Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο Βασιλοπουλος μολις ειπε πως ο Φλωριδης ειναι στη διαδικασια μεταφορας 6 εκατομμυριων απο Τουρκια σε Ελληνικη Τραπεζα, για να μπουν στην ΑΜΚ.

Πολλα εχουν δει τα ματια μας, ειναι ομως η πρωτη φορα που το πιστευω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
Ο Βασιλοπουλος μολις ειπε πως ο Φλωριδης ειναι στη διαδικασια μεταφορας 6 εκατομμυριων απο Τουρκια σε Ελληνικη Τραπεζα, για να μπουν στην ΑΜΚ.

αίντε πάλι ! "φτου" και από την αρχή

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Έρχονται τα χρήματα για την Α.Μ.Κ στην ΠΑΕ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επένδυση από τους επιχειρηματίες που θέλουν να ενισχύσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο Βασίλης Φλωρίδης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την μεταφορά κεφαλαίων στην χώρα μας.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Sport 103", ο Βασίλης Φλωρίδης, αναμένεται να μεταφέρει κεφάλαια από την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα.

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης, είναι να έρθει... ζεστό χρήμα στην χώρα μας, προκειμένου να μπει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, πιθανότατα την Δευτέρα, θα γίνει ο έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ, από καθηγητή Πανεπιστημίου και ορκωτό λογιστή. Την ίδια μέρα, αναμένεται να συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τους Φλωρίδη-Σαχπατζίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Σαχπατζίδης, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ φυσικά δεν λείπει και ο Ζήσης Βρύζας.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/erxontai_ta_xrhmata_gia_thn_a_m_k_sthn_pae.1125125.html

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Σωπάτε ρε παιδιά κίνησε τις διαδικασίες για να μεταφέρει 6 ολόκληρα εκατομύρια ? Ανατρίχιασα
Με τι θα τα μεταφέρει ? με τον τρένο ? θα βάλουν μέσα το μπαούλο με τον χρυσό ?  :lol:

Offline tsag

• Αλλαγή
Υπομονή μερικές μέρες... Όλα θα φανούν στην πράξη είτε είναι παπάς είτε όχι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
εις το ονομα του πατροοοοος!!!! κυριε ελεησον κυριε ελεησον

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Οποιος βρει στοιχεια ή εστω μια φωτοφραφια (οχι του εισαγγελεα  :'( ) του χοσαδα απο την Πολη κερδιζει φανελα σαλπι με αφιερωση
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Να σημειωθεί παρακαλώ (όχι πως παίρνω το μέρος κάποιων ) ότι για να μεταφέρεις ένα ποσό μεγάλο από Τουρκία ή από οποιοδήποτε κράτος της ανατολής δν είναι διαδικασία του στυλ θέλω να στείλω 1000 ευρώ στο παιδί μου στην αγγλία , παιρνάνε από διάφορους ελέγχους
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
τελικα το τατου ειναι χενα :smiley4: :smiley4: :smiley4:

bati δεν ξερω για το ταττου αλλα το νιμου ειναι θανατος :-*

αυτη τη φορα ειμαι πιο εσιοδοξος απο καθε αλλη...αντε να δουμε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

ive4

• Guest

Πολλα εχουν δει τα ματια μας, ειναι ομως η πρωτη φορα που το πιστευω

Και ο Ιβάν Σαββίδης μετέφερε εκατομύρια ευρώ στην Ελλάδα, αλλά αντί να τα βάλει στον ΠΑΟΚ τα έβαλε στον Μασούτη  :P

Ίσως κι εγώ να χαιρόμουν αν ερχόταν ένας επιχειρηματίας με λεφτά, αλλά σκέφτομαι ότι όσες φορές ήρθαν μεσσίες και <<έβαζαν λεφτά>> έφυγαν και μας τριπλασίαζαν τα χρέη. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα ένας διαχειριστής των δικών μας χρημάτων, παρά ένας που βάζει πχ 5 μύρια για να πάρει μετοχές και την άλλη μέρα τα παίρνει πίσω και διοικεί πάλι με τα δικά μας λεφτά και στο τέλος μας αφήνει χρέη. Από την άλλη δε θέλω να αποκλείσω μέσα μου, μία περίπτωση στις 100 που μπορεί κάποιος με λεφτά να θέλει να δει τον ΠΑΟΚ τελίκό Τσάμπιονς Λίγκ και να σέβεται την ομάδα. Δε ξέρω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Νεος ελεγχος λοιπον και τα λεφτα ΘΑ μπουν μεχρι 20 Ιουλιου... ΘΑ ΘΑ ΘΑ... Αλλα η διαφημιση καλα κρατησε...
Το καλο ειναι οτι προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στον Ζαγορακη οτι ουτε θα περιμενει για να κανει τις μεταγραφες που ηθελε, ουτε θα κανει μεταγραφες ακριβες ελπιζωντας στα λεφτα.
Αρα θελω να πιστευω οτι συνεχιζουμε στο πλανο μας και αν ολα πανε καλα εχει καλως... και τα ευρωπαικα ματσακια μας και τα ματακια μας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
άμα δεν μπούνε τα λεφτα μέχρι τέλη του μήνα να πάνε να γαμηθούνε όλοι. Και αυτοί που έκαναν τα ανοίγματα και αυτοί που υπόσχονταν ότι θα τα κλείσουν
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
να μη σωσουν κ μπουνε τα λεφτα, και παλι καλα η φαση εχει τη γνωστη εξελιξη προς το παρον, αισιοδοξω οτι θα προστεθει αλλο ενα ονομα στο τιτλο του τοπικ.

