Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 295311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pavlosk

• Guest
Ax kai autos o stellas paei na katanthsei grafikos me tous di8en ependutes.

Afou re stella htan toooso mustiko pou ksereis esy oti ekatse kai epiase koubenta me diaforous opadous tou PAOK??

malakes oloi tous re paizoun me thn arrwstia pou koubalame sto mualo.

pavlosk

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
den pame na doume tous 300 kalytera  ;)

papas den einai.

To iksera apo xthes, mono pou den mporousa na to grapsw..O kyrios einai Spartiatis.

Edw tin Olympiaki thelane na vgaloun apo to adieksodo ton PAOK den tha vgaloun?

Telospantwn..o sygkekrimenos kai oi Olympic Investors eixane vgei sto proskinio kai prin apo 3-4 mines gia ton PAOK.

As kratame omws tin mpalla xamila, dioti exoume kaei polles fores.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ενδιαφέρομαι για τον ΠΑΟΚ»
"Goal" 08:49 20/4

ΤOY ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Από τη συνομιλία αποδείχθηκε -είναι ξεκάθαρο αυτό- ότι ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ. Εδώ και μέρες είχαμε την πληροφορία, προσπαθούσαμε να τον εντοπίσουμε και να μιλήσουμε μαζί του, αλλά δεν το καταφέρναμε. Η πληροφορία που είχαμε στα χέρια μας ήταν σημαντική. Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος-επιχειρηματίας Κώστας Αλεξάκης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τελικά τον εντοπίσαμε χθες το μεσημέρι -πρωινές ώρες στην Αμερική- και μιλήσαμε μαζί του την ώρα που ταξίδευε προς τη Νέα Υόρκη. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και όσα μας είπε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά σχετικά με το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ. Σας παραθέτουμε κατά γράμμα τη συνομιλία που είχαμε μαζί του.

- Κύριε Αλεξάκη, χαίρετε. Σας τηλεφωνώ από την Ελλάδα, είμαι ο Σάββας Τζιομπάνογλου, δημοσιογράφος του «Goal Νews» και θα ήθελα να μου διαθέσετε πέντε λεπτά από το χρόνο σας...
«Γεια σας, αλλά μου είναι δύσκολο να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή. Ταξιδεύω προς τη Νέα Υόρκη και η γραμμή δεν είναι και τόσο καλή...».

- Δεν θα σας απασχολήσω πολύ, δύο-τρία πράγματα θα ήθελα να σας ρωτήσω. Εχω την πληροφορία ότι στο τελευταίο ταξίδι στην Ελλάδα βρεθήκατε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια;
«Στην Ελλάδα έρχομαι συχνά. Ποιος όμως σας το είπε ότι ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη;».

- Εχω αυτή την πληροφορία και γι αυτό και σας τηλεφωνώ. Οτι ήρθατε στη Θεσσαλονίκη και πήγατε στην Τούμπα να δείτε την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Δεν ισχύει αυτό που μου έχουν πει; Δεν πήγατε στην Τούμπα;
«Εχει σημασία;».

- Κατάλαβα. Πήγατε στην Τούμπα; σας ξαναρωτάω.
«Κοιτάξτε να δείτε... Υπάρχει από την πλευρά μας ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Το θέμα όμως είναι ότι τα προβλήματα που επικρατούν στην ομάδα είναι τεράστια. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσα χρήματα χρωστά ο ΠΑΟΚ και σε ποιον. Μπορεί οποιοσδήποτε σήμερα να εμφανίζεται και να ζητά χρήματα. Αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση δύσκολα κάποιος που σκέφτεται να επενδύσει στην ομάδα θα πάρει την απόφαση αυτή».

