

Η πλευρά Φλωρίδη ισχυρίστηκε πως έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που και θα τα παρουσιάσει μαζί με τις δίγραμμες επιταγές την Τρίτη το απόγευμα σε ραντεβού που έχει ήδη προγραμματιστεί.

Παρόντες θα είναι οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών και εφόσον ικανοποιηθούν εκατέρωθεν, τότε θα προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία. Τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς όπως έχει αποδειχτεί από το πρόσφατο παρελθόν, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Η ανάγκη για την εισροή κεφαλαίων στα ταμεία της ΠΑΕ είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη είναι να προφυλαχθεί ο σύλλογος από περιπέτειες που θα τον οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις. Ολες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με προσεκτικά βήματα και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας λίγες μέρες πριν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=92475&Sport=1&Competition=1713&Season=84545&Country=82&Team=16657&Period=196737

Ιστορική εξέλιξη. Ας μας βγει σε καλό.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Αν σε κατι βοηθησε η παρωδια με τον Φλωριδη ειναι σιγουρα το ξεσκεπασμα καποιων και η παρακολουθηση της εξελιξης ενος πολυ ενδιαφεροντος ...ανατολιτικου σηριαλ:

1) Η ξαφνικη επανεμφανιση Βιολιδη με ατρανταχτα ενοχοποιητικα στοιχεια προκειμενου να τεθει στο περιθωριο ο Τσακ Νορις-Σουτζουκ Λουκουμ
2) Το δωρακι Λουι Βιτολο στον κατεστραμενο Πολυμετοχικο
3) Η αμεση δραστηριοποιηση της ΕΛΑΣ προκειμενου να συλλαβει τον Αλ Καπονε απο την Πολη και να εισπραξει το δυσθεορατο ποσο των 18.000 Ευρω ενοψει της Κρισιμης Συνοδου Κορυφης για το νεο πακετο στηριξης προς την Ελλαδα
2) Η αποστασιοποιηση Ζαγορακη τις τελευταιες ημερες και η επανεμφανιση του γνωστου cd στα charts των ΑΡΔ "Δεν αντεχει η ψυχη μου...θα (ξανα)φυγω Κατσαρη μου"
3) Η διακηρυξη της "ΠΑΟΚτσηδικης"...ΧΑΜΑΣ (Χεσμενα Ανωνυμα Μελη Α. Σ.) αρον των αρον για την προστασια των ...συμφεροντων και της τιμης του Ερασιτεχνη (κι εγω μελος του Α.Σ. ειμαι και δε γουσταρω να υπαρχει υπονοουμενο οτι μπορει να συμφωνω κι εγω με το κωλοχαρτο που δημοσιευσατε)
4) Η εμφανης προσπαθεια του Σαχπα να μεινει πισω απο τις κουρτινες βαζοντας μπροστα τον θειο απο την Πολιν
5) Και φυσικα μια ομαδα που συνεχιζει να παραπαιει στα φιλικα κι εμεις συνεχιζουμε να ειμαστε θεατες του θεατρου σκιων και να παρακαλουμε για αμεση ολοκληρωση των εξελιξεων μπας και ηρεμησει αυτος ο πολυπαθος συλλογος (τα μπανια του λαου λεγε με Δ.Σ. Α.Σ. ΠΑΟΚ προηγουνται...)

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

ΥΓ: Θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο,αλλα νομιζω πλεον οτι οποιος δεν αντιλαμβανεται οτι διαδραματιζεται κατι βρωμικο στον ΠΑΟΚ μας που ή αγαθοβιολης ειναι ή εγκαθετος...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline babis36

• Αλλαγή
Η απαξιωση της ομαδας αυτο το χρονικο διαστημα μαζι με τους ανθρωπους της εξυπηρετει καποιους που θελουνε να αγορασουνε φτηνα!Πολυ φτηνα.. Ο κοσμος μας δεν εχει πλεον εμπιστοσυνη σε κανεναν (αυτο προφανως θελανε πολλοι) και η μεταβαση του ΠΑΟΚ σε αλλους businessman θα ερθει πιο ομαλα...Το νεο "οραμα" ψηνεται μονο που σε περιοδους τετοιας οικονομικης κρισης ο φρεσκος απατεωνας πρεπει να εχει μεγαλη φαντασια για να τα φαει απο τα κορόϊδα.Αλλα ετσι κιαλλιως και αυτα να μην τσιμπησουν οπως δειχνει το προσφατο παρελθον δοξα να εχει το στοιχημα.Καπως ετσι εχασε προπερσι αλλωστε το πρωταθλημα αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

Υ.Γ. Μου κανει εντυπωση η σταση του Βρυζα.Τι ακριβως υποστηριζει ουτε εχω καταλαβει."επενδυτης? "Ζαγορακης?" "Κατσαρης" "ΠΑΟΚ?" "Η πάρτη μου?" Υποψιαζομαι εδω και καιρο οτι μιλαμε για θολο μυαλο αλλα δεν τον ξερω προσωπικα οποτε μπορει να πεφτω και εξω!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσα είναι τα χρέη του ΠΑΟΚ!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
ραμπιτ μην ασχολεισαι με τον ελεεινο τσορμπατζογλου!οταν ακους το λαμογιο τον κολκα να μιλαει για τις κινησεις της παε στο θεμα φλωριδη σε πρωτο πληθυντικο σαν να ανηκει στο ΔΣ της τοτε καταλαβαινεις τι παιζει μ αυτα τα λαμογια τους αρδ που τοσα χρονια τρωνε απ τον ΠΑΟΚ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή