@PaokCure,
δε λέω ότι ο Ρέστης δε θα ήθελε να τον ξέρει όλος ο κόσμος άλλωστε, τη ματαιδοδοξία του καθενός μόνο ο ίδιος την ξέρει αλλά πιστεύω ότι τα οφέλη που αποκομίζει από κάθε τέτοια δημιουργία οπαδικού στρατού τα σχεδιάζει μόνος του ο κάθε επιχειρηματίας. Ο Ρέστης ακουγόταν και για την αεκ και παρουσιαζόταν και φανατικός αεκτσής...Όταν το σχέδιο κάποιου ενέχει να προχωρήσει προς τον ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι ο κάθε Ρέστης θα το κάνει όπως το έκανε ο Βγενόπουλος, ο Αμπράμοβιτς (δε συγκρίνω τα μεγέθη!)...με ανάλογο γδούπο και τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα και όχι με "μονόστηλα" στην αν-ευρείας κυκλοφορίας...παρών!
Επίσης δεν νομίζω ότι τον κάθε Ρέστη τον νοιάζει να τον ξέρει ο παππούς μου ή η γιαγιά μου αλλά να τον "νοιώθει" σαν καρφί στον κώλο ο κάθε Υπουργός και Πρωθυπουργός αν θές...
Λέω λοιπόν ότι ο κάθε Μπερλουσκόνι, Αμπράμοβιτς, Γιαννακόπουλοι, Κόκκαλης κτλ που ανέφερες μπορεί απλά να είναι ματαιόδοξοι..ή ο κάθε ολυμπιακός, μίλαν, τσέλσυ και παναθηναικός να καλύπτουν τα συμφέροντα τους. (άφήνω στην άκρη το γεγονός ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι άρρωστοι με το βάζελο...και ναι μπορεί να υπάρχει και αυτή η περίπτωση). Απλά ποτέ δε ξέρεις λοιπόν!
Κλεινωντας λοιπόν επειδή δε ξέρω τη ματαιοδοξία του (κάθε) Ρέστη και τα οπαδικά του αισθήματα αφήνω ανοικτό κάθε ενδεχόμενο (δεν μιλάω μόνο για ΠΑΟΚ) και το να θέλει διαφήμιση, και το να τον εξυπηρετούμε σαν επιχειρηματικό όραμα, και να είναι "ΠΑΟΚΤΣΗΣ"
αλλά όκ ας μην είμαστε τελείως αφαιρετικοί για αυτούς τους ανθρώπους!
(και προφανώς δε μιλάω για εσένα Paokcure)