- Εσείς δεν ξέρετε λίγα... ξέρετε περισσότερα και από εμάς. Και ειλικρινά σας λέω, εκπλήσσομαι. Για πείτε μου, όμως, αναφερθήκατε σε ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Αυτό αφορά εσάς προσωπικά ή σκέφτεστε να ασχοληθείτε σε συνεργασία με κάποιον άλλον επιχειρηματία;
«Οχι... όχι. Το ενδιαφέρον που σας προανέφερα αφορά μόνο εμένα. Αν υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται για την ομάδα δεν είναι κάτι που με αφορά και σε καμία περίπτωση δεν ενεργούν μαζί μου ούτε εγώ ενεργώ για λογαριασμό κάποιου άλλου. Ωστόσο, σας επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και αφορά τα χρέη που υπάρχουν και κανείς δεν ξέρει πόσα τελικά είναι αυτά. Και αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό, δεν πρόκειται μάλλον να γίνει τίποτα...».

- Σας ρωτώ γιατί οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι ήρθατε εκ μέρους του Δημήτρη Κοπελούζου για να δείτε τι γίνεται στον ΠΑΟΚ...
«Οχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλωστε, ένας επιχειρηματίας της τάξης του Δημήτρη Κοπελούζου δεν έχει καμία ανάγκη να στείλει εκπρόσωπους κάπου και ενεργεί μόνος του».

- Η ρύθμιση των χρεών που αφορούν το Δημόσιο δεν θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αυτή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για σας ή έστω για κάποιον ενδιαφερόμενο;
«Από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο ΠΑΟΚ χρωστά στην κυβέρνηση 23 με 24 εκατομμύρια (σ.σ.: γνωρίζει και το ακριβές ποσό. Το πιάσατε;). Επίσης γνωρίζω ότι υπάρχει η υπόσχεση να γίνει ένας νόμος και να ρυθμιστούν τα χρέη αυτά. Ωστόσο, μέχρι η υπόσχεση να γίνει πραγματικότητα κανείς επενδυτής -και εγώ φυσικά μέσα σε αυτούς- δεν υπάρχει περίπτωση να αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά του ΠΑΟΚ».

«Δύσκολη κατάσταση»

- Το δικό σας ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ πώς προέκυψε;
«Οι άνθρωποι που με πλησίασαν ήξεραν τη δουλειά που έχω κάνει για την εξαγορά της Ολυμπιακής. Θεωρώ ότι από αυτά που είδαν, σε σχέση με αυτό μου το επιχείρημα, διαπίστωσαν ότι έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω και να βγάλω την ομάδα από το αδιέξοδο, αλλά σας είπα ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αυτήν τη στιγμή και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

- Ποιοι ήταν αυτοί που σας πλησίασαν και σας ζήτησαν να βοηθήσετε τον ΠΑΟΚ;
«Με συγχωρείτε, αλλά αυτό δεν μπορώ και δεν θέλω να σας το πω...».

- Τους ανθρώπους που διοικούν αυτή την περίοδο τον ΠΑΟΚ, τον Νίκο Βεζυρτζή και τον Απόστολο Οικονομίδη, τους γνωρίζετε;
«Φυσικά και τους γνωρίζω(!). Αλλωστε, από όλα όσα σας έχω πει δεν θα μπορούσα να μην τους ξέρω».

- Εχετε μιλήσει μαζί τους;
«Αυτό δεν έχει σημασία, τουλάχιστον για την ώρα αυτή. Πιστεύω, πάντως, ότι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να λύσουν όσα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά, αλλά δυστυχώς οι δυνατότητες που έχουν είναι περιορισμένες μπροστά στα τεράστια χρέη που έχει ο σύλλογος».

«Τεράστια ομάδα ο ΠΑΟΚ»

- Τελικά, θα μου πείτε ποιους αγώνες του ΠΑΟΚ παρακολουθήσατε όταν ήρθατε στη Θεσσαλονίκη; (γέλια)...
«Εντάξει... (γελάει ηχηρά), δεν έχει σημασία αυτό...».

- Από ό,τι καταλαβαίνω, θα επανέρθετε μόλις γίνει ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο. Τα λέω σωστά;
«...Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα η σωτηρία του ΠΑΟΚ είναι θέμα πολιτικής βούλησης. Αυτή είναι η άποψή μου. Θα εξαρτηθεί από τους ρυθμούς με τους οποίους θα προκύψει η συγκεκριμένη ρύθμιση και φυσικά από το τι τελικά ρυθμιστεί. Να σας πω όμως... θυμίστε μου το όνομά σας...».

- Σάββας Τζιομπάνογλου
«Με συγχωρείτε. Ξέρετε, κύριε Τζιομπάνογλου, ποιο είναι το σημαντικό κατά την άποψή μου;».

- Πείτε μου...
«Θα είναι κρίμα μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ να καταστραφεί. Θα είναι τρομερό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μια ομάδα τεράστια, που εκφράζει μεγάλο μέρος των Ελλήνων φιλάθλων και κατά την άποψή μου θα είναι εγκληματικό να αφανιστεί ένας τέτοιος σύλλογος».

- Πότε να σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη; Μη γελάσετε πάλι...
«Σας είπα, βρίσκομαι πολύ συχνά στην Ελλάδα. Σχεδόν μία φορά το μήνα ταξιδεύω στην πατρίδα. Οσο για τη Θεσσαλονίκη, θα δούμε. Το πρόγραμμά μου αλλάζει διαρκώς... Θα πρέπει όμως τώρα να σας αφήσω. Σας ευχαριστώ για τη συνομιλία. Σας χαιρετώ από τη Νέα Υόρκη».

- Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για όσα μας είπατε... Ελπίζω να τα ξαναπούμε...

North_pole

• Guest
Για μένα το θέμα επενδυτή που θέλει να κονομήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο ή και απο τον ΠΑΟΚ έχει τελειώσει. Κρίνοντας από τον εαυτό μου και από τις όποιες οικονομικές γνώσεις έχω πάνω στις επενδύσεις και μάλιστα στις διεθνείς επενδύσεις έχω να πώ ότι σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου, που έχει λεφτά δεν θα πρότεινα το ελληνικό ποδόσφαιρο για να επενδύσει. Είναι μια επένδυση υψηλότατου ρίσκου, και μάλιστα όποιοι επιχείρησαν να το κάνουν απέτυχαν παταγωδώς. ΜΟΝΟ για λαμογιές είναι καλό το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τζόγος, στημένα παιχνίδια κλπ. Θα έλεγα μάλιστα αν ήμουν σοβαρός επενδυτής "εξασφαλίστε μου πρώτα την επένδυσή μου" με έργα υποδομής για να φτιάξω γήπεδο, με αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλημάτος εντος και εκτος συνόρων, με διαφάνεια και ισονομία, με προσέλκυση του φιλάθλου στο γήπεδο (όχι απομάκρυνση) κλπ. και μετά θα έρθω κι εγω να ρίξω τα λεφτά μου στο ποδόσφαιρο σας. Οσο η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, όσο η εσωτερική ανταγωνιστικότητα περιορίζεται και ο τίτλος αλλά και η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ μονοπωλείται από τους ίδιους και τους ίδιους (και μεις μέσα), όσο η ανταγωνιστικότητα με τους Ευρωπαίους χειροτερεύει με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και λιγότερες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και μάλιστα με όλο και χειρότερους όρους και συνθήκες (ΑΕΚ πέρισυ στους ισχυρούς, φέτος; Του χρόνου μόνο 4 ομάδες κλπ) τόσο η επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (είτε στον ΠΑΟΚ είτε σε άλλη ομάδα) είναι ασύμφορη. Εδώ εμείς οι ίδιοι συζητάμε πόσο καλύτερα θα ήταν να παίζαμε σε πρωτάθλημα άλλης χώρας!
Η Θεσσαλονίκη είναι πρωτεύουσα της ανεργίας στην Ελλάδα. Η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία ανέρχεται σε 14-15 % επίσημα ενώ στην Κρήτη είναι μόλις στο 7,5%. Γι'αυτό η Κρήτη έχει δύο ομάδες και η Μακεδονία καμία (εκτός Θεσσαλονίκης). Αυτή είναι με λίγα λόγια η ελληνική πραγματικότητα και κανένας επενδυτής που σέβεται τον εαυτό του δεν θα μπει ποτέ σε τέτοια ταλαιπωρία. ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ. Συμπέρασμα: Ολοι μέλη στον ΑΣ, στη Λαική Βάση, στην ΠΑΕ, όπου μπορεί κανείς, γιατί μόνο η δική μας τρέλα μπορεί να σώσει τον ΠΑΟΚ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
North pole afise me na amfivalw an mia ependysi ston PAOK den tha einai epikerdis.

I PAE PAOK exei tmima Controlling? Xreisimopoiei kanena controlling instrument? Oute ABC-Analysis den einai ikanoi na kanoun.

Efoson den exoume tin organwsi, einai logiko oti lefta mpainoun na xanontai.

Kserei mesa stin PAE na kanei kaneis Capital rentability ? I kamia Break-Even Analysis?

Texnokrates thelei o PAOK, kai enan lefta apo pisw,o opoios tha dwsei mono ta prwta 3 xronia lefta.

Meta tha tsoulaei apo moni tis i omada.

Oso gia tin aksiopistia kai tou monopwliou tou ellinikou prwtathlimatos, egw to vriskw ittopatheia kai dikaiologia.

An einai etsi kaneis mas den tha spoudaze, dioti mono ta galazia i prasina paidia mpainoun stis kales theseis tou dimosiou kai tou idiwtikou tomea. Opote ti spoudazoume, as ginoume tsompanoi.

Oso gia tin anergia, gnwrizeis poly kala oti ekei pou einai megali i anergia toso pio fthina ta ergatika xeria kai toso megalyteri i stiriksi tis politeias. Opote mia ependysi me xamilo to kostos ergasias kai etsi antagwnistiki ws pros avtin twn astikwn kentrwn, px tis Athinas. Vl. ependyseis stin Thraki

Offline toy

• Αλλαγή
Εχθές μίλησα με έναν κολλητό μου βάζελο, αδερφός, που χει πολλά χιλιόμετρα στη πλάτη με το βάζελο και με μανούρες κλπ. τες πα προχθές μου λέει μας μιλούσε ο παύλος ξέρεται ο κοντός που χει βάλει ένα καράβι κατομμύρια στο βάζελο στο μπάσκετ, λοιπόν ξέρεται τι τους είπε ? βάζω -βάζω-βάζω και θα βάζω όσο ζω μη νομίζεται ότι χάνω λεφτά όμως, μαλάκας δεν είμαι  ;)
Συμπεράσματα δικά σας.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Paidia epitelous o PAOK mas vrike pia to atomo pou sto prosopo tou mpori  o kathe PAOKtsis na kanei ta oneira tou pragmatikotikotia... einai o ellinoamerikanos KOSTAS ALEXAKIS...Tin pliforofia tin anaferi i simerini GOAL sto eksofilo tis...http://www.sport24.gr/svc/npc/index2.asp ...akoma aksizi na simiothei oti o k autos einai idietera gnostos tous kiklous tis athinas kai auto to vlepoume apo tin foto pou einai mazi me ton prothipourgo mas ton k.Karamanli o opios me tin sira tou den tou dinei malon kai tin megaliteri prosoxi :) KALO KALOKAIRI ARXISAN TA ORGANAAAAAAA....
P.A.O.K

Offline bane

• Αλλαγή
εχουμε χασει τελειως την μπαλα και δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε. θα μου αρεσε ως ιδεα ενας ανθρωπος εκτος ελλαδος που δεν ζει την μπουρδελοποιηση της χωρας. μακαρι . κανα email συμπαραστασης μπορουμε να στειλουμε σε αυτον ? σε καμια εταιρεια του ? οργανωμενα για να μαθουμε τις προθεσεις του?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bane

• Αλλαγή

Offline bane

• Αλλαγή
ναι οντως .φαινεται σαν σωτηρια ειδικα μεχρι να τελειωσουν οι διαδικασιες μεταβασης σε εταιρεια λαικης βασης. .προσωρινη μεν αλλα ελπιζω να βαλει τουλαχιστον τα μισα απο οτι η λαικη βαση