Ακούτε μια μαλακία, της δίνετε βάση, γράφετε ένα κάρο σχόλια και στο τέλος την αναπαράγετε εσείς οι ίδιοι.
Συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά είμαι τρομερά εκνευρισμένος με πολλά θέματα τις τελευταίες ημέρες και διαβάζω ορισμένα που με τρελαίνουν ακόμα περισσότερο.
Οι μετοχές του Γούμενου δεν είναι στα χέρια Γούμενου. Είναι (οι περισσότερες) στα χέρια της νυν διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όσο για τις μετοχές Παγώνη, αυτές είναι στην κυριότητα του, αλλά αν θέλει να κυκλοφορεί στην πόλη, αυτός και τα μέλη της οικογένειας του, τότε θα παραμείνουν εκεί και δεν θα μεταβιοβαστούν σε κανέναν.
Πάντως μέχρι χθες ήταν στην κυριότητα του και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι χθες κατατέθηκαν στην ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συζήτησε και πήρε απόφαση για την αύξηση κεφαλαίου. Τώρα αν μεταβιβάστηκαν τις επόμενες 14-15 ώρες, δεν το ξέρω, αλλά σας το λέω για να το μάθετε.
Ότι έγινε στον ΠΑΟΚ έγινε επειδή ο κόσμος δεν πίστεψε ποτέ στο σύνθημα: "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον Λαό του"
Με τα όσα έγιναν μέσα σε ένα χρόνο όλο και περισσότεροι πιστεύουν σε αυτό το σύνθημα, αφού εμείς με τα χρήματα που διαθέτουμε και μαζί με την διοίκηση που αποτελείται από τίμιους ανθρώπους, βγάλαμε το καράβι από την λάσπη.
Όποιο υπάλληλος της συμμορίας Θωμά και Βίκτωρα Μητρόπουλου (Μπατατούδης, Γούμενος, Καμπάνης κλπ) δεν έχει καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, ας τολμήσει να πλησιάσει για να δει την αντίδραση μας.
Αν προσπαθήσει κάποιος να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει με άλλον τρόπο.
Θα ρίξει χρήματα σε κάποιο άλλο άθλημα (πχ μπάσκετ), θα αποκτήσει την εμπιστοσύνη μας και μετά θα προσπαθήσει να αποκτήσει την ΠΑΕ, έχοντας πολλούς από εμάς (εν αγνοία των προθέσεων του) μαζί του.