Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
φιλε μου κ για τους 2 λογους δε θελω. το ηθικο μερος ειναι λιγο τρεχα γυρευε, αλλα βασικα δεν υπαρχει μεγαλυτερη καβλα απο το να κραζεις αλλοθρησκους αθηναιους που περηφανευονται για τα εκατομυρια των ιδιοκτητων τους και να τους αντιπαραβαλεις οτι εγω και ο συνοπαδος μου ειμαστε ο ΠΑΟΚ.
τωρα για το αλλο, ο κινδυνος απο εμπλοκη μυστηριων τυπων ειναι υπαρκτος κ πολλαπλος. δεν υπαρχει λογος νομιζω καν να αναφερω πιθανα κινητρα εμπλοκης που μονο το καλο του ΠΑΟΚ δεν εχουν ως γνωμονα.

για το στοχο του ρεπορταζ αδιαφορω και συμφωνω μαζι σου οτι μπορει να ναι αυτος. παντως στα στοιχεια που αναφερει για σαχπαντζιδη δε τα βγαλε ουτε το γκολ ουτε το εθνος, εχουν βγει απο εξεταστικες και ρεπορταζ αλλων πολυ πιο πριν.

τελος για το τελευταιο που λες, εχεις δικιο, αλλα μη μου πεις οτι δε παει το μυαλο σου σε πιθανους τροπους βρωμικης συνεργασιας σαχπαντζιδη φλωριδη ΑΝ τα κινητρα του σαχπαντζιδη δεν ειναι αγνα. και συμφωνω σαυτο που λες οτι δινει 3 χρονια, αρα αυτο κατι λεει για τα κιντρα του, αλλα ειπαμε, εγω προσωπικα φυσαω κ το γιαουρτι.

το γηπεδο ακομα να αναφερθει στις συζητησεις παντως..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

αλλα ειπαμε, εγω προσωπικα φυσαω κ το γιαουρτι.

και πολυ καλα κανεις

Offline Català

• Αλλαγή
3-4 παρατηρησούλες, μήπως βοηθήσω την κουβέντα:

-κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς παίζεται, ποιος ακριβώς είναι μπλεγμένος πού, πολλώ δε μάλλον τι σκοπεύει να κάνει στον ΠΑΟΚ όποιος μπει. Καλύτερα να μη μιλάει κανείς με πολλή σιγουριά λοιπόν

-το αν είναι κάποιοι άλλοι βρώμικοι, πιο βρώμικοι από τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τον ΠΑΟΚ ή ακόμα και οι πιο βρώμικοι του σύμπαντος, δεν μειώνει το γεγονός της βρωμιάς του Σαχπατζίδη (ως παράδειγμα τον φέρνω) ή του κάθε Σαχπατζίδη ή Φλωρίδη. Το ίδιο ισχύει και για το επιχειρούμενο μπλέξιμο του Ζαγοράκη στα στημένα και τη σκόπιμη σύγχυση που δημιουργούν. Πράγματι πάνε να τα βάλουν όλα σε έναν αχταρμά, πράγματι δεν θα έγραφαν τίποτα σε ανάλογες περιπτώσεις γαυροβάζελων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να δεχθούμε εκπτώσεις αξιοπρέπειας (αν υπάρχει κάτι μεμπτό), επειδή οι άλλοι είναι 100 φορές πιο πούστηδες ή επειδή οι αρδ το βγάζουν επειδή περιμένουν τον ΠΑΟΚ στη γωνία

-το αν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λόγο για να πιστέψουμε ή όχι κάτι, ειδικά στην μπουρδελοχώρα αυτή. Με αυτή τη λογική και ο θείος κρόκους και πολλοί άλλοι είναι αρσακειάδες

-στην παρούσα φάση θα έπρεπε να κοιτάμε τι συσχετισμοί επικρατούν στον χώρο των μέσων σε συνάρτηση πάντα με τους επιχειρηματίες που βρίσκονται από πίσω. Είναι αστείο να πιστεύουμε ότι μπροστά στο ενδεχόμενο να μπουν κάποιοι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν συμφέροντα τα οποία έχουν θορυβηθεί αποκλειστικά για ποδοσφαιρικούς λόγους, επειδή φοβούνται τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια (χωρίς να αποκλείεται φυσικά αυτά να αποτελούν πράγματι παράπλευρες συνέπειες)

Πάντως προσωπικά δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω, δεν έχω σαφή εικόνα και περιμένω να δω τι παίζει γενικά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1)Υπαρχει?

