Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/330822.html

Ôï ó÷Ýäéü ôïõ áíÝëõóå ï Öëùñßäçò óôïí ÊáôóáñÞ
Ðïëýùñç åíçìåñùôéêÞ óõíÜíôçóç ìå ôïí ðñüåäñï ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ åß÷å ç ðëåõñÜ ôùí õðïøÞöéùí íÝùí åðåíäõôþí óÞìåñá Ôñßôç (28/6) óôçí Èåóóáëïíßêç.
Óôçí óõíÜíôçóç ðáñÝóôçóáí, ðëçí ôïõ ÊáôóáñÞ, ï ÆÞóçò Âñýæáò, ï Âáóßëçò Öëùñßäçò êáé ï Ãéþñãïò Óá÷ðáôæßäçò ìå ôïõò äõï ãéïõò ôïõ. Ïé õðïøÞöéïé åðåíäõôÝò îåêáèÜñéóáí óôïí ÊáôóáñÞ üôé èá ôïðïèåôÞóïõí– ôåëéêÜ – åöôÜ åêáôïììýñéá åõñþ óôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ, ðáßñíïíôáò ôï 50,01% ôùí ìåôï÷þí. Ôá Ýîé åêáôïììýñéá åõñþ èá ôá âÜëåé ï õðïøÞöéïò íÝïò ìåãáëïìÝôï÷ïò Âáóßëçò Öëùñßäçò êáé ôï Ýíá åêáôïììýñéï ç ïéêïãÝíåéá Óá÷ðáôæßäç.

Åßðáí áêüìá óôïí ðñüåäñï ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç üôé ï ó÷åäéáóìüò ôïõò ðñïâëÝðåé ôïí ó÷çìáôéóìü áñ÷éêÜ äéïßêçóçò Ðñùôïäéêåßïõ ìÝ÷ñé íá ñõèìéóôïýí ôá ÷ñÝç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôï äçìüóéï. ¼ðùò Ý÷ïõìå áðïêáëýøåé áðü ôçí áñ÷Þ ôçò õðüèåóçò, ãéá ðñüåäñïò êáé äéåõèýíïí óýìâïõëïò ðñïáëåßöåôáé ï Öëùñßäçò, ìå äõï áíôéðñïÝäñïõò ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç ìå ôïí ÆÞóç Âñýæá, ï ïðïßïò êáé óôçí óçìåñéíÞ óõíÜíôçóç Þôáí äßðëá óôïõò õðïøÞöéïõò íÝïõò åðåíäõôÝò. Ç ðáñáßôçóÞ ôïõ áðü ôçí ÅèíéêÞ ïìÜäá äåß÷íåé ôçí âåâáéüôçôÜ ôïõ ãéá ôçí ïëïêëÞñùóç ôçò óõìöùíßáò êáé ôçí ìåôÜâáóç ôïõ ÐÁÏÊ óå íÝï éäéïêôçóéáêü êáèåóôþò.

Ç ðëåõñÜ ôùí íÝùí åðåíäõôþí åßðå áêüìá óôïí ÊáôóáñÞ üôé ï ïéêïíïìéêüò Ýëåã÷ïò ëïãéêÜ èá ïëïêëçñùèåß ìÝóá óå Ýíá ðåíèÞìåñï êáé ôçí åñ÷üìåíç âäïìÜäá èá ðñáãìáôïðïéçèåß ç áãïñÜ ôùí ìåôï÷þí, äéüôé Ý÷ïõí åðßãíùóç ôçò êáôÜóôáóçò êáé ãíùñßæïõí êáëÜ êáé ïé ßäéïé ðùò üëá ðñÝðåé íá ãßíïõí ðïëý ãñÞãïñá ãéá íá ðñï÷ùñÞóåé êáé ï áãùíéóôéêüò ó÷åäéáóìüò ôçò ïìÜäáò. ¹äç áðü óÞìåñá óõíåñãÜôçò ôïõ Öëùñßäç ðÞãå óôç Ôïýìðá êáé îåêßíçóå ôïí ïéêïíïìéêü Ýëåã÷ï.

Ï ÊáôóáñÞò áðïêüìéóå èåôéêÝò åíôõðþóåéò áðü ôçí óõíÜíôçóç ìå ôïí Öëùñßäç (ôïí Óá÷ðáôæßäç ôïí ãíþñéæå), âëÝðïíôáò üôé ðñüêåéôáé ãéá Ýíáí Üíèñùðï ðïõ Ý÷åé ó÷Ýäéá êáé õøçëÝò âëÝøåéò ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé äåí åßíáé áðëÜ Ýíáò åðåíäõôÞò, áëëÜ êÜðïéïò ðïõ åßíáé óõíáéóèçìáôéêÜ äåìÝíïò ìå ôçí ïìÜäá. Åßíáé åíäåéêôéêü üôé ï ðñüåäñïò ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç äéáðßóôùóå éäßïéò üììáóé ðùò ï Öëùñßäçò Ý÷åé Ýíá ôáôïõÜæ ìå ôï äéêÝöáëï óôïí þìï ôïõ, åäþ êáé 40 ÷ñüíéá, üðùò ôïõ åßðå ï ßäéïò.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δεν ξερω αν φαω παπα, αλλα αρχιζω να ψηνομαι μαγκες....
Πολυ καλο για να ειναι αληθινο αλλα αν ειναι... αν οντως ο ανθρωπος αυτος θελει (οπως λενε) απλα να βγαλει την γκαβλα του τωρα στα 59 του, και παει το θεμα οπως λεγεται... τοτε απλα επιτελους θα ερθει η ωρα μας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Στον καιρο αυτο που διανυουμε που δεν υπαρχει σαλιο και βλεπεις για παραδειγμα ασπιρινες και Αγγελοπουλους να παιρνουν πουλους και να μην βαζουν σεντ, ειναι πραγματικα εκπληκτικο και αξιο αποριας αυτο αν γινει...

Λεφτας (οπως φαινεται το φυσαει το χρημα, οχι μαλακιες) και ΠΑΟΚτσης...Οντως και γω δυσκολευομαι να το πιστεψω...Αλλα ολα δειχνουν οτι αυτη τη φορα θα γελασει το χειλακι μας μαλλον..Και παμε γι αλλα μετα...

υγ. Ενα ακομα θετικοτακο και αξιο αποριας επισης ειναι οτι δεν υπαρχει φωτογραφια του ουτε για δειγμα ακομα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εμένα με κάνει εντύπωση που το μόνο που ακούγεται που θέλουν να κάνουν είναι ομάδα, να πληρώσουν το άνοιγμα και να ρυθμίσουν τα χρέη. Ούτε για γήπεδα, ούτε για καρατάσους, ούτε φουρνέλα που όποιος εμφανιζόταν δεν έλεγε ΠΑΟΚ γήπεδο έλεγε
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω θα κανω μια τελειως αλλοιωτικη αναλυση, σε αλλο στυλ απο οτι μιλαω και κρινω συνηθως.
Εγω θα σταθω σε κατι που χλευαστηκε εδω μεσα. Μιλαω για το τατου, που λενε πως το χει 40 χρονια. Εμενα κατι μου λεει οταν ενας χτυπησε τατου πριν απο 40 χρονια, και μαλιστα στην Κωνσταντινουπολη. Δεν μιλαμε για μια μοδα του σημερα, εμενα αυτο μου δειχνει ενα feeling. Ο  συγχωρεμενος ο γλομπος με ελεγε για το δικεφαλο που χτυπουσανε ολοι μαζι παρεα στου Τζιμη. Μεσα σε εκδρομες χτυπημα στο στηθος ή στο χειλος μεσα. Μου ελεγε τι νοιωθανε. Με επιανε δεος κι ανατριχιλα. Δε λεω οτι δεν πρεπει να ψαχθουν οι προθεσεις, η οικονομικη κατασταση, το ποθεν εσχες του Φλωριδη και ολα τα αλλα πολιτικαλυ και ικονομικαλυ κορρεκτ, ουτε οτι ειναι εγγυηση ενα τατου. Αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι σε μενα προσωπικα λεει κατι. Ετσι απλα, χωρις καμμια αποδειξη ή επιχειρημα. Σε αλλους μπορει να μη λεει τιποτα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει να βγάλει ΠΑΟΚτσηδιλίκι αν επενδύσει τελικά. Χορτάσαμε ΠΑΟΚτσάκια... Θέλω έναν επιχειρηματία που θα σέβεται τους εκατοντάδες χιλιάδες "πελάτες". Η τρέλα και το ΠΑΟΚτσηδιλίκι είναι δική μας υπόθεση, η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ το ίδιο. Ε τώρα αν έχει και ο επενδυτής αγάπη για την ομάδα, μιλάμε για το ιδανικό.

