Το μόνο που σε σώζει βρε blue_eyes είναι ότι η ειρωνία στον γραπτό λόγο δεν μπορεί να δηλωθεί. Πάρε λοιπόν την ανάλυση της "σπόντας": το ΛΑΟΣ ήρθε φαρδειά-πλατειά με την συνάντηση του Ζαγοράκη να κάνει το "κομμάτι" του. Έσκασε λοιπόν το φάντασμα του "μεγαλοεπιχειρηματία", που "δεν τον ενδιαφέρουν τα χρέη" και θα "κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο" κλπ κλπ
Και σε ρωτάω εγώ ρε καρντασάκι: πόσες δεκάδες φορές έχεις ακούσει τον πρόλογο αυτό στη ζωή σου. Ακόμη περισσότερο , όταν ο πρόλογος αυτός γίνεται χωρίς να δοθουν καν ονόματα.
Το ΛΑΟΣ που έσπευσε να πάρει τον ΠΑΟΚ στην ανοιχτή αγκαλιά του, συμπεριέλαβε τον αρχί-γαυρο κ. Χαρίτο στα ψηφοδέλτιά του, και να με συμπαθάς φίλε αλλά άλλο το "υποστηρίζω κάποια ομάδα", και άλλο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΦΟ. Την διαφορά μπορούμε όλοι να την αντιληφθούμε. Η παλιά καραβάνα της πολιτικής κ. Καρατζαφέρης και οι συν αυτώ, κατέβασαν στον Πειραιά κάτι αντίστοιχο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ΣΟΥΠΕΡ 3, της συντονιστικής των Σ.Φ. ΠΑΟΚ, της Ορίτζιναλ για να στο κάνω λιανά.
Και ο αφελής ο παοκτσής κάθεται και πιστεύει ότι θα στείλουν αυτοί, οι πρώην άεργοι που αν δεν τους έδινε τηλεοπτική φωλιά ο Καρατζαφέρης για να πουλάνε βιβλία με εξωγήινους, το πολύ πολύ να ξεφορτώνανε τελάρα, κάθεται και δίνει βάση ότι αυτοί τον έχουνε ήδη βρει τον επενδυτή.
ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον διαβασμένο στην περίπτωση αυτή Ζαγοράκη προ ημερών. Και ρωτάω εγώ: Που είναι ο επενδυτής σου κύριε Βελόπουλε, να τον πάρεις από το χεράκι και να τον φέρεις κατά Τούμπα μεριά; Τον δρόμο τον ξέρεις
Μη θέλοντας να σκανδαλίσω, θα αποσύρω τα περί Κόκκαλη. Άλλωστε είναι πολλοί που θα τον ήθελαν κιόλας και δεν θέλω να απογοητευτούν.