Author Topic: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγα  (Read 288324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μια απορία έχω ρε παιδιά. Πως γίνεται ο Γούμενος να χρωστάει παντού, να κινδυνεύουμε να χάσουμε τον Σικαμπάλα , αφού δεν πληρώσαμε τα 180.000 και να κάνουμε μεταγραφές. Μήπως κάτι μας κρύβει ο Μπούλης;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Re file to egrapsa kai kapou allou ton sikabala den ton xanoume me kamia panagia...
kathe mina apo tote pou teleiwse i prothesmia tha prpei na plirwnoume 5% epi tou arxikou posou...
twra giati den plirwnei einai alli kouventa...mporei na min thleei na ta dwsei twra gia na ta dwsei stis metaggrafes...
to poso tou prostimatos einai peripou 9000 € to mina...psila gia ton xontro :05:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

DoctorBalendar

• Guest
Το 20% χολέριασε στα μουλωχτά... και ελληνικά...

Έχει ενδιαφέρον κάτι που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα υπάρχει μια πρωτοφανής ηρεμία και βεβαιότητα πως "όλα θα γίνουν"! Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και για το θέμα των οφειλών προς παίκτες, τρίτους, αλλά και Ζάμαλεκ, κανείς δεν ανησυχεί, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα του Μυτιληναίου. Περισσότερα επί του θέματος, προσεχώς...

http://www.balla.gr/greece/index.asp?cat_id=100&isFinal=true&tid=122&article_id=363

Τώρα το πήρε πρέφα το balla.gr? Χαχαχχαχα...

Offline agraf

• Αλλαγή

Offline arwstos

• Αλλαγή
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

DoctorBalendar

• Guest
Βλέπεις τι ωραία σιγή επικρατεί γύρω από την ΙΔΕΑ (το τονίζω) να γίνει Εταιρεία Λαϊκής Βάσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Μόνο για την ΚΑΕ ακούστηκε και τους πήραν με τις πέτρες...

Εμείς κάναμε το χρέος μας, κάναμε αιτήσεις για τον Ερασιτέχνη, αλλά από εκεί και πέρα δε μπορώ να βλέπω δογματικές απόψεις του στυλ "μυαλό δε βάζετε", όταν γίνεται κάτι οικονομικά θετικό στην ΠΑΕ.

Δηλαδή μέχρι να γίνει νόμος για τις Εταιρείες Λαϊκής Βάσης, μαζευτούμε καμιά 20αριά χιλιάδες μέλη που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, θα το κλείσουμε το μαγαζι; Ή θα το απαξιώνουμε με το να μπουκάρουμε στον στίβο και να το στέλνουμε κεκλεισμένων;

Τελικά εσείς όταν αγαπάτε το πατρικό σας, το γκρεμίζετε, αν τύχει και πλέον το έχει και μένει κάποιος μέσα που δεν θέλετε;

DoctorBalendar

• Guest
20% = 0%

@doctor dwse kapoies leptomereies an ksereis...

iparxei diladi endexomeno anameiksis tou mutilinaiou ws melontikou megalometoxou
i aplws stirizei oso mporei to goumeno?

20% = ΡΕΥΣΤΟ σε διάρκεια μετεγγραφικής περιόδου, άρα όχι 0%

Αν όντως είναι στο όνομα του Μυτιληναίου (που αποκλείεται, γιατί θα έπρεπε να πάρει άδεια από την ΕΕΑ), τότε ναι θα αναμειχθεί φανερά ο ΟΕΟ ΟΕΟ. Αλλά επειδή δεν έχω δει κάτι τέτοιο να κινείται ακόμα, δες το σαν στήριξη στον κουμπάρο και κατ' επέκταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιπλέον, δε γνωρίζω ακριβώς τη μετοχική σύνθεση μετά την αύξηση μετοχικού πέρσι, για να σου πω αν ο Γούμενος έχει πλέον το 69% για να λύνει και να δένει στην εταιρεία...

Offline arwstos

• Αλλαγή
ennow @doctor oti o paok den mporei na swthei me eneseis.
o paok xreiazetai egxeirisi (allagi dioikitikis katastasis).

kai isws kapoies fores einai protimotero na odigoumaste anagkastika se egxeirisi
para na sintiroume mia arrwstimeni katastasi...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Last Edit: June 06, 2005, 21:52:03 by DarkLord »

evosmoslemmy

• Guest
mages emena moy fenonte ola ayta malakies kai logia toy aera to mono poy ginete kathe evdomada ston paok einai na kerdizi xrono o goymenos.mia me tis metagrafes mia me to idioktisiako mia to ena mia to allo.egw to mono py xero einai oti aytos o karkinos poy legete goymenos prepei na parei to mpoylo,h tha figi monos toy h tha ton dioxoyme emeis.  EXIT MISTER GOYMENOS  :03:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
doctor giati o mitilinaios prepei na parei adia oste na einai megalometoxos tou paok? afou poulise irakli. episis to oti pire to 20% to egiise? eisai sigouros? episis auta ta lefta pote tha pane stin pae...?

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ton poulise ston filo tou ton Spanoudaki,pou ton poulise ston filo tou De Vito...
o filos tou Oeo tin pire me 1 evro kai o filos tou Spanoudaki De Vito plirwse tin yperaksia toutestin 2 evro...
na xa kai egw tetoious filous... :inlove:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

DoctorBalendar

• Guest
Καλά ντε, πως κάνετε έτσι;

Εγώ έχω πληροφορίες και τις λέω. Δεν ήμουν μπροστά... Δεν εγγυώμαι για τίποτα που δεν έκανα ο ίδιος. Πάντως τα λεφτά φαίνονται... Ακόμα και με τη προσφυγή Feutchine που έγινε για λόγους οικονομίας χρόνου (έφευγε για Καμερούν σήμερα ο παίκτης) και πίεσης ως προς τον διακανονισμό...

Τώρα το να αφορίζουμε τα πάντα για "pipes" χωρίς να ξέρουμε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ είναι το λιγότερο άκαιρο.

Και όσον αφορά την άδεια, ΟΛΕΣ οι μεταβιβάσεις μετοχών ΠΑΕ πάνω από 5% (ή 10% δεν είμαι σίγουρος) ΠΡΕΠΕΙ να αδειοδοτηθούν από την ΕΕΑ, η οποία θεωρητικά "ξετινάζει" τον αγοραστή (πόθεν έσχες κλπ).

Εγώ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ. Εσείς;

PS: Και μην ακούσω τις λέξεις "Λαϊκή Βάση", γιατί θα καταλάβω ότι δεν έχετε ΙΔΕΑ για το πότε θα επιχειρηθεί κάτι τέτοιο (και ΑΝ)...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

DoctorBalendar

• Guest
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι ήδη; Ο κόσμος το 'χει τούμπανο...

Δε θα είναι το μοναδικό παράδειγμα ιδιοκτησίας μέσω τρίτου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου... Βέβαια εγώ αν ήμουν Μυτιληναίος και δεν είχα ιδεά από μπάλα, δε θα έμενα με τον Γούμενο μόνο, θα του έβαζα και έναν γνώστη από δίπλα μπάς και ξελαμπικάρει και κάνει και λιγότερα λάθη.

Offline cure

• Αλλαγή

Εγώ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ. Εσείς;
Εγώ δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο θα έλυνε τα προβλήματά μας ο οεο οεο, χωρίς να μας δημιουργήσει μακροχρόνια άλλα χειρότερα. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι είναι υποστηρικτής της μεγαλύτερης μαλακίας που κατά καιρούς συζητιέται και αφορά στην ένωση όλων των ομάδων της πόλης σε μία. Ο οεο οεο είναι υποστηρικτής αυτού του "ρεύματος" και εγώ δεν θέλω με δούρειο ίππο τα λεφτά να υπάρξει στον ΠΑΟΚ κάποιος αυτής της λογικής.
Άλλωστε είμαι πάρα πολύ καχύποπτος σε τέτοιου είδους "ευνοϊκά" για μας σενάρια, γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι όσο πιο πολλές προοπτικές έχει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, τόσο μεγαλύτερο είναι το λούκι που μπαίνουμε.

Στην ουσία βέβαια, φυσικά και αν έρθει στον ΠΑΟΚ (καταλαβαίνοντας την μαλακία του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο παίρνοντας τις ανύπαρκτες κατακαημένες) θα είναι ό,τι καλύτερο. Αλλά πάντα πρέπει ακόμα και για τον Μπιλ Γκέιτς να λέγαμε να κρατάμε πισινή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω