Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
και πολυ τραβηξε το αστειο. αν εχεις λεφτα μπαινεις ,αυτη ειναι η ουσια κυριε μοδερατορα Toy. για το σκηνικο που στηθηκε εχουν δωσει τρελλα πατηματα να αμφισβητησεις την φερεγυοτητα και το υποβαθρο τους.Οι ιδιοι μας πριν καμια βδομαδα του χλευαζαμε με αυτα που γινοταν δεν θα τους κανουμε και ηρωες σημερα, δεν το λεω για σενα αλλα υπαρχει και τετοιο κλιμα.

Offline toy

• Αλλαγή
Καλά στον ΠΑΟΚ είσαι, από κλίμα-τα, άλλο τίποτα, ο καθένας και μια ιδέα, ο καθένας και μία άποψη, κλίμα, κλάμα κι άλλα πολλά ...
Αλλά φταίμε και μεις γι αυτά που λουζόμαστε σήμερα και φταίμε και πολύ αλλά....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Για ΑΜΚ, θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ ψαξιμο απο τους νομικους των επενδυτων. Γιατι η ΑΜΚ ειναι παγωμενη, γιατι η ΑΜΚ οταν θα ξεπαγωσει θα ειναι ανοιχτη σε καθε ενδιαφερομενο. Μπορει δηλαδη ενω ειναι ανοιχτη η ΑΜΚ να εμφανιστει ο χ μετοχος και να καταθεσει ενα χ ποσο ωστε τα 5 εκ να μην ειναι ικανα για την εξασφαλιση του 51%. Επισης οι υποψηφιοι επενδυτες πρεπει να καταθεσουν εγγυητικη χωρις να εχουν κανει λογιστικο ελεγχο. Με ολα αυτα τα δεδομενα..ο μονος ορος που φανταζομαι εγω ειναι ο εξης : Θα καταβληθουν 5 εκ στην ΑΜΚ την τελευταια μερα ληξης της, εφοσον τα 5εκ διασφαλιζουν το 51% και τα χρεη της εταιριας, δεν ξεπερνουν τα χ εκατομυρια. Βεβαια χρειαζεται μεγαλη μελετη, γιατι τα χρεη του ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο αυτα της διοικησης Ζαγορακη. Αρα εδω θα πρεπει να γινει εξιδεικευση για το τι χρεη μιλαμε.

Με ολα αυτα νομιζω οτι η διαδικασια θα ειναι αρκετα χρονοβορα και καλο θα ηταν να ειχε γινει αυτο πριν απο ενα μηνα. Δηλαδη χθες εμαθαν το ενδιαφερον;

Επισης στην ανακοινωση του ΑΣ γινεται λογος για αναγνωρισμενη τραπεζα. Δηλαδη πιστευουν οτι η Ντενιζ Μπανκ δεν ειναι αναγνωρισμενη; Αυτα ειναι αστεια πραγματα. Ειδικα οταν αυτη η τραπεζα εχει υποκαταστηματα σε ολη την Ευρωπη και ενα μαλιστα απο αυτα ειναι 200 μετρα απο εκει που εμενα στην Βιεννη 8)

Και για να παμε στην σεναριολογια, το δικο μου σεναριο λεει, οτι πισω απο ολα αυτα βρισκεται το ΠΑΣΟΚ. Το ΕΘΝΟΣ ειναι η ναυαρχιδα του Κινηματος και ειναι το μονο μεσο, που ασχοληθηκε σε τοσο βαθος ωστε να τους βγαλει σκαρτους. Επισης λογω των σκανδαλων ο Σαχπα εγινε το κακο παιδι για το ΠΑΣΟΚ. Αν το καρφι ειναι ΠΑΣΟΚτζης, μια χαρα δενει ολο το σεναριο.

« Last Edit: July 21, 2011, 11:02:58 by Georgie-4- »

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Το όποιο χάσιμο θα μπορούσε να είχε αν γίνει επενδυτής ο Φλωρίδης αρχίσει ο Π.Α.Ο.Κ. να μην έχει οικονομικό πρόβλημα και κατέβει ο Σαχπα υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη... ίσως...
Αλλά αυτό είναι που σε κάνει να προβληματίζεσαι....
Ξέρανε ότι θα έρθει ο Φλωρίδης... έκοψε εισιτήριο με το όνομα του.... αφού τον ψάχνανε γιατί δεν ήταν στο αεροδρόμιο η γενικά κάπου να τον πιάσουν???