ποιος ειναι ο φλωριδης? τι επαγγελεται? ποιες οι εγγυησεις? γτ ενδιαφερεται για τον ΠΑΟΚ? απο που περιμενει να βγαλει? η ειναι ΠΑΟΚτσακι ενας απο μας απο κουνια? το γηπεδο συζητηθηκε?

jmjyiannis

• Guest
Ρε πάμε καλά; έχουν σταματήσει προγραμματισμός, μεταγραφές, τα πάντα και τώρα ΘΑ μπουνε λεφτά στις 20 ΑΝ ολα πάνε καλά; και ενδιαμέσως θα πρέπει να κάνει ο Σβούρας παπάδες για να φέρει παίχτες με ψιχουλα ενώ υπάρχει τέτοια οικονομική δυναμική;

εκτος και αν αυτο το κάνουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων και βάζουν ντεμεκ ελέγχους και καθυστερήσεις ενώ αυτοί τα έχουν βρει όλα.

μακάρι....

ive4

• Guest
Εδώ παίζει να μη γίνει πρωτάθλημα του χρόνου ή να αποκλείσουν τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη και υπάρχει επενδυτής που θα βάλει 6 εκατομύρια με τέτοιες συνθήκες ; Αν δε ξεκαθαρίσει τι θα γίνει του χρόνου ποιος θα βάλει έστω και 1 ευρώ ;

jmjyiannis

• Guest
http://voreia.gr/index.php?module=news&func=display&sid=54681

Το σημερινό ραντεβού του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βασίλη Φλωρίδη, παρουσία της οικογενείας Σαχπατζίδη και του Ζήση Βρύζα, αποτελεί, εκτός απροόπτου, την απαρχή της αλλαγής σελίδας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία νεά σελίδα, που θα περιλαμβάνει όσους αγαπάνε την ιδέα που ονομάζεται ΠΑΟΚ και θα συνοδευτεί, αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν, από οικονομική ευρωστία.

Αν και αναμένεται τις επόμενες μέρες η ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα στελέχη του ΠΑΟΚτσή επιχειρηματία, η αποκλειστική δήλωση του Βασίλη Φλωρίδη στη Voria.gr είναι ενδεικτική των προθέσεών του, αλλά και της αγάπης που τρέφει για τον Δικέφαλο. "Επειδή η μητέρα και ο πατέρας μου απεβίωσαν, από εδώ και πέρα μητέρα μου και πατέρας μου θα είναι ο ΠΑΟΚ", δήλωσε ο επίδοξος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας, παράλληλα, την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βασίλης Φλωρίδης θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα όσα συζήτησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τετάρτη. Ο ίδιος προτίθεται, αφότου ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος, να ρίξει μαζί με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του μεσολαβητή στην υπόθεση, εφτά εκατομμύρια στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Φλωρίδης υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ της Φενέρμπαχτσε, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ, και τούτων δοθέντων αναμένεται να υπάρξει ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του Δικεφάλου και της τουρκικής ομάδας.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Φλωρίδης θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, με αντιπροέδρους τους Ζαγοράκη και Βρύζα, ενώ στο διοικητικό σχήμα θα βρίσκονται οι υιοί Σαχπατζίδη, καθώς και ένας νομικός και ένας οικονομικός εκπρόσωπος της πλευράς Φλωρίδη. Το άνοιγμα του τελευταίου θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς σκοπεύει να αποπληρώσει τα χρέη προς το κράτος, αλλά και να συμβάλει στην ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσήμβρια.

Σε τελική ανάλυση, το deal οδεύει προς ολοκλήρωση και αυτό που απομένει είναι ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Φλωρίδης έχει επίγνωση του ανοίγματος και ο έλεγχος δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

κοιτα να δεις που θα γίνουμε και οι ακαδημία της Φενερ.... δηλαδή όταν περάσαμε τη Φενερ ο Φλωρίδης χάρηκε ή λυπήθηκε;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Και κατι θετικο... ρωτησα συναδελφο Κωνσταντινουπολιτισσα και μου ειπε για αυτον "δεν ξερει τι εχει..."!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
και οτι η κυρια πηγη εσοδων του ειναι οντως τα Αδαμαντορυχεια στην Κενυα...