Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 296610 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο Βασίλης Φλωρίδης επανήλθε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7) στην "ασπρόμαυρη" επικαιρότητα στέλνοντας ανοικτή επιστολή- γραπτή δήλωση προς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Η επιστολή του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού τμήματος του "Δικεφάλου" αναφέρει:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο κ. κατσαρής μας ζήτησε να προσκομίσουμε στοιχεία για καταθέσεις 6.000.000 ευρώ. Εμείς του προσκομίσαμε ΒΕΒΑΙΩΣΗ τραπέζης καταθέσεων ύψους 10.000.000 ευρώ.

Επειδή οποιοδήποτε έγγραφο μπορεί να αμφισβητηθεί, προτείνουμε να συμφωνήσουμε στο εξής:

Αν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έως 10.000.000 ευρώ τα αναλαμβάνουμε εμείς. Στο ποσό αυτό δεν συνυπολογίζονται τα χρέη παλαιότερων διοικήσεων προς το δημόσιο. Πάνω από το ποσό αυτό υπεύθυνοι με γραπτές δεσμεύσεις είναι τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα μέλη του Α.Σ ΠΑΟΚ.

Αν υπάρξει συμφωνία σε αυτό, εμείς εντός 48 ωρών εμφανίσουμε το ποσό των 6.750.000 ευρώ σε δίγραμμες τραπεζικές επιταγές (δηλαδή χρήματα cash) ελληνικής τράπεζας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μας διορίζει και ταυτόχρονα τα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ξαναδιευκρινίζουμε. Ούτε βεβαίωση, ούτε εγγυητικές. Χρήματα cash.

Προϋπόθεση όλων αυτών, η απόφαση της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ήδη ζητηθεί και η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί με ανακοίνωση της."

Να σημειώσουμε ότι η επιστολή καταλήγει με υπογραφή χειρόγραφη του Βασίλη Φλωρίδη.

Πλέον, όπως γίνεται αντιληπτό το μπαλάκι περνάει κυρίως στη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που καλείται να απαντήσει στην πρόταση του Βασίλη Φλωρίδη. Αναμένεται η αντίδραση που Θανάση Κατσαρή και των συν αυτώ στη διοίκηση του Α.Σ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/protash_flwridh_se_paok.1196486.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
λος ρουας ματ

ε ρε τι έχει να γίνει!!!

για να δούμε τι θα δούμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
10.000.000
Ή θα γινει το ντιλ ή ξαφνικα θα βγει βρωμα για τον Φλωριδη απο την παε ωστε να χαλασει η δουλεια γιατι τα χρεη θα ειναι πανω απο 10 εκ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Προταση παγιδα ειναι πρωτο μου συμπερασμα.
Αν ο ΑΣ οχυρωθει πισω απο την εγγυητικη, αφηνεται στον οριζοντα οτι ισως τα χρεη ειναι παραπανω απο 10.000.000 Ε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Αιντε παλι τα ιδια.Δηλαδη η προσκομιση εγγυητικης γιατι τον θιγει τον επενδυταρα? Την δειχνεις και μπαινεις στα ενδοτερα. Η δημοσιευση τετοιων δηλωσεων μου κανει για ηρωικη αποχωρηση....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ξεκολλήστε...

θίγει ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
μην κολλάτε με αυτόν. μπορεί να μην υπάρχει καν ο τύπος... μπορεί να φύγει ή να μείνει. στα @@ μασ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ζεχωρίσουμε και να βγει στη φόρα το ΠΟΙΟΣ τα τσέπωσε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 10+ΜΥΡΙΑ ΧΡΕη... ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ! 10+++++

έχουν ονοματεπώνυμο αυτά τα χρεη.
συνδυάστε και τις παρουσίες - απουσίες στα ραντεβού.. κάτι βγαίνει!

