Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 297451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Σήμερα γράφει στα ΣΠΟΡ ότι η τρέχουσα ΑΜΚ θα κυρηχθεί άκυρη εξ αιτίας ενός λάθους της ΠΑΕ στην όλη διαδικασία όπως ακριβώς έγινε και σε μία από τις τελευταίες ΑΜΚ. Αυτό δηλαδή σημαίνει πως πρέπει να γίνει νέα γενική σενέλευση μετόχων ,να προκυρηχθεί νέα αύξηση και πάει λέγοντας ζήσε Μάη μου δηλαδή.
Καλά ρε αχαρακτήριστοι περιμένατε την τελευταία μέρα για να βγάλετε άκυρη την αύξηση? Είναι δυνατόν τόσο γελοίοι να είστε?
Ακόμη και πραγματικό λάθος να έγινε και όχι εσκεμένο κατόπιν εορτής είστε αξιοθρύνητοι ρε!
Και πιο πλύ εσύ ρε παπάρα Ζαγολίλι που έσερνες στο Μπέο μη τυχόν και παρεξηγηθεί το παρτάλι μαζί σου.
Ρε παπάρα όταν είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ δε σέρνεις ρε γελοίε υποτακτικέ ανθρωπάκο!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Νεαπολιτη ΑΙΣΧΟΣ οι χαρακτηρισμοι σου!

Εχεις δικαιο ΦΥΣΙΚΑ να κραζεις για το λαθος, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και μαλιστα οταν εχει ξανασυμβει, δεν ξερω ποιος ειναι υπευθυνος γι αυτο, δειχνει ιδιαιτερη τσαπατσουλια και πρεπει να ζητηθουν ευθυνες, αλλα με τετοιους χαρακτηρισμους....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
εαν ισχυει αυτο τοτε ή δεν μπορουμε να μιλαμε για λαθος ή αυτος που το εκανε πρεπει να φυγει απο την παε

η ελλαδα καιγεται και ο κοσμος αγοραζει μαζικα τα διαρκειας, σεβαστειτε τον επιτελους

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Νεαπολιτη ΑΙΣΧΟΣ οι χαρακτηρισμοι σου!

Εχεις δικαιο ΦΥΣΙΚΑ να κραζεις για το λαθος, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και μαλιστα οταν εχει ξανασυμβει, δεν ξερω ποιος ειναι υπευθυνος γι αυτο, δειχνει ιδιαιτερη τσαπατσουλια και πρεπει να ζητηθουν ευθυνες, αλλα με τετοιους χαρακτηρισμους....

Φίλε μου ο τύπος με έχει βγάλει έξω από τα ρούχα μου.
Αν ήξερες και κάποια πράγματα ίσως αναθεωρούσες και σύ.
Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα τα ακούσει και στα ίσια ο παπάρας.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Σήμερα γράφει στα ΣΠΟΡ ότι η τρέχουσα ΑΜΚ θα κυρηχθεί άκυρη εξ αιτίας ενός λάθους της ΠΑΕ στην όλη διαδικασία όπως ακριβώς έγινε και σε μία από τις τελευταίες ΑΜΚ. Αυτό δηλαδή σημαίνει πως πρέπει να γίνει νέα γενική σενέλευση μετόχων ,να προκυρηχθεί νέα αύξηση και πάει λέγοντας ζήσε Μάη μου δηλαδή.
Καλά ρε αχαρακτήριστοι περιμένατε την τελευταία μέρα για να βγάλετε άκυρη την αύξηση? Είναι δυνατόν τόσο γελοίοι να είστε?
Ακόμη και πραγματικό λάθος να έγινε και όχι εσκεμένο κατόπιν εορτής είστε αξιοθρύνητοι ρε!
Και πιο πλύ εσύ ρε παπάρα Ζαγολίλι που έσερνες στο Μπέο μη τυχόν και παρεξηγηθεί το παρτάλι μαζί σου.
Ρε παπάρα όταν είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ δε σέρνεις ρε γελοίε υποτακτικέ ανθρωπάκο!
ειναι καλο να μιλας οταν γνωριζεις κατι.οταν εχεις αγνοια γιατι πραγμα μιλας τζαμπα χανεις το χρονο σου και γελοιοποιεισαι φυσικα.
Την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου την αναλαμβανει αναδοχος εταιρια επενδυτικη.δεν την κανει ο ζαγορακης.καταλαβαινω οτι εχεις ενα θεμα προσωπικο μαζι του, δεν ξερω πι8ανως να εχετε να χωρισετε κατι, δεν με αφορα εν πασει περιπτωσει.
αν ο αναδοχος και για την ακριβεια η υπαλληλος εκανε ενα λαθος δεν φταιει η ΠΑΕ, αν ομως εσυ κρινεις οτι εν μεσω κρισης η ΠΑΕ πρεπει να κανει θεμα και να απολυθει ενας υπαλληλος οκ παω πασο. αν και απο τι βλεπω και διαβαζω εσυ γενικως εχεις ενα θεμα που να βρεις κατι να κραξεις το ζαγορακη.θα το ξεπερασεις καποια στιγμη

