Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 292204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ενα χαρρυ ποτερ πηγα να δω κ εγινε χαμος....χαχχαχααχ. τελικα καλα ειπα κατι κινειται... :joint: :joint: αλλα ρε παιδια λυστε μου απορια. απο τη μια θελουμε επενδυτη (κοινως λεφτα) απο την αλλη περιμενουμε να ναι αγιος? ποιος απο αυτους τους τυπους ειναι δηλαδη αγιος?? δε το λεω για υπερασπιση του φλωριδη, γενικα το λεω...ποιος πιστευει οτι υπαρχουν αγιοι λεφταδες-επενδυτες? μαλλον κανεις. ειδαμε και την προκοπη με την παναγια ζαγορακη....προσωπικα ως ΟΠΑΔΟΣ με το λαμογιο το μπατατουδη περνουσα πολυ καλυτερα...απο ολες τις αποψεις. χαχαχχαχαχαχ.
(ναι ναι ξερω, α ρε γουμενος που μου χρειαζεται! 1000 φορες γουμενος και 5.000 στην Τουμπα, που ξερουν τι κανουν εκει παρα αυτο το τωρινο τσιρκο του ζαγορακη το οποιο αλλωστε μας εξασφαλισε και τιτλους αυτα τα χρονια)
« Last Edit: July 20, 2011, 23:51:35 by maria-mtb »

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

μεγαλε καψιματια προεδρε,στον πουτσο σου χιονι....
μεσα σε χωσανε και χαβαλε κανεις..
μετα και απο αυτο εγω μαζι σου ειμαι!!!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
βλεπω να γινοντε σουιτες στην 4α για να καθετε ο προεδρας να βλεπει ματς  :smiley4: :smiley4:
ΠΑΟΚ παντου!!!

kostas4

• Guest
Κάποιες φορές τα σκουλήκια δεν είναι από την άλλη μεριά.

northeagle_4

• Guest
οσοι γραφεται οτι του την εστησε ο χοντρος πουστης,το ξερετε ή ειναι απλα υποθεση ?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

apostolos

• Guest
:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

μεγαλε καψιματια προεδρε,στον πουτσο σου χιονι....
μεσα σε χωσανε και χαβαλε κανεις..
μετα και απο αυτο εγω μαζι σου ειμαι!!!

Παρε τον ΠΑΟΚ χθες Μπίλαρε!

zagorakis

• Guest
ÐÝñáóå ç ðñüôáóç Ðáðáäüðïõëïõ

Ôï PAOK24 êáôáãñÜöåé Üãíùóôåò ëåðôïìÝñåéåò ôïõ óõìâïõëßïõ ðïõ Ýãéíå óôïí ÁÓ áñãÜ ôï âñÜäõ êáé ìåôáöÝñåé ôé Ýëåãå ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò óå óõãêåíôñùìÝíïõò ÐÁÏÊôóÞäåò Ýîù áðü êëåéóôü ãÞðåäï ôçò ïìÜäáò.

Êáô’ áñ÷Üò ïöåßëïõìå íá èõìßóïõìå üôé Þôáí 7 Éïõëßïõ üôáí ôï PAOK24 èõìÞèçêå êáé äçìïóßåõóå áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðïõ ðñïÝêõøå ôïí Éïýëéï ôïõ 2007. Ôüôå ñùôïýóáìå… «ôé Üëëáîå áðü ôüôå;».

Ç áíáêïßíùóç ôïõ 2007 áíÝöåñå: «Ôï Ä.Ó. ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ äéåõêñéíßæåé ðùò ïðïéïóäÞðïôå åíäéáöåñüìåíïò åðåíäõôÞò èá ìðïñåß íá óõíïìéëÞóåé ìáæß ìáò óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ (ÌéêñÜò Áóßáò - ÃÞðåäï Ôïýìðáò), ìüíïí áöïý ðñïçãïõìÝíùò ðñïóêïìßóåé åããõçôéêÞ åðéóôïëÞ ðïõ íá êáëýðôåé ôï ðïóü ôçò áýîçóçò ôïõ Ìåôï÷éêïý Êåöáëáßïõ. ÌÝ÷ñé åêåßíç ôç óôéãìÞ,  ìïíáäéêüò áëçèéíüò åðåíäõôÞò ôïõ ÐÁÏÊ ðáñáìÝíåé ï êüóìïò ôïõ. Êáé ãéá åìÜò, ï ÐÁÏÊ åßíáé ðÜíù áð üëá!
 Ôï Ä.Ó. ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ».

