Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 295861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
παρεπιπτόντως επειδή έχω λιώσει στο football manager, διαπίστωσα ότι υπάρχει ατζέντης ποδοσφαιριστών ονόματι Αλ Σαμαρί από το Κατάρ. Δε ξέρω πόσο συνηθισμένο όνομα είναι το Αλ Σαμαρί. Θα προσπαθήσω να κάνω πριντ σκρίν τα στοιχεία του.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τι γίνανε ρε ρουφιάνοι κονδυλοφόροι, ακόμα να 'ρθουν οι Άραβες; Όχι με μαγικό χαλί, με γκαμήλες να ερχόντουσαν του πούστη, σε δυο μήνες την κάνεις την απόσταση...

baron

• Guest
Καμήλες ... περίμενε: 7500 χιλιόμετρα
μια μέση "επιδοση" καμήλας ( όχι ferrari καμήλα- Ford) κάνει 50 την ημερα = 150 ημερες άρα 5 μήνες

Έχουν ακόμα χρόνο ρε c corrupt κατά τέλος μαΐου θα φτάσουν... μόλις αρχίσει η περίοδος των μεταγραφών! just...

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
κατι που ακουσα  απο δικηγόρο, οτι η δουλειά με τον ΠΑΟΚ μπηκε στο ψυγείο ενω ειτανε σιγουρη λόγο του Νομοσχεδίου της Μπιρμπίλη που απαγορευει την οικοδομικη δραστηριοτητα σε περιοχες της συνθηκης νατούρα οποτε αμα ισχυσει δεν θα μπορεσουνε να κανουνε τα γκολφ τα σπα και τα ελικοδρομια στον χωλομόνα, μέχρι σημερα δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα το νομοσχέδιο οποτε θα εχουμε ακομα μέλον
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

apostolos

• Guest

kostas4

• Guest
τωρα που πεφτει ο κανταφι μηπως ο γιος του πρεπει να ξεπλυνει καπως τα λεφτα που θα βγαλει απο την χωρα? πολυ πιθανο να επανελθει το σεναριο. αλλωστε και ο μπατατουδης εκει κρυβεται, θα κανουν την μπιζνα μαζι  :P

ο καθε πρωην/επιδοξος/υποψηφιος προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει γραψει την δικη του ιστορια. ενας και ενας ολοι τους.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σιγα μη κρυβεται ακομα εκει.
καπου θα τον εχει κρυψει η βασουλα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αφου φυσικα το θεμα εχει πιασει εντελως πατο να πω και τι ξερω! Ο τυπας ειναι ακομα στο Καταρ και παιρνει τηλ. λεγοντας οτι ολα θα πανε καλα. Ο Ζαγορακης του ειπε μην με ξαναπαρεις μεχρι να μπουνε τα λεφτα.
Και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ακυρώθηκε η φόρμουλα 1 στο γειτονικό Μπαχρειν, κατα τα άλλα ησυχία

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

PAOK_VOLOS

• Guest

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
My Own WoRST ENeMy.....

opws_mathame

• Guest
o ταχα αλα ταχασα τραγουδαει αποκλειστικα στο ολασαλπι24 τραγουδια του καζαντζιδη.αποκλειστικα για ολους μας.ΥΠΑΡΧΩΩΩΩΩΩΩ????

baron

• Guest
Άρα υπάρχει ήδη δεδομένο: Με το όριο των 35 ημερών και με γνώση ότι σε normal καταστάσεις μια AMK πάει έως και 4 μήνες καταλαβαίνουμε όλοι ότι η ΠΑΕ ΔΕΝ περιμένει να βάλει ΚΑΝΕΙΣ άλλος χρήμα εκτος από τους άραβες.

Και επειδή εγώ δεν πιστεύω σε "KATARιωτες" ούτε καμήλες θα perasoun οι 35 μέρες χωρίς να μπει μια στα ταμεία της ΠΑΕ kai φεβρουάριο ο Ζαγοράκης θα στέκεται μπροστά από την πόρτα του PAOKtskh για την AMK 3.

Τώρα τι κάνω? ΤΟΥΜΠΑ? Πάω να τα "ξαναχωσω"? Δεν νομίζω.. για μένα η ρεβολούσιον τελειωσε. να τελείωση kai η season και πάμε για αλλα. Άσε που μετά τα mats με τα χανούμια θα έχουμε πρώιμες εξελίξεις.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ή τωρα ή ποτέ!Α-Α-ΑΡΑΒΕΣ.Πεινασα,θελω να φαω τον παπά ΤΩΡΑ!Τη δοση μου ρεεεεε..

ive4

• Guest
κατά τα άλλα το συντηρεί το θέμα η διοίκηση. Εμείς βλέπω πως τρωγόμαστε με το θέμα!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Θα ήθελα να πω κάτι άσχετο με τους άραβες αλλά που πιστεύω ότι ταιριάζει σε αυτό το τόπικ. Η ομάδα μας χωρίς κάποιον μεγάλο ή έναν όμιλο από σοβαρούς επενδυτές, δν πρόκειται να πάει μπροστά ούτε θα χτυπήσουμε σοβαρά ποτέ το πρωτάθλημα. Θα βολοδέρνουμε μεταξύ 3-6 θέσης και κάποια στιγμή (βλέπε περσινή περίοδο) και αν είμαστε και λίγο τυχεροί , θα φτάσουμε 2η θέση. Δν θέλω να ακούω ουτοπίες του τύπου ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα και μετοχές κτλ κτλ , γιατί το μεγαλύτερο ποσό που μαζεύτηκε ποτέ σε ΑΜΚ ήταν αν θυμάμαι καλά 2 εκατομύρια ευρώ. Όλες οι υπόλοιπες ΑΜΚ ήταν να χαμε να λέγαμε... Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εδω μέσα ή θα με κατακρίνουν ή θα με κοροϊδέψουν , αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Suicidal

• Βασικός
εσεις ΑΚΟΜΑ ρε μαλάκες?
χάσατε την έξοδο του περιφερειακού και τραβήξατε για Γευγελή;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gianniwths4

• Αλλαγή