Το θέμα είναι ότι αργά η γρήγορα θα φανεί η αλήθεια και αν δώσει λεφτά και αν είναι παπάς και ποιοι τον κυνηγάνε....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Català

• Αλλαγή
Εξάλλου ο σάχπα με μπατσόκ δεν τις έκανε τις μπίζνες; Ας πει κάποιος αν ξέρει, δεν την έχω ψάξει την ιστορία, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι κολλητοί με τσοχατζόπουλο και με αυτόν υπουργό έκανε τις μπίζνες ο σάχπας

Πάντως όλη αυτή η λύσσα των αρδ, συμπεριλαμβανομένων των "δικών μας", με έχει κάνει αν όχι να αρχίσω να συμπαθώ τον κύριο με το καπέλο, πάντως να είμαι σίγουρος ότι κάτι έχουν εναντίον του...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Νομίζω ότι το Βατοπέδι έγινε επί πρωθυπουργίας του playstation...  αλλά θα μου πεις όλοι μέσα ήταν στο κόλπο... άρα τι λέμε...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
και ποιο το κερδος του μπατσοκ ;

Εξιλαστήριο θύμα, η μπάλα στην εξέδρα, "τιμωρούμε αμείλικτα τους κακούς βρωμερούς ανθρώπους" κτλ. .

Το ότι ο Σαχπα έκανε δουλειές κάποτε με τον πράσινο ήλιο δε σημαίνει ότι κάνει και τώρα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Το κερδος ειναι να μην γινει επενδυτης στην μεγαλυτερη ομαδα της Β. Ελλαδος ενας που δεν γουσταρουν και εχουν ανοιχτες κοντρες λογω Τσοχατζο.Εξαλλου το ΠΑΣΟΚ τον εδωσε στεγνα και στην εξεταστικη...
Οτι το ΠΑΣΟΚ ανεβαζει και κατεβαζει διοικησεις στον ΠΑΟΚ, το ξερουν πλεον και οι πετρες.

Offline Català

• Αλλαγή
Νομίζω ότι το Βατοπέδι έγινε επί πρωθυπουργίας του playstation...  αλλά θα μου πεις όλοι μέσα ήταν στο κόλπο... άρα τι λέμε...

Έτσι είναι, αλλά αφενός ο σάχπας έκανε μπίζνες με το εθνικής αμύνης επί άκη με όπλα κτλ, αφετέρου ακούγεται ότι η offshore που αγόρασε το ανάκτορο του άκη στη διονυσίου αρεοπαγίτου ανήκει στον σάχπα  
Κατά τα άλλα, το παρεάκι του μπατσοκ ούτως ή άλλως ελέγχει τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες, άντε ρε cure βγες πες τα  8)

CLUB LARISA

• Guest
Για ΑΜΚ, θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ ψαξιμο απο τους νομικους των επενδυτων. Γιατι η ΑΜΚ ειναι παγωμενη, γιατι η ΑΜΚ οταν θα ξεπαγωσει θα ειναι ανοιχτη σε καθε ενδιαφερομενο. Μπορει δηλαδη ενω ειναι ανοιχτη η ΑΜΚ να εμφανιστει ο χ μετοχος και να καταθεσει ενα χ ποσο ωστε τα 5 εκ να μην ειναι ικανα για την εξασφαλιση του 51%.

Ποιοί νομικοί ρε μάγκες? Αυτοί που άφησαν τον εντολέα τους χωρίς έλεγχο εκκρεμών ποινών στην Εισαγγελία? Αυτοί που δεν εκκαλούν καταδικαστικές αποφάσεις?

Ο μήνας έχει 21, για τον ΠΑΟΚ έχει 9. Τραγικές καθυστερήσεις για τα αυτονόητα, αστείοι έλεγχοι ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, επενδυτές με αστείες ανακοινώσεις επιπέδου λευτέρη δούκα (τι για σένα έχω κάνει κρατητήρια ρε, τι είναι αυτά ρε, εσεις ειστε υποτίθεται λεφτάδες? Ο Πόλντο του gay πιο έξυπνα μιλάει) και ο ΠΑΟΚ ν αργοπεθαίνει.

Σίριαλ ακομα κ μεταγραφή Ρουμάνου με εξευτελιστικά ποσά γτ απλά δεν υπάρχει σάλιο. Ο Βρύζας εκλιπαρούσε να πέσουν 500 χιλιάρικα για μεταγραφή, κλείνει το ροστερ για την Ευρώπη σε ώρες, "Πρόεδρος" ΠΑΕ ΑΦΑΝΤΟΣ κ ωσεί παρών, πραγματικά ζούμε άλλο ενα τραγικό καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ  

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Προκύπτουν κάποια ερωτήματα από τα χθεσινά...

