Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 291533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μανσούρ Μπιν Ζαγιέτ αλ Ναχιάν...

Εγω ανθρωπους με πανω απο 2 λεξεις για ονοματεπωνυμο δεν εμπιστευομαι :):):)

Επισης προβλεπω οτι σε καμια δεκαρια χρονια απο τωρα, αυτο το τοπικ θα εχει τουλαχιστον αλλες 4 γραμμες για τιτλο....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

MetroStar

• Guest

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εγώ νοσταλγώ τους σείχιδες που θα αγόραζαν τον άρη και που δεν είχαν ούτε 2 ευρώ να φάνε ένα γύρο στην Βασ. Όλγας... Περνούσαν οι δικοί μας με τα μηχανάκια και τους δούλευαν και αυτοί χαιρετούσαν!

MetroStar

• Guest
Ε εντάξει το άρθρο δε λέει κάτι τρελό, ότι θα συμμετάσχουν στην αύξηση. Έτσι κι αλλιώς κάποιος βαθύπλουτος πρέπει να συμμετάσχει για να βρούμε 23 εκατ. ως τον Ιανουάριο. Ο Ζαγοράκης θα χει κάνει τα κονέ του λογικά.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Κλασσικές μαλακίες.
Για να σας ξενερώσω ... κανείς βαθύπλουτος σείχης δε πρόκειται να πάρει τον ΠΑΟΚ.
Μη τις αναδημοσιεύετε καθόλου αυτές τις παπαριές. Είναι χυδαία ψέμματα που εφησυχάζουν τον κόσμο. Δε κάνουν καλό.

Η ερώτηση έγινε στον ίδιο το Ζαγοράκη Σ Η Μ Ε Ρ Α.
- Υπάρχουν Σείχηδες που θέλουν να πάρουν τον ΠΑΟΚ;
- Μου φαίνεστε για έξυπνοι άνθρωποι ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ναι αλλά οι εγγλέζοι επένδυτές του stelios θα προλάβουνε....

:P
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είναι και μια κοινοπραξία Γιαπωνέζων, Αράβων και Αμερικάνων που δεν έχουν τι να κάνουν τα δισεκατομύρια τους και θέλουν να τα δώσουν στον ΠΑΟΚ ... Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν τέτοιες μπούρδες.
Μόνοι μας μάγκες. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Period. Σε λίγες μέρες ανοίγει η ΑΜΚ. Εδώ μας θέλω μάγκες μου
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αφού στο τέλος ο καμπάνης θα κάνει κουμάντο.....

Offline savage republic

• Βασικός
Capri, σε έχω για έξυπνο άνθρωπο. Που είναι οι μετοχές;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
παντως νεα για τους επενδυτες συμφωνα με πληροφοριες μου θα εχουμε τις παρακατω ημερομηνιες

24/01/2009-25/01/2009----> Θα ερθουν ικογκνιτο να δουν το ΠΑΟΚ
07/02/2009-08/02/2009-----> Θα δωσουν εντολη για 22 εκ ΕΥΡΩ
21/02/2009-22/02/2009------> Δεν θα μπουν ακομα τα λεφτα, γιατι εχουν απεργια οι τραπεζικοι, αλλα μιλανε με τον Μισιμοβιτσ, που θελουν να φερουν με οποιοδηποτε κοστος
09/03/2009----> Τελευταια στιγμη χαλασε η συμφωνια, τρομαξανε οι επενδυτες απο το γεγονοτα που εγιναν την χθεσινη μερα στην Τουμπα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Στάση αναμονής κρατάνε οι Σύριοι και ο Ιβάν Σαββίδης (δηλαδή ο αμπράμοβιτς...) ενώ πάντα εκκρεμεί η πρόταση πού έχει γίνει στον Αλέξη Κούγια....

Photis

• Guest
Χεχεχεχε...αυτό το θέμα έχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον...Νομίζω αποδεικνύεται πως ο ΠΑΟΚ μας εφ'όσον λειτουργεί σαν εταιρεία λαϊκής βάσης δεν έχει τίποτα να φοβηθεί....Ποιοί άραβες και εγγλέζοι τώρα...ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΕΩ!!!!

kp-83

• Guest
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Προς όλους τους ενδιαφερομένους (άραβες σεΐχηδες εφοπλιστές )η ΑΜΚ της παε για ποσό μεγαλύτερο των 50.000 ευρώ τρέχει στην marfin bank.Όποιος θέλει βάζει τα τούβλα και γίνεται αφεντικό.Ας πάνε εκεί να αποδείξουν το ενδιαφέρον τους και όχι στις εφημερίδες οι οποίες είμαι και εχθροί του ΠΑΟΚ (Μητρόπουλος).

