Ηρθε ο Αλεξάκης
Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
Η εποχή των διαψεύσεων σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του Κώστα Αλεξάκη για τον ΠΑΟΚ πέρασε και ήρθε η ώρα των επιβεβαιώσεων.
Ο Ελληνοαμερικανός Κώστας Αλεξάκης βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και έχει νέο κύκλο συζητήσεων με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ, που φαίνεται να έχει την καλύτερη επικοινωνία μαζί του, Κούλης Αποστολίδης μαζί με τον παλιό του συμπαίκτη στο «δικέφαλο» Σάκη Παντελίδη.
Οσο πάντως άνετος ήταν με τους Αποστολίδη Παντελίδη τόσο φειδωλός ήταν στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». «Για την ώρα δεν έχω τίποτα να πω» ήταν το μόνο που θέλησε να δηλώσει. «Ηρθα στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να ενημερωθώ για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ισως μετά τις συζητήσεις μου μαζί τους θα μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, αλλά για την ώρα δεν έχω να σας πω κάτι».
Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του «δικέφαλου» από τις συζητήσεις αυτές. Μετά από ένα μακρύ διάστημα επαφών των δύο πλευρών και με το θέμα της ρύθμισης των χρεών μοιάζει θέμα χρόνου θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον του Κώστα Αλεξάκη και όποιων εκπροσωπεί. Από ότι λένε από τον ΠΑΟΚ περιμένουν, από τη στιγμή που θα περάσει η ρύθμιση των χρεών, το ενδιαφέρον αυτό να μπει στην τελική του ευθεία. «Αυτό που θα πρέπει να γίνει εκτός από την ρύθμιση των χρεών που όλα δείχνουν ότι έχει πάρει το δρόμο της είναι να μη μείνει τώρα ακέφαλη η ΠΑΕ, καθώς υπάρχουν πολλά και σημαντικά θέματα σε εξέλιξη» λένε.
Το «Goal» είχε αποκαλύψει ότι το ενδιαφέρον του Κώστα Αλεξάκη για τον ΠΑΟΚ παρέμενε ζωντανό, τις επαφές που διατηρούσε με τους ανθρώπους του «δικέφαλου» αλλά και τη συνάντηση που είχε πρόσφατα στην Αθήνα με τον Νίκο Βεζυρτζή. Ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη και ο νέος κύκλος επαφών που άνοιξε χθες επιβεβαιώνουν πλήρως την ειδησεογραφία των τελευταίων μηνών.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=504832