Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ΝΟΜΟΣ 2190/1920 ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Άρθρο 40

Μέτοχοι της εταιρείας εκπροσωπούντες το 1/3 του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου δικαιούνται έλεγχον της εταιρείας εφ' όσον εκ της όλης πορείας των εταιρικών υποθέσεων καθίσταται πιστευτόν ότι η διοίκησις των εταιρικών υποθέσεων δεν ασκείται ως επιβάλλει η χρηστή και συνετή διαχείρισις.

@ΠunderΑΟgroundΚ

Ειναι ή οχι μικρο το ποσο των 6εκ. ΕΥΡΩ, δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να πληρωσει παραπανω..σου το ξαναλεω εχουμε ΑΜΚ. Ο Γουμενος την ΠΑΕ την αγορασε απο τον ιδιωτη κ. Μπατατουδη και οχι μεσω ΑΜΚ. Οι μετοχες εχουν καποια δεδομενη αξια και αντικατοπτριζουν την οικονομικη  κατασταση της εκαστοτε εταιριας. Καταλαβε λοιπον οτι αλλιως δεν γινετε ;)

Οσον αφορα τι διαπραγματευονται, νομιζω πως ειναι πασιφανες. Οποιος επενδυτης σεβεται τον εαυτο του και τα λεφτα του θα θελησει να εχει τον Ζαγορακη προεδρο. Δεν νομιζω να χρειαζεται να εξηγησουμε για ποιους λογους, ειναι αυτονοητο.

Offline t.b

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της ανακοίνωσης. Να μου πει τις Ότι μπορεί να γίνει η να μην γίνει η δουλειά; Ποια δουλειά στο φινάλε. Πουλάει κανείς τίποτα; Στον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια τρέχει μία διάφανη διαδικασία και θα τρέξει και στο άμεσο μέλλον, της ΑΜΚ και όποιος χοσάδας μπορεί και θέλει να βάλει τα χρηματάκια του παίρνει στην κατοχή του το όποιο μετοχικό κεφάλαιο σε σχέση με την αξία των χρημάτων του.
Ανακοίνωση για να σταματήσει η παραφιλολογία που άποψη μου είναι ότι θα την τονώσει περισσότερο. Όλοι θα είμαστε με ένα ραδιοφωνάκι στο αυτί και θα περιμένουμε την χαρμόσυνη είδηση. Και θα πάει γι αρκετές μέρες αυτό.
Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθούμε και μου έκανε τρομερή εντύπωση μία ανακοίνωση που μου θυμίζει μαύρες εποχές του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κύριε Ζαγοράκη πηγαίνει με αυτόματο πιλότο και σύμφωνα με την διάθεση των ποδοσφαιριστών, χωρίς σχέδιο, χωρίς πλάνο. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό; Εκτός και αν θεωρεί κανείς ότι υπάρχει πλάνο στην ομάδα και ότι δεν τα έχουμε ρίξει όλα πάνω στον κακόμοιρο τον Χάβο και στην ευσυνειδησία κάποιων τεράστιων ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα οι οποίοι έχουν πάρει την ομάδα στις πλάτες τους τον τελευταίο καιρό.
εκτός αν και πάλι θεωρεί κανείς λογικό να μην παίρνουμε προπονητή περιμένοντας τα πετροδόλαρα. Αν έρθουν γιατί μπορεί και να μην έρθουν. Ποιος ξέρει; Και η ανακοίνωση αυτό λέει, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Έχω αρνητική γνώμη για επενδυτή κάθε είδους αλλά αυτό δεν είναι της ώρας.
Και όποιος νομίζει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο χωρίς επενδυτή, ας θυμηθεί την περσινή χρονιά.

lik κ εγω δεν συμμετέχω καμηλοπορεία στο κατάρ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
t.b. φίλε έχεις να γράψει θετικό ποστ για την παρούσα διοίκηση πάνω από δύο χρόνια  ;D ;D ;D.
Άρα και πέρσι όλα χάλια ήταν, πως το επικαλείσαι τώρα ότι η περσινή χρονιά μπορεί να γίνει οδηγός για κάτι καλό στο μέλλον??
Αυτή η ανακοίνωση ενημερώνει το κόσμο που ακούει από δεξιά και αριστερά διάφορα ότι όντως συζητάει με κάποιον επενδυτή, από την στιγμή που διερευσε (κακώς) ήταν υποχρέωση της διοίκηση να ενημερώσει τους τωρινούς επενδυτές εμάς δηλαδή. Αν δεν έβγαζε μια τέτοια ανακοίνωση είμαι σίγουρος ότι πολλοί εδώ μέσα θα λέγαμε ότι όλα κρυφά γίνονται ερήμην του κόσμου, που δεν τον ενημερώνει κανείς και μόνο τα λεφτά μας θέλουν και και και, γενικά ότι και να κάνει η παρούσα διοίκηση από κάποιους θα ακούει τα εξ αμάξης.
Και γώ είμαι κατά του επενδυτή αλλά αποδυκνείται ότι ούτε και το παρόν μοντέλο είναι εφαρμόσιμο στον ΠΑΟΚ, γιατί ο παοκτσής τα ξέρει όλα, σε δύο χρόνια ζαγοράκης, βιολίδης, γίναν λαμόγια, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα της ομάδας που σημαίνει ότι η ομάδα κάποτε θα χάσει, όποιον και αν έχει προπονητή είτε τον χάβο είτε τον μουρίνιο και άμα χάνει ο ΠΑΟΚ, βλέπουμε το γήπεδο μισοάδειο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, βλέπουμε λαϊκά δικαστήρια και θα δούμε το καλοκαίρι ούτε 10000 διαρκείας, έτσι απλά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
+ στα παραπάνω ότι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ μπορεί να είναι ο αιμοδότης της ομάδας ΜΟΝΙΜΑ! Πάντα θα δίνει ότι μπορεί αλλά με τα δεδομένα του λαού μας (και της χώρας γενικότερα) σε σχέση με το ΠΟΚ δεν μπορείς να γίνεις όσο ανταγωνιστικός θέλεις, να φέρεις προπονηταρά και παιχταράδες.

Ας υπάρχει κάποιος να τα σπρώχνει (και να βγάζει δεν είναι κακό) και ο λαός θα βοηθάει. Αρκεί να έχουμε θετικό πρόσημο στο ταμείο...

Offline t.b

• Αλλαγή
κανεις μεγάλο λάθος, έχω να γράψω θετικό από την στιγμή που με πούλησε με τον προδότη, σαφώς επηρεασμένος το παραδέχομαι. Πάντως αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα, σύμφωνα με τις δυνατότητες μου και είμαι εκεί, άρα στηρίζω.
Γενικά για την περσινή χρονιά και όχι μόνο, πιστεύω ναι ήταν οδηγός και μάθημα για όλους μας ότι με τίμια(τους είπα ποτέ λαμογια;) στην διοίκηση και με την αρωγή του κόσμου, έχει μέλλον το δημιούργημα ΜΑΣ.
Και στο φινάλε με τις κόντρες μας, με τις διαφωνίες μας, με τα λάθη μας (απ όλες τις μεριές) με τα σωστά μας, με την τρέλα μας ,με την μαλακία μας, προτιμώ αυτό που έχουμε και όχι μεγαλοεπενδυτές.

Πάντως το μαύρο μέλλον που βλέπεις για το μέλλον με την τωρινή κατάσταση ακόμη δεν το είδαμε αλλά τα είδαμε με χοσάδες.
Όσο για τα λαμόγια και τα διάφορα, βλέπεις να υπάρχουν αυτές οι απόψεις στην Τούμπα ή βλέπεις ν αδειάζει;

Από κει και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να συζητάμε διότι όποιος τα έχει μπαίνει στην ΑΜΚ και τελειώνει το θέμα.
Ευχή όλων μαςπιστεύω, να μην τελειώσει κάποτε,αν αρχίσει, όπως τελειώνει συνήθως το παραμύθι, με μαύρες τρύπες στις ομάδες.

υγ δεν νομίζω πως τα θετικά με τα αρνητικά είναι περισσότερα φέτος όσο αφορά τις κινήσεις στο αγωνιστικό πλάνο...
« Last Edit: November 02, 2010, 20:34:27 by t.b »

Offline dave

• Αλλαγή
μιας και το θεμα λοιπον ειναι οντως υπαρκτο, απορω με τη λαχταρα ορισμενων για μια χουφτα (πετρο)δολαρια...

τα τελευταια 3 χρονια σα λαος του ΠΑΟΚ ειχαμε να περηφανευομαστε εκτος απο το λαο κ τη τρελα μας, και για την πορεια της ομαδας η οποια στηριζονταν ΚΑΙ οικονομικα σε μας.

και καλα να ξηγηθει ο λεφτας, εγω δε γουσταρω να περηφανευομαι για τα λεφτα καποιου κ τι μπορουν να κανουν.

δευτερο, αν δε ξηγηθει καλα, η πιθανοτητα να οργανωνουμε συλλαλητιρια στην ερημο οπως λεει κ ο λικ, εμενα δε με ψηνει καθολου...

ο σωστος δρομος για να συνεχισει ο ΠΑΟΚ να αντιπροσωπευει αυτο που ειναι, ειναι η λαικη βαση υπο συνθηκες διαφορετικες απο τις σημερινες, αλλα η διοικηση δεν ειχε ποτε τετοιο οραμα

τεσπα, για μενα δε ξεπουλιεται η περηφανεια που ζησαμε εστω για μικρο χρονικο διαστημα με κανενα προωταθλημα κ κανενα τσ λ

Offline lik4

• Αλλαγή
Και γώ είμαι κατά του επενδυτή αλλά αποδυκνείται ότι ούτε και το παρόν μοντέλο είναι εφαρμόσιμο στον ΠΑΟΚ, γιατί ο παοκτσής τα ξέρει όλα, σε δύο χρόνια ζαγοράκης, βιολίδης, γίναν λαμόγια, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα της ομάδας που σημαίνει ότι η ομάδα κάποτε θα χάσει, όποιον και αν έχει προπονητή είτε τον χάβο είτε τον μουρίνιο και άμα χάνει ο ΠΑΟΚ, βλέπουμε το γήπεδο μισοάδειο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, βλέπουμε λαϊκά δικαστήρια και θα δούμε το καλοκαίρι ούτε 10000 διαρκείας, έτσι απλά.

το παρον μοντελο μια χαρα εφαρμοσιμο ειναι και πολυ καλο απλα δεν μπορουσαμε να προβλεψουμε οτι θα εβγαζε τοση φλωρια ο ζαγορακης και ξεχνας κιολας οτι ειχαμε και εχουμε χρεη που εαν ειτανε πιο αρχιδατος ο προεδρος σου θα τα ειχες ρυθμισει και θα ειμασταν πολυ πιο ανετοι,επισης αλλο ενα μεγαλο κομματι ειναι η ανευρεση και αλλων εσοδων(marketing ktl) που σε αυτο ειμαστε 0 μην πω και -

οσο για τα λαμογια κτλ που λες ειναι δικες σου εφευρεσεις

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
κανεις μεγάλο λάθος, έχω να γράψω θετικό από την στιγμή που με πούλησε με τον προδότη, σαφώς επηρεασμένος το παραδέχομαι. Πάντως αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα, σύμφωνα με τις δυνατότητες μου και είμαι εκεί, άρα στηρίζω.
Γενικά για την περσινή χρονιά και όχι μόνο πιστεύω ναι ήταν οδηγός και μάθημα για όλους μας ότι με τίμια(τους είπα ποτέ κλέφτες;) στην διοίκηση και με την αρωγή του κόσμου, ναι έχει μέλλον το δημιούργημα ΜΑΣ.
Και στο φινάλε ναι, με τις κόντρες μας, με τις διαφωνίες μας, με τα λάθη μας (απ όλες τις μεριές) με τα σωστά μας, με την τρέλα μας ,με την μαλακία μας, προτιμώ αυτό που έχουμε και όχι μεγαλοεπενδυτές.

Πάντως το μαύρο μέλλον που βλέπεις για το μέλλον με την τωρινή κατάσταση ακόμη δεν το είδαμε αλλά τα είδαμε με χοσάδες.
Όσο για τα λαμόγια και τα διάφορα, βλέπεις να υπάρχουν αυτές οι απόψεις στην Τούμπα ή βλέπεις ν αδειάζει;

Από κει και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να συζητάμε διότι όποιος τα έχει μπαίνει στην ΑΜΚ και τελειώνει το θέμα.
Ευχή όλων μαςπιστεύω, να μην τελειώσει κάποτε,αν αρχίσει, όπως τελειώνει συνήθως το παραμύθι, με μαύρες τρύπες στις ομάδες.

υγ δεν νομίζω πως τα θετικά με τα αρνητικά είναι περισσότερα φέτος όσο αφορά τις κινήσεις στο αγωνιστικό πλάνο...

Καλά τα λες και γω μαζί σου είμαι, το θέμα ομως είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει μπροστά με τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις που λες?? Για το γήπεδο και την προσέλευση του κόσμου ήμουν μέσα στο ματς με την ντιναμό ζάγκρεμπ και δεν είχε ούτε 20000 χιλιάδες, με τον νιόνιο αν δεν ήταν κεκλεισμένων θα είχε πάνω από 10000 ή μήπως αν δεν κερδίσουμε την καβάλα με το χανούμι θα έχει πάνω από 20000 κόσμο?? Χοσάδας δεν υπήρξε ποτέ στον ΠΑΟΚ, υπήρξαν απατεώνες συμορίτες που χρησιμοποιήθηκαν από κάποιους πολιτικούς κυρίως και σαν δώρο από αυτούς αυτοί χρησιμοποίησαν τον ΠΑΟΚ για να πλουτίσουν εις βάρος της ομαδας. Για μένα κανένας μπατατούδης δεν ήταν χοσάδας, καλά για τον γούμενο είναι αστείο να το αναφέρουμε κι όλας, σε είπα τι ήταν, όλοι αυτοί ήταν απαταεώνες που στόχο είχαν να φάνε το γήπεδο και για μένα το γεγονός ότι ο ζαγοράκης δεν κάνει καμιά ενέργεια γιαυτό το θέμα δείχνει ότι δεν είναι λαμόγιο και δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι στο μέλι και για μένα παρόλα τα τραγικά του λάθη είναι ένα κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Πάντως δεν μπορεί κανείς να βρει πουθενά τον παοκτσή, ενώ κράζει νυχθημερόν την παρούσα κατάσταση, μόλις επίκειται μια αλλαγή κράζει αυτό που πάει να έρθει. Τώρα για την λαϊκή βάση που λες dave για μένα είναι ουτοπικό και να το συζητάμε, για μένα κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτόν τον όρο που ακούγεται ωραία στα αυτιά όλων χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα της μπαρτσελώνα, τς μπενφίκα (πνίγοντας βέβαια το γεγονός ότι η μπάρτσα για παράδειγμα 10000 μέλη έφτασε μετά από 30 χρόνια από την εφαρμογή του μοντέλου)για να γίνουν κατσαρήδες στην θέση του κατσαρή και να ελέγξουν τον ερασιτέχνη με απώτερο σκοπό να φάνε αυτοί το γήπεδο. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να υπήρχαν 20-30 παοκτσήδες να βάζαν κάθε χρόνο 4-5 εκατομύρια και στο τέλος να τα πέρναν από τα κέρδη, δεν υπάρχει όμως παοκτσής που να βάλει έστω και 1 ευρώ και να μην απαιτήσει την λεζάντα, ακόμη και γω και σύ κάνουμε την λεζάντα μας λέγοντας ότι έχουμε διαρκείας, ότι πήραμε μετοχες, έτσι και αυτός που θα βάλει 2 φράγκα θέλει είτε να διοικήσει, είτε να κάνει κουμάντο, είτε να φτιάξει το γήπεδο. Μύλος δηλαδή.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

το παρον μοντελο μια χαρα εφαρμοσιμο ειναι και πολυ καλο απλα δεν μπορουσαμε να προβλεψουμε οτι θα εβγαζε τοση φλωρια ο ζαγορακης και ξεχνας κιολας οτι ειχαμε και εχουμε χρεη που εαν ειτανε πιο αρχιδατος ο προεδρος σου θα τα ειχες ρυθμισει και θα ειμασταν πολυ πιο ανετοι,επισης αλλο ενα μεγαλο κομματι ειναι η ανευρεση και αλλων εσοδων(marketing ktl) που σε αυτο ειμαστε 0 μην πω και -

οσο για τα λαμογια κτλ που λες ειναι δικες σου εφευρεσεις

Το παρόν μοντέλο λικ είναι εφαρμόσιμο όταν νικάει η ομάδα, όταν κάνει 10 στα 10 όταν είναι πρωτοδεύτερη, όταν την πρώτη χρονιά πηγαίναμε από κλαρίνο σε κλαρίνο, θυμάσαι τα λαϊκά δικαστήρια με τρίπολη, άεκ, θρασύβουλο στο κύπελο κτλ. Επίσης πέρσι το καλοκαίρι με τον αποκλεισμό στο ουέφα και το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν το θυμάμαι να είναι εφαρμόσιμο, τότε έφυγε αν δεν κάνω λάθος και ο ζαγοράκης. Τότε ήταν να πάρει μπούλο και ό σάντος αλλά μπήκε το γκολ του ίβιτς με τον ηρακλή και δεν το έφαγε ο βρύζας. Ή μήπως δεν τον είχε για φάγωμα τότε ο ζήσης αν συνεχίζονταν τα άσχημα αποτελέσματα??? Για τα χρέη εφτασε μια ανάσα από την ρύθμιση επί αλογοσκούφη με σκανδαλώδη μάλιστα όρους υπέρ μας και έγινε ανασχηματισμός, τώρα αν κάνουμε 10 συλαλητήρια νομίζεις ότι θα μας τα χαρίσουν ιδίως την τωρινή εποχή πολύ αμφιβάλω. Για τα λαμόγια που λές δεν είναι νομίζω δική μου εφεύρεση ότι στις συναντήσεις συνδέσμων διοίκησης οι σύνδεσμοι δεν ήθελαν τον βιολίδη παρόν, ούτε ότι ακόμα και τώρα αιωρείται ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρευστότητα γιατί τα λεφτά μας τα έπαιρνε ο βιολίδης και στην θέση τους  έβαζε επιταγές. Για το μάρκετινγκ ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου 100%, δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βγάζει 100 χιλιάρικα το χρόνο μόνο από την μπουτικ.

Offline lik4

• Αλλαγή
2-3 λεω 15 λες εσυ και πρεπει να απανταω σε ολα γαμησε το με κουραζουνε αυτα
εχεις ξεχασει μαλλον πως συμπεριφερεται ο λαος στα λαμογια

Offline t.b

• Αλλαγή
Όλα τα μοντέλα είναι εφαρμόσιμα στις νίκες. Σε όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς γκρίνια όταν χάνει ότι μοντέλο διοίκησης και να έχει.
Εγώ βασικά δεν κράζω αυτό που λέγεται ότι μπορεί να έρθει αλλά ότι προτιμώ αυτό που έχω...
αυτά.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
2-3 λεω 15 λες εσυ και πρεπει να απανταω σε ολα γαμησε το με κουραζουνε αυτα
εχεις ξεχασει μαλλον πως συμπεριφερεται ο λαος στα λαμογια

Το είδα με τον γούμενο, τον πανελούδη, πάμπλουτοι στην πλάτη του ΠΑΟΚ κόβουν βόλτες κύριοι στην πόλη ανενόχλητοι.

Offline lik4

• Αλλαγή
ε αφου τους βλεπεις γιατι δεν τους ενοχλεις?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, δεν είμαι ο λαός του ΠΑΟΚ  ;) ;) ;) ;)
Αν μου δινόταν όμως η ευκαιρία πολύ ευχαρίστως κάποιον θα τον γαμούσα  ;D

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μπροστα δεν ξερω τι θα βρω, μα πισω δεν γυρναω
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

apostolos

• Guest
Όταν 3 χρόνια που τα πράγματα ήταν ήσυχα, η ομάδα πήγαινε καλά, η συσπέιρωση ήταν στο φουλ, είχαμε όλο το χρόνο και το καθαρό μυαλό να συζητήσουμε εαν το μοντέλο κόσμος επενδυτής μας κάνει και πώς, τι θα γίνει όταν με δάφνες ή με κλωτσιές φύγει ο Ζαγοράκης στην μετέπειτα πορεία του ΠΑΟΚ και όλα αυτά, δεν το κάναμε. Καθόμασταν και αναλύαμε τον Σάντος και αρχίδια καλαβρέζικα και μεταγραφές.
Τώρα που μπήκε το αυγό στον κώλο, τώρα που το αγωνιστικό είναι χάλια, τώρα που το διοικητικό αμφισβητείται όσο ποτέ από εμάς τους ίδιους, καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία, τώρα που πραφανέστατα ο Ζαγοράκης θέλει να την κάνει, θυμηθήκαμε να ανοίξουμε συζήτηση για το μοντέλο διοίκησης. Ο κόσμος επενδυτής και τα ρέστα. Και σας τα είχα ξαναπεί να σκεφτούμε τι μπορεί να γίνει όταν θα φύγει ο Ζαγοράκης ώστε να διατηρηθεί επιτυχώς το μοντέλο κόσμος-επενδυτής. Έλα μωρέ ΠΑΟΚ είσαι ήταν απάντηση, να μην πέφτουμε στο ψευτοδίλημα και μετά τον Ζαγοράκη τι... Μα δεν ήταν εκβιαστική η ερώτηση. Υπαρκτή ήταν. Ποιός θα αναλάβει αν πχ ο Ζαγοράκης αύριο τρελαθεί και πει πάω να ζήσω σε ένα βουνό. Έχουμε στο νου μας κάτι? Ποιος θα διαχειριστεί τα λεφτά του κόσμου? Με τι εμπιστοσύνη? Πώς θα διατηρηθεί το μοντέλο? Όχι, μόνο αφορισμοί, η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, ο κλέφτης ο Βιολίδης, οι άχρηστοι, οι ανίκανοι, το άνοιγμα, ΠΑΟΚ θεε γαμιέται η ΠΑΕ κλπ Πρόταση? ΜΗΔΕΝ. Φάε λοιπόν άραβα στη μάπα τώρα. Και κάνε το σταυρό σου μάλλον κάνε την προσευχή σου στον Αλλάχ να μην αναλάβει ή αν αναλάβει να μην είμαστε σε 2-3 χρόνια χειρότερα από ό,τι ήμασταν το 2006.....

euboia4

• Guest

Οσον αφορα τι διαπραγματευονται, νομιζω πως ειναι πασιφανες.
δεν νομιζω οτι ο Ιρακινος ειναι ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι
ελπιζω να στραβωσει τελικα το σχεδιο γιατι δυστυχως πιστευω οτι θα εχουμε εξελιξεις στο γηπεδικο

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Βλέπω σε όλα τα σάιτς ένα πανηγύρι, λες και ήρθε ήδη κανάς αμπράμοβιτς. Μα είναι δυνατόν? Είναι δυνατόν να μην είναι ο έρμος ο ΠΑΟΚτσής τουλάχιστον καχύποπτος στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων με τόσα που έχει περάσει? Και μάλιστα προσωπικά ανέκαθεν πίστευα και πιστεύω για πολλούς λόγους ότι το μοντέλο "ο ΠΑΟΚ στο λαό του" δεν μπορεί να περπατήσει για πολύ καιρό.
Από την άλλη, ποιος Καταρ-αμένος ξύπνησε μια μέρα και έρχεται από το πουθενά να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο? Ούτε ο ετεροθελής αδελφός του μανάβη να ήταν, που υιοθετήθηκε μωρό από άραβες, χάθηκαν με το μανάβη, και τώρα ξανάσμιξαν μετά από δεκαετίες ύστερα από πρόσκληση του μάκη στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του είπε ο μάκης "πάρε και τον ΠΑΟΚ να γουστάρουμε"...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

ive4

• Guest
Είμαι λίγο επιφυλακτικός με τους διάφορους άραβες που και καλά πάνε και σκορπάνε τα λεφτά τους σε ομάδες ή σε επενδύσεις.

Υπάρχει έστω μία ομάδα στην Ευρώπη που να πήγε άραβας μεγαλομέτοχος και να βελτίωσε την κατάστασή της ;
(Αν κάποιος ξέρει να μας πει, γιατί δε παρακολουθώ και τόσο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο).
Το παράδειγμα της Λίβερπουλ είναι χαρακτηριστικό.
Νομίζω ότι ακόμα και η Wind που την πήρε άραβας, πάει για φούντο.

Αν κάποιος θέλει να βάλει λεφτά και να τα διαχειριστεί ο Ζαγοράκης όλα καλά. Αλλά για μένα σε καμία περίπτωση δε πρέπει ένας άγνωστος άραβας, ή ακόμα χειρότερα όμιλος να πάρει το 51%.
Εκεί πρέπει ο Ζαγοράκης να τα δώσει όλα, ώστε να τους πιάσει κορόιδα και να τους σταματήσει στο 49%. Και κάνοντας κερδοφόρο τον ΠΑΟΚ να τους δίνουμε το 49% των κερδών. Αν πραγματικά εμπιστεύονται την επένδυσή τους θα συμμετέχουν σε ένα τέτοιο σχήμα. Αλλιώς βλέπω ενθουσιασμούς στην αρχή, παρέλαση αστέρων στην Τούμπα και μετά από 3 χρόνια συναυλίες και εράνους για να πάρουμε πιστοποιητικό συμμετοχής. Και όπως είπε πολύ εύστοχα ο lik4, σε πορείες στην έρημο πως να συμμετέχουμε ;

Ο Μπάτμαν διέλυσε τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό. Ο Δρόσος με καβάτζες στο εξωτερικό είναι εξαφανισμένος. Ο Γούμενος μας αισθάνεται, έστω και ελάχιστα βρισκόμενος στην Θεσσαλονίκη. Λίγο οι δικαστικές εκκρεμότητες λίγο το ένα το άλλο, μας νιώθει. Ο άγνωστος Σείχης που ούτε την φάτσα του δε θα βλέπουμε μέσα από τα σαρίκια, που ούτε το σπίτι του θα ξέρουμε, που θα τον μπερδεύει ακόμα και ο μπαμπάς του με τα άλλα 23 αδέρφια του από τις άλλες μάνες και θα διοικεί μέσω δικών του ανθρώπων (θα πέσει τρελλή μάσα), πως θα ελέγχεται από εμάς ; Ένα ωραίο βράδυ θα αποφασίσει να αφήσει τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα με χρέη και θα τον βλέπουμε στις 3-4 φωτογραφίες που θα βγει όλες κι όλες ως κατακτητής της Θεσσαλονίκης.  

Επίσης, ιστορικά (μη με πείτε κολλημένο), τι δουλειά έχει ο ΠΑΟΚ με μουσουλμάνους άραβες που έχουν ως θεό τους το χρήμα ; Με εντελώς διαφορετικές κουλτούρες που ζούνε σε χρυσά παλάτια με 62 γυναίκες και χόμπι το γκολφ και το γιότινκ ; Πως θα ταυτιστούν τέτοιοι τύποι με τον λαό του ΠΑΟΚ ; 'Ανθρωποι που ότι δε τους αρέσει απλά το ξεφορτώνονται, και με μαθηματική ακρίβεια μία μέρα θα μας... ξεφορτώσουν κι εμάς;

Και αλήθεια θέλουμε έναν μεγαλομέτοχο τέτοιο που θα έχει φώτο στο σάιτ του ΠΑΟΚ την Αγία Σοφία επειδή έτσι του είπανε για επικοινωνιακούς λόγους, χωρίς να ξέρει; Χωρίς να νιώθει ;

Δε παίρνω θέση, απλά λέω κάποιες σκέψεις επειδή δεν έχω δει ποτέ τέτοιους επενδυτές να ενδιαφέρονται σοβαρά για τέτοια κόζια στο ποδόσφαιρο.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Παραξενα πραγματα συμβαινουν γυρω απο τον ΠΑΟΚ μας!!Εχουμε τοσο αναγκη μια θετικη ειδηση αλλα προσωπικα ειμαι επιφυλακτικος!!