Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 309088 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
ε οχι κ διαφημιση για τον Ρεστη. δεν ειναι ο μπακαλης της γειτονιας για να χρειαζεται παραφιλολογια για τον ΠΑΟΚ.
δεν εχει αναγκη κανεναν ΠΑΟΚ ο Ρεστης(και ο καθε Ρεστης τετοιου μεγεθους).

Offline cure

• Αλλαγή
ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΡΕΣΤΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Ένα από τα πιο ζεστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου προωθούν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στελέχη της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε συνεργάτες του πρωθυπουργού και τον επιχειρηματία Βίκτορα Ρέστη για να αγοράσει πακέτο μετοχών στον «δικέφαλο».
Ρε τη νδ που της κάηκαν τ' αρχίδια για τον ΠΑΟΚ. Τόσο καιρό πάνε να μας διαλύσουν με τη πουστιά της κωλορύθμισης ορφανού, με τις συλλήψεις ΠΑΟΚτσήηδων για αστείους λόγους, με τη καραγκιοζο-χορηγία της ΔΕΠΑ και με κάθε κίνηση που γίνεται για το κακό του ΠΑΟΚ, που καθυστερούν αδικαιολόγητα τη διαδικασία αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου και προσπαθούν να σταματήσουν την απελευθέρωση του ΠΑΟΚ
και τώρα τρέχουν να μας βοηθήσουν.

Πόσο φυτό πρέπει να είσαι για να πιστέψεις τέτοιες μαλακίες;

Έξω γαμιόληδες πολιτικοί από τον ΠΑΟΚ. Κάναμε χρόνια να διώξουμε τις πράσινες χολέρες δεν θα επιτρέψουμε στις γαλάζιες να πάρουν σειρά. Άντε πάτε να κάνετε καμιά πίπα στο αφεντικό σας το σωκράτη ρε παπάρια.

Ξυπνήστε ρε. Αυτοί είναι οι εχθροί μας. Αυτοί μας πολεμάνε από την αρχή της σεζόν για να φθείρουν τον Ζαγοράκη. Μή μασάτε ρε που βγήκανε τώρα οι επενδυτές. Λίγο πριν βγούνε οι μετοχές. Θέλεις κ. Ρέστη να πάρεις τον ΠΑΟΚ; Να πας και να τα σκάσεις μόλις βγουν οι μετοχές. Άντε γαμήσου κε Ρέστη που θα σε παρακαλέσουμε να επενδύσεις στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Να πας να κάνεις μπίζνες αλλού. Άντε γαμηθείτε ρε γαλάζιοι πολιτικάντηδες που τρέχετε να μας βοηθήσετε. Την είδαμε τη βοήθεια με τα χρέη και τις χορηγίες. Ουστ ρε λέρες

Μακριά από τον ΠΑΟΚ σιχαμερά όντα. Μακριά από τη τρέλα μας όλοι. Πολιτικοί και "επενδυτές". Μακριά κι αγαπημένοι.

Φέρτε ρε τις μετοχές στο λαό. Βγάλτε ρε τις μετοχές να τελειώσουν τα παραμύθια με τους επενδυτές και το κράτος. Άντε ρε μακριά από τον ΠΑΟΚ όλοι σας!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε παιδια το Παρον του Κουρη ειναι φυλλαδα..η Τατιανα των πολιτικων εφημεριδων, δεν ειναι να το παιρνεις και σοβαρα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χαχα, ρε γιατί αρπάζεστε?

Πρώτη φορά είναι ή τελευταία που διαβάζουμε τέτοιες παπαριές?
Εγώ χαίρομαι. ΠΑΟΚ είσαι... πουλάς!! Και ασχολούνται μαζί σου για να πουλήσουν?

Κατ'αρχάς το άρθρο δε το υπογράφει κανείς. Αυτό τα λέει όλα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
ε οχι κ διαφημιση για τον Ρεστη. δεν ειναι ο μπακαλης της γειτονιας για να χρειαζεται παραφιλολογια για τον ΠΑΟΚ.
δεν εχει αναγκη κανεναν ΠΑΟΚ ο Ρεστης(και ο καθε Ρεστης τετοιου μεγεθους).

ούτε ο βγενόπουλος είναι μπακάλης, αλλά μιά χαρά τζάμπα προβάλλεται!

stelukos

• Guest

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Ive4...αδερφέ μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
ο Βγενόπουλος είναι απλά...Other people's money...και μόνο με διαφήμιση δεν θα τον σουτάρει το χαρτοφυλάκιο του οποίου είναι υπάλληλος...(πρόσεξε...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!)
Ο Ρέστης είναι ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ...ο τύπος είναι τέρμα δυνατός. Μη λέμε και ότι θέμε...

Ο Ρέστης δεν έχει κανένα συμφέρον να καρπώνεται "διαφήμιση" από τον ΠΑΟΚ απλά γιατί τα μεγέθη τώρα είναι αδιάφορα για αυτούς. Μάλλον από το όλο κείμενο μόνο το ΠΑρών έχει να επωφεληθεί καθώς μπορεί να πουλήσει κανένα φύλλο παραπάνω.

Δε λέω ότι ο Ρέστης (ή Χ,Ψ επιχειρηματίας) δεν ενδιαφέρεται ή μπορεί να μην ενδιαφερθεί ποτέ (δεν το ξέρω και δε με νοιάζει) για τον ΠΑΟΚ απλέ λέω ότι δεν νομίζω μεγέθη τύπου Ρέστη να προκρίνουν να "παίζει" το όνομα τους με τον ΠΑΟΚ για να κερδίσουν κάποιο όφελος που ούτως ή άλλιώς το κερδίζουν από κάποια άλλη δραστηριότητα.
Συμπληρωματικά ο πόλεμος πλέον είναι η ενέργεια! Η Θεσσαλονίκη (μετά και την πώληση του λιμανιού) θα είναι ο Νο1 στα Βαλκάνια κόμβος...λέτε να μην ξέρουν οι εφοπλιστές ή οι λοιποί πότε και πως θα πρέπει να πλησιάσουν τα συμφέροντα τους στην πόλη?

Offline cure

• Αλλαγή
Όσο πλούσιος και να ναι κάποιος, τη δημοσιότητα που προσφέρει το ποδόσφαιρο δεν τη καρπώνεται από πουθενά αλλού. Βλ. Μπερλουσκόνι, Αμπράμοβιτς, Γιαννακόπουλοι, Κόκκαλης κτλ Άπειρα παραδείγματα άσημων στο ευρύ κοινό μεγιστάνων που γίνανε διάσημοι μέσω του ποδοσφαίρου και απέκτησαν στρατούς.
Και όλοι μα όλοι χρειάζονται οπαδικούς στρατούς
Τη δόξα κανένας δεν τη μίσησε ποτέ, όσο χρήμα και να είχε.

Σιγά τον υπεράνω τον Ρέστη! Ποιος τον ξέρει αυτόν ρε παιδιά; Πάνω από 5% του ελληνικού πληθυσμού;
Το όνομά του το βρίσκεις μόνο στις οικονομικές σελίδες, που διαβάζουν ακόμα πιο λίγοι από το 5%. Ενώ με τον ΠΑΟΚ θα τον μάθει και η μάνα μου κι ο παππούς μου.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@PaokCure,
δε λέω ότι ο Ρέστης  δε θα ήθελε να τον ξέρει όλος ο κόσμος άλλωστε, τη ματαιδοδοξία του καθενός μόνο ο ίδιος την ξέρει αλλά πιστεύω ότι τα οφέλη που αποκομίζει από κάθε τέτοια δημιουργία οπαδικού στρατού τα σχεδιάζει μόνος του ο κάθε επιχειρηματίας. Ο Ρέστης ακουγόταν και για την αεκ και παρουσιαζόταν και φανατικός αεκτσής...Όταν το σχέδιο κάποιου ενέχει να προχωρήσει προς τον ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι ο κάθε Ρέστης θα το κάνει όπως το έκανε ο Βγενόπουλος, ο Αμπράμοβιτς (δε συγκρίνω τα μεγέθη!)...με ανάλογο γδούπο και τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα και όχι με "μονόστηλα" στην αν-ευρείας κυκλοφορίας...παρών!

Επίσης δεν νομίζω ότι τον κάθε Ρέστη τον νοιάζει να τον ξέρει ο παππούς μου ή η γιαγιά μου αλλά να τον "νοιώθει" σαν καρφί στον κώλο ο κάθε Υπουργός και Πρωθυπουργός αν θές...

Λέω λοιπόν ότι  ο κάθε Μπερλουσκόνι, Αμπράμοβιτς, Γιαννακόπουλοι, Κόκκαλης κτλ που ανέφερες μπορεί απλά να είναι ματαιόδοξοι..ή ο κάθε ολυμπιακός, μίλαν, τσέλσυ και παναθηναικός να καλύπτουν τα συμφέροντα τους. (άφήνω στην άκρη το γεγονός ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι άρρωστοι με το βάζελο...και ναι μπορεί να υπάρχει και αυτή η περίπτωση). Απλά ποτέ δε ξέρεις λοιπόν!
Κλεινωντας λοιπόν επειδή δε ξέρω τη ματαιοδοξία του (κάθε) Ρέστη και τα οπαδικά του αισθήματα αφήνω ανοικτό κάθε ενδεχόμενο (δεν μιλάω μόνο για ΠΑΟΚ) και το να θέλει διαφήμιση, και το να τον εξυπηρετούμε σαν επιχειρηματικό όραμα, και να είναι "ΠΑΟΚΤΣΗΣ"
αλλά όκ ας μην είμαστε τελείως αφαιρετικοί για αυτούς τους ανθρώπους!
(και προφανώς δε μιλάω για εσένα Paokcure)

ive4

• Guest
rabbitweed είσαι του οικονομικού ρεπορτάζ και μπορεί να ξέρεις καλύτερα.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Όσο πλούσιος και να ναι κάποιος, τη δημοσιότητα που προσφέρει το ποδόσφαιρο δεν τη καρπώνεται από πουθενά αλλού. Βλ. Μπερλουσκόνι, Αμπράμοβιτς, Γιαννακόπουλοι, Κόκκαλης κτλ Άπειρα παραδείγματα άσημων στο ευρύ κοινό μεγιστάνων που γίνανε διάσημοι μέσω του ποδοσφαίρου και απέκτησαν στρατούς.
Και όλοι μα όλοι χρειάζονται οπαδικούς στρατούς
Τη δόξα κανένας δεν τη μίσησε ποτέ, όσο χρήμα και να είχε.

Σιγά τον υπεράνω τον Ρέστη! Ποιος τον ξέρει αυτόν ρε παιδιά; Πάνω από 5% του ελληνικού πληθυσμού;
Το όνομά του το βρίσκεις μόνο στις οικονομικές σελίδες, που διαβάζουν ακόμα πιο λίγοι από το 5%. Ενώ με τον ΠΑΟΚ θα τον μάθει και η μάνα μου κι ο παππούς μου.

exeis dikio paokcure pou stravwneis meta apo tosa karagiozilikia pou exoume dei sxetika me tous ependites....megalo onoma o restis! toulaxiston fetos....stin xeiroteri xronia ever....deiksame ti eidous lao exoume.....ntinga to gipedo kai 10h thesi....giati na min doun oi megaloi me allo mati ton PAOK? terastio megethos!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
με αφορμή το τελευταίο ποστ να ξεκαθαρίσω ότι και εγώ θεωρώ  ΠΑΡΑΛΟΓΟ το ότι δεν υπάρχει ένας σε αυτή τη χώρα να έρθει και να πει
ευχαριστώ κύριοι πάρτε 50μύρια (σιγά τα λεφτά για τα σημερινά μεγέθη επενδύσεων) και φέρτε τον ΠΑΟΚ μας να γίνει της πουτάνας στην Ελλάδα...
πραγματικά! δεν ξέρω γιατί δεν βρίσκεται ένας (δεν λέω αν θέλω ή όχι) απλά γιατί δεν υπάρχει ένας να δώσει αυτά τα γκαφρά να γίνει πατιρντί σε όλη την Ευρώπη! περίεργα πράγματα! ζούμε στην εποχή των επενδύσεων και ο ΠΑΟΚ είναι όχι απλά μαγαζί γωνία αλλά 9πατο γωνία!
τι να πει κανείς!

καμία οικονομική θεωρία του σήμερα δεν μπορεί να απεικονίσει αυτό το γεγονός...μιλάμε όλοι ψάχνουν σαν τρελοί αποδόσεις και είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια ότι σημαίνει για την περιουσία και τα συναφή! Άκούω κάθε μέρα για επενδύσεις σε ασύλληπτα πράγματα και δεν βλέπω κίνηση στον ΠΑΟΚ (ξαναλέω δεν κρίνω αν θέλω ή όχι!)
τεσπά...τι τα θες κάποια φάβα έχει ο λάκος...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
¼óï ðëïýóéïò êáé íá íáé êÜðïéïò, ôç äçìïóéüôçôá ðïõ ðñïóöÝñåé ôï ðïäüóöáéñï äåí ôç êáñðþíåôáé áðü ðïõèåíÜ áëëïý. Âë. Ìðåñëïõóêüíé, ÁìðñÜìïâéôò, Ãéáííáêüðïõëïé, Êüêêáëçò êôë ¢ðåéñá ðáñáäåßãìáôá Üóçìùí óôï åõñý êïéíü ìåãéóôÜíùí ðïõ ãßíáíå äéÜóçìïé ìÝóù ôïõ ðïäïóöáßñïõ êáé áðÝêôçóáí óôñáôïýò.
Êáé üëïé ìá üëïé ÷ñåéÜæïíôáé ïðáäéêïýò óôñáôïýò
Ôç äüîá êáíÝíáò äåí ôç ìßóçóå ðïôÝ, üóï ÷ñÞìá êáé íá åß÷å.

ÓéãÜ ôïí õðåñÜíù ôïí ÑÝóôç! Ðïéïò ôïí îÝñåé áõôüí ñå ðáéäéÜ; ÐÜíù áðü 5% ôïõ åëëçíéêïý ðëçèõóìïý;
Ôï üíïìÜ ôïõ ôï âñßóêåéò ìüíï óôéò ïéêïíïìéêÝò óåëßäåò, ðïõ äéáâÜæïõí áêüìá ðéï ëßãïé áðü ôï 5%. Åíþ ìå ôïí ÐÁÏÊ èá ôïí ìÜèåé êáé ç ìÜíá ìïõ êé ï ðáððïýò ìïõ.

exeis dikio paokcure pou stravwneis meta apo tosa karagiozilikia pou exoume dei sxetika me tous ependites....megalo onoma o restis! toulaxiston fetos....stin xeiroteri xronia ever....deiksame ti eidous lao exoume.....ntinga to gipedo kai 10h thesi....giati na min doun oi megaloi me allo mati ton PAOK? terastio megethos!

ï ÆáãïñÜêçò üðùò ÷áñáêôçñéóôéêÜ áíÝöåñå. ” ¼ðïéïò èÝëåé íá áðïêôÞóåé ôïí ÐÁÏÊ ìðïñåß áí áðïêôÞóåé ôéò ìåôï÷Ýò áðü ôçí áýîçóç ôïõ êåöáëáßïõ. Áõôüìáôá èá åßíáé ï éäéïêôÞôçò ôçò ÐÁÅ êáé üëïé åìåßò èá ìåßíïõìå óôçí Üêñç ãéá íá ðñï÷ùñÞóåé ï ÐÁÏÊ. "

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε Rabbitweed
εγώ δε διαφωνώ με όσα λες. Εγώ το εξετάζω από άλλη οπτική το θέμα. Δεν ονειρεύομαι κανέναν επιχειρηματία.

Διαφωνώ με τα πούστικα παιχνίδια που γίνονται στη πλάτη του ΠΑΟΚ χρόνια τώρα.
Λέω πως αν ο Ρέστης ήθελε τον ΠΑΟΚ θα τον ανακοίνωνε απλώς. Από τη στιγμή που βγαίνει το όνομά του το θεωρώ καραγκιοζιλίκι και βρώμικο παιχνίδι για να κοιμηθεί ο κόσμος και να μη τα δώσει όλα για να πάρει τις μετοχές. Να κάθεται ο ΠΑΟΚτσής και να χαλαρώνει σκεπτόμενος ποιος λεφτάς θα πάρει τον ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι ο λόγος των δημοσιευμάτων που γίνονται και της επαναφοράς από τους Ζαγόρες των ονομάτων της Γιάννας και του Σαββίδη. Ξέρουν καλά το παιχνίδι τα καραγκιοζάκια. Αλλά ο ΠΑΟΚτσής δε μασάει πια. Θα αγοράσει τις μετοχές.
Και μετά ας έρθει ο Χ Ρέστης ή Κοπελούζος ή Αγγελόπουλος να πάρει τον ΠΑΟΚ με διπλάσιο ποσό από το σημερινό που απαιτείται. Ας δώσει 30 εκ. κι ας ονομάσει επένδυση την ενασχόλησή του.
Τότε και μόνο τότε θα διασφαλιστεί ΚΑΠΩΣ η ομάδα από τον Χ λεφτά, που μπορεί και να μας διαλύσει. Είδαμε τα χαΐρια και των συμπολιτών και του βάζελου με τους λεφτάδες τους. Είδαμε και τη Λίβερπουλ, τη Μαν. Γιουν., τη Μαρσέιγ, τη Λάτσιο και πόσες άλλες που τις γάμησαν οι μεγιστάνες του κώλου.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει επενδυτές, που να τους στέλνει μάλιστα το όποιο κόμμα. Να πάνε να γαμηθούν όλοι αυτοί.
Ο ΠΑΟΚ έχει το λαό του και τη περιουσία του και αυτά αρκούν.

Τι ωραία που τώρα πια γελάμε με αυτά τα κωλοδημοσιεύματα και δεν μας αγγίζουν. Άλλο ένα "δώρο" της σημερινής διοίκησης στο λαό του ΠΑΟΚ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μαζί σε όλα αυτά δεν διαφωνώ. Για το θέμα "Ρέστης" (φαινόμενο νομίζω πλέον) απλά είπα την άποψη μου.
Συμπληρωματικά νομίζω ότι το συγκεκριμένο thread έχει αποκτήσει μια πιο φιλοσοφική αύρα και κανείς σοβαρός πιστεύω δεν παίρνει σοβαρά τα δημοσιεύματα αυτά. Άσε που οι πιο εημερωμένοι δε γουστάρουν κιόλας!
οπότε φιλοσοφικά πάντα μιλάμε!

Offline cure

• Αλλαγή