Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
''¢ëëç ìéá áðïãïçôåõôéêÞ ÷ñïíéÜ ãéá ôï ìåãÜëï êáé éóôïñéêü óùìáôåßï ðïõ ëÝãåôáé ï ÐÁÏÊ ôåëåßùóå. Ï ÐÁÏÊ Ýöôáóå óôï óçìåßï íá ìçí âãåé ïýôå êáí óôï ÏÕÅÖÁ, êÜôé ðïõ åß÷å íá óõìâåß ìßá 10åôßá, áðü ôçí ðåñßïäï 1996 -97, üôáí áíÝëáâå ôçí ðñïåäñßá ï åñ÷üìåíïò ùò… ìåóóßáò ôüôå Ãéþñãïò Ìðáôáôïýäçò.
Ôá åéóéôÞñéá óôçí Ôïýìðá äõóôõ÷þò ëéãüóôåøáí óå ó÷Ýóç ìå ðÝñõóé. Ìüëéò 5.000 åéóéôÞñéá êüðçêáí óôï áðï÷áéñåôéóôÞñéï ìáôò ìå ôïí ÏÖÇ. ¸ãéíå êáíüíáò ðëÝïí êÜèå ÷ñüíï ç ðñïóÝëåõóç ôïõ êüóìïõ óôï ãÞðåäï íá ìåéþíåôáé. Ç ðëáôéÜ ìÜæá ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ êïõñÜóôçêå ìå ôá äéïéêçôéêÜ ðñïâëÞìáôá ôüóá ÷ñüíéá, åíþ ç ÷áìçëÞ ðïéüôçôá ôçò ïìÜäáò äåí ðñïêáëåß êáíÝíá åíäéáöÝñïí óôïí ìÝóï ößëáèëï ôïõ ÐÁÏÊ.

¸ðáøå ðéá íá ðáñáêïëïõèåß ôá ãåãïíüôá áðü êïíôÜ êáé íá áãùíéÜ, áöïý ïõóéáóôéêÝò åîåëßîåéò óå äéïéêçôéêü åðßðåäï Ý÷ïõí ðÜøåé íá óõìâáßíïõí åäþ êáé ÷ñüíéá. ¼ëá åßíáé ìßá åðáíÜëçøç ÷ùñßò áðïôÝëåóìá.

Ìåñéêïß ðéôóéñéêÜäåò êáé êÜðïéïé öáíáôéêïß ïðáäïß ðÜíå ðëÝïí óôï ãÞðåäï óå óõ÷íÞ âÜóç. ¼ëïé ïé õðüëïéðïé ðçãáßíïõí óôçí Ôïýìðá ìüíï óå êáíÝíá íôÝñìðé êáé åÜí… ¸÷ïõí âñåé Üëëïõò ðéï åõ÷Üñéóôïõò ôñüðïõò íá ðåñíÜíå ôïí åëåýèåñï ÷ñüíï ôïõò. Ç ïìÜäá äåí ôïõò ðñïêáëåß êáíÝíá åíäéáöÝñïí ðéá.

Ç ðëáôéÜ ìÜæá ôùí ðÜñá ðïëëþí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ óå üëç ôçí ÷þñá åßíáé áäéÜöïñç. ÁõôÞ åßíáé ç äñáìáôéêÞ åðßðôùóç ôçò ðáñáôåôáìÝíçò êáé ÷ñüíéáò äéïéêçôéêÞò êñßóçò ðïõ áðáîéþíåé ôçí ïìÜäá. Êáé åÜí äåí õðÜñîåé Üìåóá ìßá äñáóôéêÞ áëëáãÞ óôá äéïéêçôéêÜ ïé åðéðôþóåéò óôï ìÝëëïí èá åßíáé áêüìá ðéï åðþäõíåò ãéá ôï óùìáôåßï.'' ÐçãÞ Gontra.gr

Äõóôõ÷þò áõôÞ åßíáé ìéá ìåãÜëç áëÞèåéá. ÊïõñÜóôçêå êáé áðïãïçôåýôçêå ï ëáüò ìáò, ìå ôçí óõíå÷éæüìåíç ãéá áñêåôÜ ÷ñüíéá äéïéêçôéêÞ êñßóç.

polaret

• Guest
Εστάλη στις: Χθες στις 14:56:25Στάλθηκε από: Poet 
Εισαγωγή παράθεσης
γλου γλου γλου ... αρχίσαμε να λαλάμε απο τώρα, και το καλοκαίρι θα είναι μακρύ!!! Υπομονή συνάδελφοι, υπομονή!!!

Το δάνειο, καλώς το πήραν, αφού δεν τσεπώνουν λεφτά για τον εαυτό τους και τα λεφτά πάνε σε υποχρεώσεις. Να μήν πληρώσουν το ΦΠΑ που αντιστοιχεί σ'αυτή την περίοδο που είναι στη διοίκηση; Λέτε ... να το πλήρωναν πιό μπροστά ... Λέω, μα είχαν τόσες άλλες υποχρεώσεις να πληρώσουν, αν πλήρωναν το ΦΠΑ, δεν θα ειχαν λεφτά να ξαναβγάλουν την εγγυητική ... δεν θα είχαν κάνει κάποιες άλλες πληρωμές ανάγκης. Έκτός αν τα παντελόνιασαν. Κάτι τέτοιο όμως δεν το ξέρουμε ... άρα ... καλά θα κάνουν να πληρώσουν και να μην έχουν πρόβλημα.

Και για να μην απατώμαστε ... χάρη μας κάνουν ... και ο Βεζυρτζής ... και ο Οικονομίδης. Ποιός άλλος θα έμενε στο μπουρδέλο ... θα έτρεχε κάθε μέρα ... χωρίς να βγάλει μία ... θα δεχόταν και την κριτική που δέχονται αυτοί!!! Είδαμε και αυτούς του Ερασιτέχνη!!! Άσε ... το ξέρουμε το παραμύθι ... αν φύγουν και αυτοί ... τελείωσε το πράγμα, μετά θα γίνουμε Άρης και Σούπερ-3 ... ήδη τις είδαμε τις ανακοινώσεις των Βόρειων και των Ultras!!! Αν είναι δυνατόν ... φωνή της λογικής τέλος πάντων, δεν υπάρχει;

polaret

• Guest
Εισαγωγή παράθεσης
γλου γλου γλου ... αρχίσαμε να λαλάμε απο τώρα, και το καλοκαίρι θα είναι μακρύ!!! Υπομονή συνάδελφοι, υπομονή!!!

Το δάνειο, καλώς το πήραν, αφού δεν τσεπώνουν λεφτά για τον εαυτό τους και τα λεφτά πάνε σε υποχρεώσεις. Να μήν πληρώσουν το ΦΠΑ που αντιστοιχεί σ'αυτή την περίοδο που είναι στη διοίκηση; Λέτε ... να το πλήρωναν πιό μπροστά ... Λέω, μα είχαν τόσες άλλες υποχρεώσεις να πληρώσουν, αν πλήρωναν το ΦΠΑ, δεν θα ειχαν λεφτά να ξαναβγάλουν την εγγυητική ... δεν θα είχαν κάνει κάποιες άλλες πληρωμές ανάγκης. Έκτός αν τα παντελόνιασαν. Κάτι τέτοιο όμως δεν το ξέρουμε ... άρα ... καλά θα κάνουν να πληρώσουν και να μην έχουν πρόβλημα.

Και για να μην απατώμαστε ... χάρη μας κάνουν ... και ο Βεζυρτζής ... και ο Οικονομίδης. Ποιός άλλος θα έμενε στο μπουρδέλο ... θα έτρεχε κάθε μέρα ... χωρίς να βγάλει μία ... θα δεχόταν και την κριτική που δέχονται αυτοί!!! Είδαμε και αυτούς του Ερασιτέχνη!!! Άσε ... το ξέρουμε το παραμύθι ... αν φύγουν και αυτοί ... τελείωσε το πράγμα, μετά θα γίνουμε Άρης και Σούπερ-3 ... ήδη τις είδαμε τις ανακοινώσεις των Βόρειων και των Ultras!!! Αν είναι δυνατόν ... φωνή της λογικής τέλος πάντων, δεν υπάρχει;

Tι μας λες ρε φιλε που μας κανουν και χαρη τους εβαλε ο γουμενος  και παραμυθιασαν τον κοσμο εχουμε ετοιμες χορηγιες θα κανουμε αυτο θα κανουμε το αλλο και ολο παραμυθια μεχρι και οι ιδιοι σαμποταρησαν την αυξηση μεχρι και οι ιδιοι προσπαθουσαν να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου και τον κοσμο να αλληλοσκοτωνετε μεχρι και οι ιδιοι γινανε ρεπορτερ για καποιες εφημεριδες και δινανε στοιχεια μεσα απο τα γραφεια
Και οσον αφορα θα γινουμε σουπερ 3 και μεις, ακομα δεν εχεις καταλαβει τι συμβαινει μου φαινεται, ο κοσμος το μονο που θελει ειναι καποιους ανθρωπους να εμπιστευτει καποιους που να μην λενε αλλα τη μια μερα και αλλα την αλλη  και οχι να μπει ο ιδιος να διοικησει θελει καποιους οι οποιοι δεν θα τρεχουν γλυφωντας να παρουν ενα ξεροκοματο απο την πιτα  του κρατους ο κοσμος θελει αυτο που του αναλογει και οχι ενα δανειο για <ευνοουμενους>
Και με αυτο το εαν φυγουν και αυτοι τελειωσαμε δεν νομιζεις οτι παρατραβηξε το παραμυθι καθε φορα καποιοι το ιδιο πραγμα λεγανε ισως και εσυ τοτε (μπατμαν -γουμενο)

Offline bozik

• Αλλαγή
παντα το ιδιο εργο παιζει....αμα φυγει αυτος πιος θα ερθει,καινουρια μοδα ειναι και το θα γινουμε super3.....τη να κανουμε αφου υπαρχη κοσμος που τρωει οτι παραμυθη του δινουν,αυτα θα εχουμε.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ απο τους μεγαλοπαραγοντες μας...απο τους παντελονατους και τους βιοτεχνες...μακρια απο τον ΠΑΟΚ μεροκαματιαριδες...το γηπεδο μπορει να πεσει αλλα εσεις δεν θα βαλετε χερι σε αυτο.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest
Εισαγωγή παράθεσης

Tι μας λες ρε φιλε που μας κανουν και χαρη τους εβαλε ο γουμενος  και παραμυθιασαν τον κοσμο εχουμε ετοιμες χορηγιες θα κανουμε αυτο θα κανουμε το αλλο και ολο παραμυθια μεχρι και οι ιδιοι σαμποταρησαν την αυξηση μεχρι και οι ιδιοι προσπαθουσαν να βγαλει ο ενας το ματι του αλλου και τον κοσμο να αλληλοσκοτωνετε μεχρι και οι ιδιοι γινανε ρεπορτερ για καποιες εφημεριδες και δινανε στοιχεια μεσα απο τα γραφεια
Και οσον αφορα θα γινουμε σουπερ 3 και μεις, ακομα δεν εχεις καταλαβει τι συμβαινει μου φαινεται, ο κοσμος το μονο που θελει ειναι καποιους ανθρωπους να εμπιστευτει καποιους που να μην λενε αλλα τη μια μερα και αλλα την αλλη  και οχι να μπει ο ιδιος να διοικησει θελει καποιους οι οποιοι δεν θα τρεχουν γλυφωντας να παρουν ενα ξεροκοματο απο την πιτα  του κρατους ο κοσμος θελει αυτο που του αναλογει και οχι ενα δανειο για <ευνοουμενους>
Και με αυτο το εαν φυγουν και αυτοι τελειωσαμε δεν νομιζεις οτι παρατραβηξε το παραμυθι καθε φορα καποιοι το ιδιο πραγμα λεγανε ισως και εσυ τοτε (μπατμαν -γουμενο)

