Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline toy

• Αλλαγή
Νέος επιχειρηματίας επενσυτής ε??? άργησε να βγεί η είδηση για να πω την αλήθεια εγώ την περίμενα από την προηγούμενη τετάρτη με πέμπτη αυτή η δημοσιοΦαγία της πόλης μας με εκπλήσει ώρες ώρες ..
και να δείτε που η πρόταση είναι του κανταϊφι αυτή τη φορά  :cwm12:
Με κάθε επιφύλαξη το "Μetrosport" που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στους χιλιοταλαιπωρημένους φιλάθλους του ιστορικού και περήφανου Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης.....μπλα μπλα ...
τοτε ρε καραγκιόζη τι το βγάζεις το θέμα???
α ρε ΠΑΟΚ πόσους ακόμα θα ταϊσεις ???????
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Επενδυτής για τον ΠΑΟΚ στον ορίζοντα;

Με κάθε επιφύλαξη το "Μetrosport" σας μεταφέρει σήμερα πληροφορία που αρκετές ημέρες τώρα βρίσκεται στη διάθεσή μας. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, Έλληνας επιχειρηματίας του εξωτερικού έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον προκειμένου να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Μεταφέρουμε την είδηση με επιφυλάξεις, καθώς το ενδιαφέρον βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και ο επιχειρηματίας στον οποίο αναφερόμαστε θα προχωρήσει εφόσον, συγκεντρώσει στοιχεία (έχει δώσει εντολή σε συνεργάτες του να γίνει σχετική έρευνα) για τα οικονομικά της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Πρόθεσή του είναι να ασχοληθεί με τον Δικέφαλο του Βορρά επενδύοντας χρήματα για την ομάδα και όχι προσφέροντας χρήματα στους σημερινούς μεγαλομετόχους που υποστηρίζουν (θα πρέπει και να το αποδείξουν) ότι έχουν επενδύσει στην ομάδα 10.000.000 ευρώ. Ποσό που θα απομάκρυνε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε ενδιαφερόμενο.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες με δεδομένο ότι θα υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για τους χιλιοταλαιπωρημένους φιλάθλους του ιστορικού και περήφανου Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης.

20/12/2004 13:30:55

Metrosport

Καλά.

Δεν λέει τίποτα ουσιώδης το κείμενο, και αυτά που λέει . . . . . . . . . . . . . . . μάλλον τα έχουμε ξανακούσει.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Tolis1977

• Guest
Ρε παληκάρια τι το παιδεύουμε!!!Δεν καταλαβαίνετε ότι έρχονται γιορτές και πρέπει να βγάλουν τα δώρα των υπαλλήλων.Πώς θα γίνει αυτό;Με το να κρατάς σε αγωνία έναν ολόκληρο λαό κάνοντάς τους να αγοράζουν την εφημερίδα κάθε μέρα μήπως και μάθουν ποιός είναι ο επενδυτής.Εσείς γράφετε στο χαρτί κι εμείς σας γράφουμε στα παπάρια μας κωλο-δημοσιογράφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Tolis1977

• Guest
Εγώ λέω πως είναι το παληκάρι από την διαφήμιση της ΤΙΜ.

Μπορώ να έχω αυτή την ομάδα με 100.000ευρώ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;;;;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
den xero giati kai pos mou ehei karfothei sto miallo ayti i idea kai oute mporo na tin dikaiologiso alla apo ayta pou ginonte pisteuo oti o goumenos thelei na poulisei.. ti thelo na po: agorazei paihtes akriva etsi oste na mporei na dikaiologisei ta lefta pou zitaei gia tin polisi tis omadas...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

