Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 291651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Τελείως ΠΑΟΚ, ήτοι ρεμπετο-ροκεντρόλ καταστάσεις. Ξαναπωρώθηκα.

edit: Φλωρίδης strikes back

« Last Edit: July 20, 2011, 20:47:57 by egoist »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
στ'αρχιδια του οι μπατσοι και οι καμερες...  :'( :'( :'(

http://www.youtube.com/watch?v=-IE314QYDps (Embedding disabled, limit reached)
« Last Edit: July 20, 2011, 20:49:20 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
Του το είπαν ξεκάθαρα δεν χρειαζόμαστε άλλα λαμόγια έχουμε αρκετά...

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε bozik δεν βλεπεις οτι ηταν καρφωτη και προφανως απο καποιον μεσα απο τον ΠΑΟΚ?
αυτό ακριβώς λέω αδερφέ κώστα...απλά το λέω με δικά μου λόγια...συμφωνώ απόλυτα με lospsi ...και ξανατονίζω ότι ίσως τα λαμόγια μπλέξανε αυτή την φορα,με μεγαλύτερο λαμόγιο από αυτούς...εμείς τη φταίμε οι θεατες...

http://www.youtube.com/watch?v=BzW0JZMwFzc (Embedding disabled, limit reached)

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
[μπλα μπλα μπλα]... και τα υπόλοιπα σε μια μορφή LOΙ από σοβαρή τράπεζα που να λέει ότι ... [/μπλα μπλα μπλα]

Άλλο LOI και άλλο LOL. Μάλλον την άκουσε αλλιώς ο ταττουατζής και την έκανε σε ήχο πλάγιο δεύτερο.

Offline dave

• Αλλαγή
Του το είπαν ξεκάθαρα δεν χρειαζόμαστε άλλα λαμόγια έχουμε αρκετά...

ποιανου? του φλωριδη, του σαχπατζιδη η του βρυζα?

thomas

• Guest
Πάντως οι ποινές είναι για το αδίκημα της ψευδορκίας και εξαγοράσιμες.δεν είναι αυτό κριτήριο για την αξιοπιστία του επενδυτή.

ive4

• Guest
Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλ_
« Reply #7567 on: July 20, 2011, 21:47:40 »
Συνελήφθη ο Φλωρίδης

Ο υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης γιατί εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις

http://olapaok.gr/podosfairo/synelhfthh_o_flwridhs.1194505.html

Μια καταδικαστικη αποφαση για την γυναικα του  και οφειλη 12.000 Ε, που δεν ηταν σε γνωση του. Καθως κοινοποιηθηκε στην παλια του κατοικια.
Αυτο ισχυριζεται η πλευρα των επενδυτων.

Εδω οι καταδικες του.

http://www.baladoros.com/pdf/floridis_vasiliios_katadikes.pdf

Η αληθεια ειναι, οτι ειναι κλαιν μαιν..περιμενα τιποτα πιο βαρβατο.

Λοιπόν για να μη τα παίρνω, λέω να παρακολουθώ το απίστευτο σίριαλ και να το απολαμβάνω.
Κάποτε είπαμε που στον π..τσο φτάσαμε για σένα. Τώρα αναρωτιόμαστε τι άλλο στον π...τσο θα δούμε ακόμα!
Απίστευτη πλοκή έχει το σίριαλ των επενδυτών στον ΠΑΟΚ.
Μήπως το έγραψε ο Νίκος Φώσκολος ; Μήπως ο συγγραφέας που βάλαμε στην διοίκηση;

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΟ ΠΑΟΚ TV
Δύο καρδιές που χτυπούν παράφορα στις 2 αντικρυνές πλευρές του Αιγαίου.
Εκείνη, μια ελληνίδα που διψάει για τη μεγάλη στιγμή.
Εκείνος, ένας Τούρκος που η μοίρα θέλησε να είναι χριστιανός και Έλληνας, ριζωμένος εκεί, στις χαμένες πατρίδες.
Μαζί με το μεγάλο του οικογενειακό μυστικό και ένα τατουάζ που κανείς δεν είδε ποτέ. Και μια εγγυητική επιστολή που ποτέ δεν ήρθε.

Τετάρτη στις 7.15 αποκλειστικά στο ΠΑΟΚ TV

http://www.youtube.com/watch?v=9cbNXQN6XSw (Embedding disabled, limit reached)

northeagle_4

• Guest
ανακοινωσει απο ΑΣ σε λίγο θα λεει οτι απο δω και περα οποιος θελει να μιλησει για την αποκτησει της παε θα πρπει να προσκομιζει εγγυητικη 5εκ. λογικα σε λιγο θα βγει στα σαιτ.

northeagle_4

• Guest
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10119

Ολοκληρώθηκε πριν από λιγο το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, που συνεδρίασε για να αναλύσει τα δεδομένα της υπόθεσης Φλωρίδη. Τι αποφάσισε ο Ερασιτέχνης και τι αναφέρει η ανακοίνωση του...

Σ΄ αυτό το έκτακτο συμβούλιο η διοίκηση του Α.Σ. αποφάσισε να ζητήσει όχι μόνο από τον Φλωρίδη, αλλά από κάθε ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να προσκομίσει εγγυητική επιστολή ύψους 5.000.000 ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις και να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ :

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του σωματείου, αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και για λόγους διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτείται απ΄ αυτούς, για έναρξη συνομιλιών και παρουσίαση οικονομικών και άλλων στοιχείων της εταιρίας εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού ύψους 5.000.000 ευρώ»

Μ΄ αυτή την κίνησή του, ουσιαστικά ο Ερασιτέχνης ρίχνει το μπαλάκι σε όλους, όσοι μπορεί να ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ και εν προκειμένω ο Φλωρίδης, να επιβεβαιώσουν την οικονομική τους επιφάνεια και να δείξουν εμπράκτως αν το ενδιαφέρον τους είναι σοβαρό.

ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ

Τα μέλη του δ.σ. συγκεντρώθηκαν στα γραφεία και λίγο νωρίτερα είχαν ενημερωθεί για τη σύλληψη του ενδιαφερόμενου να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Τα δεδομένα αλλάζουν τώρα. Εμείς άλλα πράγματα ήρθαμε να συζητήσουμε, θα δούμε τι θα κάνουμε" ήταν το πρώτο σχόλιο του Θανασή Κατσαρή, μόλις έφτασε στα γραφεία.

Έξω από τα γραφεία, υπάρχουν και συγκεντρωμένοι οπαδοί, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει. Το PAOK24 είναι στα γραφεία του Ερασιτέχνη και θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

19.55 To συμβούλιο του Ερασιτέχνη μόλις ξεκίνησε...

20.10 Πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η συζήτηση, ζήτησαν να μιλήσουν με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί, που πήγαν στα γραφεία. "Εμείς θέλουμε να ηρεμήσει. Αν θέλουν αυτή οι άνθρωποι να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να φέρουν μια εγγυητική τραπέζας" ήταν το μήνυμα, που έστειλαν. Η απάντηση που δόθηκε από τον Θανασή Κατσαρή ήταν πως "το καταλαβαίνουμε, έπρεπε όμως να ακούσουμε και την άλλη πλευρά, για να μη λέει κανείς ότι εμείς αποτρέπουμε τους επενδυτές".

zagorakis

• Guest
"Θλιβερό ό,τι γίνεται με Φλωρίδη..."

Τι δήλωσε στο olaPAOK.gr ο νομικός εκπρόσωπος του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχετικά με την περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο τελευταίος με το νόμο

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Βασίλης Φλωρίδης μετά τη σύλληψή του κι όπως είναι φυσικό γίνεται προσπάθεια από το νομικό εκπρόσωπό του να βρεθεί κάποια λύση, ώστε να τελειώσει το δυνατόν συντομότερα η περιπέτεια του επίδοξου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το olaPAOK.gr εντόπισε τον Γιάννη Παπαγιάννη, τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον κ. Φλωρίδη, εν μέσω της προσπάθειάς του αυτής και ζήτησε από αυτόν να σχολιάσει τα τεκταινόμενα. Διάθεση για πολλή συζήτηση τέτοια ώρα, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπήρχε από την πλευρά του κ. Παπαγιάννη, παρά το γεγονός, όμως, δεν αρνήθηκε να κάνει κάποιο γενικό σχόλιο γύρω από την υπόθεση.

"Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει. Είναι πραγματικά θλιβερό ό,τι γίνεται με τον κ. Φλωρίδη, να συνθλίβεται με αυτόν τον τρόπο στα τετριμμένα της ελληνικής πραγματικότητας ένας άνθρωπος, ο οποίος ήρθε με σκοπό να βοηθήσει έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά εμμέσως και την οικονομία της χώρας, ρίχνοντας στην αγορά πολλά χρήματα", δήλωσε ο κ. Παπαγιάννης.

Για να συμπληρώσει: "Αυτά για τα οποία κατηγορείται ο κ. Φλωρίδης δεν είναι καθόλου υψίστης σημασίας, όπως παρουσιάζονται. Είναι παλιές, ξεχασμένες υποθέσεις, οι οποίες λύνονται με καταβολή χρημάτων. Πρέπει να σημειώσω μάλιστα ότι κανείς δεν ειδοποίησε τον κ. Φλωρίδη για τις υποθέσεις αυτές, που σημαίνει ότι βρέθηκε προ απροόπτου".

Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του Βασίλη Φλωρίδη, ο νομικός εκπρόσωπός του δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι... "θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεση".

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/thlivero_o_ti_ginetai_me_flwridh.1194676.html

zagorakis

• Guest
«Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»

Ο Βασίλης Φλωρίδης εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία παίρνει θέση για τη σύλληψή του. Ο επίδοξος επενδυτής του ΠΑΟΚ, εμφανίζει μάλιστα διάθεση χιούμορ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10εκατ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου.

Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου.

Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»   

Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10126

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
 :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

μεγαλε καψιματια προεδρε,στον πουτσο σου χιονι....
μεσα σε χωσανε και χαβαλε κανεις..
μετα και απο αυτο εγω μαζι σου ειμαι!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καποιος θελει να αναλαβει τον ΠΑΟΚ, το απογευμα γινεται εκτακτο ΔΣ γι'αυτο τον λογο, ο ενδιαφερομενος τρωει σε εστιατοριο της πολης και τον δενουν οι μπατσοι για κλαιν μαιν κατηγορια, με αποτελεσμα να μεινει μεσα τουλαχιστον μεχρι αυριο το μεσημερι.
Εμενα γιατι μου βρωμαει ασχημα σκουλικοδουλια;   ::)  ::)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
o εν αναμονη παραιτησης αντιπροεδρος του ασ ειναι σκουληκι ρε συ σκαικλαντ;ρε μην παραπληροφορειτε τον λαο

Offline savage republic

• Βασικός
Κάποιες φορές τα σκουλήκια δεν είναι από την άλλη μεριά.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **