Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 287216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
και μην ξεχναμε οτι δεν ειναι βαζω 18εκ και ολα καλα....δουλεια του κρατους ειναι να ελεγχξει τον επενδυτη-εαν ειναι λαμογιο....και αυτο πρεπει να δωσουμε να καταλαβει το κρατος απο την αρχη...οχι οτι πιστευω οτι θα βαλει καπιος 18εκ.κουβεντα να γινεται....το θεμα πιστευω πιο πολυ βγηκε μην τυχων και ο τρελος κοσμος μας που τους εχει τρελανει καλυψει την αυξηση μονος του και μετα δεν εχει κανενα λογο το κρατος-γιατι δεν θα το εχουμε καμια αναγκη.ο φαντασμενος bozik

Akrivws. Olws tuxaiws th mera opou epishma pleon mporei o kosmos tou PAOK na ginei IDIOKTHTHS TOU arxisan pali oi prighpes, oi petrelaiades, oi megistanes, dhladh ligh tsipa re....Kanonika oute 5xronoi den eprepe na sas pisteuoun...

Kai omws, apo o,to afougrasthka apo mia gura se forum kai liga radia xthes, etoimos einai o PAOKtsis na pshthei pali...Fertou prighpes kai partou thn psuxh....

Ante vre valte apo kana fraggo na agorasoume ton PAOK emeis na goustaroume, exeis th xrysh eukairia na eisai o idios idiokthths kai protimas na erthei o agnwstos x pali na se dialusei? Ma einai dunaton? Mualo re den exoun valei? Thes ton arava goumenobatatoudi dhladh? Auto thes?

Tipota h hlithiothta einai ena anikhto pragma telika....Egw magges telh tou kalokairiou stelnw thn prwth megalh dosh gia metoxes. Kai tha uparksoun toulaxiston alles 2 geres mexri ta telh tou xronou pou kleinei h aukshsh MK. Afhste tis fantasiwseis kai tis oneirwkseis kai elate na kanoume auto pou den exei ksanaginei.....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
re paidia...ti ependites kai malakies....egw exw glikathei me tin diikisi mas pou trexei kai psaxnei kai asxoleitai 100% gia ton PAOK dixws na masaei pouthena.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

(...)Afhste tis fantasiwseis kai tis oneirwkseis kai elate na kanoume auto pou den exei ksanaginei.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
O Paul, o Charles, o Vassilis kai.. o Grigoriades. Ma, eimaste sobaroi? Ta lefta tous pws nomizoun oti ta eftiaksan autoi re paidia? Me kompines, san ki authn pou 8eloun na kanoun me ton PAOK mas....

Kai twra etoimazomaste oloi na ginei pragmatika PAOK MAS. Giati ton agorazoume. Oloi emeis. Katalabaite to. Agorazoume ton PAOK. O apostolos, o egoist, o HomoPaokus, o bozik, to tsakalaki, o biv, o katz, o logothetis, o Capricorn, o diegito, o king, o CLUBLARISA, oloi emeis*. Pou eimaste ekatontades xiliades. Emeis eimaste o PAOK kai epitelous pernaei stous nomimous katoxous ths h omada. Kai afhste tous allous na kunhgane to (petro)dollario. Xeste kai tous politikanthdes. Se ligo kairo oloi autoi 8a barane prosoxh se mas. Molis oloklhrw8ei h agora ths omadas apo tous istorika nomimous katoxous ths.

*edit: kai o papritsa, kai o papritsa
« Last Edit: June 06, 2008, 09:57:14 by egoist »

ive4

• Guest
το ρεπορτάζ του Γρηγοριάδη, ούτε ο Φώσκολος δε θα το έγραφε.

Ο Πολ και ο Τσαρλς.
2 τύποι που αγοράζουν σπίτια 2,5 εκ ευρώ στην Θεσσαλονίκη για πλάκα.  
Ο Πώλ, χώρισε με τη γυναίκα του και πήγε διακοπές για να ξεδώσει, αλλά πάτησε καρφί και πήρε τηλ τον γιατρό του (ίσως ήταν ο Καθηγητής Μιιιίιιλεαααρ). Από τον γιατρό έμαθε ο Τσάρλς ότι βρίσκεται στην Καραϊβική και του είπε, έλα πίσω η γυναίκα σου δε σε κερατώνει. Τα ξαναφτιάξανε και αφού του έφυγε η κάψα είπε να πάρει τον ΠΑΟΚ.
Οταν φτάσουμε τελικό ουέφα θα φωνάξει τον πρίγκηπα του Καταρ στην Τούμπα!

Ζήτω τα παράααλογα ζήτω η Ελλάς!

Offline savage republic

• Βασικός
μου το 'στειλαν πριν λίγο..
makptol τα έχεις πάρει σβάρνα όλα ρε man.

http://maggot.halflife.gr/gdf/various/paok/borbokis_katar_aggloi.jpg

Twra to diavasa mexri telous. O trpos grafhs tou deixnei thn koutoponhria tou an8rwpou kai oti aresketai na apeu8unetai se xamhles nohmosunhs atoma, prosferontas romantza me prigkhpes, seixhdes kai agglous zamploutous, pou exoun ta klassika problhmata twn zamploutwn... Ekei pou beltiw8hke, einai h pisinh pou krataei sto telos, opws kai oi uponoies gia thn katoxh stoixhmatikhs etairias apo merias twn araboagglwn. An exoun tetoia etairia, gia to poios krubetai pisw apo tis off-shore etairies (giati ennoeitai oti tetoia 8a einai), den mporei kaneis na bgalei akrh, para mono meta apo arketa xronia enasxolhshs. To pio pi8ano senario einai na to exei bgalei apo to mualo tou autos h kapoios allos pou tou to petakse san idea. Allou einai to 8ema kai paramenei to idio, opws kai me thn ENIK, alla kai ton Ivan Savvides. Einai to ksepluma xrhmatos kai to xrewma ths PAE, ta eikonika timologia kai ola auta pou xronia biwname sto petsi mas. Opote, o monos tropos gia na glutwsoume apo tetoies peripeteies, einai na kalupsoume ena megalo pososto ths aukshshs metoxikou kefalaiou apo thn prwth kiolas stigmh. Kai den einai ka8olou outopiko. An auth h istoria einai sobarh, tote prepei na biastoume na agorasoume metoxes, gia na exoume logo. Toulaxiston ena pososto pou 8a ftanei to 33,4% tou neou metoxikou kefalaiou, to suntomotero dunaton!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
έχω κλάσει με το δημοσίευμα! χαχαχα ρε μάγκες δεν υπάρχει ίχνος δημοσιογραφικής γραφής εκεί μέσα!
ΕΛΕΟΣ
τεσπά κατά τα λοιπά εγώ δε γουστάρω Άραβες! θέλω Ινδούς ρε....

Offline cure

• Αλλαγή
O Paul, o Charles, o Vassilis kai.. o Grigoriades. Ma, eimaste sobaroi? Ta lefta tous pws nomizoun oti ta eftiaksan autoi re paidia? Me kompines, san ki authn pou 8eloun na kanoun me ton PAOK mas....

Kai twra etoimazomaste oloi na ginei pragmatika PAOK MAS. Giati ton agorazoume. Oloi emeis. Katalabaite to. Agorazoume ton PAOK. O apostolos, o egoist, o HomoPaokus, o bozik, to tsakalaki, o biv, o katz, o logothetis, o Capricorn, o diegito, o king, o CLUBLARISA, oloi emeis*. Pou eimaste ekatontades xiliades. Emeis eimaste o PAOK kai epitelous pernaei stous nomimous katoxous ths h omada. Kai afhste tous allous na kunhgane to (petro)dollario. Xeste kai tous politikanthdes. Se ligo kairo oloi autoi 8a barane prosoxh se mas. Molis oloklhrw8ei h agora ths omadas apo tous istorika nomimous katoxous ths.

*edit: kai o papritsa, kai o papritsa
Κι εγώ κι εγώ.
Φίλε egoist, τα σέβη μου  :notworthy:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsag

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1100018

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το αγγλικό ενδιαφέρον

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε χθες την άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά 18.000.000 ευρώ.

Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα προκύπτει και το ενδιαφέρον μέσω του πρώην μάνατζερ Αγγελου Τραυλού και του Βασίλη Μπορμπόκη Αγγλων επιχειρηματιών για τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι γνωστό στον Θοδωρή Ζαγοράκη αφού ο πρόεδρος του «δικέφαλου» συναντήθηκε με τον Βασίλη Μπορμπόκη το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον Μπορμπόκη το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και σοβαρό. Ο ένας από τους δύο επιχειρηματίες τους οποίους χαρακτήρισε οικονομικούς κολοσσούς είναι γνωστός του από την εποχή που αγωνιζόταν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Διέψευσε μάλιστα ότι και οι δύο δραστηριοποιούνται σε εταιρείες στοιχημάτων. Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί, αλλά υπάρχουν περιορισμοί στον αθλητικό νόμο για το ποσοστό το οποίο μπορούν να έχουν στην κατοχή τους.

Για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο θα πρέπει να πάρουν πρώτα την άδεια του υπουργείου Ανάπτυξης.
"

Πολύ βασικό αυτό. Θα πρέπει να ελεγχθούν πρώτα από το υπουργείο πριν πάρουν το οκ για πλειοψηφικό πακέτο. Ελπίζω πως αυτή είναι μια δικλείδα ασφαλείας. Αρκεί να κάνει το υπουργείο σωστά τη δουλειά του.

όλα αυτά αν προχωρήσει τέτοια περίπτωση φυσικά. Πέρα από αυτό εμείς κάνουμε το καθήκον μας. Μετοχές, μετοχές, μετοχές...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

(...)Afhste tis fantasiwseis kai tis oneirwkseis kai elate na kanoume auto pou den exei ksanaginei.....

+1
allwste den einai tixaia i imerominia pou apofasisan na dimosieutei ti sigkekrimeno thema an auto ontws isxuei

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως συμφωνα με οσα λεει το δημοσιευμα (1% αν ειναι αληθεια) δεν μας χαλαει καθολου ετσι ισα ισα....δηλαδη να ρθουν να επενδυσουν με τον ζαγορ μπροστα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apaoki13

• Guest
Ο Μπίλης, ο Πόλι και ο Τσαρλς... σε φάμπρικα δούλευαν φτιάχνοντας τανκς. :tikitaka: Ρε δεν πάμε καλά μέρες που είναι. Έφυγα δυο μέρες και επιστρέφω για να διαβάσω στο ένα topic ότι ο Ζαγοράκης παντελονιάζει τα λεφτά της μπουτίκ, στο άλλο ότι οι λαρισινοί θα γαμίσουν και θα δείρουν όποιον ΠΑΟΚτσή υπάρχει στον κάμπο και στο τρίτο ο Βασίλης ο Μπορμπόκης μαζί με τον Τραυλό βρήκαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ.

Ενας ένας ρε παιδιά μην σπρώχνεσται με τις μαλακίες γιατί είμαστε και σε κάποια ηλικία.

ajelo

• Guest
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ...ΑΓΓΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ - ΜΥΔΙΑ... ΕΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΥΡΑ , "Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ

CLUB LARISA

• Guest
Re tsakale μην χρησιμοποιεις τόσο βαριες κουβέντες για τον Μπορμποκη...Ο ανθρωπος τον Ζαγοράκη έπιασε κ του μίλησε. Το τι θα κάνει ο Σκύλος είναι άλλου παπα Ευαγγέλιο.Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Μπορμποκης ρε αδερφέ, γιατί αμέσως στο πυρ το εξώτερον?

ive4

• Guest
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ...ΑΓΓΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ - ΜΥΔΙΑ... ΕΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΥΡΑ , "Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ

σωστά το πήγε ο Μπορμόκης. Ηρθαν κάποιοι που πιστεύει πως έχουν λεφτά και του είπαν για τον ΠΑΟΚ. Και αυτός πολύ λογικά πήγε στον Ζαγοράκη και του είπε τι παίζει. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Και από κεί και μετά είναι θέμα της Διοίκησης πως θα χειριστεί το θέμα είτε είναι ειλικρινές ενδιαφέρον, είτε είναι παπάς.

makptol

• Guest
Re tsakale μην χρησιμοποιεις τόσο βαριες κουβέντες για τον Μπορμποκη...Ο ανθρωπος τον Ζαγοράκη έπιασε κ του μίλησε. Το τι θα κάνει ο Σκύλος είναι άλλου παπα Ευαγγέλιο.Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Μπορμποκης ρε αδερφέ, γιατί αμέσως στο πυρ το εξώτερον?

ο βασιλακης αφου εφαγε σουτ απο τον ντεμη που δεν τον χρησιμοποιει πουθενα προσπαθει να τρυπωσει στην ΠΑΕ εστω
μεσω αυτων των γνωστων "επενδυτων" ......ΚΑΛΟΣ Ο ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ αεκ.....
ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ....