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ρε σεις μου λέτε ότι δεν ξέρω τι λέω ρε γαμώτο.
Λοιπόν επειδή μου τα σπάσατε τώρα,η αύξηση ήταν άκυρη από την αρχή διότι για να γίνει η συγκεκριμένη αύξηση ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.Επειδή όμως δεν τηρούμε τις πρϋποθέσεις δεν πήραν έγκριση και την ξεκίνησαν χωρίς άδεια.
Αν σήμερα ο Φλωρίδης ήθελε να βάλει τα λεφτά πολύ απλά δεν μπορούσε.
Τώρα αναγκαστικά πρέπει να δοθεί παράταση και στη συνέχεια να κλείσει η αύξηση και να αοίξει καινούρια όπως είπα και παραπάνω.
Όσο για σένα Georget όταν κάνεις ΑΕ και η εταιρία στην οποία έχεις αναθέσει την αύξησή σου τα κάνει 2 φορές σκατά τότε ποιος θα φταίει? Εσύ που είσαι αφεντικό ή  οι μαλάκες που προσέλαβες για να σου κάνουν τη δουλειά 2 φορές σκατά? Αυτό από μόνο του σε γελοιοποιεί Georget.
Όταν αναφέρεσε σε αυτά που γράφω σε παρακαλώ να προσέχεις γιατί όπως βλέπεις εσύ είσαι ο γελίος.
Επίσης αν δεις προϋγούμενα ποστ μου θα καταλάβεις ότι όπως γράφω αυτά που πιστεύω ότι κάνει λάθος ο Ζαγοράκης,  γράφω και επικροτώ κιόλας και τα καλά.
Δύο φορές γελοίος λοιπόν.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε πλακα μου κανεις?εχεις καμια σχεση με ΑΕ?δηλαδη ο φλωριδης πρεπει να γινεται αυξηση για να μπει?αν βαλει δηλαδη αυριο 7 εκ ευρω και τα μετοχοποιησει μετα απο ενα διμηνο θα αλλαξει τιποτα? για το ακυρη μπορω να σε απαντησω αλλα δε συμφερει τον ΠΑΟΚ να στο απαντησω παμπλικ.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Το αν μπορεί και με ποιους τρόπους να μπει ο φλωρίδης στην ΠΑΕ είναι άλλο θέμα ,εσύ μού έγραψες ολόκληρο κατεβατό και με είπες γελοίο γιατί όπως είπες δεν ήξερα τη έλεγα όσον αφορά το καταλογισμό της ευθύνης για το λάθος της ΑΜΚ.
Τώρα αυτό που μου τσαμπουνάς για το πώς μπορεί να μπεί ο φλωρίδης στην ΠΑΕ τί σχέση έχει μπορείς να μου πεις?
Εγώ με ΑΕ δεν έχω καμία σχέση, αλλά αυτά που μαθαίνω δεν χωράνε αμφισβήτηση.
Από εδώ και πέρα όποιος μιλάει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να έχει δική του ΑΕ και να έχει τελειώσει και harvard για να μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματα του georget που σε θέματα ΑΕ είναι ειδήμων.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
δυστυχως πρεπει να σου απαντησω. μια αυξηση κεφαλαιου που δεν κλεινει δεν μπορει να επαναλαμβανεται επ αοριστον.  3 φορες μπορεις να την κανεις. μετα πρεπει η να βρεις οτι εγινε κατι λαθος για να την ακυρωσεις και να εχεις δικαιωμα ή να κλεισεις το μαγαζι. ελπιζω να σε καλυψα.και δεν σε ειπα γελοιο.σε ειπα να γελοιοποιηθεις.

υγ ειδημων δεν ειμαι.αλλα σε ολους εχεις να καταλογισεις και κατι ξερεις δεν ξερεις αυτο που σχολιαζεις.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Είπα εγώ ότι πρέπει να επαναλαμβάνεται επ αόριστον?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
oxi eipes οτι ειναι ασχετοι ως σχετικος που εισαι.και 2 φορες λαθη και το σκυλι του μπεου και δυο αβγα τουρκιας.ελεος.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
100 εκατομύρια περίπου έσοδα  σε 4 χρόνια από το υστέρημά σας ρε και είμαστε και 5 εκατομύρια μέσα.
Δηλαδή τι θέλετε ρε για να ξυπνήσετε ορισμένοι?
Τουλάχιστον βουλώστε το ρε και μην μας πουλάτε επίπεδο και μην παίζετε με την τρέλα μας ρε γαμώτο.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Ελα οικονομολογε πες ,αφου ξερεις.ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ?ελα πες.

