1. Προσωπικα ειμαι υπερ της λαικης βασης σε μορφη οπως της Μπαρτσελονα ή εναλλακτικα της πολυμετοχικοτητας και της πολυδιασπασης των μετοχων. Αν και το πρωτο μοντελο μου αρσει περισσοτερο, νομιζω οτι ειναι ανεφαρμοστο σε μια χωρα οπως η Ελλαδα και μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ. Αρα ουσιαστικα θελω το παρον μοντελο με ορισμενες βελτιωσεις πχ υπαρξει 10 επιχειρηματιων με 5% ποσοστο ο καθενας. ΣΥΝΕΠΩς ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ.
Αρα προσωπικα δεν θελω κανεναν Αραβα, ή Ομιλο. Καποτε θεωρουσα το ιδανικο για τον ΠΑΟΚ επενδυση οπως της Νετμεντ στην αεκ, μαλιστα την παρομοιαζα με την Φιλιπς στην Ανιτχοφεν. Η Ισορια αλλα εδειξε και απο τοτε αναθεωρησα και γω πολλα πραγματα.
2. Κατα την αποψη μου ο ΠΑΟΚ δεν ειαι γωνιακο μαγαζι ουτε και καμμια αλλη ελληνικη ομαδα ειναι. Συνεπως δεν αποτελει στοχο υγιους επενδυσης που μπορει να αποφερει κερδη σε καποιον αλλα και στο Συλλογο.
3. Οι προεδροι/μεγαλομετοχοι σττην Ελλαδα ειναι 2 ειδων. Ο Παυλος Γιανακοπουλος και οι αλλοι. Ο Παυλος Γιανακοπουλος ειναι ιδανικη περιπτωση ΚΑΙ φραγκατου ΚΑΙ τρελου. Βαζει φραγκα για την παρτη του και την τρελα του, χωρις να τα θελει να τα παρει πισω.Ομως δευτερη αλλη τετοια περιπτωση δεν υπαρχει. . Ολοι οι αλλοι ανηκουν στην δευτερη κατηγορια. Ο Κοκκαλης, ο Βαρδινογιανης βαζουν λεφτα σε μαγαζια που ειναι ζημιογονα αλλα τα παιρνουν πισω απο αλλες παραπλευρες δουλειες.Κατι τετοιο πηγε να κανει και ο Μπατμαν. Ο Πανοπουλος, ο Πετρος Θεοδωριδης, ο Μπεος, ο Κουγιας, ο Γουμενος ο Ζαχουδανης, ο Μακαρος κλπ με μικροδιαφορες μεταξυ τους βαζουν 2 δραχμες στην ομαδα τους με σκοπο να βγαλουν 5 απο ΟΠΑΠ, μιζες, στημενα, διαφημηση . Αυτα τα 5 φραγκα ομως ακομα κι αν τα βγαλουν ως κερδος πηγαινουν καθαρα στην τσεπη τους και δεν επανεπενδυονται στην ομαδα. Τις περισσοτερες φορες η ομαδα εμφανιζει ελειμμα ακομα και τα 2 πρωτα φραγκα που εβαλαν.
4.Για μενα ΑΝ ερχοταν οι Αραβες θα εβαζαν ισως στην αρχη 5-10 μυρια, αλλα πχ με μια πωληση Βιερινια και αλλων θα μπορουσαν καλλιστα να τα βγαλουν και να τσεπωσουν. Τελικα ΟΤΑΝ φυγουν θα ειμαστε μεσα με τα μπαστουνια. Υποτιθεται σε μια ΑΕ κανεις δεν μπορει να βαλει χερι στο ταμειο, ουτε καν ο μεγαλομετοχος. Αυτα ομως ειναι τυπικα και παρακτικα ανεφαρμοστα σε μια χωρα σαν την Ελλαδα οπου οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ειναι ανυπαρκτοι. Για μενα ακομα και η Τσελση θα κλαψει με μαυρο δακρυ οταν την κανει ο Αμπραμοβιτς, συνεπως πολυ περισσοτερο ο ΠΑΟΚ.Εν κατακλειδι ΑΝ ερθουν οι Αραβες μπορει να χαμογελασουμε παροδικα αλλα οταν φυγουν.....
Θα συμφωνησω με cure οτι δεν μπορουν να υπαρξουν ασφαλιστικες δικλειδες και διαπραγματευση και γιατι ειμαστε στην Ελλαδα αλλα και γιατι με το συμπαθειο η διοικηση Ζαγορακη με τα νυν στελεχη δε νομιζω οτι εχει ικανοτητες να κανει μια ασφαλη συμφωνια. Παραβλεπω το γεγονος οτι ειναι διοικηση Πρωτοδικειου, τις μετοχες κλπ
5. Σε ενα φανταστικο σεναριο θα μπορουσα να φανταστω Αραβες τιμιους που ταυτιστηκαν με τα Παλαιστινιακα μαντηλια του κοσμου του ΠΑΟΚ,θες η Τζιχαντ που τους θυμιζει ο λαος του ΠΑΟΚ, θες που θελουν να σπρωξουν χρημα στο ποδοσφαιρο ειτε γιατι πορωθηκαν με την μπαλα, ειτε γιατι εχουν παραπλευρα συμφεροντα (τα ξενοδοχεια που ακουγονται), ειτε γιατι θελουν να εμπλακουν με αλλες ποδοσφαιρικες μουντιαλικες μπιζνες στη χωρα τους. Καποιος δηλαδη θα μπορουσε να μου πει να μην ειμαι καχυποπτος μαζι τους. ΟΚ, να το αποδειξω οτι το σεναριο αυτο ειναι φανταστικο δεν μπορω, απλα ενα τετοιο σεναριο μου ακουγεται απο ενστικτο και διασθηση εμενα προσωπικα ως παραμυθι της Χαλιμας.