Offline toy

• Αλλαγή
Για να δούμε τι θα κάνει τώρα ο ατσαλάκωτος ο τερματοφύλαξ κι ο πατρόνας ?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Και για να συνεχισω το συμπερασματα μου και παρακαλω καποιος που γνωριζει να με διορθωσει.
Αυτη η διαδικασια που προτινουν οι επενδυτες ειναι σαφως πιο γρηγορη απο την εγγυητικη και σαφως το cash εχει μεγαλυτερη "αξιοπιστια".
Γιατι απο οτι καταλαβα, λενε στα @@ μας οι λογιστικοι ελεγχοι. Υπογραψτε οτι δεν ειναι πανω απο 10 εκ τα χρεη και σε 2 μερες το cash  μπαινει στα ταμεια.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Αιντε παλι τα ιδια.Δηλαδη η προσκομιση εγγυητικης γιατι τον θιγει τον επενδυταρα? Την δειχνεις και μπαινεις στα ενδοτερα. Η δημοσιευση τετοιων δηλωσεων μου κανει για ηρωικη αποχωρηση....
Και για να συνεχισω το συμπερασματα μου και παρακαλω καποιος που γνωριζει να με διορθωσει.
Αυτη η διαδικασια που προτινουν οι επενδυτες ειναι σαφως πιο γρηγορη απο την εγγυητικη και σαφως το cash εχει μεγαλυτερη "αξιοπιστια".
Γιατι απο οτι καταλαβα, λενε στα @@ μας οι λογιστικοι ελεγχοι. Υπογραψτε οτι δεν ειναι πανω απο 10 εκ τα χρεη και σε 2 μερες το cash  μπαινει στα ταμεια.

Άρα αν είναι λαμόγια, η απάντησή σου στην πρώτη παράθεση.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Georgie... δεν είναι το προκείμενο η εγγυητική.

κλαίν μάιν το θέμα με την εγγυητική πλέον.

ζητάει από τον ΑΣ και την ΠΑΕ ως έχει (σημειωτέον ο ΖΒ δεν έχει ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ) να υπογράψει ότι τα χρέη δεν είναι πάνω από 10. (που φτάσαμε να συζητάμε για 10 και να μην εχουμε ήδη σπάσει τα πάντα γύρω μας). με την κίνηση αυτή εξασφαλίζει ότι:

1. αν υπογράψει ο ΑΣ, βάζει τα λεφτά και τέλος. εδώ βλέπουμε σύμπνοια του ΑΣ και της ΠΑΕ προς την προστασία κάποιου ή κάποιον... και μετά εδώ είμαστε οι υπόλοιποι να αναλύσουμε ότι θέλετε.
2. αν δεν υπογράψει ο ΑΣ και η ΠΑΕ τα χρέη είναι πάνω από 10 (αυτός πληρώνει τα 10) και για τα παραπάνω κάποιος (ή κάποιο) δίνονται βορά για κάψιμο προς τον κόσμο..

όπως και να έχει αυτός την έκανε την κίνηση του. περιμένουμε το επόμενο θέατρο σκιών.

ΥΓ. παρατηρήστε ότι πλέον από την αντιμετώπιση (τα 2 ενδεχόμενα που θέτω) έχω προσωπικά απόδεχτεί ότι μιλάμε για 10+ χρέη...
ΥΓ 2. δείτε αντιμετώπιση Κόλκα... θα καταλάβετε πολλά. Δείτε και αντιμετώπιση Βασιλό... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
rabbit εγω απο αυτους καταλαβα μια προστασια για την διοικηση...
Οσον αφορα το ανοιγμα...  στο ονομα του Ζαγορακη ειναι...

Offline ved

• Αλλαγή
πολυ καλη κινηση διγραμμη επιταγη ειναι οντωσ οτι καλυτερο.

αν ημουν κατσαρης θα συμφωνουσα και θα υπεγραφα τα εγγραφα αν φυσικα υποτιθεται οτι δεν ειναι πανω απο 10.

σαυτα θα εβαζα και καποια ρητρα μη πωλησης η αποδεσμευσης η δανεισμου  παικτη απο το υπαρχον υλικο (βιερινια) για καποιο χρονικο διαστημα, ρητρα μη δημιουργιας νεων χρεων στο ονομα της παε , ρητρα μη πωλησης του προπονητικου ρητρα μη αναληψησ δανειου στο ονομα της παε κ.α.

γιατι για παραδειγμα παω περνω ενα δανειο τα βαζω στην αμκ την επομενη πουλαω βιερινια και εχω παρει την παε τσαμπα

επισης το χρεη πανω απο 10 ειναι καπωσ διφορουμενο,,η παε λεει ανοιγμα αυτοι λενε χρεη... θα γινει μπερδεμα με τις λεξεις.

Offline ved

• Αλλαγή
εγω σαν οπαδος βλεπω ενα κλιμα απο την παε και τον α.σ. οπου επικρατει ενα ομιχλωδες τοπιο γυρω απο τα οικονομικα και την διαχειρηση και μια αμυνα να μην ξεκαθαρισει τπτ.