Αν δεν σου αρεσουν αποψεις μη τις επιβαλλεις με ενα βουλωστε το.Ριξε επιχειρηματα και το κουβεντιαζουμε.

Παντως αυτο το ξυπνηστε ,κοιμαστε εσεις οι πολλοι -προβατα και εμεις οι λιγοι ξερουμε εχει ρευμα.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
καλα εγω δεν εγραψα για να ξεκινησει μαχη εδω μεσα.εγραψα απλα επειδη τυγχανει να εχω α.ε και ξερω 2 πραγματακια.απλα δε συνεχιζω την κουβεντα γιατι κατελειξε εκει που καταληγει παντα τον τελευταιο 1 μισι χρονο και γι αυτο μειναμε εδω μεσα τρεις και ο κουκος. οταν φτανουμε στα επιχειρηματα ερχεται το βουλωστε το.ξυπνηστε κλπ κλπ.ενταξει ρε μαγκες συνεχιστε να μιζεριαζετε να λετε αλαν νταλων.και δεν τελειωσα κανενα χαρβαρντ ουτε εχω προσωπικα με κανεναν σας, και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω. απλα εδω μεσα ακουγονται απιστευτα πραγματα που αν καποια στιγμη καποιος που θιγεται απο την χι εταιρια ζητησει τα στοιχεια σας για να αποδειξετε αυτα που λετε θα φωναζετε λευτερια στα αδερφια μας. ναι λευτερια αλλα εχουμε φτασει στο αλλο ακρο. εχουν γινει 2 ελεγχοι ορκωτων λογιστων ασχετων με την ΠΑΕ για πωληση. γινεται ελεγχος καθε  3 μηνες απο ορκωτους. εχει μπει και επιτροπη παλι απο τον ΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ κατι μεμπτο εκτος απο 2 3 εδω μεσα.νταξει ειπαμε καλη η αντιπολιτευση και το λεω εγω που οταν εκανα κριτικη εδω μεσα το πρωτο ετος και το 2 ζαγορακη με λεγατε εσεις οι ιδιοι με λεγατε εγκαθετο.ελεος.ριλαξ.

Offline t.b

• Αλλαγή
πάντως εγώ δεν είδα πουθενά να έγραψε τις λέξεις έφαγε και πρόβατο..

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ελα οικονομολογε πες ,αφου ξερεις.ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ?ελα πες.

Αν δεν σου αρεσουν αποψεις μη τις επιβαλλεις με ενα βουλωστε το.Ριξε επιχειρηματα και το κουβεντιαζουμε.

Παντως αυτο το ξυπνηστε ,κοιμαστε εσεις οι πολλοι -προβατα και εμεις οι λιγοι ξερουμε εχει ρευμα.

Γιατί αν σου πώ θα καταλάβεις τι ακριβώς σου λέω?
Έτσι και αλλιώς καταδικασμένος είσαι.

giannis80

• Guest
Tα συνολικά έσοδα (μικτά) της ΠΑΕ τα πρώτα 3 χρόνια της σημερινής διοίκησης, σύμφωνα με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς, είναι 53 εκατ. Και άλλα 25 εκ. την περσινή χρήση που τελειώνει αύριο, όπως μας παρουσίασαν στη συvεντ. τύπου, μας κάνουν 78 εκατ. συνολικά έσοδα (μικτά, τα πάντα μέσα) την 4ετια.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
καλα εγω δεν εγραψα για να ξεκινησει μαχη εδω μεσα.εγραψα απλα επειδη τυγχανει να εχω α.ε και ξερω 2 πραγματακια.απλα δε συνεχιζω την κουβεντα γιατι κατελειξε εκει που καταληγει παντα τον τελευταιο 1 μισι χρονο και γι αυτο μειναμε εδω μεσα τρεις και ο κουκος. οταν φτανουμε στα επιχειρηματα ερχεται το βουλωστε το.ξυπνηστε κλπ κλπ.ενταξει ρε μαγκες συνεχιστε να μιζεριαζετε να λετε αλαν νταλων.και δεν τελειωσα κανενα χαρβαρντ ουτε εχω προσωπικα με κανεναν σας, και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω. απλα εδω μεσα ακουγονται απιστευτα πραγματα που αν καποια στιγμη καποιος που θιγεται απο την χι εταιρια ζητησει τα στοιχεια σας για να αποδειξετε αυτα που λετε θα φωναζετε λευτερια στα αδερφια μας. ναι λευτερια αλλα εχουμε φτασει στο αλλο ακρο. εχουν γινει 2 ελεγχοι ορκωτων λογιστων ασχετων με την ΠΑΕ για πωληση. γινεται ελεγχος καθε  3 μηνες απο ορκωτους. εχει μπει και επιτροπη παλι απο τον ΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ κατι μεμπτο εκτος απο 2 3 εδω μεσα.νταξει ειπαμε καλη η αντιπολιτευση και το λεω εγω που οταν εκανα κριτικη εδω μεσα το πρωτο ετος και το 2 ζαγορακη με λεγατε εσεις οι ιδιοι με λεγατε εγκαθετο.ελεος.ριλαξ.