2)Και αν υπαρχει...αυτος θα ειναι? Βλεπω οτι διοικηση θα ασκουν οι αφοι Σαχπα..δε πιστευω να υπαρχει καποιος τοσο καταπληκτικος και φανταστικος που απλα θα χωνει το χερι στην τσεπη και θα ναι μπροστα ολοι εκτος απο αυτον..

3)Το ποστ θα το γραφα οπως και να χει σημερα, διαπιστωσα ομως και αλατοπιπερα απο εθνος μερια..καταρχας μη τσιμπαει κανεις οτι αν χαλασει η φαση θα ειναι επειδη οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δε γουσταρουν αυτον και Σαχπα που ναι χωμενοι σε διαφορες υποθεσεις.

4)Υπαρχει?

5)Ο κ.Ζαγορακης θα υπαρχει?

6)Αν ο κ.Ζαγορακης θα υπαρχει, καλημερα θα ανταλασσει με τον κ. Βρυζα? Θα υπαρχει ..συννενοηση?

Μεχρι χτες ρε ημουν αισιοδοξος..στο λαιβ τα λεγαμε..σημερα ευτυχως διαπιστωσα οτι ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ , χρονια τωρα και δεν βρεθηκε στο σωτηριον ετος 2011, λιγο πριν καταστραφει ο κοσμος το 12, ενας χωσαδας. Που το στηριζω? Βαλε ρε 2 μυρια να τρεξουμε την ομαδα και βαζεις τα αλλα 5 μετα βρε χωσαδα...δε θα σε παρει κανεις την παε...υπαρχεις ομως?

Μη κανετε ερωτησεις..το μελλον θα δειξει.  

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ αν ήμουν φλωρίδης ή σαχπατζίδης την δευτέρα αντί για δύο εκατομύρια όπως είπαν για μεταγραφές θα έβαζα 4. Το θέμα στην όλη φάση είναι τι προθέσεις υπάρχουν για την ομάδα, γιατί και ο κόκκαλης ήταν χωμένος παντού σε σκάνδαλα αλλά τον γαύρο δεν τον χρησιμοποίησε μόνο για να καλύπτει τον κώλο του. Και χρήμα έβαζε και γήπεδα τον έκανε, και προπονητικά και τα πάντα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Η τελευταια προταση σου...ειναι τουλαχιστον λαθος φιλε Τασο. Τον γαυρο τον χρησιμοποιησε για τα συμφεροντα του, δημιουργωντας και στελεχωνοντας ουσιαστικα στρατο (απο καναλια μεχρι ιντρακομ) κρατωντας ομηρο το ελληνικο κρατος με εκβιασμους και εκανε ενα γηπεδο το οποιο ανηκει στον Καραισκακη ΕΠΕ και οχι στον γαυρο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το ξέρω ότι τα έκανε όλα αυτά, εγώ εννοώ πως ούτε τους χρέωσε ούτε φεύγοντας ήταν για διάλυση ο γαύρος όπως έκανε με μας ο μπάτμαν, άλλωστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει κανείς που μπαίνει επειδή αγαπάει το άθλημα???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 :book: :book: :book: :book: :book: :book: :book:

Το κακο ειναι οτι ειναι πολλα τα ερωτηματικα. Το δευτερο κακο ειναι οτι οταν εχεις μια ανοιχτη ΑΜΚ οποιος θελει βαζει τα φραγκα, δεν ρωταει κανεναν και παιρνει τα κλειδια.Ουσιαστικα παμε με βαρκα την ελπιδα οτι δεν θα μας βγει σε κακο η ολη η ιστορια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
"Το δρόμο της δικαιοσύνης"

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης, με δήλωση του σε εφημερίδα, προαναγγέλλει τη νομική αντίδραση του πάνω στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος"

Δημοσίευμα με πολλές ανακρίβειες και ψεύδη χαρακτηρίζει το ρεπορτάζ της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας "Έθνος" που αναφέρεται στον ίδιο, ο Γιώργος Σαχπατζίδης σύμφωνα με τα "Σπορ του Βορρά".