η φαση με τον φλωριδη αν δεν εξελιχθει σε σοβαρο επενδυτη σιγουρα αποτελει ενα μοχλο πιεσης να αποκαλυφθουν θεματα που πρεπει να μας ενδιαφερουν.

αν οντως το ενδιαφερον του ειναι σοβαρο θελω απο την μερια μου να ξερω τι εχει στο κεφαλι του και να διασφαλισω με τον καλυτερο τροπο οτι δεν θα γινει ζημια στην ομαδα οπως με γουμενο.

Offline Suicidal

• Βασικός
γυά τους δεισλαικτοικούς σαν κει αιμαίνα:
φλωριδης: αν δεν χρωστατε πανω απο 10 μυρια τα περνω στην καμπουρα μου εγω.
 ???

υγ:
και βγαινει ο κατσαρης/βιολιδης/κλαρινιδης/βρυζας/μιζας/προεδρας/τοντωρας/κτλ/κτλ. και λεει:
χρωσταμε 9,5 μυρια, παρτα ;;;;   
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Offline dave

• Αλλαγή
εγω μονο σεναρια μπορω να κανω απο οτι βλεπω.

νομιζω οτι μιλαμε για επιθεση απο βρυζα σαχπατζιδη εναντιον συγκεκριμενων ατομων που θεωρουνται υπευθυνοι για κακοδιαχειριση, με συμφωνια ο ζαγορακης να λειπει αυτην την περιοδο και να μεινει οσο γινεται αλωβητος.

μπορει να ειναι κ κατι παραπανω, δλδ σαχπα φλωριδης να εχουν οντως λεφτα και να θελουν να ξεπλυνουν, δλδ να φανε παραλληλα.

θα δειξει τι πιστευει κ ο ας, αν πιστευει οτι ειναι μπλοφα, μπορει να δηλωσει οτι τα χρεη (φια χρεη μιλαμε οχι για ανοιγμα) ειναι κατω απο 10, σκαστε το χρημα.

το κακο ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ παρακολουθει τις εξελιξει αμετοχος, με ποπ κορν κ μπυρα...

CLUB LARISA

• Guest
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ (Η' ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ 'Η ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Η' Ο, ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ) ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΣ 10, ΔΙΝΩ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ (εγγυητικές βάλτε στον πάτο σας σαν να λέει) ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΦΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ 9,9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ 10,1, ΤΟΤΕ ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

@ Η δίγραμμη επιταγή είναι στην ουσία απλή τραπεζική επιταγή. Απο παγιωμένη νομολογία, μεταβιβάζεται και οπισθογραφείται κατά το δοκούν απο το έτος 2008 κ μετά.

@@@ Κε Λίγε, αν το χρέος είναι 5,00000000001 euro, βρες μπουζούκια να κρυφτείς. Γιατι αν είναι τόσα, σημαίνει οτι εσύ και οι δικοί σου ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Φτου φτου ξελευτερία, όπου κ αν είσαι
« Last Edit: July 22, 2011, 14:14:07 by CLUB »

Offline toy

• Αλλαγή
Θεωρώ ότι στόχος θα είναι άλλος και όχι ο ατσαλλάκωτος, για διάφορους λόγους εκεί να δούμε πως θα παιχτεί το εργάκι γιατί άκουσα ότι η πρώτη πράξη πέχτηκε χθες σε κάποιο δρόμο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Για να δούμε τώρα αν τα χρέη δεν είναι πάνω από 10..... λογικά θα γίνει το deal...
Εξάλλου αυτή η διοίκηση μας είπε με λίγα λόγια ότι δεν μπορεί αφού κάθε χρόνο μπαίνει μέσα 2,5 περίπου μύρια επίσημα...
Από την άλλη σαν τι θα μπει?Σαν πρωτοδικείου θα πρέπει να ενημερώνει για τυχόν επιπλέον χρέη συν ότι πλέον στην Ευρώπη θα φαίνονται όλα...
Σαν επενδυτής... εκεί αλλάζει λίγο το θέμα...
Τι να πω ... ότι και να γίνει πάντως από την στιγμή που το κράτος δεν μας λέει επίσημα πόσο είναι το χρέος μας και πως θα το ξεπληρώσουμε μπορούν να κάνουν ότι θέλουν....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....