SKAILS

• Guest
παντως νεα για τους επενδυτες συμφωνα με πληροφοριες μου θα εχουμε τις παρακατω ημερομηνιες

24/01/2009-25/01/2009----> Θα ερθουν ικογκνιτο να δουν το ΠΑΟΚ
07/02/2009-08/02/2009-----> Θα δωσουν εντολη για 22 εκ ΕΥΡΩ
21/02/2009-22/02/2009------> Δεν θα μπουν ακομα τα λεφτα, γιατι εχουν απεργια οι τραπεζικοι, αλλα μιλανε με τον Μισιμοβιτσ, που θελουν να φερουν με οποιοδηποτε κοστος
09/03/2009----> Τελευταια στιγμη χαλασε η συμφωνια, τρομαξανε οι επενδυτες απο το γεγονοτα που εγιναν την χθεσινη μερα στην Τουμπα.
+1

CLUB LARISA

• Guest
Στάση αναμονής κρατάνε οι Σύριοι και ο Ιβάν Σαββίδης (δηλαδή ο αμπράμοβιτς...) ενώ πάντα εκκρεμεί η πρόταση πού έχει γίνει στον Αλέξη Κούγια....
Λίγα τα λόγια για τον τρισμέγιστο που χαστούκιζε θήλυ στο Κολωνάκι επιδεικνύοντας το πανμέγιστο ύψος του......Δε φτάνει που τον διώξατε τον άνθρωπο απο εκεί ενω σας έβγαζε μέχρι κ τσου λου, τώρα του κάνετε κ βρώμικο πόλεμο για να μην πάρει τον ΠΑΟΚ....Αλήτες  :P :P

Offline corrupt

• Αλλαγή
Παιδιά τα είπαμε και πιο πάνω, μην επαναλαμβανόμαστε... Εγώ μόνο τους Άραβες σείχηδες που τους τρέχαν τα λάδια από τα πιτόγυρα στο "Λύκο" στην Όλγας αναγνωρίζω... ΤΕΛΟΣ!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μα για πόσο ηλίθιους περνάνε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιες φυλλάδες... ΟΚ, δεν απευθύνονται σε μας (κυρίως), αλλά ρε πούστη μου μόνο κλινικά κρετίνος θα μπορούσε να πάρει στα σοβαρά τέτοια σενάρια... Δηλαδή από ένα σημείο και μετά παύει να είναι αστείο και γίνεται εξοργιστικό...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

GeorgT

• Guest
εγω πως ειχα ακούσει οτι στο 157 στη παπαναστασιου τρώγανε γυρακο οι Αλ-σκουληκοΑραβες?

bagos1

• Guest
θέλω να ξαναθίξω ένα θέμα που έβγαλε η φυλλάδα του μητροπουλου χτες στην εκπομπή του μακεδονία tv  βγάλανε έναν ρεπόρτερ για να πεί κάποια πράγματα σχετικά εγώ δεν έδωσα σημασία αυτό όμως που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν όταν είπε πως ορκωτοί ελεγκτές μπήκαν και κάνανε έλεγχο για λογαριασμό των επενδυτών.  Σήμερα έψαξα το θέμα και ανακάλυψα πως η ελεγκτική εταιρία που έκανε τον έλεγχο ειναι η grant thorton και μάλιστα για λογαριασμό της παε έγινε ο έλεγχος ( το απίθανο θα ήτανε να μου λέγανε ότι κάτι άραβες μας βάλανε) τώρα απλά μια ερώτηση είχε η παε για πέταμα 60 000 ευρώ?? η μόνη δικαιολογία που βρίσκω ειναι οτι εν όψη ΑΜΚ έβαλε ορκωτούς για έλεγχο για πιο επίσημα απέναντι στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς αλλά και στο ενημερωτικό δελτίο αλλα και πάλι ο τελευταίος ισολογισμός που έκλεισε 30-6 δεν είχε υπογραφή ορκωτών λογιστών.  δεν αφήνω υπόνοιες για αραβες και σείχιδες απλά μήπως υπάρχει κάτι πράγματι όμως?? γιατί υπάρχει γενικά εφησυχασμός σε 2 μήνες κρίνεται το μέλον του ΠΑΟΚ και αντί να πέζουνε όλη την ημέρα τα ράδια διαφήμιση και προπαγάνδα.....σιωπή................ δεν θέλω να σας κοιμήσω και να σας πω οτι όλα ειναι εξασφαλισμένα (έτσι και αλλιώς υποθέσεις κάνω) απλά αν όντως κάτι μεγάλο υπάρχει τότε είναι η μοναδική μας ευκαιρία να γίνουμε μέτοχοι μιας μεγάλης ομάδας δεδομένου οτι αν μπουνε στην αυξηση θα κλείσει η κάνουλα και ο ΠΑΟΚ θα γινει μετοχικά πάντα, ένα κλειστό κλάμπ.  τελειώνωντας να ξαναπώ ότι υποθέσεις κάνω και δεν έχω ακούσει τίποτα ουτε για άραβες ουτε για κινέζους ουτε για πολωνούς αν και για εμενα αφού μέχρις στιγμής τα έχουμε καταφέρει ως προς το αγωνιστικό και στο λογιστικό κομάτι δεν νομίζω οτι έχουμε ανάγκη επενδυτές οι οποίοι φεύγοντας μπορεί να μας αφήσουνε κανα φέσι αράβικο 200 μύρια...............