Μάλιστα, ο 60χρονος επιχειρηματίας με δήλωση του στην εφημερίδα, τονίζει: "Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, απλά πως όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των "Σπορ του Βορρά", μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης θα αναλάβει την υπόθεση και θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές τόσο από τον ίδιο τον Γιώργο Σαχπατζίδη όσο και τους γιους του Δημήτρη και Γιώργο σε βάρος του συντάκτη του ρεπορτάζ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/to_dromo_ths_dikaiosunhs.1167937.html

Τελιδη ποιος τη χαρη σου..θα γνωριστεις και καλυτερα με την οικογενεια Σαχπατζιδη... :tsigaro: Α και μια που θα τα πειτε απο κοντα ρωτα τους και ποιος ειναι και αυτος ο αγνωστος ομογενης εκ Κωνσταντινουπολης να μας γραψεις στο επομενο σου ''ρεπορταζ'' (το οποιο πιθανολογειται να ειναι το ετος 2070)... :laugh:

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Εμείς ορκωτούς λογιστές θα βάλουμε να ελέγξουν τους "επενδυτές" ????
Σε περίπτωση αποχώρησης τους κάποια στιγμή από την παε θα δεσμεύονται με κάποιο τρόπο νομικά δεν ξέρω πως ότι τα όποια χρέη αν υπάρχουν στην παε θα μεταβιβαστούν σε αυτούς???
Γτ αν είναι να έρθουν να ρίξουν 50 μυρια 100 200 και μας αφήσουν και με τόσα χρέη έτσι επενδυτής γίνομαι και γω.....
Και αν αγαπάν τόσο τον Π.Α.Ο.Κ. και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικα για αυτό υπάρχουν και οι χορηγίες και οι δωρεές και ότι άλλο θέλεις...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Γι' αυτό υπάρχει η Επιτροπή Διαφάνειας κανονικά. Η οποία Επιτροπή στελεχώνεται από τον ΑΣ, ξέρετε, αυτόν που έχουμε κλασμένο. Δεν ειρωνεύομαι κάποιον εδώ αλλά όλους μας.

Όσο για το Σαχπατζίδη, δεν αμφιβάλλω ότι το άρθρο στο 'εθνος' που διάβασα κι εγώ χθες δε θα γραφόταν ποτέ για υποψήφιο επενδυτή στο ποκ ή έστω δε θα γραφόταν με τόσο αφοριστική διάθεση. Το θέμα είναι να μη δεχτεί και άλλο διοικητικό τρύπημα η ομάδα και αυτό είναι ζήτημα ελέγχου. Πάντοτε η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν μήπως γίνουμε όντως γαυροβαζελοχάνουμα του βορρά και ξέρετε καλά τι εννοώ, όχι τις πίπες των αλλόθρησκων αλλά μια βρώμικη ομάδα της οποίας τη βρωμιά επικροτούν οι φίλαθλοί της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ακούμε "επενδυτής" και να τρέχουμε στα βουνά. Θέλω να πιστεύω (αφέλεια; ) ότι θα ψαχτούν καλά οι της ΠΑΕ πριν οριστικοποιηθεί η όποια συμφωνία.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
Σαχπατζίδη, μπες μέσα και μη μασάς. Γάμησε τα αθηναϊκά τους ιδρωμένα κωλαράκια.

kostas4

• Guest
το θεμα ειναι οτι οποιος θελει βαζει 7εκατ και παιρνει την ομαδα και 7 εκατ κανει μονο ο βιερινια.

το μεγαλυτερο λαθος του ζαγορακη ειναι οτι τοσα χρονια δεν εφτιαξε τους απαραιτητους μηχανισμους που θα κρατησουν μακρια τον καθε τυχαιο-λαμογιο. ισως φταιμε και εμεις που δεν πιεσαμε προς αυτη τη κατευθυνση και το μονο που μας ενδιαφερει ειναι οι μεταφραφες

αυτο δεν το γραφω για τον σαχπατζιδη ή τον φλωριδη αλλα γενικα.

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
:book: :book: :book: :book: :book: :book: :book:

Το κακο ειναι οτι ειναι πολλα τα ερωτηματικα. Το δευτερο κακο ειναι οτι οταν εχεις μια ανοιχτη ΑΜΚ οποιος θελει βαζει τα φραγκα, δεν ρωταει κανεναν και παιρνει τα κλειδια.Ουσιαστικα παμε με βαρκα την ελπιδα οτι δεν θα μας βγει σε κακο η ολη η ιστορια.
+1
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται ΑΜΚ ανοιχτη, ουτε εχουμε και καλη πειρα απο σωτηρες επενδυτες
Θα μου πεις τι να κανεις; Το κανεις ηδη! μπραβο σε ολους οσους αγορασαν διαρκειας (δεν σωζωμαστε οικονομικα) αλλα με καλη οικονομικη πολιτικη και με καλες πορειες στην ευρωπη, προσελκυεις σοβαρους επενδυτες. Μακαρι να μας βγει
ΠΑΟΚ!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Το άρθρο ειναι ουσιαστικά αντιγραφή απο προηγούμενο άρθρο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ (δημοσίευση 6/6/2010) που είχε βγεί παλιότερα και αναφερόταν στην εμπλοκή του Σαχπαζίδη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και τις στενες του σχέσεις με τον Τσοχατζόπουλο.
Απλά στο άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ έχει τις σάλτσες απο τις πρόσφατες εξελίξεις.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=335743