Φυσικά και μας κάνουν χάρη. Οποιοσδήποτε ασχολείται αφιλοκερδώς με τον ΠΑΟΚ, χάρη μας κάνει!!! Αφού δεν αμοίβονται, αφού δεν έχουμε ενδείξεις ή στοιχεία ότι τρώνε λεφτά, φυσικά και μας κάνουν χάρη!!! Το αν τους έβαλε ο Γούμενος ή όχι, είναι δική σου άποψη. Πάντως εμένα ποτέ κανένας υπάλληλος μου δεν μου έκανε μήνυση ... απλά τα πράγματα!!!

Τώρα, για να γίνουμε και λίγο ρεαλιστές, λές ότι θέλεις έναν άνθρωπο να του έχεις εμπιστοσύνη. Σου λέω ... δεν υπάρχει. Εδώ κοιτάζει ο διπλανός σου να σου βγάλει το μάτι. Καλά, δεν ζεις σε αυτόν τον κόσμο; Ουρανοκατέβατος έπεσες; Εμπιστοσύνη; Ούτε στον κώλο μου ... και ο κώλος μου πολλές φορές και με προδίνει ... δεν θέλω να κλάσω και μου ξεφεύγει ... όχι ο οποιοσδήποτε!!! Εμπιστοσύνη όχι. Διαδικασίες ελέγχου, ναί!!! Είναι απόλυτα φυσικό, είναι νόμος της φύσης, ότι όποιος βρεθεί απο πάνω, ανεξαρτήτως ονόματος, χρώματος, καταγωγής, θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί. Γνωριμίες λέγονται αυτές, αναγνωρισιμότητα, δημοσιότητα, δημόσιες σχέσεις; Μέχρι εδώ για μένα είναι αποδεκτά. Όπως είναι αποδεκτή και η φιλοδοξία. Δεν είναι αποδεκτή η κλεψιά. Γι'αυτό εκεί θέλω δικλείδες ασφαλείας. Όχι μιά τρύπα στον νόμο ... νααααα ... μιά τρύπα στο καταστατικό ... νααααα ... και να είμαστε έρμαια των διαθέσεων όποιου αναλαμβάνει την ομάδα. Δεν θέλω άνθρωπο λοιπόν εμπιστοσύνης, επειδή ξέρω ότι τέτοιος δεν υπάρχει!!! Θέλω άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Και να σου πώ και την άποψή μου; Δεν πιστεύω ότι αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα πετύχαινε τίποτα διαφορετικό από ότι πέτυχαν οι συγκεκριμμένοι. Με την κατάσταση που επικρατούσε, νομίζω ότι και αυτά που έγιναν ... είναι αρκετά. Λάθη, πάντα γίνονται και πάντα θα γίνονται. Εγώ όμως δεν πιστεύω ότι σήμερα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερη λύση εκ των ενόντων. Διότι για παράδειγμα αυτοί που πρότεινε ο ερασιτέχνης, και λιγότερες γνωριμίες έχουν, και άπειροι είναι, και όταν είσαι άπειρος κάνεις μεγάλα λάθη, μερικά απο αυτά μπορεί ΄να είναι και μοιραία, και η κατάστασή μας δεν επιτρέπει χοντρά λάθη. Γι'αυτό λέω ... ας πορευτούμε λίγο με αυτούς. Δεν ήταν κακοί ... δεν ήταν και καλοί, αλλά κακοί δεν ήταν. Η αύξηση δεν καλύφτηκε. Μα το ξέραμε ότι δεν θα καλυφθεί. Δεν ήταν άγνωστο. Έγινε λάθος με το θέμα της πλαστογραφίας. Έγινε. Ωραία ... να τους πάρουμε το κεφάλι ... να έρθει ποιός; Ο Ζουράρης; Ο Ησαϊάδης; Ποιός να έρθει; Όνομα ... ονόματα ... όχι ... θά ... δούμε ... κάποιος θα βρεθεί!!! Εδώ η ομάδα θέλει άτομα, δεν μπορεί να μείνει χωρίς διοίκηση ... θέλει να προετοιμάσει ένα πλάνο, για τα χρέη, για την επόμενη χρονιά ... να το κάνει ποιός; Ο Καναράκης; Ο Κυριάκος ο φούρναρης; Ποιός; Ο Ζιγκερίδης; Έναν πές μου ... ο Μαμιδάκης; Ποιός έμεινε; Έμεινε κανείς; Γενικά και αόριστα ... πάρτε τον μπούλο ρε; Ε όχι ρε φίλε ... πες 15 ονόματα, δείξε ότι έχουν τα εχέγγυα αυτοί οι 15 να είναι καλύτεροι απο αυτούς που έχουμε ... και να τους υποστηρίξουμε μαζί ... να κράζω και εγώ τον Βεζυρτζή και τον Λάκη που μου κάθεται και στο λαιμό!!!

sabri

• Guest
 :-[  xronnia ateleiota mas prizoun me ta idia k ta idia..oloi oi plousioi tou kosmou ton paok tha paroun?
       an emeis oi idioi den kounithoume apo tis kareklitses pou mas exoun xosei leuteria den exei..
       to na kelaidame pantou kanontas oti exoume barinousa apopsi den paizei kanena apolitos rolo..
       an (kai eimai apaisiodoksos) den ksipnisei o laos tou paok na bgei ston polemo(pezodromio)
        na fonaksei..na ourliaksei gia tin kseftila tou megaliterou sullogou tis megalis elladas..
       kserontas oti to dikio einai me to meros mas..den stamatiomaste..mono na ksipnisoume..
       an to pistepsoume tha ginei..i toulaxiston..tha kseroume oti kaname ton uper panton agona gia ton
        paok mas..ADERFIA KSIPNISTE...

Rantebou stin ekthesi..(xontre..krhpsou..)

manos4

• Guest
Εισαγωγή παράθεσης

Φυσικά και μας κάνουν χάρη. Οποιοσδήποτε ασχολείται αφιλοκερδώς με τον ΠΑΟΚ, χάρη μας κάνει!!! Αφού δεν αμοίβονται, αφού δεν έχουμε ενδείξεις ή στοιχεία ότι τρώνε λεφτά, φυσικά και μας κάνουν χάρη!!! Το αν τους έβαλε ο Γούμενος ή όχι, είναι δική σου άποψη. Πάντως εμένα ποτέ κανένας υπάλληλος μου δεν μου έκανε μήνυση ... απλά τα πράγματα!!!