Ποιο καλόπαιδο κανόνισε να τσακώσουν το βασιλάκη με την κουτσομπούρα στο στόμα ?
Ποιό καλόπαιδο ήξερε που την τρώγανε την κουτσομούρα?
Ποιό καλόπαιδο είχε τη δύναμη να πιέσει το μπάτσο για να μπουζουριάσει το βασιλάκη?
Ποιό καλόπαιδο ασκεί όλη αυτή τη δύναμη απλά για να μην εμφανισθεί ο βασιλάκης?
Ποιό καλόπαιδο από τα πολλά καλόπαιδα που χουν βάλει δάχτυλο στο βαζάκι με το μέλι κάνει τα κουμάντα?

Και κλείνω με ένα συμπέρασμα δικό μου αυτό το καλόπαιδο γιατί πήρε μπρος με το που ξεκίνησε η μουρμούρα για τους ελέγχους?
με αφορμή το παραπάνω και τα εύστοχα που αναφέρει ο Club και ο North για μένα 3 δεδομένα:

1. με αυτά και με άλλα ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζετε στα media και στα μάτια όσων δεν έχουν την αίσθηση ή τον ενδιαφέρον να καταλάβουν το 2.

2. δεδομένα στημένη ιστορία. στη χώρα που δε μπορεί να βρεί μπάτσος τον Ψωμιάδη εδώ και ένα μήνα, που (προσωπική εμπειρία) κυνηγούσα 10 μέρες ένα μπάτσο να πάει να μαζέψει μια συμμορία με καταδικαστική απόφαση η οποία ξυλοκοπούσε τον φύλακα της αποθήκης μας συνεχώς, 5 μπάτσοι κάναν εξακρίβωση στοιχείων και μπουζουριάσαν από το πουθενά ένα τύπο που μπήκε ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή/και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στην Ελλάδα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ (όπα... εκεί δεν κατάλαβαν ότι είχε καταδικαστικές απόφάσεις; ή έπρεπε να γίνει ενώπιον μεγαλύτερου κοινού;), για καταδικαστηκές απόφάσεις που είναι να γελάς... το υπέρέυστοχο  toy Club...ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ! και αυτός και ΠΑΟΚ.

3. έγινε το αυτονόητο.. ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ και έλα μίλα... ΔΩΣΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕ - ΠΡΑΣΙΝΑ - ΜΩΒίζιον και πες ότι θες μετά. άντε να τελειώνουμε μας γυρνάτε τα μυαλά...

Offline toy

• Αλλαγή
Αν είχαν αφήσει η νομικοί τον εντολέα τους χωρίς έλεγχο εκρεμμών ποινών, θα είχε εμφανισθεί νωρίτερα και δε θα περίμενε να πάρει τις διαβεβαιώσεις από την παλιοπαρέα ότι δεν θα του την κάνει κάποιος αμά τη εμφανίση του.
Κάτι που τελικά δεν τηρήθηκε από κάποιους...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bane

• Αλλαγή
τελικα μονο ενας τετοιος μπορει να  επιβιωσει σε αυτο το σωματειο....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

zagorakis

• Guest
Βγαίνει ο Φλωρίδης

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί σε λίγο ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος διανυκτέρευσε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο στον "Sport103FM" ο δικηγόρος του, το θέμα θεωρείται λήξαν καθώς ο Φλωρίδης (φωτό, που δημοσιεύτηκε στο σημερινό Metrosport και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο) εξαγόρασε την ποινή του και σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος. Προς το παρόν παραμένει στο κρατητήριο μέχρι να διευθετηθούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Φλωρίδης σκοπεύει να καταθέσει κατά τη διάρκεια της ημέρας τις απόψεις του σχετικά με τα όσα έγιναν χθες, αλλά και τις διαθέσεις του για την ΠΑΕ, με γραπτή δήλωση.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη δεν έγινε κανένα σχόλιο για την χθεσινή περιπέτεια του Φλωρίδη και ο Α.Σ. εξακολουθεί να του ρίχνει το μπαλάκι, περιμένοντας απτές αποδείξεις για τις προθέσεις του. "Η θέση μας είναι γνωστή, εφόσον θέλει να προχωρήσει, πρέπει να φέρει εγγυητική 5.000.000 ευρώ" έλεγαν μέχρι και πριν από λίγο οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης, στον Sport103FM :

"Η σύλληψη του δεν έχει να κάνει με όσα διαδίδονται κακοβούλως από κάποιους ανθρώπους, αλλά με το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Επειδή δε ζούσε στην Ελλάδα δε γνώριζε για τις αποφάσεις. Ο κ. Φλωρίδης πλήρωσε την εγγυητική και έχει κλείσει το νομικό κεφάλαιο. Το μόνο που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά για να αποφυλακιστεί.