Και επειδή αρκετοί από εμάς τυχαίνει να συνεργαζόμαστε με μεγάλες Α.Ε και ορκωτούς λογιστές, σου λέω ότι αυτά που γράφεις δεν αρκούν για να απαλλάξουν τη διοίκηση ζαγοράκη.
Αντίθετα κατά την άποψη πολλών, πολλά ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί επαρκώς από τη διοίκηση ζαγοράκη (ψάξτε τα σχετικά τόπικ αν δεν βαριέστε), και αυτό για μένα αρκεί για να μην τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν έχω σκοπό να τους κλείσω φυλακή ούτως ή άλλως.
Πάντως παραείναι απλοϊκή η σκέψη ότι κάποιοι έχουν προσωπικά με το ζαγοράκη

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

Και επειδή αρκετοί από εμάς τυχαίνει να συνεργαζόμαστε με μεγάλες Α.Ε και ορκωτούς λογιστές, σου λέω ότι αυτά που γράφεις δεν αρκούν για να απαλλάξουν τη διοίκηση ζαγοράκη.
Αντίθετα κατά την άποψη πολλών, πολλά ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί επαρκώς από τη διοίκηση ζαγοράκη (ψάξτε τα σχετικά τόπικ αν δεν βαριέστε), και αυτό για μένα αρκεί για να μην τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν έχω σκοπό να τους κλείσω φυλακή ούτως ή άλλως.
Πάντως παραείναι απλοϊκή η σκέψη ότι κάποιοι έχουν προσωπικά με το ζαγοράκη
τι δεν αρκει μια και συνεργαζεσαι?ειχε τη δυνατοτητα να καλυψει την αυξηση και δεν το εκανε? :) :) :)
ενταξει πλεον παμε στο θεμα του κομικου.για τον νεαπολιτη βεβαια δεν εχω κανεναν ενδιασμο.ειναι ΠΑΟΚ ή μαλλον ΠΑΟΚΑΡΑ.εσενα παλι δε σου δινω και πολλες πιθανοτητες.τι να απαλλάξει την διοικηση ζαγορακη.για ανελυσε το μας μιας και εχεις παρτιδες με μεγαλες α.ε. γιατι για να εχεις παρτιδες με μεγαλες α.ε μονο λογιστης μπορει να εισαι.ειδαλλως δε γινεται να εχεις παρτιδες με τα λογιστηρια μεγαλων α.ε. σε ακουω λοιπον με μεγαλη χαρα.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Για να διορθώσω κάτι από αυτά που έγραψα,η αύξηση είναι άκυρη όχι λόγο της μη έγκρισης από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού αλλά από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς η οποία ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες για το ότι η αύξηση είναι άκυρη.
Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι δεν έγινε εσκεμένο λάθος για να μην βάλει χρήματα ο Φλωρίδης,σημαίνει όμως και αυτόματα ότι όταν έλεγε ο ζαγοράκης τόσο καιρό ότι μπορεί όποιος θέλει να βάλει χρήματα έλεγε μαλακίες είτε εσκεμένα είτε λόγο βλακείας.
Για να εξηγήσω λίγο ποιο σωστά το λόγο που η ΑΜΚ είναι άκυρη : Όταν έγινε γενική συνέλευση για την προκύρηξη νέας αύξησης η απόφαση που πάρθηκε από τη γενική συνέλευση ήταν για τέτοιου τύπου άυξηση ( δεν μπορώ τώρα να εξηγήσω τι τύπου γιατι θα νυχτώσουμε) η οποία για να εγκριθεί είχε σαν απαραίτητη προϋπόθεση τον έλεγχο της ΠΑΕ από ορκοτούς της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.Στην ΠΑΕ σαν χαιβάνια που είναι το παίξανε έξυπνοι και πήγαν να περάσουν αυτόν τον τύπο της αύξησης με πλάγιο τρόπο πραγμα που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωσή της πριν λίγες μέρες.
Για αυτό το λόγο έριξα την ευθύνη αποκλειστικά στην ΠΑΕ .