Ðáñþí ôüôå óôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ, ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò. Ðáñþí óÞìåñá óôçí äéïßêçóç ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ, ï ßäéïò Üíèñùðïò…

Ï ïðïßïò âÜóåé åîáêñéâùìÝíùí ðëçñïöïñéþí êáé ôþñá Þôáí åêåßíïò ðïõ ðñüôåéíå êáé ôçí óõãêåêñéìÝíç ëýóç-áðüöáóç ãéá ôï èÝìá ôùí åðåíäõôþí, áðüöáóç ðïõ áíáêïéíþèçêå ðñéí ëßãç þñá áðü ôïí ÁÓ.  Ðñüêåéôáé ìÜëéóôá ãéá ìßá ðñüôáóÞ ðïõ êáôÝèåóå óôï óõìâïýëéï ðñéí ìßá åâäïìÜäá, óôçí ðñïçãïýìåíç óõíåäñßáóÞ ôïõ.     

Áîßæåé íá áíáöåñèåß üôé óôï îåêßíçìá ôïõ óçìåñéíïý óõìâïõëßïõ ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò åíçìÝñùóå ôá ìÝëç ôçò äéïßêçóçò ãéá ôéò ìåóçìåñéáíÝò åîåëßîåéò. Ôïõò åßðå äçëáäÞ üôé ï Öëùñßäçò ðáñïõóßáóå ìßá óõóôáôéêÞ åðéóôïëÞ áðü ôñÜðåæá ôçò Ôïõñêßáò, ìÝóá óôçí ïðïßá áíáãñÜöïíôáí üôé Ý÷åé êáôáèÝóåéò äÝêá åêáôïììõñßùí åõñþ.

«Áöïý åßäáìå áõôü ôï Ýããñáöï åãþ ôïí ðßåóá, ìáæß êáé ï Âñýæáò, íá âÜëåé Üìåóá 500 ÷éëéÜäåò ãéá íá êÜíïõìå ìåôáãñáöÝò êáé áìÝóùò ìåôÜ íá îåêéíÞóåé ôïí Ýëåã÷ï» Ýëåãå áðüøå Ýîù áðü ôï ðáëáôÜêé ï ÊáôóáñÞò óå óõãêåíôñùìÝíïõò ÐÁÏÊôóÞäåò, áðáíôþíôáò êáé óå áõôü ôï åñþôçìá ãéá ôá 500 ÷éëéÜñéêá.

«Ïé óõíäåóìßôåò, ìáò Ýëåãáí ðñïóôáôÝøôå ôïí ÐÁÏÊ êáé üëïé åìåßò ðÞñáìå áõôÞ ôçí áðüöáóç ðïõ áðïôåëåß ìðïýóïõëá ãéá üðïéïí èÝëåé íá åíäéáöåñèåß…», ôüíéóå ï ðñüåäñïò ôïõ ÁÓ ðïõ åß÷å äßðëá ôïõ êáé ôïí ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëï, áëëÜ êáé Üëëïõò óõìâïýëïõò ôïõ åñáóéôÝ÷íç.

¸íáò áðü ôïõò öéëÜèëïõò, ôïí êÜëåóå íá åðéêïéíùíÞóåé Üìåóá ìå ôçí ðëåõñÜ Óá÷ðáôæßäç ãéá íá ôïõò åíçìåñþóåé. Ç ðñïóðÜèåéá Ýãéíå, áëëÜ áðÜíôçóç äåí ðñïÝêõøå…

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10127

kostas4

• Guest
ο παπαδοπουλος και η "επιτροπη διαφανειας" τον ελεγχο ποτε σκοπευουν να τον βγαλουν οπως υποσχεθηκε ο κατσαρης?

northeagle_4

• Guest
τρεχει ηδη 20 μερες και ολοι οι εκπροσωποι ΑΣ που ακουσα κατσαρη,φουτνατη κτλ λενε τελειωνουμε συντομα.... τπτ αλλο κωστα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
και σε αυτες τις 20 ημερες σημερα αποφασισε ο ασ οτι θελει εγγυητικη επιστολη ή σημερα καταλαβαν οι φλωριδηδες οτι θελει ο ασ εγγυητικη επιστολη