Έχω και δήλωση του στην οποία αναφέρει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει στις επόμενες κινήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σύλληψη του, έγινε καθαρά για την αντιπαλότητα του με την πρώην γυναίκα του, ενώ αν γνώριζε για αυτές τις αποφάσεις θα τις είχε εξαγοράσει.

Το πρόβλημα είναι ποιος ενημέρωσε την Αστυνομία για την απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του για το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Οι αποφάσεις δεν είχαν κοινοποιηθεί στην Αττική που έχει δηλωμένη κατοικία ο κ. Φλωρίδης, αλλά ούτε και οι δικηγόροι του γνώριζαν κάτι".

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10134

zagorakis

• Guest
Ï ÇóáúÜäçò ãéá ôçí áíáêïßíùóç

Ìå áöïñìÞ ôçí áðüöáóç ðïõ ðÞñå ÷èåò ôï âñÜäõ ï ÁÓ ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé ó÷åôéêÝò ðëçñïöïñßåò ðïõ ìåôÝöåñå ôï PAOK24, ï óýìâïõëïò ôçò äéïßêçóçò ¢ëêçò ÇóáúÜäçò Ýêáíå äÞëùóç…

Ï ê. ÇóáúÜäçò óå äçëþóåéò ôïõ óôï PAOK24, ôüíéóå: «Ç áðüöáóç ôïõ 13ìåëïõò óõìâïõëßïõ ãéá ôï èÝìá ôùí åðåíäõôþí óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, åëÞöèç ïìüöùíá êáé ðÜñèçêå Ýðåéôá áðü ðñüôáóç ðïõ Ýãéíå áðü ôïí ê. ÌðåêéÜñç êáé ü÷é áðü ôïí ê. Ðáðáäüðïõëï üðùò áíáöÝñèçêå…».

Ôï PAOK24 öõóéêÜ êáé äçìïóéïðïéåß ôçí äÞëùóç ÇóáúÜäç åéäéêÜ áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ ï ßäéïò åðéêïéíþíçóå ìáæß ìáò êáé æÞôçóå êÜôé ôÝôïéï, ÷áñáêôçñßæïíôáò ìÜëéóôá ôï ðñïçãïýìåíï Üñèñï… ðñïùèçôéêü ãéá ôïí ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëï…

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=18&id=10135

zagorakis

• Guest
Ψάχνουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Φλωρίδη

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις καταδικαστικές αποφάσεις, αλλά παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση λόγω των ταξιδιωτικών του εγγράφων

Πριν από λίγο τελείωσε η περιπέτεια που είχε με την ελληνική δικαιοσύνη ο κ. Βασίλης Φλωρίδης. Ο υποψήφιος επενδυτής για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διανυκτέρευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την Πέμπτη (21/7) πλήρωσε το ποσό των 18.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στις ποινές που του είχαν επιβληθεί και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλέον δεν συνέτρεχαν λόγοι κράτησης του για τα συγκεκριμένα αδικήματα. Αυτήν τη στιγμή, όμως, βρίσκεται στο τμήμα αλοδαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ελέγχονται τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr το διαβατήριο το οποίο έχει στην κατοχή του ο κ. Φλωρίδης έχει λήξει το 2004 και το τμήμα αλοδαπών βρίσκεται σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της Αθήνας από όπου και εκδόθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανανέωση του και απλώς δεν το κουβαλάει μαζί του ο κ. Φλωρίδης.
Αν ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα ο κ. Φλωρίδης εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η θέση που θα πάρει ο κ. Φλωρίδης απέναντι στην απαίτηση του Α.Σ ΠΑΟΚ να προσκομίσει εγγυητική αξίας 5. εκ. ευρώ, προκειμένου να του δοθεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ.
Η φωτογραφία είναι από δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (21/7).

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/psaxnoyn_ta_taksidiwtika_eggrafa_toy_flwridh.1195212.html

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε δε γαμιεστε ολοι παρεα

ολα τωρα τα θυμηθηκανε?
συνορα ελεγχο δεν περασε? τωρα εληξε το ληγμενο εδω και 7(???) χρονια διαβατηριο?

αντε γαμω τα φουμαρα και τα παραμυθια σας

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα