Όντας ένας από αυτούς που συμφωνούν στο 1000% με την ανακοίνωση του Πανελληνίου, και όντας ένας από τους "μαλάκες", "πρεζόνια", "σουρωμενάκηδες" κλπ κλπ κλπ που πρίν μερικά χρόνια έτρεχαν στις καταλήψεις για να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στο ξεκούμπισμα της λαίλαπας Γούμενου από τον ΠΑΟΚ (την ώρα που πολλοί από αυτούς που τώρα με αποκαλούν "πρεζόνι που θέλει να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ", τότε μου λέγανε ειρωνικά "καλά, ακόμα με τον ΠΑΟΚ ασχολείσαι ρε?"), όντας ένας από αυτούς που έτρεχαν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα για να πείσουν το "μεσσία" επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ. να φύγει 6 μήνες μετά (γιατί έτσι θεώρησα ότι κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ), όντας ένας από αυτούς που ΕΒΑΛΑΝ το χέρι στην τσέπη για να μαζευτεί το ποσό και να μείνει στην ομάδα, αυτός που μου έκανε νόημα να σκάσω μπροστά στη Θ4, αυτός που με μούτζωνε στην αθήνα κλπ κλπ,
και
όντας ένας από αυτούς που σέβεται και ακούει την αντίθετη γνώμη, και με όσο γίνεται καθαρό μυαλό, έχω να πω ότι όλο αυτό που γίνεται εδώ μέσα και σε άλλα σαιτ και σε άλλες συζητήσεις και-δυστυχώς- και αυτά που θα γίνουν στο πρώτο παιχνίδι (και ελπίζω μόνο στο πρώτο), είναι 100% ευθύνη του κ. Ζαγοράκη.
Ο λόγος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ότι ο κ. Ζαγοράκης γνώριζε ΠΟΛΥ καλά το θέμα που υπάρχει, και το γνώριζε από 100 διαφορετικές μεριές. Επομένως η διάσπαση αυτή του κόσμου γίνεται εν γνώσει του, άρα θα πρέπει να αποδεχτεί και τις συνέπειες. Και το λέω αυτό, γιατί αν και ποτε δεν αμφισβήτησα την ποδοσφαιρική αξία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ., μη τρελαθώ, δεν είναι και ο Μέσσι, μπορείς να φέρεις ισάξιους (αν όχι καλύτερους) ποδοσφαιριστές με πολύ λιγότερα από τα 3εκ + μπόνους που θα πληρωθεί ο δ.σ.. (τα οποία με κάποιον παρανοϊκό τρόπο μας τα παρουσιάζουν και λίγα).
Η εμμονή στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι τουλάχιστον περίεργη, και πάντα κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να αποφευχθεί αν το ήθελε ο κ. Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι της διοίκησης.
Επειδή λοιπόν, ο κ. Ζαγοράκης επέλεξε συνειδητά να με γράψει στα παπάρια του, θα τον γράψω κι εγώ, κάνοντας -για αρχή- αποχή για φέτος. Είναι ο μοναδικός τρόπος άμυνας που έχω, και επειδή δε θέλω να πάω στην Τουμπα και να αρχίσω να παίζω μπουνιές, αποφάσισα να απέχω.
Αυτά...