Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5320 on: June 17, 2010, 23:59:47 »
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Θόδωρος ή ο Ζήσης δεν νοιάζονται ή ότι δεν δίνουν σημασία στα παιδιά που πάντα τρέχουν για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ?

γι'αυτους τα παιδια αυτα ποτε ειναι 50-100 ανεγγεφαλοι και ποτε αυτοι που δημιουργουνε φανταστικη ατμοσφαιρα και υποστηριζουν την ομαδα οπως μονο αυτοι ξερουν αλλα γιατι να σταθουμε σε προσωπα οταν υπαρχει το ζητουμενο που ειναι η ΕΝΟΤΗΤΑ οπως λεμε ολοι εδω μεσα.
αυτο λοιπον καταφερανε και το γαμησανε τη μανα και ποτε δεν προκειτε να ξαναγινουμε οπως πριν.
αλλα στην εποχη μας αυτος που δεν κανει κωλοτουμπες βαφτιζεται εγωιστης και βαζει το εγω του πανω απο την ομαδα.

Φίλε αυτοί όμως που δημιουργούν επισόδεια μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Θέλεις να πεις ότι είναι καλό που αποκλείστηκε η ομάδα από το κύπελλο μετά τα γεγονότα στην Λαμία; Θέλεις να πεις πως εάν αυτοί και τα λαμόγια της χανούμισσας (λαμόγια ονομάζω μόνο τα χανούμια, όχι τους ΠΑΟΚτσίδες που δημιούργησαν επεισόδια, για να μην παρεξηγηθώ) εάν δεν είχαν κάνει τον κακό χαμό θα ωφελούσαν λιγότερο την ομάδα μας; Για να αποδείξεις ότι αγαπάς τον ΠΑΟΚ πρέπει δηλαδή να κάνεις ότι μπορείς για να τον βλάψεις, δημιουργώντας κακές εντυπώσεις; Θέλω να με πεις, πόσα παιδάκια απόόσα είδαν τα επεισόδεα σκέφτηκαν να γίνουν ΠΑΟΚΙΑ;
Εδώ και μέρες δεν ήθελα να δημοσιεύσω την άποψή μου επί του θέματος Σαλπιγγίδη γιατί ήθελα να δψ και τις απόψεις πολλών ώστε να πω την δική μου γνώμη λαμβάνοτνας υπόψη και την γνώμη πολλών άλλων είτε είναι θετική είτε αρνητική.
Διάβασα πολλά μηνύματα και λαμβάνοντας υπόψιν και τις ανακοινώσεις μου δημιουργείται η άποψη πως ορισμένοι δεν θέλουν την ενότητα στον ΠΑΟΚ. Αλλιώς δεν εξηγείται η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τη ν διοίκηση. Λες και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ. Λες και οι ίδιοι δεν γεννήθηκαν ΠΑΟΚΙΑ...Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε αδέρφια. ΚΙ ο Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚι είναι, και ναι μεν έκανε κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν αλλά μετένοιωσε και έρχετραι μόνο για να βοηθήσει. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην δεύτερη ευκαιρία, και εμείς, όσοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ οφείλουμε για το καλό της ομάδος μας να του την δώσουμε. ΝΑΙ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΝΑΙ, ΕΚΑΝΕ Μ@@@ΚΙΕΣ. Αλλά τώρα, φαίνεται πως σκέφτεται πάνω από όλα το καλό της ομάδος του. Το πιστεύω αυτό, όπως πιστεύω στην καλή πλευρά των ανθρώπων. Δεν νοείται ΠΑΟΚΤΣΗΣ να θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Γαιαυτό όσοι υποστηρίζουν την διχόνοια άθελέ τους μόνο την ομάδα βλάπτουν. ΚΑαι στην τελική, δεν είμασθε ΠΑΟΚ για να ζουμε τίτλους και τέτοια, αλλά εάν ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΟΚΤΉΣΕΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΥς ΠΑΊΚΤΕς ΤΊΤΛΟΥς ΚΑΙΛΛΟΙΠΆ ΜΕΓΑΛΕΊΑ είναι λάθος να του το στερήσουμε. Γιατί τότε αυτό σημαίνει πως ο μικροεγωισμός μας μπάινει πάνω από την ομ΄αδα και αυτό είναι κακό. Όσοι θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή είναι η κορυφή. Η κορυφή στην καρδιά μας, στην σούπερ κλίκα, στην Ευρώπη, παντού. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Η ενότητα είναι απαραίτητη. ΄΄Αλλωστε, πριν λίγα χρόνια δεν σταμποκαλευτήκατε για τον τούρκο που ήλθε στην ομάδα. ΤΟ διανοείστε αυτό; τουρκος στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα που διατηρεί άσβεστη την φλόγα που θέλει να πάει στην ΠΟΛΗ και να σηκώσει κούπα, στην Αγια Σοφιά μέσα...στα συνθήματα το βρωντοφωνάζετε, αλλά τον τούρκο, τον καλοδεχτείκατε. και δεν σκεφτήκατε πως οι τούρκοι είναι η αιτία του πόνου του ξεριζωμού, και ότι ο ΠΑΟΚ ως αθλητικό σωματείο δημιουργήθηκε και για να θυμίζει πάντα ότι η φυσική του έδρα είναι η ΠΟΛΗ. Για τον σφαγέα τουρκο λοιπόν το καλωσόρισμα και για τον Σαλπιγγίδη ο αφορισμός, και η κακία; ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.

ΑΔΕΡΦΙΑ, Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
και αν εχετε σκοπό να με κρίνετε αυστηρά, και να με βρίσετε, ελεύθερα. έχω την συνείδη'ση μου καθαρή, γιατί το μόνο που επιθυμώ είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Ποιά είμαι εγώ που θα στερήσω από τον ΠΑΟΚ την επιτυχία,την αγάπη και την ενοτητα που του αξιζει; ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΙΔΕΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5321 on: June 18, 2010, 00:12:57 »
μόνο ένα θα σχολιάσω "Λες και οι ίδιοι δεν γεννήθηκαν ΠΑΟΚΙΑ." ΟΧΙ δεν γεννήθηκαν, μπορεί να έγιναν.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #5322 on: June 18, 2010, 00:15:10 »
Τι????? Δε γεννήθηκαν ΠΑΟΚια??? Γιαυτό τότε θέλουν να διασπάσουν το λαο μας. Αυτά τα λαμόγια της διοίκησης. Να φύγουν!!! Δε γίνεται να μένει μια διοίκηση και να μην κάνει ότι λέει ο κόσμος. Δε γίνεται! Τέρμα! Φύγετε λαμόγια,προδότες που καταστρέφετε την ομάδα!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5323 on: June 18, 2010, 00:16:25 »
έχεις παλαβώσει ή ψάχνεις αντιπαράθεση, είμαι κουρασμένος όμως.
ψάξε αλλού.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #5324 on: June 18, 2010, 00:16:32 »
πιστευω οτι ακομα και χρεωση περι τα 20 ευρω στο θεμα να μπει στην απαντηση...την ιδια επιτυχια θα εχει.....δεκα δεκα οι σελιδες φευγουν.....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Athinaios--4

• Guest
« Reply #5325 on: June 18, 2010, 00:20:54 »
έχεις παλαβώσει ή ψάχνεις αντιπαράθεση, είμαι κουρασμένος όμως.
ψάξε αλλού.

Δε θέλω καμία αντιπαράθςση και δεν ήταν μομφή εναντίον σου. Απευθυνόταν σε όλους όσους έχουν τέτοιες αντιλήψεις. Δυστυχώς διαφωνώ κάθετα. Θεωρώ ότι κάποιοι προτιμούν τον ΠΑΟΚ μικρο

makptol

• Guest
« Reply #5326 on: June 18, 2010, 00:22:50 »
Τι????? Δε γεννήθηκαν ΠΑΟΚια??? Γιαυτό τότε θέλουν να διασπάσουν το λαο μας. Αυτά τα λαμόγια της διοίκησης. Να φύγουν!!! Δε γίνεται να μένει μια διοίκηση και να μην κάνει ότι λέει ο κόσμος. Δε γίνεται! Τέρμα! Φύγετε λαμόγια,προδότες που καταστρέφετε την ομάδα!

Συνδιοικηση τωρα αλλιως να φυγει η διοικηση τι διαλο ο σαβουριδης ποιο μαγκας ειναι ;
και αυτες οι εμμεσες απειλες της μοδας γινανε στις ανακοινωσεις των συδεσμων.....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5327 on: June 18, 2010, 00:34:01 »
συνδιοίκηση από 500 χλμ μακριά, μπράβο τα τσακάλια!!

και αν ήθελαν κάποιοι να διοικήσουν δεν θα ξημεροβραδιάζονταν καποια χρόνια πριν εξαιτίας της προσπάθειας να πείσουν τον σημερινό πρόεδρο, θα το έκαναν τότε, εύκολα. Εσύ σκορδίζης πάντως.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5328 on: June 18, 2010, 00:52:46 »
με τηλεκοντρόλ....κανένα πρόβλημα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5329 on: June 18, 2010, 01:31:53 »
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Θόδωρος ή ο Ζήσης δεν νοιάζονται ή ότι δεν δίνουν σημασία στα παιδιά που πάντα τρέχουν για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ?

γι'αυτους τα παιδια αυτα ποτε ειναι 50-100 ανεγγεφαλοι και ποτε αυτοι που δημιουργουνε φανταστικη ατμοσφαιρα και υποστηριζουν την ομαδα οπως μονο αυτοι ξερουν αλλα γιατι να σταθουμε σε προσωπα οταν υπαρχει το ζητουμενο που ειναι η ΕΝΟΤΗΤΑ οπως λεμε ολοι εδω μεσα.
αυτο λοιπον καταφερανε και το γαμησανε τη μανα και ποτε δεν προκειτε να ξαναγινουμε οπως πριν.
αλλα στην εποχη μας αυτος που δεν κανει κωλοτουμπες βαφτιζεται εγωιστης και βαζει το εγω του πανω απο την ομαδα.

Φίλε αυτοί όμως που δημιουργούν επισόδεια μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Θέλεις να πεις ότι είναι καλό που αποκλείστηκε η ομάδα από το κύπελλο μετά τα γεγονότα στην Λαμία; Θέλεις να πεις πως εάν αυτοί και τα λαμόγια της χανούμισσας (λαμόγια ονομάζω μόνο τα χανούμια, όχι τους ΠΑΟΚτσίδες που δημιούργησαν επεισόδια, για να μην παρεξηγηθώ) εάν δεν είχαν κάνει τον κακό χαμό θα ωφελούσαν λιγότερο την ομάδα μας; Για να αποδείξεις ότι αγαπάς τον ΠΑΟΚ πρέπει δηλαδή να κάνεις ότι μπορείς για να τον βλάψεις, δημιουργώντας κακές εντυπώσεις; Θέλω να με πεις, πόσα παιδάκια απόόσα είδαν τα επεισόδεα σκέφτηκαν να γίνουν ΠΑΟΚΙΑ;
Εδώ και μέρες δεν ήθελα να δημοσιεύσω την άποψή μου επί του θέματος Σαλπιγγίδη γιατί ήθελα να δψ και τις απόψεις πολλών ώστε να πω την δική μου γνώμη λαμβάνοτνας υπόψη και την γνώμη πολλών άλλων είτε είναι θετική είτε αρνητική.
Διάβασα πολλά μηνύματα και λαμβάνοντας υπόψιν και τις ανακοινώσεις μου δημιουργείται η άποψη πως ορισμένοι δεν θέλουν την ενότητα στον ΠΑΟΚ. Αλλιώς δεν εξηγείται η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τη ν διοίκηση. Λες και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ. Λες και οι ίδιοι δεν γεννήθηκαν ΠΑΟΚΙΑ...Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε αδέρφια. ΚΙ ο Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚι είναι, και ναι μεν έκανε κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν αλλά μετένοιωσε και έρχετραι μόνο για να βοηθήσει. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην δεύτερη ευκαιρία, και εμείς, όσοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ οφείλουμε για το καλό της ομάδος μας να του την δώσουμε. ΝΑΙ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΝΑΙ, ΕΚΑΝΕ Μ@@@ΚΙΕΣ. Αλλά τώρα, φαίνεται πως σκέφτεται πάνω από όλα το καλό της ομάδος του. Το πιστεύω αυτό, όπως πιστεύω στην καλή πλευρά των ανθρώπων. Δεν νοείται ΠΑΟΚΤΣΗΣ να θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Γαιαυτό όσοι υποστηρίζουν την διχόνοια άθελέ τους μόνο την ομάδα βλάπτουν. ΚΑαι στην τελική, δεν είμασθε ΠΑΟΚ για να ζουμε τίτλους και τέτοια, αλλά εάν ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΟΚΤΉΣΕΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΥς ΠΑΊΚΤΕς ΤΊΤΛΟΥς ΚΑΙΛΛΟΙΠΆ ΜΕΓΑΛΕΊΑ είναι λάθος να του το στερήσουμε. Γιατί τότε αυτό σημαίνει πως ο μικροεγωισμός μας μπάινει πάνω από την ομ΄αδα και αυτό είναι κακό. Όσοι θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή είναι η κορυφή. Η κορυφή στην καρδιά μας, στην σούπερ κλίκα, στην Ευρώπη, παντού. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Η ενότητα είναι απαραίτητη. ΄΄Αλλωστε, πριν λίγα χρόνια δεν σταμποκαλευτήκατε για τον τούρκο που ήλθε στην ομάδα. ΤΟ διανοείστε αυτό; τουρκος στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα που διατηρεί άσβεστη την φλόγα που θέλει να πάει στην ΠΟΛΗ και να σηκώσει κούπα, στην Αγια Σοφιά μέσα...στα συνθήματα το βρωντοφωνάζετε, αλλά τον τούρκο, τον καλοδεχτείκατε. και δεν σκεφτήκατε πως οι τούρκοι είναι η αιτία του πόνου του ξεριζωμού, και ότι ο ΠΑΟΚ ως αθλητικό σωματείο δημιουργήθηκε και για να θυμίζει πάντα ότι η φυσική του έδρα είναι η ΠΟΛΗ. Για τον σφαγέα τουρκο λοιπόν το καλωσόρισμα και για τον Σαλπιγγίδη ο αφορισμός, και η κακία; ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ.

ΑΔΕΡΦΙΑ, Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
και αν εχετε σκοπό να με κρίνετε αυστηρά, και να με βρίσετε, ελεύθερα. έχω την συνείδη'ση μου καθαρή, γιατί το μόνο που επιθυμώ είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Ποιά είμαι εγώ που θα στερήσω από τον ΠΑΟΚ την επιτυχία,την αγάπη και την ενοτητα που του αξιζει; ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΙΔΕΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

δε διαβασα ολο το ποστ σου διαβασα μερικα σημεια μοναχα γιατι στο συνολο του ειναι για να το κλαινε οι ρεγγες,ενα συνονθύλευμα προσπαθωντας να γινει οσο ποιο ρομαντικο γινετε παπαρολογοντας οσο πιο πολυ γινετε.

εγω θα σταθω και θα σου απαντησω μονο σε 2 σημεια του ποστ σου

Φίλε αυτοί όμως που δημιουργούν επισόδεια μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ

αυτοι οι ιδιοι μπορει να ειναι που πολλες φορες τρεχουν και χανουν χρονο απο τη ζωη τους για να βγαζει η υπολοιπη τουμπα βιντεακια και να μιλαει για το τι εζησε την επομενη μερα στις καφετεριες και στο να βαζει φωτο στο facebook
καθως να ειναι και οι ιδιοι που τρεχουν και παντου αλλα και εχουν αφιερωσει σχεδον τη ζωη τους ολη σε μια ιδεα.
αυτοι οι ιδιοι ειναι που τις περισσοτερες φορες γραφουν την ιστορια στους δρομους.
αυτοι οι ιδιοι εχουνε κρατησει τον ΠΑΟΚ ζωντανο για να υπαρχει και να πουλανε μουρη τα μοντελα τωρα στην στην τουμπα
αυτοι οι ιδιοι θα σταθουνα παλι διπλα στην ομαδα οταν αυτη θα βρεθει στα δυσκολα
μπορει να μη μιλαμε με πολλους απο εδω μεσα την ιδια γλωσσα καθως αλλα με πολλους θελουμε να μιλαμε καθαρα ΟΠΑΔΙΚΑ

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

αραγε αυτοι που αποφασισανε να γραψουνε στ'αρχιδια τους οσους δε μπορουνε να χειραγωγησουνε μεσω των μμε το σκεφτηκανε αυτο??
ποιος εβαλε την ενοτητα που τελικα σωζει τον ΠΑΟΚ πανω απο την επομενη κινηση του??
ποιος εβαλε την ενοτητα που τελικα σωζει τον ΠΑΟΚ πανω απο εναν ποδοσφαιριστη??

« Last Edit: June 18, 2010, 01:38:17 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5330 on: June 18, 2010, 01:43:58 »
παντως εγω να καταγγειλω την παε που (πουστικα για να μη ξεχνιομαστε) εβαλε ακομα κ το προπονητη βολει τριανταφυλλιδη να εξυμνησει το ηθος του κοντου στην εκπομπη της νετ, δε το δα να το προσεξατε...

υγ. χαβαλε κανουμε μην αρπαξει κανεις τη μυγα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5331 on: June 18, 2010, 01:50:27 »
Για οσους κανουν ονειρα περι πωλησης να ενημερωσω οτι η ΦΙΦΑ δεν επιτρεπει διπλη μεταγραφη παικτη την ιδια μεταγραφικη περιοδο....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #5332 on: June 18, 2010, 01:52:15 »
Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ομάδα (πρόσφατα έγινε αυτό) όπου οι οπαδοί άρχισαν να μαχαιρώνονται μεταξύ τους με ένα νεκρό στο τέλος. Νομίζω στη Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια αυτοί ήταν λόγω πολιτικής ιδεολογίας(αριστεροί με δεξιούς). Εμείς από την άλλη έχουμε τους σαλπιγγιδικούς και τους αντισαλπιγγιδικούς, τα ψάρια και τα πρεζάκια, τους ΠΑΟΚτσήδες και τους "ΠΑΟΚτσήδες" και πάει λέγοντας.Να δούμε στο τέλος ποιος θα κερδίσει. Πάντως όχι ο ΠΑΟΚ.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #5333 on: June 18, 2010, 02:38:17 »
συνδιοίκηση από 500 χλμ μακριά, μπράβο τα τσακάλια!!

και αν ήθελαν κάποιοι να διοικήσουν δεν θα ξημεροβραδιάζονταν καποια χρόνια πριν εξαιτίας της προσπάθειας να πείσουν τον σημερινό πρόεδρο, θα το έκαναν τότε, εύκολα. Εσύ σκορδίζης πάντως.
μονο εσείς που δεν θέλατε τον κοντό ξημεροβραδιαζοσασταν;εμείς δηλαδή όχι;;;στο ξαναπα...είσαι πιο ΠΑΟΚ; γιατί αυτά που λες αυτήν την εντύπωση αφήνουν.παιδιά που χουν ματωσει για τον ΠΑΟΚ είναι υπέρ στο να γυρίσει..αυτοί τι είναι δηλαδή;;Τρεντι οπαδοί;γιαλαντζι; Και ΕΣΥ είσαι ο γνήσιος ο αγωνιστής;Αν είναι βγάλει το ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ να δούμε τι έχει κάνει ο καθένας για την ομάδα......

opws_mathame

• Guest
« Reply #5334 on: June 18, 2010, 04:01:50 »
Απευθυνομαι μονο σε οπαδους του ΠΑΟΚ που νιωθουν μεσα τους το μεγεθος της πανωλεθριας.Η ηττα μαγκες ειναι μεγαλη.Οχι μονο επειδη γυρισε ο κοντος αλλα κυριως επειδη ενα μεγαλο δυναμικο κομματι του λαου του ΠΑΟΚ κοιμαται.Καταλαβαμε απλα αργοπορημενα πως ανοιξε η κερκοπορτα κ ο εχθρος ειναι ηδη μεσα στο καστρο.Το καστρο του ΠΑΟΚ ομως δε πεφτει ουτε απο μεσα ουτε απο εξω.Για να τελειωνουμε με τις κλαψες γιατι δε μας ταιριαζει.ας αναλογιστουμε ατομα κυριως ανω των 30 για ποσο μεγαλη ξεφτιλα μιλαμε.βλεποντας την καταντια των χανουμιων στο θεμα μπαγιεβιτς κ θεωρωντας τον ΠΑΟΚ τη μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδος ελεγα μονολογωντας αν ποτε γυρισει ο κοντος στον ΠΑΟΚ θα τον παρουν με τα κοτρονια οι επισημοι κ δε θα χρειαστει καν να αντιδρασουμε.ανΤ αυτου ατομα που οντως τρεχουν για τον ΠΑΟΚ δεν εχουν καταλαβει για τι τρυπημα μιλαμε.Απλα υπαρχουν ελαφρυντικα κ το λεω χωρις να ψαχνω δικαιολογιες γιατι η περιπτωση κοντου ειναι παρομοια με την αποχαυνωση που δεχεται ολη η κοινωνια απο μμε σε αλλα πιο σοβαρα ισως θεματα.Οσο κ αν ειναι μια μεγαλη ηττα το αισιοδοξο μηνυμα ειναι οτι οσοι φυλανε τις θερμοπυλες του ΠΑΟΚ θα βγουν πιο δυνατοι απ αυτο.Ο τρεντυ ΠΑΟΚ θα περασει κ οπως γιναμε πιο ΠΑΟΚ μετα το χαμενο τελικο στο σεφ το 94 ετσι κ μετα απ αυτη την ηττα που ηρθε με δολειο τροπο θα βγουμε πιο δυνατοι.Ευχομαι καποια στιγμη ο κοσμος του ΠΑΟΚ να κηρυξει πολεμο με τις υαινες που ζουνε απο τις σαρκες του ΠΑΟΚ (οταν λεω πολεμο εννοω μποικοταζ αυτο τους ποναει πιο πολυ).οσο υπαρχει ραδιοφωνακιας που διαμορφωνει αποψη απο το χ λαμογιο αυτα θα γινονται.Κουραγιο μαγκες ετσι κ αλλιως στον κοσμο του ΠΑΟΚ σημασια δεν εχουν ουτε οι νικες ουτε οι ηττες.Ας γινει αυτη η βαρια ηττα το ευαλτηριο για μια αφυπνιση του κοσμου μας.Δε θελω να κανω τον προφητη αλλα βλεπω ηδη ψευτοδιλληματα του στυλ θα ερθει ο δημητρης να πανηγυρισει στην 4?γιατι αρχηγος ο χαλκιας κ οχι ο δημητρης?ο γκαρσια δεν ηταν απο μικρος ΠΑΟΚ  οπως ο δημητρης.για να μη κουραζω αλλο ελπιζω τα 3 βασικοτερα συμπερασματα ειναι πως πρπει να δωσουμε ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ  μια κ καλη,κ να κηρυξουμε πολεμο σε μμε της πολης(οικονομικο παντα).κ στα χρονια του βουλινου ο λαος ηταν εκτος ΤΟΥΜΠΑΣ ο ΠΑΟΚ ομως γνωριζε στιγμες δοξας οπαδικα.
υγ 1.σε περιπτωση που η ως τωρα ατιτλη διοικηση μας μας φερει το πολυποθητο πρωταθλημα στην ΤΟΥΜΠΑ ποσο πιο προσωπολατρες θα γινουμε?
υγ 2.σεβομαι απολυτα αδερφια που ζουν σε απομακρυσμενα μερη.κυριως κρητη.κ μονο που δηλωνουν ΠΑΟΚ  εκει αρκει.αν κ πραγματικα εχω γνωρισει μεγαλα τσακαλια που εχουν τον ΠΑΟΚ πιο ψηλα απο μας.ομως τα παιδια λογω της χιλιομετρικης αποστασης ειναι λογικο να μην εχουν την πληροφορηση που πρεπει.ασ μην πυροβολουμε αυτους κ ας μας προβληματισει η σιωπη συνδεσμων που παιρνουν θεση επι παντως επιστητου για το ζητημα κοντου
« Last Edit: June 18, 2010, 10:53:48 by Capricorn »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5335 on: June 18, 2010, 05:33:29 »
Αδερφε χιλια δικαια εχεις.. ενα πραμα μονο.. δεν υπαρχει ηττα σε αγωνα που δεν εδωσες.. ο κοσμος δεν κερδιζεται με προσευχες.. ουτε με ανακοινωσεις!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ..

Η ιστορια γραφει και δεν ξεγραφει.. η ιστορια μπορει να σε βγαλει χαμενο στο θεμα κοντου(και γκαγκατση και σια) αλλα η ιστορια δεν ειναι 1-2 στιγμες.. η ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι 84 γαμημενα χρονια.. γεματα αγωνες γεματα χαρες γεματα πικρες γεματα με χιλια δυο γαμημενα συναισθηματα.. γεματα ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ(ναι ρε παραμενω περηφανος ΠΑΟΚΤΣΗΣ παρολα αυτα)

Αυτο το μονοπατι που διαλεξα-διαλεξατε-διαλεξαμε.. ποτε δεν ειχε μονο ανηφορα.. αντιθετα τις περισσοτερες φορες ειχε βαρυ κατηφορο..οχι δεν το καταπινω αυτο που εγινε με Σαλπιγγιδη.. αλλα ειμαι ΠΑΟΚ.. συνεχιζω.. θα υπαρχω.. θα σας ενοχλω.. μεχρι την καθαρση.. και ας μην ερθει ποτε η πουτανα!

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #5336 on: June 18, 2010, 11:04:59 »
'' Στέλνω χιλιάδες φιλιά και την απέραντη αγάπη μου προς τους ερυθρόλευκους φιλαθλους και τους υπόσχομαι να δείξω την αξία μου. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΝ! Το θέμα της υπογραφής μου είναι καθαρά τυπικό. Το έχω πει χιλιάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Είμαι ολυμπιακός και θα πεθάνω ολυμπιακός. Τα διαδιδόμενα περι μεταγραφής μου σε άλλο σύλλογο είναι...κωμικά. Με μεγάλη αδημονία περιμένω να συναντήσω σήμερα τον κ. Μπούκοβι, κοντά στον οποίο πιστεύω θα γίνω ακόμα καλύτερος. Ο Μποτίνος είναι ένα χέλι που γλιστρά και δεν πιάνεται. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστάς''.  
Γεώργιος Κούδας το σωτήριο έτος 1966.

(...)
Υ.Γ. Το απόκομμα των δηλώσεων το έχω, όποιος το θέλει μπορώ να του το προσκομίσω.

Μία προκάτ συνέντευξη του 20χρονου Γιώργου Κούδα
στον ελεεινό Νικήτα Γαβαλά
του εμετικού Φωτός εν έτει 1966
ασφαλώς δεν στοιχειοθετεί κατηγορία
πολύ περισσότερο να στιγματίσει
όσα θεαματικά ακολούθησαν από τον μετέπειτα Μεγαλέξανδρο.

Τέτοιες συνεντεύξεις διαβάζουμε ακόμα και σήμερα παντού,
45 χρόνια αργότερα,
ειδικά όμως τότε, φαντάσου οτι τα πράγματα ήταν ακόμα πιο... αγνά.

Σε κάθε περίπτωση, αδυνατώ να παραλληλίσω την υπόθεση Κούδα
με οποιαδήποτε σύγχρονη ιστορία.

wrangler

• Guest
« Reply #5337 on: June 18, 2010, 11:52:10 »
Όντας ένας από αυτούς που συμφωνούν στο 1000% με την ανακοίνωση του Πανελληνίου, και όντας ένας από τους "μαλάκες", "πρεζόνια", "σουρωμενάκηδες" κλπ κλπ κλπ που πρίν μερικά χρόνια έτρεχαν στις καταλήψεις για να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στο ξεκούμπισμα της λαίλαπας Γούμενου από τον ΠΑΟΚ (την ώρα που πολλοί από αυτούς που τώρα με αποκαλούν "πρεζόνι που θέλει να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ", τότε μου λέγανε ειρωνικά "καλά, ακόμα με τον ΠΑΟΚ ασχολείσαι ρε?"), όντας ένας από αυτούς που έτρεχαν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα για να πείσουν το "μεσσία" επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ. να φύγει 6 μήνες μετά (γιατί έτσι θεώρησα ότι κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ), όντας ένας από αυτούς που ΕΒΑΛΑΝ το χέρι στην τσέπη για να μαζευτεί το ποσό και να μείνει στην ομάδα, αυτός που μου έκανε νόημα να σκάσω μπροστά στη Θ4, αυτός που με μούτζωνε στην αθήνα κλπ κλπ,
και
όντας ένας από αυτούς που σέβεται και ακούει την αντίθετη γνώμη, και με όσο γίνεται καθαρό μυαλό, έχω να πω ότι όλο αυτό που γίνεται εδώ μέσα και σε άλλα σαιτ και σε άλλες συζητήσεις και-δυστυχώς- και αυτά που θα γίνουν στο πρώτο παιχνίδι (και ελπίζω μόνο στο πρώτο), είναι 100% ευθύνη του κ. Ζαγοράκη.
Ο λόγος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ότι ο κ. Ζαγοράκης γνώριζε ΠΟΛΥ καλά το θέμα που υπάρχει, και το γνώριζε από 100 διαφορετικές μεριές. Επομένως η διάσπαση αυτή του κόσμου γίνεται εν γνώσει του, άρα θα πρέπει να αποδεχτεί και τις συνέπειες. Και το λέω αυτό, γιατί αν και ποτε δεν αμφισβήτησα την ποδοσφαιρική αξία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή δ.σ., μη τρελαθώ, δεν είναι και ο Μέσσι, μπορείς να φέρεις ισάξιους (αν όχι καλύτερους) ποδοσφαιριστές με πολύ λιγότερα από τα 3εκ + μπόνους που θα πληρωθεί ο δ.σ..  (τα οποία με κάποιον παρανοϊκό τρόπο μας τα παρουσιάζουν και λίγα).
Η εμμονή στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι τουλάχιστον περίεργη, και πάντα κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να αποφευχθεί αν το ήθελε ο κ. Ζαγοράκης και οι υπόλοιποι της διοίκησης.
Επειδή λοιπόν, ο κ. Ζαγοράκης επέλεξε συνειδητά να με γράψει στα παπάρια του, θα τον γράψω κι εγώ, κάνοντας -για αρχή- αποχή για φέτος. Είναι ο μοναδικός τρόπος άμυνας που έχω, και επειδή δε θέλω να πάω στην Τουμπα και να αρχίσω να παίζω μπουνιές, αποφάσισα να απέχω.
Αυτά...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5338 on: June 18, 2010, 12:10:19 »
επειδη μιλησες πολυ ομορφα, να σου κανω μια ερωτηση?
μπορεις να μου πεις τι θελεις να κερδισεις ή τι θα κερδισεις με την αποχη? κ φυσικα εννοω τι θα κερδισει ο ΠΑΟΚ που αγαπας(κ ολοι εμεις βεβαια) με την αποχη..γιατι προφανως θα την κανεις γιατι πιστευεις οτι κατι θα κερδισει ο ΠΑΟΚ..

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5339 on: June 18, 2010, 12:20:15 »
'' Στέλνω χιλιάδες φιλιά και την απέραντη αγάπη μου προς τους ερυθρόλευκους φιλαθλους και τους υπόσχομαι να δείξω την αξία μου. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΝ! Το θέμα της υπογραφής μου είναι καθαρά τυπικό. Το έχω πει χιλιάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Είμαι ολυμπιακός και θα πεθάνω ολυμπιακός. Τα διαδιδόμενα περι μεταγραφής μου σε άλλο σύλλογο είναι...κωμικά. Με μεγάλη αδημονία περιμένω να συναντήσω σήμερα τον κ. Μπούκοβι, κοντά στον οποίο πιστεύω θα γίνω ακόμα καλύτερος. Ο Μποτίνος είναι ένα χέλι που γλιστρά και δεν πιάνεται. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστάς''. 
Γεώργιος Κούδας το σωτήριο έτος 1966
.

Λεπτομέρειες για την μεταγραφή του κοντού στον βάζελο δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι οτι τον σιχαίνομαι που βγήκε και είπε ''μην κράζετε τον πρόεδρο, κάνει οτι μπορεί'' ενεργώντας ας πούμε σαν δεκανίκι και φυσικά για το σσσστ που οτι και να πει δεν το σώζει με τίποτα. Αλλά όσο προδότης είναι ο κοντός,άλλο τόσο και διπλάσιο είναι και ο Κούδας που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν 45 χρόνια.

Υ.Γ. Το απόκομμα των δηλώσεων το έχω, όποιος το θέλει μπορώ να του το προσκομίσω.
Ετσι οπως την διαβαζω ρε συ Γιαννη80, φαινεται καραστημενη η συνεντευξη απο τον αρδ που την δημοσιευσε!

Για νΑ ειμαστε ον τοπικ: ΣΑΛΠΙ-ΓΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ....
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»