Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 293640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
apo arthro tou panoutsou sth sportday

Γιατί όποιον νομικό και αν ρώτησα, μου είπε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στην Κούβα του Φιντέλ Κάστρο και ακόμα και στη Θεσσαλονίκη του Ορφανού θέλει πολύ chutzpah (όποιος ΠΑΟΚτσής δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη, ας ρωτήσει ένα αρειανό Εβραίο να του πει) για να το τολμήσεις.

:notworthy: :notworthy:

Offline blue_eyes

• Βασικός
Γιατί όποιον νομικό και αν ρώτησα, μου είπε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στην Κούβα του Φιντέλ Κάστρο και ακόμα και στη Θεσσαλονίκη του Ορφανού θέλει πολύ chutzpah (όποιος ΠΑΟΚτσής δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη, ας ρωτήσει ένα αρειανό Εβραίο να του πει) για να το τολμήσεις.
Και ομως θα γινει..

Το μόνο που σε σώζει βρε blue_eyes είναι ότι η ειρωνία στον γραπτό λόγο δεν μπορεί να δηλωθεί. Πάρε λοιπόν την ανάλυση της "σπόντας": το ΛΑΟΣ ήρθε φαρδειά-πλατειά με την συνάντηση του Ζαγοράκη να κάνει το "κομμάτι" του. Έσκασε λοιπόν το φάντασμα του "μεγαλοεπιχειρηματία", που "δεν τον ενδιαφέρουν τα χρέη" και θα "κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο" κλπ κλπ

Και σε ρωτάω εγώ ρε καρντασάκι: πόσες δεκάδες φορές έχεις ακούσει τον πρόλογο αυτό στη ζωή σου. Ακόμη περισσότερο , όταν ο πρόλογος αυτός γίνεται χωρίς να δοθουν καν ονόματα.

Το ΛΑΟΣ που έσπευσε να πάρει τον ΠΑΟΚ στην ανοιχτή αγκαλιά του, συμπεριέλαβε τον αρχί-γαυρο κ. Χαρίτο στα ψηφοδέλτιά του, και να με συμπαθάς φίλε αλλά άλλο το "υποστηρίζω κάποια ομάδα", και άλλο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΦΟ. Την διαφορά μπορούμε όλοι να την αντιληφθούμε. Η παλιά καραβάνα της πολιτικής κ. Καρατζαφέρης και οι συν αυτώ, κατέβασαν στον Πειραιά κάτι αντίστοιχο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ΣΟΥΠΕΡ 3, της συντονιστικής των Σ.Φ. ΠΑΟΚ, της Ορίτζιναλ για να στο κάνω λιανά.

Και ο αφελής ο παοκτσής κάθεται και πιστεύει ότι θα στείλουν αυτοί, οι πρώην άεργοι που αν δεν τους έδινε τηλεοπτική φωλιά ο Καρατζαφέρης για να πουλάνε βιβλία με εξωγήινους, το πολύ πολύ να ξεφορτώνανε τελάρα, κάθεται και δίνει βάση ότι αυτοί τον έχουνε ήδη βρει τον επενδυτή.

ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον διαβασμένο στην περίπτωση αυτή Ζαγοράκη προ ημερών. Και ρωτάω εγώ: Που είναι ο επενδυτής σου κύριε Βελόπουλε, να τον πάρεις από το χεράκι και να τον φέρεις κατά Τούμπα μεριά; Τον δρόμο τον ξέρεις

Μη θέλοντας να σκανδαλίσω, θα αποσύρω τα περί Κόκκαλη. Άλλωστε είναι πολλοί που θα τον ήθελαν κιόλας και δεν θέλω να απογοητευτούν.
petrovgr ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με αυτα που εγραψα. Το περι ειρωνειας που εγραψες στην αρχη δεν το καταλαβα παντως.

Συμφωνω οτι ολα αυτα ειναι προλογος και το εχω πει απο την 1η μερα. Σε αυτο δεν διαφωνησα.