γελοιοι
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

zagorakis

• Guest
"Ο Φλωρίδης αποφασίζει για την εγγυητική"

Τι δήλωσε ο Γιώργος Σαχπαζίδης στο olaPAOK.gr σχετικά με τη νομική περιπέτεια του υποψήφιου αγοραστή του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και με το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά στην εγγυητική των 5 εκατομμυρίων ευρώ που ζήτησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Στο πλευρό του Βασίλη Φλωρίδη μέχρι αργά το βράδυ βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Σαχπαζίδης, προσπαθώντας να σηκώσει κομμάτι από το βάρος της νομικής περιπέτειας που περνάει από το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) ο πρώτος.
Γύρω στα μεσάνυχτα, και μετά από μεγάλη προσπάθεια, το olaPAOK.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Σαχπαζίδη, ζητώντας από αυτόν να σχολιάσει τόσο τα απογευματινά τεκταινόμενα, όσο και το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Σ., σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να προσκομίσουν εγγυητική τραπέζης ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Αναφορικά με την περιπέτεια του Βασίλη Φλωρίδη ο Γιώργος Σαχπαζίδης μας είπε: "Στον καθένα μπορεί να συμβεί αυτό! Είναι μια διένεξη με την πρώην σύζυγό του, βάσει της οποίας βγήκε απόφαση σε βάρος του Βασίλη Φλωρίδη, η οποία επιδόθηκε σε τόπο διαμονής άγνωστο προς αυτόν. Έτσι βρέθηκε διωκόμενος από τη δικαιοσύνη, για κάτι που δεν γνώριζε καν".
Όσο για το τι πρόκειται να κάνει η πλευρά του υποψήφιου αγοραστή του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν φυσικά ξεμπερδέψει από αυτή την υπόθεση, ο κ. Σαχπαζίδης απάντησε: "Όπως καταλαβαίνετε αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Φλωρίδη είναι να τελειώσει η περιπέτειά του. Εφόσον γίνει αυτό, θα αποφασίσει τι πρόκειται να πράξει σχετικά με την εγγυητική που ζητά η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αυτή τη στιγμή προέχει να δοθεί λύση στο παρόν θέμα, κάτι που θα γίνει αύριο (σ.σ. Πέμπτη 21/7) με την καταβολή του προστίμου".
Επιπλέον, σε ερώτηση που θέσαμε στον κ. Σαχπαζίδη για το αν για όλα τα παραπάνω έχει συζητήσει με τον Θανάση Κατσαρή, απάντησε καταφατικά: "Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Κατσαρή για την περιπέτεια του κ. Φλωρίδη και του εξήγησα τι συνέβη και πώς έχει η κατάσταση. Όσο για την εγγυητική δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, αλλά αυτό θα γίνει αφού πρώτα αποφασίσει ο κ. Φλωρίδης τι σκοπεύει να πράξει".

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/o_flwridhs_apofasizei_gia_thn_eggyhtikh.1194793.html

kostas4

• Guest
το υπουργειο οικονομικων να ελεγξεις σε 20 μερες βγαζεις πορισμα...μετα απλα μαγειρευεις τα νουμερα και καλυπτεις τρυπες.

14000 διαρκειας και δεν εχουν πληρωθει οι παιχτες για την περσινη σεζον ενω δεν εχουμε δωσει ουτε προκαταβολες για μεταγραφες.

σορρυ για το οφ τοπικ

baron

• Guest
«Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»

Ο Βασίλης Φλωρίδης εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία παίρνει θέση για τη σύλληψή του. Ο επίδοξος επενδυτής του ΠΑΟΚ, εμφανίζει μάλιστα διάθεση χιούμορ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10εκατ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου.

Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου.

Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»   

Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10126

ρε μαλακα φλωρίδη

αλλα αλάνια έχουν ρημάξει τον τόπο και τον γεντί κουλέ δεν τον είδαν ούτε σε Carte postale και εσύ πας μέσα για μια μαρτυρια?

Όνομα και πράμα είσαι με φαίνεται..

Offline toy

• Αλλαγή
Προκύπτουν κάποια ερωτήματα από τα χθεσινά...

Ποιο καλόπαιδο κανόνισε να τσακώσουν το βασιλάκη με την κουτσομπούρα στο στόμα ?
Ποιό καλόπαιδο ήξερε που την τρώγανε την κουτσομούρα?
Ποιό καλόπαιδο είχε τη δύναμη να πιέσει το μπάτσο για να μπουζουριάσει το βασιλάκη?
Ποιό καλόπαιδο ασκεί όλη αυτή τη δύναμη απλά για να μην εμφανισθεί ο βασιλάκης?
Ποιό καλόπαιδο από τα πολλά καλόπαιδα που χουν βάλει δάχτυλο στο βαζάκι με το μέλι κάνει τα κουμάντα?

Και κλείνω με ένα συμπέρασμα δικό μου αυτό το καλόπαιδο γιατί πήρε μπρος με το που ξεκίνησε η μουρμούρα για τους ελέγχους?
« Last Edit: July 21, 2011, 09:14:31 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

northeagle_4

• Guest
Nταξ ωραια τα σεναρια εχω και εγω 4-5 toy που προκυπτουν απο ενδειξεις και ειναι αρκετα αληθοφανες ,στην ουσια ομως αυτο που ενδιαφερει ειναι να εχει τα 5 εκ εγγυητικη ,να κανει τον ελεγχο και να μπει στην ομαδα.αν δεν το κανει ειναι μπατιρης και πουθενας ειδικα τωρα.
  εδω ξεφτυλιζεται ο ΠΑΟΚ με αυτους που κουβαληθηκαν και το ανυπαρκτο διχτυ προστασιας απο λαμογια της παε και του ΑΣ.επρπε να περσαει ενας χρονος να βαλουν επιτελους προυποθεσεις ποιος μπορει να συνομιλει ,τωρα για βιολιδιδες και αρχιδια τα ακουω ισως και να τα πιστευω αλλα 1) δεν ξερω αν ισχυουν, 2) η ουσια ειναι ο  ΠΑΟΚ εχω βαρεθει σωτηρες επενδυτες που τους εφαγε το συστημα και ετσι.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δε γράφω το όνομα - υποψία μου αλλά ας πούμε ότι όταν πεθάνει, θα είναι Γρήγορος στον Άδη. Δεν είναι και λίγο να σε απειλεί με μήνυση ο Δούκας του Γουεστμίνστερ ενώ συνήθισες αλλιώς. Υποψία, το ξαναλέω, ΔΕΝ έχω εσωτερική πληροφόρηση όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί βλέπω τα επόμενα 24ωρα να βγαίνει μέχρι και ο ψαράς της κουτσομούρας να μας λέει τι έχει στο μυαλό του.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tsag

• Αλλαγή
Η κωλοφυλλάδα αυτή έχει γερό δόντι στον ΑΣ απ'οτι φαίνεται.... ΆΝτε είδαμε επιτέλους και τα μούτρα του... Εμένα πάντως μου θυμίζει τύπο που πουλάει ζαρζαβάτια στην λαϊκή έξω από την Τούμπα... Αυτόν περιμένει ο αγαπητός μας πρόεδρος για να κάνει μεταγραφές? Για να καταλάβω κιόλας...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline toy

• Αλλαγή
North ενοείται ρε μεν ότι μιλάμε με υποθετικά και με ενδείξεις γιατί αν είχα στοιχεία και αποδήξεις θα τους είχαμε στήσει στον τοίχο ήδη.
Σε αυτή την κατάσταση που ζούμε τώρα βλέπω ότι έχει κινητοποιηθεί ένας μηχανισμός καρεκλοκένταυρων και δημοσιογράφων με σαφή εμπορικό προσανατολισμό με σκοπό το κέρδος σε συνδιασμό με τα λάθη και τις γκάφες της πλευράς σαχπατζίδη φλωρίδη που οδηγεί την ομάδα στο γκρεμό.
Ο άλλος είναι στις μαλβίδες και οι γνωστοί κατσαρίδες ζητούν λέει εγγυητική 5 μύρια, που αν πας και διαβάσεις λίγο ποιο πάνω στο τόπικ θα δείς ότι τέτοια εγγυητική δεν παίρνει σήμερα ούτε ο θόδωρος ο αγγελόπουλος χωρίς τη γιάννα.
Προς θεού δε λέω να το αφήσουν χύμα το πράγμα ούτε υποστηρίζω τον φλωρίδη και τον σαχπατζίδη ούτε τους ξέρω ούτε τους εμπιστεύομαι αλλά ρε γμτ έχει καταντήσει γελείο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...