Τώρα, για να γίνουμε και λίγο ρεαλιστές, λές ότι θέλεις έναν άνθρωπο να του έχεις εμπιστοσύνη. Σου λέω ... δεν υπάρχει. Εδώ κοιτάζει ο διπλανός σου να σου βγάλει το μάτι. Καλά, δεν ζεις σε αυτόν τον κόσμο; Ουρανοκατέβατος έπεσες; Εμπιστοσύνη; Ούτε στον κώλο μου ... και ο κώλος μου πολλές φορές και με προδίνει ... δεν θέλω να κλάσω και μου ξεφεύγει ... όχι ο οποιοσδήποτε!!! Εμπιστοσύνη όχι. Διαδικασίες ελέγχου, ναί!!! Είναι απόλυτα φυσικό, είναι νόμος της φύσης, ότι όποιος βρεθεί απο πάνω, ανεξαρτήτως ονόματος, χρώματος, καταγωγής, θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί. Γνωριμίες λέγονται αυτές, αναγνωρισιμότητα, δημοσιότητα, δημόσιες σχέσεις; Μέχρι εδώ για μένα είναι αποδεκτά. Όπως είναι αποδεκτή και η φιλοδοξία. Δεν είναι αποδεκτή η κλεψιά. Γι'αυτό εκεί θέλω δικλείδες ασφαλείας. Όχι μιά τρύπα στον νόμο ... νααααα ... μιά τρύπα στο καταστατικό ... νααααα ... και να είμαστε έρμαια των διαθέσεων όποιου αναλαμβάνει την ομάδα. Δεν θέλω άνθρωπο λοιπόν εμπιστοσύνης, επειδή ξέρω ότι τέτοιος δεν υπάρχει!!! Θέλω άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Και να σου πώ και την άποψή μου; Δεν πιστεύω ότι αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα πετύχαινε τίποτα διαφορετικό από ότι πέτυχαν οι συγκεκριμμένοι. Με την κατάσταση που επικρατούσε, νομίζω ότι και αυτά που έγιναν ... είναι αρκετά. Λάθη, πάντα γίνονται και πάντα θα γίνονται. Εγώ όμως δεν πιστεύω ότι σήμερα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερη λύση εκ των ενόντων. Διότι για παράδειγμα αυτοί που πρότεινε ο ερασιτέχνης, και λιγότερες γνωριμίες έχουν, και άπειροι είναι, και όταν είσαι άπειρος κάνεις μεγάλα λάθη, μερικά απο αυτά μπορεί ΄να είναι και μοιραία, και η κατάστασή μας δεν επιτρέπει χοντρά λάθη. Γι'αυτό λέω ... ας πορευτούμε λίγο με αυτούς. Δεν ήταν κακοί ... δεν ήταν και καλοί, αλλά κακοί δεν ήταν. Η αύξηση δεν καλύφτηκε. Μα το ξέραμε ότι δεν θα καλυφθεί. Δεν ήταν άγνωστο. Έγινε λάθος με το θέμα της πλαστογραφίας. Έγινε. Ωραία ... να τους πάρουμε το κεφάλι ... να έρθει ποιός; Ο Ζουράρης; Ο Ησαϊάδης; Ποιός να έρθει; Όνομα ... ονόματα ... όχι ... θά ... δούμε ... κάποιος θα βρεθεί!!! Εδώ η ομάδα θέλει άτομα, δεν μπορεί να μείνει χωρίς διοίκηση ... θέλει να προετοιμάσει ένα πλάνο, για τα χρέη, για την επόμενη χρονιά ... να το κάνει ποιός; Ο Καναράκης; Ο Κυριάκος ο φούρναρης; Ποιός; Ο Ζιγκερίδης; Έναν πές μου ... ο Μαμιδάκης; Ποιός έμεινε; Έμεινε κανείς; Γενικά και αόριστα ... πάρτε τον μπούλο ρε; Ε όχι ρε φίλε ... πες 15 ονόματα, δείξε ότι έχουν τα εχέγγυα αυτοί οι 15 να είναι καλύτεροι απο αυτούς που έχουμε ... και να τους υποστηρίξουμε μαζί ... να κράζω και εγώ τον Βεζυρτζή και τον Λάκη που μου κάθεται και στο λαιμό!!!

KAMMIA XARH DEN MAS ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ......ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ............ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ? ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΥΕΦΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ..........? Ε ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .......
ΦΟΒΕΡΟ.........ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΑΦΟΥ
ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ............ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ
ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΝΤΕΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ.............. >:(

Offline blue_eyes

• Βασικός
Εγω βλεπω τον Αλεξοπουλο να ερχεται..και απο το να παμε σε "αφραγκη" διοικηση πρωτοδικειου παλι δεν με χαλαει καθολου

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
αυτουνού τα κυβικά, δεν είναι για νέα τούμπα

το πολύ πολύ μέχρι για κανένα Ξενία Βόλου κάνει αυτός
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Εγω βλεπω τον Αλεξοπουλο να ερχεται..και απο το να παμε σε "αφραγκη" διοικηση πρωτοδικειου παλι δεν με χαλαει καθολου

Σωστά η πρόβλεψη. Δεν σας είπα εγώ οτι θα μας τρελλάνουν πάλι με την ονοματολογία. Σήμερα η εφημερίδα Goal έχει 7σελιδο αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ και μέσα στα πολλά λέει οτι η κατάσταση πάει σε λύση Αλεξόπουλου με υψηλή διοικητική θέση Ζαγοράκη, άρχισαν τα τύμπανα και όποιος αντέξει. Καλή υπομονή.