Περιμένω να δω πώς θα καταλήξει η υπόθεση. Είμαι αρκετά επιφυλακτικός.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Suicidal

• Βασικός
υγ. Ενα ακομα θετικοτακο και αξιο αποριας επισης ειναι οτι δεν υπαρχει φωτογραφια του ουτε για δειγμα ακομα...

Αυτό το γεγονός άλλους μπορεί και να τους τρομάζει όμως....  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Λες?  ;D Βλεπαμε τη μουτσουνα του Σαββιδη, τη βλακοφατσα και καρικατουρα Καμπανη και των αλλων καραγκιοζηδων φορα παρτιδα και δωστου διαφημηση και εβλεπες και ενιωθες οτι ειναι τελειωμενες ιστοριες...Εδω γινεται κατι για πρωτη φορα στην ιστορια μας...Ακουγεται μονο το ονομα, γινονται συναντησεις και συζητησεις με ΠΑΕ και ερασιτεχνη και δεν υπαρχει καμια διαρροη φωτογραφιων...Δωθηκε εντολη προφανως για κατι τετοιο και δειχνει οτι υπαρχει σοβαροτητα αν μη τι αλλο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Συμφωνω με ολους σας. Εκεινο ομως που θα με ψησει για τα καλα, θα ειναι το αν τσονταρουν χρημα αμεσα για να κινηθει η ομαδα αμεσα στο μεταγγραφικο παζαρι. Και δεν θελω ουτε κινησεις εντυπωσιασμου ουτε αεροδρομια. Θελω να δω την ομαδα να ενισχυεται με καλους παικτες ακομα και αν τα διαδικαστικα της αποκτησης των μετοχων δεν εχουν ολοκληρωθει.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Λες?  ;D Βλεπαμε τη μουτσουνα του Σαββιδη, τη βλακοφατσα και καρικατουρα Καμπανη και των αλλων καραγκιοζηδων φορα παρτιδα και δωστου διαφημηση και εβλεπες και ενιωθες οτι ειναι τελειωμενες ιστοριες...Εδω γινεται κατι για πρωτη φορα στην ιστορια μας...Ακουγεται μονο το ονομα, γινονται συναντησεις και συζητησεις με ΠΑΕ και ερασιτεχνη και δεν υπαρχει καμια διαρροη φωτογραφιων...Δωθηκε εντολη προφανως για κατι τετοιο και δειχνει οτι υπαρχει σοβαροτητα αν μη τι αλλο...

Δωθηκε εντολη να μην υπαρχει φωτογραφια του και σε ολοκληρο το διαδικτυο?  :gruebel:

Υ.Γ. Εχω φαει τρελο σκαλωμα με τις φωτο,το ομολογω... :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ξερω γω? Δεν μπορω να βρω αλλον λογο που συμβαινει αυτο...Γιατι οι δημοσιογραφοι θα τον εχουν δει σιγουρα...Λες να ειναι αορατος? Κανα φαντασμα? Η' να ειναι ενα φανταστικο προσωπο? ;D

Offline skyclad4

• Αλλαγή
μπορει να ειναι σαν το βασιλια του μαγιω απο τη σουηδια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Ξερω γω? Δεν μπορω να βρω αλλον λογο που συμβαινει αυτο...Γιατι οι δημοσιογραφοι θα τον εχουν δει σιγουρα...Λες να ειναι αορατος? Κανα φαντασμα? Η' να ειναι ενα φανταστικο προσωπο? ;D

kaiser soze

jmjyiannis

• Guest
Μπορεί το διαδικαστικό κομμάτι να απομένει για να ολοκληρωθεί η επένδυση του Βασίλη Φλωρίδη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει άμεσα.
Στο σημερινό ραντεβού του Φλωρίδη με τον Κατσαρή, ο Ζήσης Βρύζας, μετέφερε το φόβο για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα, αφού τα διαδικαστικά θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Φλωρίδης και Σαχπατζίδης από την πλευρά τους, άναψαν το «πράσινο φως» στον Βρύζα να τρέξει το μεταγραφικό μαζί με τον Κωνσταντινίδη και αυτοί θα πληρώσουν ανεξάρτητα από το πώς κυλούν οι άλλες διαδικασίες.

Άλλο ένα δείγμα ότι ο Φλωρίδης είναι αποφασισμένος να επενδύσει και πλέον απομένει να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9499&t=1

Αυτό μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ για την ακρίβεια...

Offline blue_eyes

• Βασικός
αυτη την φορα πιστευω και εγω οτι κατι υπαρχει πραγματικα.. μακαρι γιατι τους χρειαζομαστε, θα ειναι μια ανασα οικονομικη αλλα και μια ανανεωση για τον συλλογο

υγ πουλεν που την ξετρυπωσες ρε θηριο την φωτο; ψαχνω 2 μερες στον γουγλη για φωτο και αρθρα αλλα τιποτες

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
νταξ αν πέσει μπαγιόκο χωρίς να αρχίσουν τα: τα βάζουμε τώρα για να γίνει εκείνο και μετά το άλλο μπορεί να αρχίσω να αισιοδοξώ και εγώ. μέχρι να δούμε φως ας αναλωθούμε στις αναλύσεις. τσάμπα είναι.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Εγω θα κανω μια τελειως αλλοιωτικη αναλυση, σε αλλο στυλ απο οτι μιλαω και κρινω συνηθως.
Εγω θα σταθω σε κατι που χλευαστηκε εδω μεσα. Μιλαω για το τατου, που λενε πως το χει 40 χρονια. Εμενα κατι μου λεει οταν ενας χτυπησε τατου πριν απο 40 χρονια, και μαλιστα στην Κωνσταντινουπολη. Δεν μιλαμε για μια μοδα του σημερα, εμενα αυτο μου δειχνει ενα feeling. Ο  συγχωρεμενος ο γλομπος με ελεγε για το δικεφαλο που χτυπουσανε ολοι μαζι παρεα στου Τζιμη. Μεσα σε εκδρομες χτυπημα στο στηθος ή στο χειλος μεσα. Μου ελεγε τι νοιωθανε. Με επιανε δεος κι ανατριχιλα. Δε λεω οτι δεν πρεπει να ψαχθουν οι προθεσεις, η οικονομικη κατασταση, το ποθεν εσχες του Φλωριδη και ολα τα αλλα πολιτικαλυ και ικονομικαλυ κορρεκτ, ουτε οτι ειναι εγγυηση ενα τατου. Αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι σε μενα προσωπικα λεει κατι. Ετσι απλα, χωρις καμμια αποδειξη ή επιχειρημα. Σε αλλους μπορει να μη λεει τιποτα.

Το τατού είναι βέβαιο οτι είναι Δικέφαλος ΠΑΟΚ ? γιατί κάτι μου λέει οτι είναι ο Δικέφαλος της Ορθοδοξίας.
Σαν Κων/πολίτης και έχοντας απο παλιά σχέσεις με το Πατριαρχείο και πιστός εμένα εκεί πάει το μυαλό μου.
Θα κάνει και κάτι χαρές ο Οικουμενικός που έλεγε οτι προσεύχεται για να βρούμε επενδυτη αν μας πάρει ο εχθρός του.  ;D

Offline dave

• Αλλαγή
χαρες  και πανυγηρια βλεπω και παλι για το ενδεχομενο πωλησης ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. δε θα επεκταθω περαιτερω καθε φορα τα ιδια λεω οταν σκαει νεο ονομα, μονο ενα θα πω

ο εν λογω ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ περιμενει να βγαλει απο καπου? ΑΠΟ ΠΟΥ? πως θα αποδοσει δλδ η επενδυση ΠΑΟΚ? για γελια αυτο το ενδεχομενο.
αρα παμε σε αλλες εξηγησεις οπως, ειναι ΠΑΟΚτσακι αρρωστο η παει για λαμογια, η απλα για λεζαντα.
το πρωτο ενδεχομενο, δυσκολο. ελαχιστοι ειναι αυτοι που χωνουν σε ομαδες και χανουν προσωπικα τους λεφτα απο απλη καβλα. εμεις ελπιζουμε ακομα να πετυχουμε αυτο το χωσαδα, οπως και ο λαος γενικοτερα ελπιζει να βρει τον 'πεφωτισμενο ηγετη'...εγω ειμαι υπερ των αλλων λυσεων.
επισης, χομο πολυ πιθανο αυτο που λεει ο hkp για το δικεφαλο...

τωρα αν ειναι για λαμογια η λεζαντα, για γηπεδο δεν εχει ακουστει ακομα, το περιμενω προσωπικα απο μερα σε μερα. οι διασυνδεσεις παντως του σαχπατζιδη και η προσωπικη του διαδρομη εμενα με ανησυχουν. για τον αλλο δε ξερω τπτ.