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Υποτιθεται οτι 6-7 ζεστα εκατομμυρια ειναι σοβαρο τεκμηριο πραγματικου ενδιαφεροντος. Ε απο εκει και περα αν ειναι λαμογιο ο ταδε επενδυτης και πώς θα το καταλαβουμε εγκαιρα δεν εχει να κανει με τις διαδικασιες αλλα με την εγρηγορση διοικησης και κοσμου. Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο μπερδεμενος νιωθω για το θεμα αν και δεν ειμαι γενικα αντιθετος στην ιδεα του επενδυτη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

zagorakis

• Guest
Αύριο ανακοίνωση Φλωρίδη, αναμένεται δήλωση Σαχπατζίδη

Αύριο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά ζητήματα, σε ό, τι αφορά τους υποψηφίους επενδυτές. Ο Γιώργος Σαχπατζίδης θα μεταβεί στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Βασίλη Φλωρίδη, τον άνθρωπο που θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φλωρίδης θα προβεί και σε μια γραπτή τοποθέτηση σχετικά με το ενδιαφέρον του για την ομάδα, ενώ σε λίγη ώρα ενδέχεται να βγάλει ανακοίνωση ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει στο πρόσφατο δημοσίευμα του Έθνους για τον ίδιο και τους δύο γιους του.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9655

zagorakis

• Guest
"Θορύβησε κάποιους η εξεύρεση επενδυτή"

Ποιες είναι οι διευκρινίσεις που δίνει ο Γιώργος Σαχπατζίδης με γραπτή ανακοίνωσή του για το δημοσίευμα του "Έθνους". Τι λέει για την προοπτική επένδυσης του Βασίλη Φλωρίδη στον ΠΑΟΚ και το επιχειρηματικό μέγεθος του Κωνσταντινουπολίτη

"Σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας το "Έθνος της Κυριακής" της 3ης Ιουλίου 2011 έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Πράγματι, κλήθηκα ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου όπως και εκατοντάδες πολίτες, χωρίς να έχω καμία άμεση ή έμμεση σχέση με "σκάνδαλο", όπως το γνωρίζουμε όλοι και τίποτα περισσότερο.

2. Τα ποσά που έωλα και συκοφαντικά που αναφέρονται στο ως άνω δημοσίευμα αφορούν πωλήσεις ακινήτων και προκύπτουν αδιάσειστα από συγκεκριμένες συμβολαιογραφικές πράξεις.

3. Όσον αφορά την περίοδο της ενασχόλησής μου με το συγκρότημα των εφημερίδων "Μακεδονία-Θεσσαλονίκη" τονίζω ότι ουδέποτε εκδιώχθηκα ή "κυνηγήθηκα" νομικά από λοιπούς μετόχους, αλλά αντιθέτως υπήρχε υπόλοιπο οφειλόμενο τίμημα από την πώληση των μετοχών μου, για την είσπραξη του οποίου κινήθηκα νομικά και μετά από απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο στο συμβόλαιο πώλησης των μετοχών μου, όπου εν τέλει δικαιώθηκα, εισπράττοντας έτσι, μέρος του οφειλόμενου σε μένα τιμήματος μετά από συμβιβασμό.

4.Προφανώς η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία. Η δική μου προσπάθεια έγκειται στο να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τον κύριο Βασίλη Φλωρίδη, επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα, με στόχο την καθαρή και δίκαιη κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σαχπατζίδης"   

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/dieykriniseis_saxpatzidhs_gia_to_dhmosieyma_toy_ethnoys.1169324.html

zagorakis

• Guest
"Αναλόγως με τις εξελίξεις, θα ενεργήσουμε"

Στάση αναμονής τηρεί (και) η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στην ενδεχόμενη εμπλοκή των Φλωρίδη και Σαχπαζίδη στα διοικητικά και οικονομικά πράγματα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Τι δήλωσε στο olaPAOK.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής

Φουριόζοι εμφανίστηκαν πριν δέκα περίπου ημέρες οι Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπαζίδης στο "ασπρόμαυρο" προσκήνιο, κάνοντας γνωστό το ενδιαφέρον τους για την οικονομική και διοικητική εμπλοκή τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έκτοτε, ακολούθησε νομικός και οικονομικός έλεγχος από εκπροσώπους της πλευράς των υποψήφιων αγοραστών του 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς, όμως, άλλου είδους εξέλιξη να έχει προκύψει. Επιπλέον, από την πλευρά τους δεν έχει γίνει τίποτε γνωστό σχετικά με το αποτέλεσμα αυτού του ελέγχου, όπως και με ποιον τρόπο ενδιαφέρονται να προχωρήσουν -αν όντως ενδιαφέρονται να προχωρήσουν.

Όπως είναι γνωστό, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ως επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, για όλα όσα ενημερώθηκε ο ίδιος από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών ότι σκοπεύουν να πράξουν και ουσιαστικά του πέταξε το μπαλάκι. Ως πρόεδρος διοίκησης διορισμένης από το Πρωτοδικείο, καθ' υπόδειξη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, δεν μπορεί να πάρει θέση για το τι μέλλει γενέσθαι στην ΠΑΕ, εφόσον εμφανιστεί αγοραστής των μετοχών, οπότε η ευθύνη έχει περάσει στη "μάνα" του συλλόγου, δηλαδή στον Α.Σ..

Ο Κατσαρής από την πλευρά του έχει ήδη ενημερωθεί στις αρχές της περασμένης εβδομάδας από την πλευρά των υποψήφιων αγοραστών για τις προθέσεις τους, πέραν τούτου, όμως, καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε, ούτε άλλη επικοινωνία έχει γίνει.

"Αν υπάρχει κάτι, θα βρεθεί"

Ερωτώμενος από το olaPAOK.gr τη Δευτέρα (4/7) ο Θανάσης Κατσαρής σχετικά με το θέμα, απάντησε: "Από την πρώτη στιγμή που συνομιλήσαμε με τους υποψήφιους αγοραστές, αυτό που τόνισα προς την πλευρά τους ήταν πως ό,τι είναι να πράξουν, πρέπει να το πράξουν γρήγορα, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την ερχόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα, όμως, δεν έχω άλλη ενημέρωση από την πλευρά τους, σχετικά με το πώς προχωράνε και τι σκέφτονται τελικά να πράξουν, παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες".

Για να προσθέσει, δίνοντας ταυτόχρονα απάντηση σχετικά με το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιώργου Σαχπαtζίδη και τι αντιδράσεις αυτό προκάλεσε στους "ασπρόμαυρους": "Εμείς, ως διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, γενικώς περιμένουμε τις εξελίξεις. Εφόσον υπάρξουν εξελίξεις και αναλόγως ποιες θα είναι αυτές, θα ενεργήσουμε. Ως διοίκηση του Ερασιτέχνη, όταν και στο παρελθόν προέκυψαν υποψήφιοι αγοραστές, κάναμε έρευνα σχετικά με τους ενδιαφερόμενους και όποτε κρίναμε ότι έπρεπε, κάναμε παρέμβαση. Και τώρα γίνεται σχετική έρευνα, ώστε να πληροφορηθούμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι αγοραστές των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σίγουρος ότι αν υπάρχει οτιδήποτε, θα βρεθεί. Μας ενδιαφέρει ο σύλλογος να έχει καλό μέλλον και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για το διαφυλάξουμε αυτό".     

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/analogws_me_tis_ekselikseis_tha_energhsoyme.1168962.html

zagorakis

• Guest
«Μπαίνω στον ΠΑΟΚ»

Αυτό αναμένεται να είναι το «ζουμί» της ανακοίνωης που αναμένεται να βγάλει σήμερα ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο υποψήφιος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ θα αναφέρει επίσης τη θέλησή του να επενδύσει στην ομάδα και να την οδηγήσει σε τίτλους.

Πάντως όλοι αναμένουν με ενδιαφέρουν τη σχετική ανακοίνωση, μια κι ακόμη δεν έχει εμφανιστεί δημόσια ο Φλωρίδης, παρά μόνο στις συναντήσεις με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Θανάση Κατσαρή. Επιπροσθέτως πρέπει να κινηθούν πολύ γρήγορα οι όλες κινήσεις προκειμένου να μπορέσει να φτιαχτεί (και μέσω των μεταγραφών) η ομάδα και να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της 28ης Ιουλίου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9672