Offline Geo

• Αλλαγή
Ηρθε η ώρα των 40-ρηδων στον ΠΑΟΚ. Νέοι Επενδυτές, ορεξάτοι για δουλειά, γεμάτοι όραμα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ! Όσο μένουν οι ίδιοι οι παλιοί μουχλιασμένοι, ετεροχρονισμένοι κα αραχνιασμένοι παραγοντίσκοι ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει λύση!

Θέλει βέβαια  και την βοήθεια της κυβέρνησης.... ..Κύριε Πρωθυπουργέ! (Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Μετρό Θεσσαλόνίκης, Αγωγός Φυσικού Αερίου, Αεροδρόμιο Μακεδονία, Εγνατία Οδός, ΕΡΓΟΣΕ)! Από έργα δόξα τον ΠΑΟΚ πολλά στην Μακεδονία...από όρεξη Κύριε Πρωθυπουργέ?   :tsigaro:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
tetoia epoxh perisy etrexa sthn toumpa na dw ton ivan gamw thn trela mou...akoma thymamai ton kosmo na trexei apo ta stena ths toumpas na paei sto ghpedo na ton dei
perase enas xronos .... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
και εγω αυτο θυμαμαι :'( :'( :'( οτι το απογευμα τα σπαγαμε στο βασιλικο θεατρο απο οργη και το απογευμα ψαρωναμε με επενδυτες και οτι αλλη μαλακια μας πασαρανε....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline alexisv

• Αλλαγή
FOR THE RECORD.....που λένε, μέχρι σήμερα και καλά, οι επενδυτές (με τα σχετικά link για το προφίλ τους) για ΠΑΟΚ είναι:

Κώστας Αλεξάκης
http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3756
http://www.voanews.com/greek/archive/2006-07/2006-07-28-voa7.cfm
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14574&m=A08&aa=1

Βίκτωρας Ρέστης
http://paiktis.pblogs.gr/2007/05/biktwr-resths-o-neos-metohos-ths-imako-hrhmatisthrio.html
http://www.energia.gr/indexgrbr.php?newsid=10525
http://www.analitis.com/showarticle.php?fldAuto=29612

Γιάννου Βαρδινογιάννης
Δεν μπαίνω καν στο κόπο. Από το όνομα και μόνο έχει κοπεί......

Ι. Σαββίδης
http://www.savvidi.ru/
http://www.dontabak.ru/english/
http://www.kommersant.ru/photo/archive/search.asp?text=savvidi&ex=y&L=2
http://www2.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/el-GR/220206_H_1439.htm
http://www.carnegie.ru/en/pubs/media/69060.htm
http://www.themoscowtimes.com/stories/2003/11/25/003-full.html
http://www.sferamagazine.com/docs/09/konkurs.htm

Μιας και όλοι θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά της ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ομάδας της Ελλάδας, ένα poll παρακαλώ για να διαλέξει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αυτών που θέλει!      8)
« Last Edit: May 25, 2007, 12:08:33 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

manos4

• Guest
FOR THE RECORD.....που λένε, μέχρι σήμερα και καλά, οι επενδυτές (με τα σχετικά link για το προφίλ τους) για ΠΑΟΚ είναι:

Κώστας Αλεξάκης
http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3756
http://www.voanews.com/greek/archive/2006-07/2006-07-28-voa7.cfm
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14574&m=A08&aa=1

Βίκτωρας Ρέστης
http://paiktis.pblogs.gr/2007/05/biktwr-resths-o-neos-metohos-ths-imako-hrhmatisthrio.html
http://www.energia.gr/indexgrbr.php?newsid=10525
http://www.analitis.com/showarticle.php?fldAuto=29612

Γιάννου Βαρδινογιάννης
Δεν μπαίνω καν στο κόπο. Από το όνομα και μόνο έχει κοπεί......

Ι. Σαββίδης
http://www.savvidi.ru/
http://www.dontabak.ru/english/
http://www.kommersant.ru/photo/archive/search.asp?text=savvidi&ex=y&L=2
http://www2.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/el-GR/220206_H_1439.htm
http://www.carnegie.ru/en/pubs/media/69060.htm
http://www.themoscowtimes.com/stories/2003/11/25/003-full.html
http://www.sferamagazine.com/docs/09/konkurs.htm

Μιας και όλοι θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά της ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ομάδας της Ελλάδας, ένα poll παρακαλώ για να διαλέξει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αυτών που θέλει!      8)

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ
ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ...............ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ............. ;D

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
   afhnontas ton PAOK ap'exw, oi 2 prwtoi einai axiologoi epixeirhmaties, o vardinogiannhs einai ena wraio asteio twra pou erxetai kai to kalokairi, o savidhs... kala einai o savidhs. To kako, ws gnwston, einai oti auth h anakyklwsh kai h parelash onomatwn kai mnhsthrwn mono mas vlaptei ka8ws en8arrynei thn anavlhtikothta kai tis prosdokies gia thn eleush tou messia...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline toy

• Αλλαγή
Εξαγόρασε μια τράπεζα πριν από λίγους μήνεςς με σκοπό να μπεί στο χώρο αλλά στην πορεία την πούλησε περίπου πάνω από 30-40% επί της αξίας αγοράς των μετοχών .
Εχει κάποια προβλήματα με την επιτροπή ανταγωνισμού και με την αγροτική τράπεζα που ήταν ο άλλος μέτοχος της τράπεζας και μάλλον έχασε από το ντήλ.
Αυτό δεν το γράφω για κακό απλά το διάβασα πρό 2 εβδομάδων σε έγκυρη οικονομική εφημερίδα και μου κάνει εντύπωση η αναφορά στο όνομά του από αθλητική εφημερίδα και σε δημοσίευμα αμφιβόλου προελεύσεως .
Ολα τα παράπανω για το ρέστη
Πάντως δεν έχει ανάγκη διαφήμισης ο συγκεκριμένος
Ανάγκη για μελλοντική υποστήριξη σε πιθανή αντιδικεία με το ελληνικο δημόσιο μπορεί (όπως φυσικά και εκατοντάδες άλλοι επιχηρηματίες)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Εξαγόρασε μια τράπεζα πριν από λίγους μήνεςς με σκοπό να μπεί στο χώρο αλλά στην πορεία την πούλησε περίπου πάνω από 30-40% επί της αξίας αγοράς των μετοχών .
Εχει κάποια προβλήματα με την επιτροπή ανταγωνισμού και με την αγροτική τράπεζα που ήταν ο άλλος μέτοχος της τράπεζας και μάλλον έχασε από το ντήλ.
Αυτό δεν το γράφω για κακό απλά το διάβασα πρό 2 εβδομάδων σε έγκυρη οικονομική εφημερίδα και μου κάνει εντύπωση η αναφορά στο όνομά του από αθλητική εφημερίδα και σε δημοσίευμα αμφιβόλου προελεύσεως .
Ολα τα παράπανω για το ρέστη
Πάντως δεν έχει ανάγκη διαφήμισης ο συγκεκριμένος
Ανάγκη για μελλοντική υποστήριξη σε πιθανή αντιδικεία με το ελληνικο δημόσιο μπορεί (όπως φυσικά και εκατοντάδες άλλοι επιχηρηματίες)

Prolavan alloi toy. Tou ri3e o kwstopoulos th mastrokwsta apo dipla kai tou ta masane kanonika kai oi dyo. Mono me thn "trypa" mporeis na fas lefta apo evraio...
O pateras tou htan tsakalos.

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης