Ακουγωντας χτες λιγο ραδιο για το γαμωτο,καταλαβα οτι ειναι μεγαλη η πιτα και ολοι θελουν το κομματακι τους.Βασικη διαφωνια χτες δεν ηταν το ποιον των αραβων αλλα γιατι δεν εχει ενεργο ρολο ο κατσαρης στις διαπραγματευσεις.
Το ξαναλαεω ειμαι κατα του μοντελου μεγαλομετοχου στον ΠΑΟΚ για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις,απλα καταλαβα οτι η κριτικη που ασκειτε στα μμε γινετε απλα για λογους βολεματος και κονομας ,αλλος θελει την θεσουλα του με το νεο καυθεστως εφοσον υπαρξει,αλλος θελει την μιζα του ειναι πολυ απλο.Ειδαμε προσωπα που πρωταγωνιστουσαν επι γουμενου να μας κανουν μαθηματα διαφανειας.Ο κιουρ δικαιωνεται εν μερη για τον υπουλο ρολο του ΑΣ και αλλων προσωπων στον ΠΑΟΚ.Η ανοιχτη συγκρουση του κυκλωματος στον ΠΑΟΚ με τον θοδωρακη δεν αργει,το οτι εβαλε φιδια στον κορφο του απο αρδ ως κατσαριδας φυσικα και ειναι συνεπευθηνος.Γεγογοντα απλα απαριθμουμε οπως τα βλεπουμε.
Βασικο ειναι να ξεκαθαρισουμε τι θελουμε ,ας πουμε αποδεικνυεται οτι ειναι καθαροι τους θελουμε ή οχι ? αν ναι με τι ορους ? με τι ποσοστο ? για ποσο χρονο ?ποιες δικλιδες να υπαρξουν και ποια τα σχεδια τους ? Η αναγκη για αμεση face to face ενημερωση χωρις μεσαζοντες ειναι δεδομενη και στο τελος ο λαος πρεπει να αποφασισει με την σταση του,τις ενεργειες του και τις ανακοινωσεις του προς ενημερωση ολου του κοινου πως θα προχωρισει ο ΠΑΟΚ.Ετσι πρεπει να γινει λεω εγω ο μαλακας,ανεξαρτητα αν δεν γινει.
υγ.1 Κλεινουμε ραδια και προσπαθουμε να δουμε τα πραγματα οχι οπως μας επιβαλλουν αλλα οπως τα νιωθουμε.Κλεινουμε ραδια εκτος αν θες να κλαψεις και να γελασεις απλα.
υγ.2. Εγω θελω Λαικη Βαση,αλλως θελει το παρον μοντελο διοικησεων πρωτοδικειου ,αλλος και με τα δυο βολευεται αλλα αυτο δεν εχει σημασια,παμε σε μια κατασταση μεγαλομετοχου και πρεπει να ξεκαθαρισουμε ατομικα πρωτα και επειτα συλλογικα πως το αντιμετωπιζουμε αυτο.
υγ3 Οποιος δεν εχει ακουσει Σταμο να λεει οτι ειναι ο πιο πετυχημενος δικηγορος του ΠΑΟΚ και να συμφωνουναι ολοι οι συνομιλητες στα ερτζιανα απλα χανει και μουσατος και δυστυχως και αλλοι,ο τσορμπα φυσικα κανει την κοτα.Οποιος δεν ακουσε χτες το φωτοστεφανο στον κατσαρη στην ιδια εκπομπη χανει επισης ο θεματοφθλακας,ο ευεργετης κ.ο.κ Κλεινουμε Ραδια.