Να ξερεις οτι επειδη ο ΛΑΟΣ εβαλε τον Χαριτο δεν σημαινει οτι εχουν κολλητιλικια με τον ΟΣΦΠ. Το κανανε καθαρα για τους σταυρους. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Θα βαζαν και τον Κατελη εαν ηξεραν οτι απο πισω εχει τετοια δεξαμενη ψηφων. Εδω τα κομματα βαζουν ακομα και ανθρωπους που δηλωνουν τουρκοι στα ψηφοδελτια τους για να μην χασουν ψηφους.

Καλα κανεις και αποσυρεις περι Κοκκαλη. Δεν θελω να πιστευω πως υπαρχουν εν ετη 2007 ΠΑΟΚτζηδες που ακομα πιστευουν οτι ο Κοκκαλης θελει να παρει τις μετοχες του ΠΑΟΚ κτλ τα γνωστα που ακουμε και ακουγαμε εδω και καιρο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
kai i ND evale ton Kalafati, einai dld ÐÁÏÊôóÜêéá trela oloi tous?
to PASOK ithele ton Skorda, einai dld evraioi treloi oloi tous?

min peftete se tetoies loumbes re paidia

manos4

• Guest
http://www.connection.gr/

εδω λεει για αγορα απο μαρφιν ομαδας της βορειου ελλαδας..........
η μαρφιν αγοραζει εδω και ενα χρονο οτι θελει στην ελλαδα.............τι παιζει ποιος ξερει.... ???

pavlosk

• Guest
τσκπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ξεκολλατεεεεεεεεεε ΟΤΑΝ αγορασουν καποιοι τις μετοχες θα εχουν το δικαιωμα να πανε να μιλησουν με τον Ζαγορακη.

Αν και εκ βαθεως θα προτιμουσα σε 4 με 5 χρονια να αγορασουμε εμεις, ο κοσμος, τις μετοχες του ΠΑΟΚ

pavlosk

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

η μαρφιν αγοραζει εδω και ενα χρονο οτι θελει στην ελλαδα.............τι παιζει ποιος ξερει.... ???

avto me tin MARFIN exei vromisei edw kai kairo alla an ginei kati, tha to anakoinwsei i PAE, opote den skaw kiolas. Pleon o ependytis den einai epitaktiki anagki, makari vevaia, alla den tha katsoume na skasoume kiolas.

Offline blue_eyes

• Βασικός
H Marfin εαν ηθελε μας αγοραζε σε ενα βραδυ και χωρις πολυ σκεψη. Ειναι ενας ομιλος με τεραστιο κεφαλαιο που ομως δυσκολα θα ασχοληθει με κατι αλλο εκτος απο επενδυσεις. Γενικα απο οτι διαβαζα στο ΘΕΜΑ προσπαθει να γινει αρεστος και να τα παει καλα με ολους οποτε δυσκολα θα αναλαβει ομαδα η θα ταχθει καπου κομματικα..

boniak

• Guest
H Marfin εαν ηθελε μας αγοραζε σε ενα βραδυ και χωρις πολυ σκεψη. Ειναι ενας ομιλος με τεραστιο κεφαλαιο που ομως δυσκολα θα ασχοληθει με κατι αλλο εκτος απο επενδυσεις.

Κατ, αρχάς χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum. Το 1ο μου post εδώ:

blue_eyes, μα ο όμιλος αυτός αν κοιτάξουμε προσεκτικά... επενδυτικά κινείτε. Έως τώρα έχει "χτυπήσει" τράπεζες, γαλακτοβιομηχανίες, τον ΟΤΕ. Τίποτα το κοινό δεν έχουν όλες αυτές οι επενδύσεις. Σωστά;; Τώρα λέει, κοιτάζουν προς άλλες τηλεπικοινωνιακές εταιρίες, σχεδιάζουν να επενδύσουν έως 1 δισ. ευρώ σε ιδιωτικά νοσοκομεία και πάει λέγοντας. Όπως έχουν δηλώσει ξεκάθαρα... απλώς επενδύουν.

Δεν ξέρω αν στην τελική θα είναι καλό ή κακό (μακροπρόθεσμα) να αγγίξουν την ΠΑΟΚΑΡΑ. Γιατί δεν ξέρω αν αγαπούν αυτό που θα κάνουν. Ο νοών νοείτο.  ;)

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
áí èÝëåé ï âãåíüðïõëïò, áò ñßîåé 5Ì €
ãéá ôñßá ÷ñüíéá ãéá ôç öáíÝëëá, ãéáôß äåí
ôï êÜíåé?

ðåñéóóüôåñï êåñäéóìÝíïò èá âãåß áðü
áõôü, ðáñÜ áðü ôï íá åìðëáêåß ìå ôá
éäéïêôçóéáêÜ
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

thomas

• Guest
H Marfin εαν ηθελε μας αγοραζε σε ενα βραδυ και χωρις πολυ σκεψη. Ειναι ενας ομιλος με τεραστιο κεφαλαιο που ομως δυσκολα θα ασχοληθει με κατι αλλο εκτος απο επενδυσεις.

Κατ, αρχάς χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum. Το 1ο μου post εδώ:

blue_eyes, μα ο όμιλος αυτός αν κοιτάξουμε προσεκτικά... επενδυτικά κινείτε. Έως τώρα έχει "χτυπήσει" τράπεζες, γαλακτοβιομηχανίες, τον ΟΤΕ. Τίποτα το κοινό δεν έχουν όλες αυτές οι επενδύσεις. Σωστά;; Τώρα λέει, κοιτάζουν προς άλλες τηλεπικοινωνιακές εταιρίες, σχεδιάζουν να επενδύσουν έως 1 δισ. ευρώ σε ιδιωτικά νοσοκομεία και πάει λέγοντας. Όπως έχουν δηλώσει ξεκάθαρα... απλώς επενδύουν.

Δεν ξέρω αν στην τελική θα είναι καλό ή κακό (μακροπρόθεσμα) να αγγίξουν την ΠΑΟΚΑΡΑ. Γιατί δεν ξέρω αν αγαπούν αυτό που θα κάνουν. Ο νοών νοείτο.  ;)

Kαλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε

Offline blue_eyes

• Βασικός
Boniak καλωσηρθες καταρχην..εγω ειπα αυτο που διαβασα οτι ο ομιλος δεν θελει να εμπλακει πολιτικα και με ομαδες. Με λιγα λογια θελει να ειναι αρεστος σε ολους. Εαν παρει θεση υπερ ΠΑΣΟΚ για πχ και κανει μια χορηγια σε ΑΕΚ θα ειναι αντιμετωπος με ολους τους αλλους..

Επισης ποιος σου ειπε οτι ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη ειναι ομαδα που θα ελκυσει εναν επενδυτη; Εσυ και εγω που ειμαστε βαμενοι και αρρωστακια μπορει να το βλεπουμε ετσι. Ο αλλος που θα ειναι επενδυτης με την σημασια της λεξης δεν θα το δει ετσι.

Η ομαδα τοσα χρονια εχει κανει κακο ονομα. Αυτην την στιγμη θεωρειται συνωνυμο της αδιαφανειας, της λαμογιας, της βιας, της ασταθειας και της πολιτικο-οικονομικης διαπλοκης. Θελουμε δεν θελουμε. Και σε αυτο φταιμε ολοι. Μονο τωρα με Ζαγορακη παει να καθαρισει σιγα σιγα.

Σιγουρα εχει αλλα θετικα στοιχεια , μην τα ξεχναμε αλλα ετσι πως ειναι τωρα με τα χρεη και την ανυπαρξια στον ευρωπαικο ποδοσφαιρικο χαρτη δυσκολα θα βρεθει καποιος. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι βιομηχανια να ξερεις οτι αν βαλεις 20 εκατ σημερα θα τα παρεις πισω σε λιγα χρονια..

Offline diegito4

• Αλλαγή

egine sizitisi prin apo ligo re radiofoniko stathmo gia ayto to thema to opoio einai yparkto kai tis teleytaies meres akougetai olo kai perissotero.

milame gia tin etaireia MARFIN (pro dyetias basiko xorigo sto mpasket tou PAOK) i opoia opos kserete agorase tin EGNATIA BANK kai tin CYPRUS BANK.
pleon einai MARFIN EGNATIA BANK.
http://www.marfininvestmentgroup.com/

epeixrimatikos omilos kollosos me teletaia agora tou to 10% ton metoxon tou OTE.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4668&subid=2&pubid=333032
http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/172157.html

megalo boss opos eipan kai merikoi pio pano einai o bgenopoulos.H MIG (Marfin Investment Group) episis teleytaia exei agorasei tin ΜΕΒΓΑΛ kai tin DANONE.

endeiktika kapoia noumera
http://www.euro2day.gr/articles/133345/
http://www.euro2day.gr/articles/134297/

yparxei prothesi na agorasei podosfairiki omoda stin boreia ellada kai ayti opos lene einai o PAOK.
malista to simantikotero pou akoustike sto olo thema einai oti o PAOK exei erthei se simfonia me tin MIG gia paroxi OMOLOGIAKOU DANEIOU GIA TIN KATASKEYH NEOU GIPEDOU.

Offline diegito4

• Αλλαγή
einai polu oraio gia na einai alithino,to ksero.xamila tin mpala papades den trome.
katagrafi ton gegonoton kanoume.opoios exei kai alla stoixeia as ta riksei.
ksero oti yparxoun kapoia atoma edo pou asxolountai kai kati tha kseroun perissotero.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
milame gia tin etaireia MARFIN (pro dyetias basiko xorigo sto mpasket tou PAOK) i opoia opos kserete agorase tin EGNATIA BANK kai tin CYPRUS BANK.
pleon einai MARFIN EGNATIA BANK.
http://www.marfininvestmentgroup.com/

οχι οτι εχει σημασια αλλα μου φαινεται φιλε diegito οτι δεν αγορασε την TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ αλλα την LAIKI BANK.παντως εξαιρετικο το <<ρεπορταζ>> σου.

Offline diegito4

• Αλλαγή
bozik exeis apolito dikaio.
joker-4 mallon ekana lathos.exei "trapezosei" to myalo mou

pantos opoios thimatai tin sinenteyksi paneloudi to kalokairi otan rotithike poio einai to megalitero lathos pou ekane oso einai ston PAOK einai oti ediokse tin MARFIN apo ton basketiko PAOK.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
τι να κανουμε ρε diegito.αντι να ασχολουμαστε με την ομαδα εχουμε γινει τραπεζιτες,εχουμε μαθει τα παντα σχετικα με τις ρυθμισεις των χρεων,ξερουμε απ'εξω και ανακατωτα το προφιλ ολων των εταιριων που κατα καιρους ενδιαφερθηκαν για τον ΠΑΟΚ και αλλα τετοια.ας ελπισουμε οτι θα ερθει η ωρα που θα ασχολουμαστε μονο με το αγωνιστικο κομματι της ομαδας, ησυχοι απο ολα τα υπολοιπα.μαλλον ζηταω πολλα ε?

Offline diegito4

• Αλλαγή
aderfe mou teleiounoun ayta..ypomoni..polu varia leksi gia mas alla tosa xronia tin exoume empedosei kala os ennoia sto pesti mas..exeis thodoro mprosta kai ayto prepei na mas dinei kouragio..

i pio sosti paroimia sto perasma ton xronon ever.."ο καιρoς εχει γυρισματα"..