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
http://www.daynews.gr/?type=1&cat=3&id=90904

Ο Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων:

Σε άλλο σημείο, υποστήριξε ότι δέχθηκε κρούσεις για να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ μιλώντας για τον ΠΑΣ είπε:
«Όταν πήγα μου έστρωναν κόκκινα χαλιά και τώρα με βρίζουν και μου πετάν μπουκάλια.
Δεν είχαν ούτε νερό για το καζανάκι και έχασαν για 1.000 ευρώ τον Μπούρμπο και τον Σπυρόπουλο».

δηλαδή έλεος, ο κάθε παπάρας πετάει και μία μ@@@κία και γίνεται είτε δημοσιογράφος είτε επενδυτής

το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

GENTLESOS

• Guest
Λοιπόν μέχρι τώρα δεν ήθελα να ανοίξω το στόμα μου αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα.
Όταν είχανε έρθει οι παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης στην Αυστραλία και σαν πρόεδρος που ήμουνα είχανε απευθυνθεί σε εμένα για να πάρω την ΠΑΕ.
Μάλιστα φωνάζανε θυμάμαι Μπάμπη Θεέ Πάρε την ΠΑΕ.
Εκεί τελικά δεν άντεξα και συμφώνησα να ανέβω Ελλάδα και να συζητήσω με τον Ζαγοράκη να δω τι θα κάνω.

Έτσι λοιπόν πέρυσι ανέβηκα στη πατρίδα και είχαμε μία συνάντηση με τον Ζαγοράκη και τα βρήκαμε σε όλα.
Το μόνο που με ζητήθηκε από τον Θόδωρα ήτανε να μην πούμε ακόμα τίποτα και το δέχτηκα.

Την επόμενη μέρα λοιπόν πήγα στον ναό για να πέσουν και οι υπογραφές με τους δικηγόρους μας και γενικά όλο το τιμ αλλά προτού μπούμε μέσα στα γραφεία ζήτησα από τους συνεργάτες μου αλλά και από τον Θόδωρα να με αφήσει να δω μια φορά τον ναό άδειο γιατί μια ζωή τον βλέπω γεμάτο και μόλις αντίκρισα τις κερκίδες τα έπαιξα πήρα το τιμ που πήγαμε στο γήπεδο και αποχώρησα.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ 6 ???????????

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.daynews.gr/?type=1&cat=3&id=90904

Ο Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων:

Σε άλλο σημείο, υποστήριξε ότι δέχθηκε κρούσεις για να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ μιλώντας για τον ΠΑΣ είπε:
«Όταν πήγα μου έστρωναν κόκκινα χαλιά και τώρα με βρίζουν και μου πετάν μπουκάλια.
Δεν είχαν ούτε νερό για το καζανάκι και έχασαν για 1.000 ευρώ τον Μπούρμπο και τον Σπυρόπουλο».

δηλαδή έλεος, ο κάθε παπάρας πετάει και μία μ@@@κία και γίνεται είτε δημοσιογράφος είτε επενδυτής

Kai gia na symplhrwsw ton agaphto bannon.......ena apospasma apo synentey3h tou gnwstou kai
mh e3aireteou kougia meta thn apoxwrhsh apo ton PAS (prin dyo meres)

http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2821&Itemid=55

Ισχύει ότι εσείς μπορεί να πάτε σε κάποια άλλη ομάδα;

Δεν ξέρω πως πρόλαβε και διαδόθηκε αστραπιαία το νέο και εδώ και μια ώρα έχω δεχτεί 7 προτάσεις (γέλια)! Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι και μια ΠΑΕ της Κρήτης. Εν πάση περιπτώσει υπάρχει και το ευχάριστο ότι τουλάχιστον η ελληνική κοινωνία εμένα με αγαπά. Μπορεί στα Γιάννινα να υπήρχαν λίγες διχογνωμίες, αλλά η υπόλοιπη κοινωνία με αγαπά. Μου έστειλαν μήνυμα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι στο πρόσωπό μου ονειρεύονται τον ιδανικό ηγέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δηλαδή μπορεί να σας δούμε στον ΠΑΟΚ;

Μπορεί να μην πάω πουθενά και το πιθανότερο αυτό είναι. Θέλω να ηρεμήσω λίγο. Να κάνω διακοπές.

kougia zoume ston PAOK na se doume...........ante kai gamhsou lamogio pou pianeis kai ton PAOK sto vrwmostoma sou.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