shaman4

• Guest
Τα σχέδια της κυβέρνησης της Λιβύης για επένδυση στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε μέσω του "Αθλητικού Metropolis" ο Καλίντ Ελ Μουτανί. Ο εμπορικός εκπρόσωπος της χώρας της οποίας ηγείται ο κ. Καντάφι άνοιξε τα χαρτιά του στους 95,5 και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον κ. Γούμενο αλλά και με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι - σύμφωνα με τα λεγόμενά του - επιθυμούν την εμπλοκή του κ. Καντάφι στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων ο κ. Μουτανί σημείωσε πως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές χωρίς όμως αυτό να σημαίνει το οτιδήποτε. Το γεγονός είναι πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πρώτη αυτή θετική εντύπωση που δημιουργήθηκε στο κ. Μουτανί, ο οποίος θα μεταφέρει πολλές τις πληροφορίες προς τον κ. Καντάφι. Κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, τον κ. Μουτανί συνόδευαν οι κ. Δημήτρης Φελεκίδης και Βασίλης Ζήρνας βρέθηκαν στο "Αθλητικό Metropolis" και μίλησαν για τις δικές τους εντυπώσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις για την παρουσία του στην Ελλάδα, ο κ. Καλίντ Ελ Μουτανί είπε : "Μας καλέσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα από τις 26 ως τις 29 Δεκέμβρη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προκειμένου να δούμε το πώς έχει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Ήρθα να δούμε λίγο την ποδοσφαιρική αγορά, και ειδικά τον ΠΑΟΚ. Μας έστειλε πρόσκληση ο κ. Γούμενος, τον οποίο τον ευχαριστώ. Ήμαστε ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Σε δυο φάσεις χώρισα την επίσκεψή μου. Η πρώτη ήταν να δω αν αυτός ο σύλλογος είναι λαοφιλής, και παίζει ρόλο ο κόσμος. Σε δεύτερη φάση θέλαμε να δούμε τα οικονομικά της ομάδας. Ήρθαμε ως καλεσμένοι από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να ξέρετε πως είναι τα μάτια και τα αυτά του κ. Καντάφι. Σχετικά με τις φήμες που ήθελαν να γίνεται κίνηση για την αγορά της Σαρλερουά, είναι μια διαφορετική περίπτωση. Η ομάδα της Σαρλερουά δεν έχει την ίδια δύναμη και το ίδιο μέγεθος κόσμου που έχει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για δυο διαφορετικές κινήσεις. Σε πρώτη φάση, είναι να μπορέσουμε να επενδύσουμε χρήματα σε ένα σύλλογο όπως η Σαρλερουά. Όμως, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία τα είχανε αρχικά κρύψει. Γι' αυτό το λόγο αποσύραμε το ενδιαφέρον μας από τη Σαρλερουά. Έχουμε κάνει επαφές για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι οικονομολόγοι και οι οποίοι θα μελετήσουν τα στοιχεία που υπάρχουν και μας δόθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι φάκελοι, μέσα στους οποίους είναι και αυτός του ΠΑΟΚ, θα εξεταστεί στη Λιβύη το επόμενο τριήμερο. Αυτή τη στιγμή, από αυτά που έχουμε δει. Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά. Πήραμε μια πρώτη γεύση. Πρέπει και ο κ. Γούμενος να έχει τη θέληση να πραγματοποιηθεί μια συνεργασία, και να κάνει κάποιες υποχωρήσεις".

Για τις επόμενές του κινήσεις, ο κ. Καλίντ είπε : "Θα ξανάρθουμε στη Θεσσαλονίκη, για να γίνουν νέες συζητήσεις με τον κ. Γούμενο. Πρέπει αυτό που αφήσαμε να έχει και συνέχεια. Περιμένουμε μια πρόταση από τον κ. Γούμενο για να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη. Είμαι εξουσιοδοτημένος από την επίσημη κυβέρνησης της Λιβύης για να κάνω μια έρευνα αγοράς ο ΠΑΟΚ είναι μέρος της έρευνας αγοράς που γίνεται. Θα γίνει μια έκθεση από εμένα που θα αποτελέσει τον οδηγό για τις αποφάσεις του κ. Καντάφι. Ο κ. Καντάφι ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τέτοιου είδους επιχειρήσεις, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς οι Λίβυοι βλέπουμε με καλό μάτι μια προσωπικότητα όπως ο κ. Σααντί Καντάφι να βρεθεί στην ηγεσία του ΠΑΟΚ. Γιατί να μην μπορέσει κάποια στιγμή κάποιος Έλληνας να βρεθεί επικεφαλής στη ΦΙΦΑ. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που αναφέρω. Όταν αποκτήσει πείρα από την ενασχόλησή του με τα κοινά του ποδοσφαίρου. Ξέρω πως οι Έλληνες αγαπούν τον Σααντί Καντάφι".

Για τα χρήματα που είχε διατεθειμένοι να δαπανήσουν, ο κ. Καλίντ είπε : "Βρισκόμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αρχικά στη Σαρλερουά σκεφτόμασταν να δαπανήσουμε 7,5 εκ. Ευρώ, αλλά δεν είχαμε την ίδια "γλώσσα επικοινωνίας" με τους Βέλγους. Η Λιβύη με την Ελλάδα έχει πιο πολλά κοινά σημεία. Ο Μέγας Αλέξανδρος μας ενώνει, και νομίζω πως ο κ. Καντάφι είναι ένας μικρός "Μέγας Αλέξανδρος. Με τον κ. Γούμενο, βρισκόμαστε στις πρώτες διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε ειπωθεί πολλά. Ο κ. Γούμενος είναι συμπαθητικός άνθρωπος, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή για νούμερα. Το μόνο που έχουμε κανονίσει με τον κ. Γούμενο είναι να ξανασυναντηθούμε".

Για τα όσα αποκόμισε από την τριήμερη παρουσία του στην Ελλάδα και τα όσα διαπίστωσε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο κ. Καλίντ είπε : "Αυτό που θα πω στον κ. Καντάφι είναι πως αισθάνθηκα ζεστασιά στην Ελλάδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι συμπαθητικός και πολύ θετικός. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά πάντα βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Ο ρόλος μου δεν είναι να βλέπω προέδρους. Συναντήσαμε ακόμα και φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για να μπορούμε να έχουμε μια σφαιρική άποψη".

Σύμφωνα με το ποια θα είναι η εισήγηση του προς τον κ. Καντάφι, ο κ. Καλίντ είπε : "Η αίσθησή μου είναι πως μπορώ να πείσω τον κ. Καντάφι. Αν ο κ. Γούμενος είναι διαθέσιμος, τότε πολλά μπορούν να γίνουν. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε στο χέρι του κ. Γούμενου, ούτε στο δικό μου για να γίνει οτιδήποτε".

Για τον τρόπο με τον οποία σκέφτεται ο κ. Καντάφι να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, ο εμπορικός ακόλουθος της Λιβύης σημείωσε : "Όταν ο πρόεδρος της Λιβύης επενδύει κάπου, η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου να υπάρξει κέρδος για όλες τις πλευρές. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι συγκινήθηκαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ Υπάρχει όνειρο στο κόσμο για να αποκτήσει η ομάδα ένα πρόεδρο, και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν τον κ. Σααντί Καντάφι. Το να είναι πρόεδρος στο ΠΑΟΚ ο κ. Σααντί Καντάφι δεν είναι δική μου επιλογή, αλλά του κόσμου του ΠΑΟΚ".

Όσο για την επόμενη κίνηση : "Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις, αν δεν έχω τέτοια εξουσιοδότηση. Αυτό που είδα είναι πως αυτός που με προσκαλεί ουσιαστικά για να ξανάρθω είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ".

Ο κ. Δημήτρης Φελεκίδης από τη πλευρά του, που ακολούθησε τον κ. Καλίντ στη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε από τη πλευρά του : "Υπάρχουν δυσκολίες από ανθρώπους που παίζουν ρόλο στο να μπορέσει να γίνει οτιδήποτε. Είδα πράγματα που δεν μπορούσα να τα φανταστώ ποτέ. Πριν από 16 μήνες, όταν είδα πως ο Καλίντ θέλει να βάλει 7,5 εκ. Ευρώ, αμέσως επικοινώνησα με τη Λιβύη, επικοινώνησα με τον Καλίντ και προσπάθησα να του μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Γνωριζόμαστε χρόνια με τον κ. Καλίντ. Του είπα πως η Σαρλερουά έχει 50.000 φίλους και ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν 2 εκατ. Φιλάθλους. Εγώ μάζεψα υλικό, πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και τον έδωσα στον κ. Καλίντ. Από τους 20 φακέλους οι 17 απορρίφθηκαν. Ένας από τους τρεις που πέρασε είναι αυτός του ΠΑΟΚ. Οι άλλοι δυο είναι μια εταιρία που ασχολείται με το περιβάλλον και η "Αφρικά Κόλα" . Σε αυτό βοήθησε και η στρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν οι πρώτες διεργασίες και φτάσαμε στην πρώτη επαφή με τον κ. Γούμενο. Επίσημα στοιχεία δεν έχω στα χέρια μου για τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα έχει ο κ. Καλίντ, ο οποίος είναι εμπορικός ακόλουθος είναι αυτά που του έδωσε ο κ. Γούμενος, που είναι ένας ευυπόληπτος επιχειρηματίας".

Ο κ. Βασίλης Ζήρνας έκανε τη δική του εκτίμηση : "Ο κ. Καλίντ ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη έμεινε ικανοποιημένος από τα πρώτα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούνε. Τα ποσά που άκουσε από τον ΠΑΟΚ δεν το τρομάξανε. Είναι θετικά τα πρώτα στοιχεία. Υπάρχει η διάθεση της επένδυσης προκειμένου να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο".

30/12/2004 17:43:01
Metrosport

Gia ola auta,ti pisteuete?
Egw prosopika monizw pos einai trixes..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

shaman4

• Guest
Giafto to anoiksa to thema aderfe georgeT
Aneksartita apo to an einai papas i oxi,to endexomeno na erthei o kantafi isos na aresei se kapious logo tou velinekous autou tou onomatos.
Apo tin alli omos,o anthropos einai dictatoras.
Egw prosopika de tha xarw an erthei ston paok!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **