Oxi re file eagle poio kalokairi? min trellathoume!! Na mas arxisoun pali stous papades me metagrafes, proponitologia k alles paparies?

Ftanei pia i logiki tou "asto mwre twra, katse na doume k kanena matsaki (na paroume pali to mpoulo) k exei o theos.." e loipon me ta lamogia den tha exei pote o theos gia mas! POTE! 24 xronwn eimai k apo ta 12-14 pes pou kati arxizw na katalavainw to mono pou exw gnwrisei einai voulino, mpatatoudi, goumeno-pagwnides... Giati re??? Zilevw gamwto tous palioterous pou gnwrisan ta megaleia... Pragmatika.. File k aderfe gia na min pareksigithoume, ton idio ntalgka exoume, den einai proswpiko ayto pou lew..
Alla sixathika gamw tin trella mou.. Paizoun me tin idea mas re! Mas pidane kanonika k leme ntaks mwre tha varethoun ton kwlo mas k tha pane allou.. E den einai etsi re pousti... MPOULO twra.. T W R A! Meli ston erasitexni re.. toso kairo zoume (me kapoies eksaireseis), nai vazw k emena, me ta arxidia twn palioterwn to exoume katalavei arage? Irthe kairos na vgoume mprosta emeis... Ksypnate oloi re.. KSYPNATE.. o PAOK mas xreiazetai. Wres wres niwthw oti vriskoun k ta kanoun k ayto me trellainei 1000 fores!!!

Sygnwmi se olous gia to yfos tou post, den exei stoxo na thiksei kanena. Post aganaktisis k mono.-
P.A.O.K. RE!